konversation

Här ska jag försöka leka en typisk helsingborgskille som har för mycket luft.. sorgligt & patetiskt är bara några få ord för sånna killar. Get a grip.

Sabina

har fan huvudvärk av dig.. så inte ikväll älskling

22:56Hyra

:S

omg du sårar fan mig

vilken häxa du e jag svär

22:57Sabina

inte ikväll älskling, vi tar det imorgon

22:57Hyra

nej

jag ska strejka en vecka åtminstone

22:57Sabina

precis som jag inte kan få på annat håll.......

22:58Hyra

kanske om du skulle göra extreme makeover. annars inte en chans ;);)

22:59Sabina

vi får väl se.. du är inte den enda på min kontaktlista om man ska säga så, älskling jag har lurat dig grundligt.. om de e så du vill ha de så finns det inget mer du & jag.. finns bara jag.. du existerar inte längre

23:01Hyra

att du ens har tid att skriva en hel uppsats med mig som huvudämne förklarar bara din kärlek för mig :)>

23:01Sabina

tss.. du tror oxå jag skriver, har det redan klart bara kopierar & lägger in ;);)

u know i'm a real playaaaaa

23:03Hyra

att du ens debatterar och försöker övertyga mig om vilken stor player du egentligen är bevisar bara hur ynklig du är :):)

23:04Hyra

shorty baby, im feeling this is right. dont be lonley come with me tonight ;);)

23:04Sabina

behöver inte övertyga ngn du kmr märka det sooner or later om man ska säga så... många har fallit under mitt spel och fler ska det bli.. gumman du är bara en bricka i spelet om man ska säga så som dominobricker faller ni alla

hade jag inte varit en bra blattekille från hbg som leker ÖVERDRIVET mkt hahaha


idiotvarning, idiotvarning !!!



Skulle du bli sjuk idag efter en trevlig helg men med influensorna som härjar just nu blir det så att du är tvungen att sjukanmäla dig från jobbet imorgon och kanske även fler dagar då BORDE DU SKÄMMAS. Hur kan du ens tänka tanken att bli sjuk, att sjukanmäla dig OCH att tro att du ska få betalt när du är sjuk..? Herregud, tror du att du ska få leva ett normalt liv eller? Neeeej du din lilla bidragstagare där borde du tänka om....


Undrar om borgarna sitter och tänker så när dom ska lägga fram sina nya förslag som nu det senaste "en radikal förändring gällande sjukpenningen". Nu ska det helt plötsligt bli straffbart för att man blir sjuk & sjukanmäler sig för det är väl så jävla hemskt att vara sjuk, du kan mätas med en mördare så hemsk är du om du om du blir sjuk & sjukanmäler dig. Snälla lilla Fredrik och alla dina vänner svara mig en sak - Är ni övermänskliga eller? Blir ni aldrig sjuka? Nej såklart.. Ni har ju redan pengarna och om ni blir sjuka och sjukanmäler er kan ni sopa det under mattan MEN resten av den svenska befolkningen, VI som är majoritet vi kan inte sopa något under mattan med den politik ni bedriver från er övermänskliga värld på Rosenbad. Allt kontrolleras och allt restrikteras, med den politiken ni bedriver kommer ni snart få befolkningen att fly för att fortsätta leva såhär länge till fungerar inte!

just an ordinary update

Trevligt att vakna halv 12, visste inte att jag var så trött men efter gårdagens trip till göteborg är det förståeligt varför jag sov så länge. Gårdagen innehöll för mycket rörelse i bilen vilket leder till illamående haha, för fettig kinamat vilket också leder till illamående, övermycket skratt vilket bara är kul och wrap that up till en övertrevlig dag (: sen behövde man inte gå till skolan vilket alltid är extraskönt men denna ångesten som jag känner idag över missat plugg är inte skön. Ska försöka få tag på några bilder från igår också (: stay tuned!
Ja som sagt vanknade jag halv 12 men har ännu inte ätit frukost... vet inte vad jag är sugen på :/ hatar att vara förkyld matlusten försvinner helt & hållet men något måste jag äta..
jaja.. hittar väl på något. sen ska jag fan ta en promenad känner hur mina ögonlock bara slocknar lite.. hur fan kan man vara så trött hela tiden :/ efterblivet.
smell you later (haha)
pusshej

wrap it up

Hur vet man att det är inlämningsdag på skolan?
Gå in i en datasal & se hur alla arbetar febrilt och tittar inte ens upp från datorn, slutar andas och bara försöker skriva klart.
Sitter med tjejer från 3 olika klasser runt om mig & ingen sitter vid facebook & spelar farmville eller läser skvaller utan ALLA håller på med sitt. Studieinriktade oh yeah. Jag har själv lite kvar på mitt arbete men måste ta en andningspaus. Trodde att arbetet skulel bli kaput men har snart fått ihop 2 sidor, in med några bilder så är det MVG på det med, goodie :D


as usual

Det är plugg som gäller denna veckan, som vanligt eller? Har iaf haft en crazy weekend, kanske delar med mig men troligen inte. TIDSBRIST deluxe. Back to geografiuppsatsen, ska helst ha skrivit en sida till 9, sen blir det lite spanskaplugg, skriva en sida till & då blir det svenskasammanfattning och ännu mer spanska. Great aint' it?

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJ

min kropp :( den lider som fan, har ont EXAKT ÖVERALLT. my god. blev liite för mycket dans igår och för mycket arbete idag :/ ska ta en riktigt varm & skön dusch & sen sova, måste recover ska jobba imorgon igen. Jag som sökt efter arbete nu i 1000 år har äntligen hittat ett men ... det är riktigt jobbigt.. men bra betalt & jag behöver bara vänja mig (och inte festa dagen före jag ska jobba) så tror jag att det kommer gå bra.
Sitter förövrigt & kollar nyårsklänningar, har en men Ema tycker den ser ut som en pyjamas :/ men har hittat redigt fina på HM ska in & kolla på dem när studiebidraget kommer. Förövrigt så har mina skor från Nelly kommit! UNDERBARA är dom, men dom är blåa så därför måste jag också hitta en ny nyråsklänning för den jag har nu är rosa så dom 2 går inte ihop ju haha.

Tittade precis på min morbros facebook & hans bilder på min morfar & lilla kusin, oooooooh vad jag saknar dem. Sitter här & smågråter, älskar dem verkligen mer än allt annat! en gamling & en bebis (A). Nu med jobbet kan det finnas en chans att jag åker ner själv till dem, det ska vara mitt motto när jag inte pallar jobba.

ljubim te pametno moje <3

jag blir vääärsta bländad av solen medans morfar har
snott mina glasögon haha pallar inte.. erkänn vi är söta (A)


tid över

well hello från stormiga Helsingborg. Hata, hata, hata detta vädret. Så jävla tråkigt, så jag passade på att se vad detta Gratisbio handlade om, uppdaterar om det funkar, kanske finns det de som INTE vill lura en, we'll see men så som det ser ut nu liknar det en bra sida.
Check it out www.Gratisbio.se

pusshej

i'm in love

Jag, som alltid har hatat Idol har detta året följt det slaviskt och tidigt fick jag en favorit - Rabih Jaber. Och nej, inte för han är undeeeerbart söt utan för att sjunger riktigt bra. Alla har fattat att Sverige är ett rockland men det börjar bli fett tråkigt, in med mer r'n'b!! Och därför gillar jag Rabih och tycker att det är efterblivet att han åkte ut och även att Eddie åkte ut i förrigår, nu är det bara tråkiga människor kvar. Hoppas fan att han lyckas, börjar bli tråkigt att kolla på samma youtube-klipp med honom hela tiden, haha klarar mig inte en dag utan att lyssna, real love jag lovar :D


empty, just empty

jag vet inte ens vad jag ska skriva mer, mår jättekonstigt och det beror inte på vaccinet nej, har mått såhär rätt länge och jag vet inte ens varför.. jajaa..
kan bero på stressen - please just go away.

long time no see

Well hello - sjukt längesen jag skrev eller ja, det känns som det. Ville bara göra en quick update och share my thoughts i livet haha. Min kropp är helt död efter denna utmattande veckan och konserten igår. Konserten var FEEEETT UNDERBAR. Många tyckte den var skitdålig, överskattad hit & dit men jag tycker att vissa saker påverkar humöret:
1. Vilken inställning du har när du ska dit
2. UMGÄNGET!
3. Sin egen personlighet (okej man kan inte ändra den värsta men ändå) är man en tråkig person som klagar på minsta lilla, eller sån stel ska alltid se bra ut klart det blir tråkigt. Släpper man loss & skiter i alla andra så blir det awesome
4. OCH, om man ska på konsert borde man vara "påläst" på låtarna för att kunna hänga med & om man inte är det, INTE låta det stoppa en, såg flera stycken som dansade/sjöng isönder i en låt sen när nästa kom var dom som ett träd
BORING.

Jag hade iaf askul FAST jag var svullen i ansiktet -.- det har faktiskt gått mer än 6 veckor då ska svullnaden vara borta så jag tog det för givet. Men när jag kollade på bilderna idag såg jag hur svullen jag var OMG, fattar inte mig själv ibland. Nu när jag tänker efter, så är jag faktiskt rätt modig, har inte brytt mig så mycket om att jag ser ut som en vattenmelon i huvudet, bara kört mitt eget race. T.ex. 10 dagar efter operation SKITSVULLEN stack jag till Natasas examenfest, 3 veckor efter operation SKITSVULLEN går jag i skolan som om ingenting, 4 veckor efter, fortfarande svullen har jag värsta FN-rollspel framför skitmkt folk. Igår konserten och jag känner inte ett skit gällande svullnaden. Ja jag var svullen både i huvet och hade min fina mensmage HAHA men jag sket i det, och skiter fortfarande i det. Tycker bara det är slöseri med tid att fokusera på hur man ser ut och även hur andra ser ut - Det är inte allt en människa har att erbjuda!
Okej hoppade mycket mellan ämnena, iaf - ska plugga nu :/ längtar tills allt är avklarat DÅ ska jag fira.
pusshej!
(har tyvärr inga bilder, edina måste skicka!)

LIKA LÖN FÖR LIKA ARBETE!!!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6061643.ab

Jag vet inte vad jag ska säga, jag är mållös, vill bara lägga mig ner och gråta, samtidigt vill jag skratta åt dem, skrika på dem och dra mig själv i håret av förtvivlan. Detta är hemskt, låt mig fråga ÄR NI HELT FRÅN VETTET?
Ja men snälla, jag vill slita som ett djur för att få en skitlön och skada min kropp redan i ung ålder, ja jag vill gärna ha 10 000 FÖRE SKATT, pallar inte ens räkna ut vad det blir EFTER men kan tänka mig att det är bättre att utbilda sig, ha CSN och leva ett bättre liv än att slita för ingenting. Argumenten med att det är en erfarenhet håller inte, lärlingsplatserna varar bara ett år sen blir de tjof hejdå med dig, vi tar in en ny sen får du leta nytt. Har man tur (!) hittar man en ny LÄRLINGSPLATS till och ett år där, med ännu en skitlön. Ett år av pendlande mellan olika arbeten ger inte flera, bra, betydande erfarenheter för när man ska söka ett fast jobb eller ett jobb längre än ett år bryr väl fan inte arbetsgivaren om du har haft erfarenhet i bara ett år lika lite som han bryr sig om dina 10 sommarjobb.

Jag ska inte säga att jag INTE förstår hur centern (och resten av alliansen) resonerar för jag förstår (tyvärr). De ser ett problem - de ser en lösning. MEN de skiter fan i hur man ska komma till den lösningen de ser.
I detta fallet:
- Finns det garantier att man får lärlingsplatser dvs. kommer arbetsgivare runt om  Sverige tillämpa denna metod
- Hur ska ni få dem att tillämpa metoden?
- Finns det någon gräns för hur många lärlingplatser man ska kunna ha under sin tid som ung, kanske klassas man som ung tills man är 30.
Bara för att alliansen inte vill skapa riktiga jobb så att alla tjänar på det, NEEEJ det vore väl hemskt om alla kunde leva ett någorlunda bekymmersfritt liv? Bara de som är rika borde få ta del av välfärden, är det inte så? Tydligen har alliansen aldrig hört talas om LIKA LÖN FÖR LIKA ARBETE!!!!! Ännu en gång kommer alliansen med ett bristfälligt förslag som får mig att vilja gråta av ilska. Hoppas att detta nämndes idag och aldrig igen!
(ja, jag är medveten om att detta är centerns förslag men de tillhör alliansen och de ställer sig även bakom förslaget)
Shove it somewhere where the sun don't shine!


TAGGAD!!

OMG bara 4 dagar till åreets konsert, tror de kommer att toppa Dino Merlin konserten mycket pga de underbara människorna jag ska dit med - UNDERBAAAAAAAART, är taggad till tusen!!

proud


Hellu (:
Även om dagen inte startade underbart har den ändå blivit okej under dagen, eller.. Egentligen hände bara en bra sak allt annat har varit blää, men låt oss fokusera på det positiva :D Hade utvecklingssamtal och måste säga att jag verkligen inte trodde att det skulle gå så bra, hade bra på exakt allt, inget dåligt alls så man kan lätt säga att jag är stolt. Har ändå varit borta två veckor plus lite till men ändå lyckats med bra resultat. Sen fortsatte jag med att vara duktig gällande skolan för jag pluggade idag vilket är ett mirakel för jag tror inte att jag hatar något lika mycket som att plugga, eller jo okej det finns men plugg är sååå tråkigt men idag ( och även lite av lovet ) tog jag tag i saker! Jag lovar haha, fett stolt. Ska ta av mig sminket nu och faktiskt fortsätta när jag ändå är på G, känner att jag ska ta tag i exakt allting denna veckan sen kankse jag kan softa lite iaf kommande veckor.

Och har börjat med min planering igen vilket hjälper OERHÖRT mycket, klarar mig inte utan den.
Nu när jag är så duktig i skolan kanske jag borde bli bättre på att blogga men tiden.. den försvinner -  bara man blinkar en gång har 1 timme gått förbi :/ Men ska försöka, and we'll see. Just nu är skolan viktigast för jag har ett mål & även för att tvåan är fett jobbig så jaa, don't blame me.
Men ska dra mig och plugga till 10, tror det räcker. Ska försöka göra kinesiska, bosniska, lite av geografin och resten tar jag imorgon!
pusshej

RSS 2.0