bland änglar och demoner

Jag tar ormen vid svansen och gör det till en dans men
Ingen bär en krona utan törnarna i kransen..


Det här är ingen hjälte-saga, det är inte legendariskt
Inte kriminellt men inte heller något lagligt
Ingen komedi men inte helt och hållet tragiskt
Ingen promenad i parken eller ett safari
Jag både strävar efter detta och vill inte ens ta i
Den sjukaste resan jag tvingats delta i



Mycket vatten har runnit men inte stillat min törst
Den har nog hört den förut, men inte lyssnat förrän nu
För mina tankebanor är som autostrader utan slut
Och det går in genom samma öra som det kommer ut
För mina satelliter kretsar kring krångliga beslut
Kan inte sluta leta, leva utan att veta det
Det finns ingen pause-knapp på livets videospelare

Men den som vill ha rosor tål taggiga stjälkar..


FML

på riktigt. Okej.. ångrar egentligen inte utgångarna i helgen för hade SÅÅÅÅÅ kul. Både fredag som lördag.. Undrar fan när/om jag kommer tröttna på att gå ut... Men fyfan vad jag får sota för det. Troligen halsfluss som jag ligger inne med nu! Just great. Inget möte imorgon på morgonen & ingen föreläsning. Känns helt hemskt. Med imorgon har jag missat tre föreläsningar. Och förmodligen övningen på tisdag, är ändå ledig på onsdag men på torsdag ska jag banne mig vara back on track.
Och då får jag faktiskt ta dessa 3 dagar och plugga flitigt! Måste ha pli på mig själv. Även om jag gärna hade gått imorgon så vill jag inte smitta folk och hur stor är chansen att ta sig någonstans imorgon med orkanen där ute.

Ja... orkanstyrkor har det blivit. FML på riktigt. But still.. hellre storm/orkan i två dagar än 5 månaderas snökaos. Vi har klarat oss rätt bra, snart december & ingen vinter på sikt (let's not jinx it) men ja... still. Kunde varit bättre här i stugan, but i shall not complain. Nu ska jag ta & titta på lite film medans man har strömmen kvar (känns fel att säga så haha) och försöka reda ut håret lite. Seriöst.. tvättar jag inte det på två dagar börjar det fan skapas dreads (nackdelen med lockigt hår).. imorgon blir det halva balsamflaskan i håret ja..

Och bilder från fredagen kommer någon gång, fanns typ inga bilder från lördagen.. kanske bra det när halva sällskapet var bakis haha.

now, let's do this

Här sitter jag med ryggvärk & ont i benen och fötterna.. som vanligt efter en dödlig utekväll! Igår vaknade jag som ett vrak och kände fyfan.. kommer inte orka med en utgång ikväll. Men tur var det att jag ändå tog mig ut, med feber & ont i ryggen efter bärande av halva systembolaget runt halva helsingborg. Tur var det, för fyfan så kul vi hade det! Började med förfest hos Jäzi och där hade vi kul som vanligt med go mat & go dricka, sen blev det stan för lite juggekonsert (as always, det är där det händer!) och dansade tills vi knappt kunde stå på benen. Nu i efterhand ångrar jag mig liiite att jag inte stannade längre men jag hade inte kunnat ta mig hem om jag inte gick då. Och det var skönt att komma hem vid tre & somna direkt, full & glad.

Vaknade relativt normal idag. Har ätit, handlat & hämtat paket och testat lite kläder och skor. Nu ska jag baka en kaka till min mami, dammsuga, fixa några grejer, fixa mig själv & bege mig mot stan igen. Där ska jag laga middag till Ajla & oss andra till förfesten sen blir det nog utgång på det med. Hoppas jag får med mig tjejerna, dock på en liiite lugnare kväll än igår, men bara lite (:
bilder kommer imorgon!
pusshaaaaaaaaaaaaaaaaj


tappade hjärtat i knät

~

Mina minnen höll mig uppe varje dag
Du är som att andas för
Jag gav aldrig upp dig när du försvann
Långa dagar blev till nätter sen till år

Mina förhoppningar dom väcktes
För att sen raseras 
Gått så lång tid så länge sen
Decennier tillbaks
Men jag minns det såväl
Varför kärleken brunnit
Utav olika skäl
Varför jag aldrig släppt det och aldrig gett upp

Varje gång är som den första gång vi sågs
Även om det är över nu
Allting har förändrats
Men du finns kvar
Allt var svävande men nu så ser jag klart

~


oh how wonderful life is

... or not.
Trodde faktiskt att jag hade gjort bra grejer på sistonde så att jag har bra karma men tydligen inte för har fått fetaste förkylningen. Helt ovan :(
Och heeeelt olägligt.
Har bestämt mig för att ta helg redan idag, imorgon ska jag försöka ta det lugnt & på eftermiddagen har jag lite things to do, people to meet. På fredag skulle jag egentligen gå på föreläsning men kan fan inte.. och anledningen till att jag inte kan är riktigt djurig. Måste (ja, måste o måste) på konsert på fredagen.. vill inte dissapoint min kusin så ska försöka stå ut med det. Och på lördagen ska jag utföra mina vänskapliga plikt och laga mat till Ajla för hon har fyllt år & ska ha en liten tillställning hemma så har lovat att ställa upp. Och utgång på det.. fast den är jävligt långsökt den utgången.
Och fyfaaan vad jag hatar att vara förkyld! Mår skit, skit, skit, skit. Nu ska jag gå & kamma ut mitt hår från min turban och fixa lite smågrejer (ordning & reda även om man är sjuk!) och sen hoppas jag på en riktigt god natt.

pusshej!

full, glad och på topp! återstår att se vilka bilder som kommer från denna helgen (jag - däckad på sjukhuset pga sjukdom haha)


not the way i like to start my morning

Sov jättegott inatt, ensam haha ovant efter denna veckan då alla vänner crashat här (mys!)
Dock fick jag ett sms imorse som gjorde att jag inte kunde sova vidare. Fick en känsloattack av alla möjliga känslor. Mest förtvivlan och ilska faktiskt. Så gick upp & gjorde te, nu ska jag börja organisera saker och förbereda en massa för att se om det går att lösa ett & andra problem. Too confidential for now (och förmodligen för resten av tiden) men känns rätt surt att man blir kontaktad när saker & ting skiter sig och att man inte blir tagen på allvar när man varnar för problem mycket tidigare. Men men..

problem solver on her way!


forgive and forget, bitch I already forgot

Most people learn from the bad things
I hope that you learn
And don’t crash and burn in the fast lane


And all I had to do was put two and two together
I’m through fucking with these bitch ass bitches


This should explain all the ways that you taught me: how to hate a bitch that owe you everything
She owes me everything and she knows it, she keeps talking to me, cuz she knows that I’m a friend
But I can’t keep hearing it over and over again
You used to be the shit, but now you ain’t shit, bitch
And you can sit right on my middle finger

If you need a shoulder to cry on, girl I won’t listen

Well, and I wish I never met ya
And I heard you’re doing you, and you heard I’m doing BETTER!


wohoooo!

JADÅÅÅÅ! Då kör vi på utgång minsann. Det blir jag & bästiiiis. Och det ska bli en bra utgång även om vi båda är småsjuka men fuck det, jag kör på. Har till och med satt på mitt plumping lip gloss så mina läppar bränner just nu.. Mysigt som fan!
PEACE OUT

excited

Sitter här & väntar spääänt på att få ett sms från Nelly så jag kan springa till affären & hämta mitt paket. HALLÅ kan det komma någon gång?? Visar senare vad det är, helt underbart i alla fall kan jag lova att det är.

Har precis avslutat helvetestvätten, hatar det mest i hela världen tror jag.. Och smart som jag är så tänkte jag att jag tar tvätten från 7 till 12 för då kan jag få ut mer av dagen.. VA FAN TÄNKTE JAG MED!!!?? Känner mig helt handikappad i kroppen nu :(
Sov inte ens bra, hade massor med konstiga drömmar & så upp 6.50. Inte normalt för mig, speciellt inte eftersom jag har skönaste schemat i skolan & börjar alltid efter 12. Men men.
Nu är det gjort och har hunnit äta också. Så ska in i duschen nu & get fresh sen ska jag plugga lite. Därefter blir det att slänga ihop en mumsig sallad till mig & Ema som kommer hit efter jobbet.
pussheeej


För den som vill ha rosor, tål taggiga stjälkar

Oh my, what have I been up to?
Massor as usual. Från då när jag var i Växjö har jag lämnat in hemtenta, förberett mig inför den nya kursen som var psykologi. Har påbörjat den och det går väl helt okej hittills. Idag hade vi vår första övning, det var rätt roligt att göra lite praktiska grejer än att bara sitta på föreläsningar. Det var på skolfronten. Det lägger jag åt sidan en vecka nu ungefär. Behöver i alla fall inte åka till Lund eftersom vi har "ledigt" en vecka (läsa, läsa, läsa står på schemat)

Förövrigt har jag umgåtts med syskon, familj & vänner såklart. Varit med i en del av planeringen av systers bröllop har jag också gjort, festat, varit i Kristianstad, haft tjejmiddag, lyssnat på överbra musik, köpt böcker och överdyrt men överfint nagellack, funderat över livets svåra frågor och funderat över om jag ska åka till Norrköping/Linköping den 24 eller 25 november ....

Och denna veckan ska jag ägna mig åt liknande grejer plus massor av matlagning, planering & organisering (oh how you've been missed!) och MYS! (kombinerat med läsande, tyvärr)

and that's it i believe.
och bloggen kommer vara lika död, har ingen kamera & känns sådär att lägga upp bilder från sommarmånaderna (som jag egentligen skulle lagt upp för längesen) men ni kanske har tur och får såna random when-i-had-a-camera-inlägg.

so long!


RSS 2.0