highlight of the year : Ne-yo

25 februari 2010
Ne-yo´s konsert i Malmö
Världens bästa!
Ord kan inte beskriva hur bra jag mådde då, den enda artisten jag ser som en "idol"
och jag hade turen att få närvara och se honom på scen.
Det var magiskt trust me!














ÅRSRESUMÈ

Den senaste veckan har jag läst gamla blogginlägg och skrattat åt allt som har hänt under året. Tänkte sammanfatta året lite och lägga in några bilder som betyder mycket för mig. 
2010 firades in med vännerna och det kanske inte var den ultimata nyårn för mig just för jag är van att fira med familjen men alla andra var utomlands förutom jag som stannade i tråkiga Sverige. Vi hade det ändå helt okej under nyår dock var dagarna efter helt galna, vi festade tre dagar i rad. Det enda vi gjorde var att festa, vakna, fixa oss och festa igen. Dessa 3 dagar satte nog agendan för resten av året för om jag tänker efter, det enda jag gjorde var att festa och skratta! Det var ett riktigt lyckligt år.
Folk fyllde 18, vi upptäckte utelivet och vad blir summan av det = FEST!
Ska inte klaga fan, har haft riktigt roligt!
Detta året symboliserade även vänskap för mig. Både starkare vänskaper, nya vänskaper och även några vänskaper som har försämrats. Med detta har jag lärt mig oerhört mycket och jag hoppas att det fortsätter in på 2011 - aldrig fel att lära sig något nytt. Har fått upp ögonen, speciellt nu på senaste tiden, för vem man kan lita på och inte.
Underbaraste var sommaren, utan tvekan! Även min födelsedag var riktigt underbar samt umgänget med mina älskade kusiner som jag mår så bra med. Rest har jag också gjort, inte lika mycket som jag hade velat men tid & pengar är ett faktum också. Flög för första gången i mitt liv! Och hamnade i Kina som var helt crazy! Tatuerade mig och älskar den till döden! Funderar redan på nästa och nästa, osv haha
Skolan däremot har bara varit huvudvärk och jag skiter i ens att kommentera den.
Enligt mitt årshoroskop så skulle hela mitt 2010 vara flirtigt och fullt med kärlekar, vet inte om jag kan hålla med där dock har det ändå gått bra, ska inte klaga och inte gå in på detaljer - private things! Samtidigt vet man inte vad som väntar från och med imorgon ;)











crvena jabuka - nema vise vremena

kasno je za kajanja
nema nema nema vise vremena
citav svijet pijan je
hajde samo ljubi me

nema nema nema vise vremena
citav svijet pijan je
hajde samo ljubi me

u julu si na moru
a gdje si u decembru
kada snijeg sve prekrije
i kad mi treba topline


evo priznacu ti sve

-

tacno u ponoc kad kazaljke se spoje
umjesto amin reci cu ime tvoje

hiljadu milja da si ti daleko
znaces da te ceka neko


godina nova, svi nesto zele

tacno u ponoc iskreno i od srca
zelim da tvoje srce za mene kuca

-


neka bude pa sta bude

Nu börjar min trötthet ta över och jag är så lättretlig, har precis tömt hela min garderob men kan inte hitta något att ta på mig imorgon. Har 2 outfits som jag är nöjd med & som jag känner mig bekväm i men alla andra ska komma med deras synpunkter ooooh - nej jag ska ha det jag bestämt från början - tack och hej. Har riktigt mycket att göra imorgon stress som fan... Måste städa, åka till DR för att handla några smågrejer plus platta håret hos Didi men nu när jag tänker efter kanske ska skita i det helt och locka håret istället mycket lättare för då måste jag inte åka 30 bussar fram och tillbaka. Ja, så får det bli.
Måste ändå vakna övertidigt - min planering blir:
Städa
Fixa ögonbrynen
Handla
Fortsätta städa
Laga mat
Duscha
Packa några grejer
Fixa håret
Smink
Kläder
ÅKA!
Sjukt jobbigt att vara tjej asså haha sitter fan med Didi på MSN och bestämmer vad hon ska ha på sig och hon var fan hos mig för en timme sen, vi har helt panik och sånt haha CP.. Jaja.. ska gå och fixa några grejer nu, skicka mail till Natasa (glömde igår) sen SOOOOOOOOOOOOVA
pusshej!


mitt lilla hjärta

Sitter just nu hundvakt åt min älskling Bobby, som är min brors hund. Tycker helt synd om honom för han kan inte leka eller något han bara ligger och är ledsen men livet är hårt ibland vet du.. Ska städa här hemma snart inför nyår och så (mami tvingar mig haha) sen ta & äta något. Har ätit riktigt dåligt dom senaste dagarna typ en gång per dag helt olikt mig men sånt händer dom bästa också haha. Förövrigt glömde jag berätta att jag trilla som fan igår och bröt typ nacken. Det var riktigt halt & jag skulle skynda mig till bussen tror ni inte att jag halkar och flyger åt helvetet. Fucka upp mitt knä ännu mer så nu går jag runt och haltar, riktigt sexigt haha perfekt nu inför nyår också. Smörjer sönder knät med tigerbalsam och hoppas att det går över annars kommer jag vara snyggast på stället imorgon kväll haha.
 holla!



sleepless...

Det är tur som fan att jag inte har skola idag för då hade jag varit död!
Har sovit 2 timmar inatt och all beror på att jag inte kan pausa min hjärna. För många tankar och funderingar, pallar inte mer.. Tänkte på året som varit, det har kort & gott varit väldigt lyckligt för min del även om många pusselbitar har saknats. Har tänkt på det kommande året som jag fasar lite inför, så många nya grejer som kommer måste fan börja förbereda mig för alla stora förändringar så dom inte kommer and hit me in the face. Mest har jag tänkt på alla människor i min omgivning, nya som gamla och speciellt alla ups and downs. Kan inte påstå att jag har kommit fram till något efter inatt, är bara mer förvirrad - som vanligt.
Jag får väl helt enkelt vänta och se hur allt kommer bli, de saker som jag kan påverka ska jag se till att påverka också men jag måste lära mig att lita på "ödet" och inse att allt går inte att planera... Även om jag alltid kommer att förbli en perfektionist som analyserar tills saker dör ut så måste jag ändå tänka på att just dom 2 egenskaperna inte får ta över mitt liv. Det är en säkerhetsbarriär jag har och har haft hur länge som helst men för mitt eget bästa måste jag let go...
 men ni ska veta hur svår den spärren är att släppa.. det är en del av mig..

brutalt ärligt is the shit

Kom precis hem från en underbar kväll (: det blev bara hälften av oss till slut som kunde komma men det gör inget, vi hade kul ändå. Det blev en real catch-up, med känslomässiga inslag, lite tårar & lite bråk (we´re all drama-queens) sen blev det mycket skratt som vanligt och kill-snack, skitsnack o ja, allt möjligt. Saknat mina galna tjejer, finns ingen som oss. Vi kom fram till vissa viktiga grejer gällande massor haha typ var vi ska resa när vi blir rika, vad vi ska ha på oss, vem vi ska slå (haha skojar bara) men viktigaste var mottot för 2011 - Vi ska vara brutalt ärliga mot allt och alla - det funkar bäst! Det är i alla fall mitt motto, berättar mer om det sen (:

Är skithungrig nu men pallar inte göra något plus nattmat aint good så ska plocka undan lite här i rummet, skicka ett mail till Natasa som befinner sig i Algeriet nu sen ska jag nanna sött (:
Hoppas att jag hinner slänga in ett filosof-inlägg imorgon, got some thoughts i would like to share. Inte ofta det händer nej haha.

pusshej!

girls gettin ready

Nej tyvärr blir det ingen utgång, ingen är taggad förutom jag haha men eftersom det är nyår på fredag så gör det inte så mycket. Istället ska vi alla träffas & ta en fika. Och eftersom det är lov så har vi alla isolerat oss lite från samhället haha så jag ska fixa mig lite mer än kläder - mascara - ut eftersom det var längesen jag fixa mig. Girlygirl här ja, men älskar det, platta håret & sånt skit - myyys :D Har ändå tid till det, gör ju inget vettigt liksom. Måste bara hitta pincetten nu så jag kan noppa mina eyebrows & sen ska jag platta håret, sminka mig osv (:
Missed my girls!






need it!

Ooooh, skulle precis borsta håret efter jag hade duschat så kommer jag på att min hårborste fortfarande är hos Ema och sen så ska jag ta mammas sån handikappade så är den heller inte här för dom har ju åkt iväg. ASSÅ vad fan ska man borsta håret med då. Börja nästan gråta haha så nu är mitt hår bara äckligt för jag "kamma" det med en tuperingskam bara för att det inte skulle bli helt hemskt men nu är det helt frizzigt istället. Så jobbigt. Så inom loppet av 5 minuter kommer mitt hår vara så afro att inte ens plattången kommer hjälpa - skitkul.

Summa - summarum: EMA, i need my borste! ASAP - tack

Detta afrot är inget jämfört med hur det kommer bli nu..
älskar att ha volym & lockar men inte  just nu haha


random..

Nu är man tillbaka från mini-semestern på landet och direkt när jag klev av bussen och kände avgaserna blev jag lite nostalgisk haha. Var borta i 4 dagar men saknade redan mitt kära Helsingborg. Kom hem & lagade middag till mig och Edo, sen så har vi bara softat här hemma. Snackat, ätit och flippat lite haha.
Innan fick jag förslaget om att följa med ut imorgon kväll och tro mig jag är så SUGEN på att gå ut, dansa sönder och bara ha en rolig utekväll. Har haft det ehlt underbart nu hos mina kusiner och bara mått bra, hade inte varit fel med att toppa det med en rolig utekväll men jag får se hur det blir. Har lite grejer att fixa och sånt, inte alltid man bara kan göra som man vill förstår ni. Ohhh vill typ dränka mina sorger i .. vatten haha och bara släppa loss. Jaja får se, ska gå och duscha nu snart och fixa lite grejer in my room & snart sova. Imorgon blir det att träffa Arnela en stund och ska se om jag får tag på Chang och kanske tar en fika med henne eller något.

Och så kommer en random bild på mig & mitt hjärta Diana, men hela inlägget har varit random känns det som haha men men, en av mina släppa-loss kompanjoner. Love you boo :D


surrounded by backstabbers..

Kokar just nu så arg jag är.. Fyfan...
Ännu en gång får jag bevisat för mig att jag är en jävla idiot, naiv som fan och DUM i huvudet. För jag är för snäll och låter vem som helst komma och trampa på mig. Det är sjukt egentligen hur många chanser jag har delat ut till diverse människor, i hopp om att de kommer att förändras och kanske inse deras misstag. Aldrig har detta lyckats utan det är alltid jag som står där som en fucking idiot med 50 knivar i ryggen. Knivar  som så kallade vänner glatt har kört in i min rygg. Tack så hemskt mycket.
Är man idiot som jag får man ju tåla konsekvenserna också, eller?
Stör mig så fucking mycket på mig själv, just för att jag tillåter sånt här skit och för att jag litar på folk. Man kan fan bara lita på sig själv och ingen mer.
Dock är jag tacksam att folket visar sina rätta sidor, nu inför det nya året och allt  så kan jag radera alla fucking backstabbers i min omkrets. See ya bitches!
Ska fan inte tillåta sånt här mer, ger inga fler chanser åt folk som i slutändan ändå vänder ryggen åt en..

Så länge man har varit blind och trott att man har riktiga vänner i sin omkrets. Tydligen inte.

.. så firar Sabina jul

Inte alls haha. Känner mig helt mobbad som storstädar mitt rum men vad ska man göra - annan nationalitet, annan tradition. Men God Jul på dom som firar (:
Jag har precis fixat halva rummet, har garderoben kvar (det värsta) sen ska jag bara sitta i rummet och njuta av hur rent det är (kallas städmani haha).
Runt 5 ska jag fixa lite tilltugg & sånt och bege mig till min kusin som bor en gata ner och mysa till det med tjejkväll & knytkalas. Sen åker jag förmodligen ut på landet till resten av släkten, ska bli så skönt! Paus från livet blir det där. Nej men nu ska jag fortsätta med mitt lilla projekt, funderar om jag ska byta gardiner... Får se - om jag hinner blir det bilder också, måste visa mitt mästerverk ju haha
pusshej


bijelo dugme - lose vino

Ne vjeruj mi nocas
svakog casa nudit cu ti vise
Ne vjeruj mi kad gitara svira
I padaju kise iz zlatnih visina
Sve je to od loseg vina

Ne ljubi me nocas
Bit ce suza stihovi ce teci
Ne slusaj me mala jer ces cuti
Sto ne zelim reci i nije istina
Sve je to od loseg vina

Ne gledaj me tako
Dok se ludi snovi mnoze
Prevarit cu sebe
Srce nudi vise no sto moze
I sto mu je sudbina
Sve je to od loseg vina

Sve je to od loseg vina

home alone? put that music on!

Ligger och degar i sängen, har inte hunnit med så mycket haha saknat min säng för fan, kan man ens göra det? Ähh, fan vet jag. Ska gå & duscha alldeles strax. Mami ringde mig och sa att dom skulle till Trelleborg så jag är ensam hemma nu - wanna come over? Bujrum!

Så nu har  jag satt på min partylista på högsta volym & sitter i sängen och sitt-dansar haha you can call me crazy. Har typ läst alla bloggar som finns på internet  och spelat spel haha lov is the shit! Tror nog inte jag har uppskattat ett lov så himla mycket som detta. Imorgon är det julafton - årets tråkigaste dag för oss icke-firare men jag & mina kusiner har styrt upp en tjejkväll så det kan ändå bli bra tror jag. Och sen ska jag åka ut på landet och spendera några dagar där!

holla!


winter morning

Såå skönt att ligga i sängen & dega, kolla på serier och bara soooofta (:
Ska upp & duscha nu sen ska jag äta bamsefrukost - sjukt hungrig
Och eftersom vädret är katastrof och jag absolut inte vill röra mig utanför min dörr så ska jag ta tag i städningen av rummet och göra det kliniskt rent! Love it, ordning & reda is the shit liksom. Sen ska jag laga middag till the family och fortsätta med mitt segande. Kommer dock tröttna på det men efter imorgon ska det bli full rulle ändå så det gör inget om jag ruttnar lite här hemma, måste återhämta mig liksom haha.
PUSSHEJ

En av alla våra bakisfrukostar haha hade inte suttit fel!


JUL-freaking-LOV

Så himla skönt!! Just nu ignorerar jag det faktum att jag faktiskt har plugg att utföra men till söndag ska jag vila ut, jag MÅSTE vila ut. Ska bara göra roliga saker, såna som jag vill göra, ligga i sängen en hel dag, kolla på film, mysa & bara NJUTA. Sista jullovet som ung haha, kanske sorgligt men samtidigt roligt, snart är man vuxen typ haha. Ska gå & lägga mig i sängen och kolla film nu. Hade precis mina älsklingskusiner över, vi lagade mat & åt och hade det allmänt trevligt (: Dom stack till sin syster som bor här nära mig men dom kommer tillbaka senare :D Tills dess ska jag vila ut, är övertrött.
PUSSHEJ

Och det hade inte skadat om det hade varit sommar, men man kan inte ha allt ju..


hypnotize me

-

I look up at the moon,
You look up at the moon.

If we do this at the same time -
Can we pretend we´re together then?

-


cooking skills

Har precis ätit frukost, helt sent men har segat som fan idag - så sköönt! Måste snart fixa mig & sånt, dra till affären för att handla sen ska jag baka IGEN. Pallar inte asså. Men eftersom vi har avslutning imorgon så är jag såå snäll och bakar till hela klassen. Som skickar in önskemål om vad jag ska baka haha helt stört. Känner mig utnyttjad HAHA

Inatt drömde jag om att studenten var om en vecka och att jag skrev det på facebook, kändes helt verkligt men jag hade inte fixat klänning eller något haha CP! Palla få panik 30 år innan, that´s me liksom.

Först måste jag spela lite Tetris också, aktivera hjärnan typ haha
pusshej!

we did it!

Är såå trött men sååå glad - vi har äntligen gjort vår projektredovisning och den gick hur bra som helst! Är så stolt över oss alla som gjorde ett så jävla bra jobb, ska berätta mer om den imorgon när jag är liite utvilad. Och fyfan vad lägligt lovet kommer för jag är helt jävla utmattad. Ska gå & borsta tänderna nu sen sooooova, känns längesen jag sov haha
En kommentar vi fick idag av vår gamla lärare Bodil var att vår projektredovisningen var nog den bästa hon gått på under alla år som lärare & att den höll en sådan hög klass - fyfan vilken komplimang! Allt slit lönar sig till slut i alla fall...

GOD NATT!


60 jävla pizzabullar..

Fyfan, har precis bakat klart, städat undan och lagt in allt i frysen. 60 pizzabullar blev det, 2 olika smaker och för att vara mig är detta ett mirakel haha. Ge mig vilka ingridienser som helst så lagar jag gärna en middag men att baka HATAR jag. Det är för mycket pilleri och så mycket kan gå fel, mina degar har typ ALDRIG jäst så bara det visar hur fail jag är som bagare, och jag har bränt en kladdkaka.. hur fan lyckas man haha men men.. Nu är det klart. Ska fan gå & lägga mig snart, fasar inför morgondagen. Ska åka runt hela Helsingborg typ. Först till maxi & lidl för att handla sen hem och hämta grejer, ner till stan och ha SSU-möte, städa alla våra lokaler, träffa tjejerna från klassen och handla mat, sen under kvällen ska vi förbereda för projektarbetsredovisningen vi ska ha på måndag & det kommer ju ta sin lilla tid. På måndag blir det lika hektiskt igen.. Lovet är jääävligt efterlängtat!

Säger god natt med en gammal men snyggis bild
(väntar på Emas bilder från igår, även om det inte blev många för vi hade stress som vanligt)


mammas mat <3

Det finns fan inget godare än att komma hem, helt överfrusen och trött så luktar det burek. Asså döda mig så gott. Ska gå och byta om nu sen ska jag äta mig övermätt på mammas mat (: Sen måste jag baka till på måndag och sen sooova.. Är skittrött! Vi kom hem 3 igår & jag var klarvaken redan klockan 9, så typiskt mig haha
pusshej!


queens of the dancehall

Stress!
Ska ta bussen alldeles strax till min homegirl Ema, ska äta & fixa mig och allt där, sen drar vi vidare till Elin och träffar resten av gänget och därefter kör vi på en feteutgång! Absolut ingen lugn kväll i sikte! Dock har jag panik över att jag inte vet vad jag ska ha på mig och min plattång är åt helvetet, ute på landet så jag får köra på naturligt afro, katastrof haha ska se om jag kan tämja det lite. Brukar inte köra på lockigt hår men nu får det bli så. Är förövrigt skithungrig börjar snart hallicunera & ska sitta på bussen i typ 1 timme nu, kommer dö!  Men men, måste springa nu helt seriöst, hatar att jag alltid ska tvinga in ett blogginlägg mitt i allt haha om jag hinner fotar jag mig hemma hos Ema och slänger in en snyggis bild senare på oss två.
pusshej!

sleepyhead

Igår gick det inte att logga in, men varför skulle jag egentligen göra det? Jo för att berätta att jag var stendöd, så freakin trött att jag ville kollapsa men ändå var jag tvungen att fixa det jävla projektarbetet. Det är klart nu i alla fall, ska till skolan för att skriva ut allt vi behöver till på måndag och sen är det bara projektrapporten som ska skrivas - HALLELUJA! Missar svenskan idag pga projektarbete och har inte lämnat in min natur, känner mig helt misslyckad haha men så får det bli, inte jag som tvingat in en 100 poängskurs på en & en halv termin. Nu ska jag hoppa in i duschen, äta frukost, plugga om jag hinner och gå till skolan för 2 lektioner. Och har sovit i 10 timmar men kunde sovit minst 10 till....
pusshej!

got all these to-do in my head...

Har pluggat exakt sen den minuten jag kom in genom dörren, tagit en matpaus, diskpaus & vattenpaus. And that´s it. Kände tröttheten komma smygande så jag var tvungen att ta en dusch, ska dricka lite kaffe sen också, har skitmycket att göra! Mitt i all stress var jag tvungen att städa mitt rum eftersom jag mår psykiskt dåligt  om det ens är lite stökigt, allt måste stå rakt & på sin plats så fick göra det också. Nu ska jag fixa mitt hår och därefter fortsätta plugga, vill fixa naglarna med men får se om jag hinner. Just nu sitter jag i min underbara säng och myser i min helvita outfit HAHA mami köpte en vit mysdress till mig igår som är skitskön & varm, hon köpte en likadan till min syster och en likadan fast i grå till sig själv - skitsöt!
Imorgon blir en riktigt djurig dag, skola till halv 5, plugga eller gå på stan till 6 då vi ska vara tillbaka i skolan för att kolla på tjejernas dansuppvisning sen hem till bror på middag & sen ÄNTLIGEN hem - för att plugga såklart. Djurigt!

Såhär snygg är jag just nu, tro mig jag sparar er en hemsk syn
när jag täcker för mina övertrötta ögon




Min övermysiga dress (: love it


summer palace - Beijing, China








.. och färglös som en tår

Detta kan vara den bästa låten på svenska, ever!
Helt underbar, texten är oslagbar, fylld med så många känslor


quicky

God morgon!

Min första lektion börjar vid 2 så jag har verkligen sovit ut idag! Ska ta tag i plugget som jag har (effektiv!) sen ska jag äta, ta på mig och sånt och bege mig till min matte-lektion. Drömde typ 30 olika drömmar och kommer ihåg alla (inte ovanligt för mig) men är helt jävla förvirrad nu haha
Sitter här och dricker mitt te som är direktimporterat från Bosnien haha "som ska göra att man går ner i vikt" vi får väl se, men känner att jag har lite ont i halsen så måste kurera mig. Förövrigt så känner jag ett sånt jävla shoppingsug, får stilla det på mellandagsrean - absolut inte en dag före haha (bara om jag hittar ett kap som inte går att motstå)
Nej, nu måste jag ta mig an mina "älskade" naturkunskapsböcker
holla!

fading away

Bloggen har varit lidande och kommer att fortsätta vara det  - har ingen ork till något och måste satsa på skolarbetet. Be back när något roligare händer, inte direkt kul att läsa samma sak varje dag, om mina tråkiga lektioner och ångest över att jag inte hinner med något. Så tills roligare tider kommer (lovet) holla!

.. i tada priznacu ti sve

Har sovit i 12 timmar plus det från igår så nu är jag fit for fight! Har börjat med städningen, har fan inte dammsugit på en vecka haha rekord för min mamma att inte dö (hon är städfreak) så nu ska jag fortsätta med det. Sen blir det duschen, äta familjemiddag (mys!) och så får vi se vad kvällen har att erbjuda. Ska se om Edo vill följa med till våra favoritkusiner, tänkte egentligen gå & spela biljard eller något men dom pallar inte så vi får åka till dom istället (: inte mig emot, bara jag inte behöver ruttna här hemma ensam haha. Ska se om jag kan trycka in lite plugg också idag fast bara jag tänker på det får jag huvudvärk haha.

pusshej!
mina favoriter som jag alltid nämner haha. från vänster: 
mima, nermina, strina (typ faster), amer


shutting down

Säger hejdå till denna äckliga skolvecka som har gett mig migrän, blev ingen utgång just för att jag mådde skit - tyvärr, var riktigt sugen på att skaka rumpa haha men men...
Ska sätta på någon film och sova bort hela helgen, that´s my plan - förutom på söndag då ska det bli massor av SSU - pusshej!

zovu nas ulice

Sitter i skolan, helt ensam och pluggar haha vet inte var resten av klassen är, tror att jag är på fel våning men orkar inte gå upp. Tror jag stannar här och gör klart engelskan. Även om jag bara läst en bok så känns det som att jag kommer klara provet - varför vet jag inte men jag har en känsla haha dock är den inte att lita på. Läser olika recensioner & sammanfattningar om boken så får vi se hur det kommer att gå.. Efter den lektionen slutar jag och då ska jag hem & ta en powernap - så himla trött! Sen blir det att fixa sig & sånt - kör på utgång ikväll - woho!
back to the books
pusshej

tugo nesreco

Källan till min jävla huvudvärk är datorn! Sitter fan fastklistrad vid den 24/7 och mycket beror på skolan, tro det eller ej. Börjar fan sakna gammal hederlig undervisning med böcker och allt det skitet. Nu ska jag hämta några clementiner och starta min plugglista på spotify. Ska nämligen plugga engelska nu tills jag däckar, samma sak imorgon hela morgonen. Prov på 2 böcker varav jag har läst en av dessa böcker och 35 sidor i den andra. Lyckat! Och har inte gjort min jävla naturkunskap än - hej, sen med 2 stora uppgifter - MYSIGT.


this thing in my head




Jag döööööör! Har en sån jävla huvudvärk så att det känns som att mitt huvud ska sprängas i tusen bitar. Har druckit skitmycket vatten så det kan inte vara det & har sovit bra också. Var tvungen att ta en ipren för jag har två långa lektioner kvar. Pallar inte asså - att man kan vara såhär skoltrött är sjukt. Nu måste jag fortsätta med mitt plugg, ska sammanfatta en grej på bosniskan vilket är lätt men tråkigt. Och sen blir det bara att fortsätta med plugget  vilket jag aldrig gör ändå.. sämst is my middlename. Jaja nock med negativiteten här nu
pusshej


right to the skies

Pallar inte med den huvudvärken jag har, får alltid den under kvällarna - så jobbigt!
Idag har jag haft en stressig dag så det var skönt att träffa Arnela och ta en fika och bara snacka ut, få råd och ge råd,  vi försökte även planera nyår men det gick inte så bra haha vi får fixa det nästa år istället. Nu ska jag plugga och försöka planera mitt liv. Så mycket som måste planeras och fixas nu - skolan, nyår, JOBB, körkortet (som jag inte ens vill ha), planera studenten (nej, är inte tidigt ute - great party kräver planering), åka upp till syster någon gång, byta vårdcentral, lämna blod, pierca tungan, hitta en fucking utbildning eller jobb efter studenten, göra högskoleprovet - PALLAR INTE längre. Det blir fan överbelastning på hjärnan här va.
Inte lätt när man är van att allt fixar sig åt en och nu är det allt ansvar på en..
Jaja, ska ringa Ema nu och snacka lite skit (:
pusshej


california king bed

Nu har jag duschat och fixat håret, ligger i sängen och mår illa, kan bero på att jag inte ätit något sen lunch, ska hämta glass snart bara för det. Behöver fixa naglarna och läsa mina engelskabok innan jag somnar och skulle egentligen ha pluggat när jag kom hem från skolan men såklart gjorde jag inte det, gjorde istället det jag är bäst på - att skjuta upp saker. Förstår mig inte på mig själv..
Nej men får se till att fixa det imorgon, har projektarbete nästan hela dagen, bara en naturkunskapslektion på eftermiddagen. Sen ska jag träffa Arnela, riktigt längesen! We have some catching up to do. Har tyvärr inga bilder för datan har damp som sagt, kommer inte in på några dokument eller bilder, rättare sagt, dom är försvunna :( Och eftersom jag verkligen inte är en datanörd så vet jag inte hur man fixar det. Det tog mig en timme för att fixa Spotify innan idag - jag vet, skämmigt haha

ett låttips har jag istället, min kusin som introducerade mig till låten: rihanna - california king bed
ska snart ta mig tiden att lyssna på hennes nya album Loud, analysera texterna och sånt, brukar inte bli besviken när det gäller Rihanna (:

godnatt!

panic!

Sitter just nu i ljushallen och väntar på the ladies som är ute & får lunginflammation och en dos av cancer. Vi ska plugga på våra 50 hålor som vi har haha. Hade precis engelska efter en mysig promenad till skolan, det var första gången jag gick sen det hade snöat. Riktigt skönt att bara gå, med musik i öronen och låta tankarna flyga. Dock har jag panik för att våra skoldatorer är sämst! Kunde inte hitta några dokument igår och idag så finns bara vissa, det är precis som att någon har raderat det och det är skitstörigt för jag har riktigt viktiga saker på datorn. Har överfört allt som handlar om projektet till ett USB iaf, det andra skiter jag i just nu för det finns inte så mycket jag kan göra åt saken but it sucks!
Nu ska jag läsa Didis sociologi & hjälpa Ajla med bosniskan och sen ska jag börja på min naturkunskap.

peace out


she'll be gone

-

In the time it would take you to learn from your mistakes
In the time it would take to dial the phone
In the time it will take you to realize her greatness,
she'll be gone, she's moved on
To someone who takes the time

Her love wasn't a priority to you
You had other things on your mind
And now that it's much to little and so far too late
The busy signals all that's left behind
You're all alone

Hey, no one knows what they have until they don't
And by then it doesn't matter anymore
You're all alone

-


walking dead

Jag fattar inte hur jag kom upp ur sängen imorse, sov inte mycket alls inatt. Har världens smärtor i magen & nacken. Pallar inte detta asså. Sitter och jobbar med vårt projektarbete, ska snart börja med lite andra grejer. Är så skoltrött, gör exakt allt annat än det som behövs.. typiskt. Efter skolan jag ner till stan för att kolla priser på tatueringar IGEN, och Ajla ska testa balklänningar. Sen ska jag fan hem & ta en powernap tills min kusin kommer till mig och vid 6 ska vi på bio :D Äntligen! Ska se min älskling Harry Potter med syster och kusin. ANd that´s my day. Nu ska jag försöka överleva dagen.
pusshej

need some serious rehab

Okej - min lever har gjort sitt, säg hejdå till den! Och hela mina kropp med för den delen. Är så fucking utsliten så det inte är sant. Ska duscha nu (hejdå mina fina lockar från igår) och bums in i säng. Bilder får ni imorgon, är för trött nu annars kan ju ni som är priviligierade nog att ha mig som vän på facebook kolla in dom där.
Somnade halv åtta imorse efter en GALEN natt, har inte haft såhär kul på länge! Men för det får man sota för idag haha är typ halvdöd, seriöst.
god natt!

"sexigaste" bilden ever haha


s vremena na vrijeme

HEJSANSVEJSAN!

Har precis städat klart, dammat & torkat golven, kommer fan få träningsvärk haha
Nu ska jag fixa mina ögonbryn och därefter naglarna. Sen blir det att städa lite till (pallar inte min mammas städmani) och duscha. Vid 3 eller 4 ska jag åka till mina kusiner och påbörja fixandet inför ikväll, det är dagens planer (:


great wall of china

Jag är segast, ingen nyhet. But hey - bättre sent än aldrig
Enligt mig var detta det mäktigaste som vi besökte. Kan inte beskriva varför,
 kändes bara så mäktigt att stå där på en 300 mil (!) lång mur med så mycket historia bakom sig.




talking about real friendship

It´s about time that I get serious. Längesen jag delade med mig av mina tankar och åsikter.
På senaste tiden har massor med olika tankar cirkulerat i mitt huvud, gällande allt mellan himmel och jord. Men det som återkommer mest och som jag nästan varje dag funderar om är just äkta vänskap. Vad äkta vänskap är för mig är enkelt: Respekt, tolerans och acceptans. Och detta gäller båda parter.
Respektera din vän för den personen den är, tolerera din vän och dennes tankar och acceptera din vän som den är.
Det behövs inte så mycket mer än detta.

Jag är en väldigt tolerant person och vill aldrig se något dåligt i någon, kan se förbi många saker. Många kallar mig naiv och dum för att jag ger folk så många chanser. Men vad skadar det dig egentligen, vad jag gör? Klart att man vill ha råd från sina närmaste men de råden som ges ska också vara förankrade i verkligheten. Med detta menar jag helt enkelt, jag lyssnar på alla råd men tar åt mig väldigt få - varför? Just för att jag anser att just i vänskapsfrågan, och med just mina vänner, vet jag vad som är rätt. Råd från människor som inte kan ta hand om sin egen vänskap ignorerar jag rätt grovt. Varför säger sig själv..
Ännu ett problem är att folk tror att man är såå dum, att man föddes igår - believe me. Jag vet vem som är real, var jag har mina vänner, vem jag kan lita på osv. Dock är det inte något jag skyltar med och detta gör att folk tror att jag är en idiot. Enda jag kan säga är - I forgive but never forget. No need to worry ;)

Avslutningsvis – jag känner mig själv, jag vet vad jag gör och jag vet var jag har mina vänner. Now it´s your time to figure out yourself.

Detta gäller i alla situationer, döm inte andra innan du själv har kollat dig i spegeln, kasta inte sten i glashus!

peace out


when we ride

FYFAN så kallt det är i mitt rum, sitter & skakar just nu fast elementet är på högsta. Säkert alla spöken som ska härja & kyla ner mitt rum. Min högra hand är iskall! Måste städa mitt rum, får panik på hur stökigt det är sen ska jag testa kläder till imorgon, diska & bädda ner mig i sängen och köra fredagsmys på hög nivå! Behöver en tändare också så jag kan tända ljus men jag är trögast och glömmer alltid att köpa. Imorgon har mami tvingat mig att städa haha sen ska jag till mina kusiner. Där ska vi fixa oss och ha förfest sen blir det Seka Aleksic konsert! Förväntar mig en riktigt bra konsert och jag vet att det kommer bli kul för människorna jag ska dit med är underbara! Och denna gången ska det fotas som fan (:

pusshej!

ta-nanana can´t touch me

Good morning my darlings!
Sov så jävla gott, kunde inte resa mig ur min varma säng så jag sket i internationella ekonomin, ska nog ta bort kursen för den ger oss ändå för många poäng. Så jag sov vidare, vaknade o segade som vanligt, var tvungen att springa till bussen - dagens träningspass avklarat haha. Nu har vi svenska och jag är segast haha såklart. Kan inte fokusera, ska läsa en text & svara på frågor som inte alls är svåra men pallar inte. Snart har vi lunch sen har vi religion & engelska. Därefter ska jag ner till stan med Ema. Vi ska kolla priser på tatueringar och så ska jag fixa några grejer i min kusins butik.
Är överhypad inför imorgon! Då blir det konsert med mina favoritkusiner

PUSSHEJ


familyreunion

ÅH! Idag kom pappa hem från Bosnien, missed him! Han hade världens historier att berätta haha speciellt om flygkaoset i Europa. Bästa historien får ni höra imorgon.
Min saknade syster kommer på lördag och ska stanna i 4 dagar, förra gången hon var här så gick allt för snabbt så tro det eller ej så saknar jag henne (hehe jag brukar vara elak syster men i still love her även om jag inte erkänner det). Så har jag då planerat att vi ska familyreunion på söndag och då ska vi göra något roligt. Eller ja, det är roligt för mig haha vi ska nämligen välja en bild till mitt plakat till studenten. HAHA såklart är vi tidigt ute i vår familj men jag tänkte att det hade varit en rolig grej att göra. Dock har min mamma redan bestämt sig men jag vill inte ha den bilden, dock är den söt haha ser ut som ett troll på den.
OCH btw, fick världens finaste örhängen i vitt guld av pappa, perfekta till balklänningen. Fyfan så mycket jag vill spola fram tiden nu! Bal, student, sommar - LYCKA!

Nu blir det duschen sen plugg - holla!

Syskonkärlek!


WÄÄÄÄH!

Hatar, hatar, hatar vintern! Har förfrusit, har köldskador på tårna oooooh.. Kom hem & såg att pappa hade kommit hem :D
Åt middag, efterrätt och slängde mig i sängen nu, ska kolla Jersey Shore på datan sen ska jag diska, plugga & fetta mig med chips & dip :D Måste belöna mig i ett sånt här väder
PUSSHEJ

.. är det svårt, ja då tar du två!


Har satt på min pepp-lista och ska fan ta mig få något gjort nu!
Be back, holla!


nedaj se kraljice

Tråkdag idag! Vaknade halv sex imorse och mådde skit, försökte somna om, kämpade mig upp & kämpade med att ta på mig kläderna. Hade ingen ork i kroppen.. och det var inte sån, orkar-inte-gå-till skolan utan det var virusattack, typ mini-vinterkräksjukan. Så jag stannade hemma. Kunde inte äta något på typ 4 timmar så jag bara satt och gjorde absolut ingenting. Sen lagade jag lite mat & åt. Försökte hänga med i naturkunskapslektionen genom MSN haha. Satte på video med Hyra och satt & lyssna på genomgången. Funkade faktiskt helt okej, så även om jag inte var i skolan så missade jag inget haha.
Nu ska jag städa lite här hemma sen ska jag plugga tills min hjärna ruttnar. Roligare kan man inte ha under veckan på vintern, men i helgen blir det andra bullar!
pusshej!
kollar sommarbilder varje dag för att överleva vintern haha!


RSS 2.0