safe & warm

Idag kändes det i luften, hösten är här. På riktigt. Det var riktigt kallt, kyligt rättare sagt. Var bara ute en liten sväng skulle träffa Didi sen hem till värmen. Mår bara bättre & bättre för varje dag som går, känns riktigt bra! Nu börjar jag istället få ångest över skolan & sånt för lärarna är riktigt efter. Ställer mig frågan - när någon är sjukskriven från jobb, tar de uppgifter från jobbet & jobbar ändå? Svar: Nej.
Jag har inget emot att få uppgifter men i de ämnen jag redan har fått i förväg vill jag inte ha fler & fler efter varje lektion. Det är inte världens enklaste att plugga även om jag mår bra. Men men.. skitsamma
Nu fick vi gäster... fan skulle precis bli allvarlig i min blogg haha
pusshej

trying to stay positive

Pallar verkligen inte berätta om hur det var uppe i Halmstad precis eller skriva något om operationen, är så trött på denna jävla situationen så det inte är sant. Sen är jag skithungrig och inatt drömde jag om kina-buffé så det är inte lätt just nu faktiskt haha. Men min bror gjorde mig lite gladare faktiskt, gav mig ett presentkort på Väla så jag har något att se fram emot. Överdriven shopping - with no limits at all. Ska kolla rundor nu vad jag kan hitta för fint.. problemet är att just nu behöver jag inget men det gör inget, det kommer komma ett shoppingsug snart haha .
pusshej

ett steg på vägen

Tycker bloggen varit tråkig hittills, har inte pallat ta bilder ens lägga in eller något sånt. Nu tömde jag kameran & ska lägga in några från den senaste veckan typ. Sen får jag skärpa mig (:

Påväg på FN-konferans & let me tell you; vår reaktion var denna
:O:O:O varför är vi ute på landet haha

Varför dom väljer att ta kameran ända ner till marken för att kolla bilderna är ett mysterium faktiskt.

Vi vänta typ 40 min på bussen hem... ute på landet i ett län där de inte förstod skånska haha,
livet är tufft ibland

Påväg hem, tror ingen var så glad som jag var. Fifaaan.

Här skulle Muki ragga på hon som jobbade i bistron på tåget.. lägg av med gay-posen i beg you..
Hysteriskt kul var detta, titta bara bilden.

Sen har vi dagen före jag åkte upp till Halmstad och min kära Liskaka skulle fixa mina naglar (:

Älskar dem (: men var tvungen att ta bort det för man får inte ha nagellack vid operation men jag hade iaf kul med dem i 2 dagar. Erkänn man blir glad av dem :D

Det var det, har fler men ska göra flera inlägg ist. Har fortfarande inte berättat om FN-helgen osv (:
Pusshej


vet ni vad?



Det hade varit sååå skönt att bara gå & lägga sig en timme nu - har ätit och är mätt, bara att somna skönt men.. det är inte möjligt för jag är en sidosovare (alltså sover på sidan) och nu när jag är svullen så måste jag sova på ryggen vilket jag hatar. Suger fett mycket men imorgon ska vi upp till Halmstad igen då ska jag fan fråga om jag får sova på sidan, så jävla skönt det kommer bli sen. Men det är lång tid kvar..  Egentligen har jag inte fattat vilken omfattande operation det var men när man måste vara sjukskriven i 3 veckor är det ändå rätt allvarligt. Ska sätta mig ner en dag & skriva om allt sen ska jag inte nämna detta tråkiga mer faktiskt. Börjar bli tråkigt att klaga haha.

Grattis Mamii <3

Grattis på födelsedagen bästa Mami <3


smärtstillande kan orsaka.. smärta

Palla att mina tabletter mot värk har biverkningar som huvdvärk, feber & sånt när det ska verka mot sånt. HAHA pallar inte. Just nu är jag skittrött och har jääävligt ont i käken, hoppas att tabletterna verkar snart så att jag kan bli lite mer normal för mami fyller år idag så gäster ska komma. Vilket är skitjobbigt för jag är som vanligt en på miljonen som får biverkningar ingen annan får som typ.. depression. Pallar inte på riktigt haha, med massor av folk & sånt. Men måste man stå ut så måste man faktiskt.. Ska ta på mig nu & ta en liten promenad har skitont i huvudet & ryggen så det kanske går över.
Pusshej

hur ofta brukar jag vara uppe såhär tidigt?


Svar: Aldrig.
Men nu har jag vaknat typ 6 varje morgon för jag får så ont i ryggen när jag sover så det är inte lönt att ligga & få liggsår. Men eftersom jag inte kan göra mycket annat än att ligga/sitta för jag får ont i huvudet så har jag ändå ont i ryggen. Måste gå och fräscha upp mig för vi ska ha gäster - SKITJOBBIGT men man kan inte säga till dem kom inte jag mår dåligt för ingen bryr sig ändå. 3 dagar av 21 dagar har gått.. Varje dag är lika jobbig, det enda jag kan se fram emot är när svullnaden går ner och det är om typ... 10 dagar..


Såhär ser mitt ansikte ut just nu..
Skitfint faktiskt, borde satsa på modellkarriär!

great depression

Okej, nu är jag tillbaka från Halmstad och operationen gick bra, var inte nervös eller något och just därför mår jag så jävla dåligt nu. Får värsta gråtattackerna en gång i timmen för ingenting, för ett fattigt sms eller för att någon ringer så storbölar jag. Nu ska Ema komma snart och det är skitsnällt av henne men hur kul är det & kolla på mig som bara bölar hela tiden. Och om jag ska cheer me up så blir jag bara mer ledsen än vad jag var. Skitstörigt. Och det gör att jag spänner mig och då får jag spänninghuvudvärk + mer ont i käkarna och allt blir ett jävla elände :(
Nu ska jag gå & droga ner mig sen får Ema skylla sig själv för hon har en psykiskt sjuk kompis.

:/

Nu är det såhär att jag skrivs in på sjukhuset i Halmstad imorgon och opereras på onsdag så någon uppdatering tror jag inte att det blir.
Ska packa nu & sova.
Finns inte mycket man kan säga än att jag hoppas att operationen går bra. För er som inte vet ska jag operera både under & överkäken för jag har underbett och tandställningen hjälpte inget så ja, man måste go with the flow, ta det som det kommer & allt kommer säkert gå jättebra! Måste intala mig detta för annars kommer jag flippa ur haha.
Pusshej

riktigt djurig helg

Ett ord som sammanfattar denna helg är DJURIG. Återkommer om detta sen när jag har tid. Ska packa upp lite nu tills Ema kommer & räddar mitt liv med mat. Har exakt INGENTING hemma och är skiithungrig, har börjat hallucinera & sånt. Plus så e de bajram & jag vet att hon har mat hemma så hon ska hämta burek & baklva till mig. OOO vattnas i munnen. Sen ska vi plugga fett mycket, prov imorgon och jag kan sisådär - ingenting.
Bilder kommer också sen.
later hater

"nyköping"

Låt mig bara säga - GOD DAMN vilken skog dom har lämnat oss i..... mår dåligt fan.. Låt mig säga att resan hit var heeemsk shiiitit, mådde dåligt som fan och vi bytade tåtg/buss 30 ggr. Helt hemskt. Vaknade 6 och ja nu är klockan snart 12, är fett trött men ändå måste vara social med folket. Har hittat såna tjejer från Filborna fett softa, & en kille från Sthlm.. alla andra är väl lite... reserverade haha snear oss som fan men men, i don't give a damn.
Nu ska vi spela kotte (kortlek)
pusshej (:

oh no!

Har precis kommit hem & hunnit packa ner maten (väääääldigt viktigt alltså). Har gjort te och ska skriva ihop min uppsats i sociologi. Tur att jag gjorde klart den i måndags, nu ska den bara skrivas på datan och skickas in. Det fixar jag till nio. Sen duscha, fixa & sova. 8 timmar hoppas jag på för en gångs skull. Är rädd för att bli förkyld, därför måste jag vara utvilad och på topp. Fan livsfarligt om jag blir förkyld, tänk om jag blir det... TA I TRÄ då måste operationen skjutas upp och det pallar jag inte med för jag är redo.
IAF. Måste dra & skriva detta nu,
pusshej!

stress!

Skolan idag var inte bara vanliga lektioner :D Utan vi hade friluftsdag som iförsig var jobbig men ändå kul. Vi promenerade på mölle till skillnad från tych & olympia som hade orientering - BORIING. Så vi hade iaf lite bättre. Kom hem vid 2 och har på en timme packat det mesta jag behöver, ska bara köpa några fler saker, sen är jag klar med det. Det börjar kännas som på våren när vi alltid hade en massa SSU-aktiviteter på helgerna, då skulle man packa & allt, ta med plugg också. Fast nu ska jag på någon sorts FN-konferens så det är inte helt samma. Hoppas på skitmycket folk & att det kommer bli kul. Men.. Vi kommer göra det kul! Nu ska jag duscha, äta & fortsätta med packningen. Senare har vi SSU-möte, där ska jag säga hejdå & sånt sen hem & duscha, packa det ALLRA sista, sova & imorgon åker vi SKITITDIGT på morgonen. KILL ME men men, 6 timmars tåg kan väl få lite sömn kanske..

smell ya later (:

det är FAKTISKT en vanlig dag


Denna ska Changi baka till mig - JAG BLIR GLAAAAAAAAAAAD :D

Även om många  påstår att det inte är en vanlig dag för det är MIN FÖDELSEDAG :D Men ändå en vanlig onsdag om man nu ska vara ärlig :P
Grattis till min bror som också fyller år idag! Det gör han faktiskt, när han fyllde fem fick han världens bästa present - MIG!
Idag har jag varit i skolan som vanligt, ätit som vanligt och haft kul som vanligt faktiskt. Men snart kommer halva släkten & då blir det ännu mer kul. I och med att jag ska på någon FN konferens i helgen kan jag inte fira min födelsedag på riktigt :( Men det gör ändå inget, det räcker med lite för mig faktiskt. Och anledningen till att jag inte är överdrivet glad idag är för att ju mer dagarna går desto närmare kommer min operation :( Om en vecka vid denna tiden kommer jag vara drogpåverkad och försöka förstå vad som hänt haha men men, den dagen den sorgen! Nu ska jag fixa mig
PUSSHEJ!

poklonite mi njega za rodjendan

(: somebodys birthday tomorrow - palla vara glad för att man åldras men tycker faktiskt att det är kul för då kommer man snart ut in the real life hahahahaha.

Iaf, jag är fett trött, ska kolla lite idol blanda med lite plugg & sen sova. Vaknade imorse vid 4 av att byggnaden mitt emot brann - inte trevligt alls. Fick värsta paniken när jag såg att det brann i min kompis lägenhet, sprang ut men hittade alla oskadda. Nu är hela taket på byggnaden borta pga olika saker så ja, ingen kan flytta tillbaka alls, skitsynd!

det får bli en kortis idag.
puss <3

högsta volym & så mår man bra!

Älskar verkligen denna låten
Ivana Selakov & Darko Radovanovic - Ako je do mene

Kako mi nocas fale tvoje mane...
kad mi upadas u rijec, upadas u stan,
na sto mi bacis prasnjave sandale,
pa onaj smijeh, kao lijek ,sto iscupa dan....

To snijeg mirise kao da ce dugo...
gdje tope pahulje tvoja stopala...
ma, sve po starom, ne umijem ti drugo-
ja sam se sreci, valjda, manje dopala...


Ako je do mene sto mi se ne vracas,
sto mi se ne javljas
lahko cu, ako je do mene...
reci, pa da stavim novo srce manji broj,
novu kozu bolji kroj...
lahko cu,al nije do mene...
reci,pa da stavim novo srce manji broj,
novu kozu bolji kroj,
lahko cu,al nije do mene...


vanliga söndagstankar

Fett mycket kärlek...

Det är vad jag har till ne-yo och hans musik. Om jag hade fått chansen att få gå på en av hans konserter - omg hade betalat hur mycket som helst. LOVE!
Några av hans bästa låtar:
Because of you
Mad
She got her own
Do you

PLUS tusen andra...

Och jag har förvövrigt skittråkigt för jag vill inte plugga haha så har jag inget annat speciellt att göra. Det enda jag gjort idag är glott på tv och tråkat vid datorn. Men ibland behövs det också, känner faktiskt att jag ändå fått ut något av dagen då jag samlat mina tankar lite (:
Något som jag fundilerar på fortfarande är: Var jag & min syster ska åka. För inte så längesen bestämde vi oss för New York men igår såg jag en Greklandreklam och fick värsta ha-begär så nu vet jag inte. Men vi har ändå tid att tänka på det.

New York:
+
- Shopping
- Inte Europa
- Feetaste upplevelsen
- Ännu mer shopping
- PLUS risk för att se kändisar

Detta är då plusen men minusen är
:

- Flyga länge (jag får panik av sånt, tänker direkt på självmordsbombare)
- Ingen solsemester
- Mindre chans till fest & sånt
- Ingen strand eller sexiga killar (eller jo men inte på det sättet)
- Slösa pengar hahaha
Och Grekland är väl motsatta så ja... ett litet dilemma


VS.


late night thougts


Ska försöka hålla mig kort men ändå få sagt det jag vill ha sagt.
Läs denna mening:
if we ever want to find world peace, first we need to find in peace in our own streets
vad säger den er?
För mig är detta bara en reflektion vad som har hänt av vårt samhälle, idag, i Sverige.
Detta är grovt taget från en låt av 2pac (kan inte komma på vilken nu) och han rappade om hur det var i ghettot i Amerika som vi alla vet är waaaaay överdrivet intetfungerande & verkligen hemskt. Hur fan kan detta ha kommit till oss nu. Det handlar om alkohol, knark, sex, smutsiga pengar, stölder, vapen, våld, gäng osv osv. Alla bara står & ser på, alla beklagar sig men ingen gör något åt saken. Vårt svenska rättsväsende är åt helvete och pengar tas från ungdomarna, ges till polisen. Fler och fler områden runt om i Sverige gör uppror på olika sätt, fler polispatruller läggs till, situationen förvärras tills områden stängs ner, mördas av staten - inga affärer, inget liv bara lägenheter & människor. De glöms bort men allt skit finns fortfarande kvar. För hela systemet fuckats och ingen vill komma & städa upp. Nu får mammor leva med att ha förlorat en dotter 15 år, en son skadad för livet 16år, en man i fängelse och 4 andra barn att uppfostra med hela samhället emot sig.

oooooh blir så förbannad att det inte är sant och detta kankse kan se som lite blandning av allt skit i samhället men det finns så mycket mer & allt har ett samband egentligen.
När kommer detta till sitt slut, finns det verkligen INGEN som lär sig av misstagen som gjorts hittills?

En vanlig bild i Sverige - idag.
Orsakat av ungdomar på samhällets botten som ingen bryr sig om.

hjälp

Har ingen motivation & skriva, känner mig så blääää på något sätt. Har skitmånga känslor inom mig som blandas och så många andra tankar. Jag måste dock lämna in en artikel på engelska imorgon och känner verkligen paniken stiga. Det får bära eller brista, just nu känner jag bara för att skita i det men kan inte riskera det.
När fan blev jag så dålig på engelska - kan inte hitta orden eller sätta ihop meningarna... I need some seriuos help..

this week is so killing me

(förbered er på mycket gnäll)
Skolan början 9.00 och slutade 17.10 & jag var hemma 5 i sex. Har fan inte vaknat till än och jag borde egentligen plugga fett mycket men ska snart till maxi med Ema sen ska vi faktiskt kolla matchen bosnien - turkiet. Hur blir det då med plugget. Ångest. Får väl vakna tidigt imorgon och plugga för jag börjar 2 sen får jag plugga på SSU-mötet och under kvällen tills allt blir klart.
Hittills har vi haft läxa till varje dag, kankse 2 st till och med. Följande dagar ser ut såhär (alltså det är 2 dagar kvar)
Till imorgon: Rätt soft har typ 3 lektioner på eftermiddagen men ska ha skrivit en uppsats på bosniskan - till imorgon.
Till på fredag ska jag ha skrivit en artikel på engelska som jag inte ens har börjat med, har test på kinesiska glosor och ska ha skrivit halva min sociologiuppgift som jag förövrigt heller inte börjat på. GREAT. Får mer ångest just nu.
Men men, sen är det helg i alla fall & det ska bliiii sååååååå skönt.
trust me.

MEN FAAAAAAAN, det går inte att ladda upp bilder fucking fuck.
hejdå.

nu e jag go & glad

Lilla jag har fått mat i magen och därför är jag glad. Sitter just nu med en god glass i munnen & kan inte andas för jag vet inte hur jag ska hålla den & skriva samtidigt så jag har tryckt upp den i käften. När jag tryckt i mig den ska jag plugga :( Tills jag blir klar! Sen har jag paus och då ska jag typ.. sova. Såhär är det - har du plugga - plugga. Mycket lättare så, palla att allt ska samlas, hade för mycket av det förra året. Så ska dra mig nu
FAAAAAAAAAAAN det rann ner glass på tangentbordet.. FAAAN..
jaja ha de

dagens fråga

Varför dricker jag alltid upp min milkshake/smoothie/kaffe för snabbt? Med de första två får jag alltid ont i magen och med kaffet så bränner jag alltid tungan men lär mig aldrig. Somliga lär sig inte av sina misstag hahaha.
Nu måste jag verkligen plugga sen ska jag lägga fram kläder, duscha och lägga mig tidigt för imorgon ska vi fotas och då ska man ju se anständig ut så därför måste jag vakna tidigare på morgonen för att fixa håret. Men allt det är sen för plugget som kommer före är HEMSKT, skojar inte - denna veckan is like kill me.
Och idag såg jag en affisch som var bra/dålig. Budskapet var bra dock inte layouten & sånt. Det stod iaf något i stil med Stoppa utsugarnågot tror det var kulturen hahaha fan vad glömsk jag är, men skitsamma sen var det en hemsida typ som coca cola ni vet det vita på det röda & det var det som var dåligt men ändå ett bra budskap, fast man måste tänka till lite. Iom att det var antikap.se (antikapitalister) så syftade dom på regeringen som suger ut eller något sånt. Tror jag hahah.
iaf, ha de!
hittar ingen bild annars hade jag lagt upp, kankse fotar imorgon ist. Om dom lägger upp nya för vaktmästaren tog ner dem innan idag.

HAHAHAHA

Har två saker att flabba åt,
den första är denna bilden
http://www.grimmemennesker.dk/data/media/1/creepy-haircut.jpg

Sen är det fan åt min mamma som tror på 100 % att jag kommer få svininfluensan. Hon gav mig handsprit idag och kollade mig djupt in i ögonen och sa: DET ÄR SKITVIKTIGT ATT DU ANVÄNDER DETTA, SPEC DU..
HAHAHA kände mig verkligen utsatt. Sen ska jag också till vårdcentralen & lämna blod imorgon så MÅSTE min pappa följa med för att jag inte ska få svininfluensan HAHAHA precis som han kan skydda mig. Mamma snackar nu med sin kompis hon bara det är hemskt att hon måste gå till vårdcentralen men hon måste. HAHAHAHA det är så jävla kul.
Okej man ska inte skratta för mycket för helt plötsligt kan man få den men herregud hon snackar med mig om den VARENDA DAG. Hon bara du, speciellt du måste vara försiktig nu. Hon syftar på att jag ska opereras snart & palla bli sjuk & sånt men ändå haha. Ska sprita mina händer nu var 5:e minut så blir det bra!
ska dra & göra något ovettigt nu haha
pusshej

shitit

Nu har jag fått värsta suget efter att shoppa - FARLIGT för jag har typ inga pengar haha. Men ska ändå kolla runt lite man kaaankse hittar något litet som jag behöver (not).. Pallar inte med sånt sug när jag verkligen inte behöver något men ändååå.. haha, ska som sagt kolla lite, har beställt en vinterjacka men den betalar inte jag så det gör inget haha men ska bara kolla liiiiiiiiiite inte köpa - se men inte röra typ haha (:

allt & inget

Jepp det är vad dagens nyheter handlar om haha,
igår tog jag det lugnt, städade min garderob (som jag älskar att göra), sökte lite jobb, var ute en runda med didi, snackade skit och sånt. Och idag har jag kankse gjort lite mer nytta, ska alldeles strax städa lite sen plugga :( HATAR verkligen det, tycker det är så jävla jobbigt. Inte svårt, bara jobbigt bara för det är skittråkigt. Imorse planerade mami & babi sin resa till Australien, måttligt avundsjuk haha. Egentligen skulle jag med men det blev mycket strul med resan så när den äntligen var bokad så skulle de vara bort i en månad från den 6 december typ & då kan inte jag följa med pga skolan. Skitkul. Men men, så dom planerade sin resa och jag var avundsjuk haha.

Dock har jag & Saida (min syster) fått ett erbjudande där vi får välja var vi ska åka och dom betalar så det är ändå bra. Men saken är att vi måste hitta resemål & även när vi ska åka. Jag vill till New York, tror inte Saida hade haft något emot det men saken är - När?
Nästa sommar vill jag helst jobba & helst spendera 2 veckor (ensam) i Sarajevo
När jag fyller 18 (hösten 2010) ska vi till London
Den vintern måste vi betala in Costa Brava resan så ja...

Då återstår sommaren när jag tagit studenten haha
Men vi får se, pallar inte planera 50 år i förväg.
and that's all folks!
Här är jag & Saida i Kroatien men det var ändå familjeresa.
Men tänk ändå New York en vecka. FYFAN!


men det löser sig!

Har återfunnit min kärlek till Timbuuuuk <3
Okej ska inte påstå att jag varit med sen han börja men ändå jäääävligt länge. Sen syster lyssna på honom & jag var en liten skit har jag alltid älskat honom. Han var ju på kongressen där vi inte var :( Men någon gång får jag väl chansen & se honom.
Iaf, lyssnar på timbuktu nu då och är skiiittrött. TGIF for real. Sov ca 2 timmar i natt.. Helt hemskt, skolan var som vanligt tråkig & jobbig och kall haha. Bästa var nog sista på dagen då vi fastnade i en hiss. Katastrof. Fan alla hade klaustrofobi och tydligen hade vaktmästaren stuckit hem. Men Johan & Toth hittade honom till slut efter typ 10 min panik i hissen fick vi gå hem. Fattar fan inte vad som flög in i våra huvuden att ta hissen (som vi ändå inte får åka) så typ stängdes dörren och den åkte typ 1 dm sen kunde vi inte öpna dörren. Skitkul haha.
Nu ska jag typ.. Sova. Mina ögon är heelt halvstängda. Förstår mig inte på hur jag pallar alltså.


HEJ!

Mitt namn är Anders* och jag gillar att skriva noveller till matteuppgifter som ungarna inte förstår sen är det jättkul att förklara och förvirra deras hjärnor så mycket att de börjar gråta, det är något jag mår bra av.

* Anders är då min mattelärare som jag träffat en gång och verkligen INTE avgudar.
Tur att vi har sociologi imorgon så kan jag glömma bort mattelektionen på morgonen. Asså till & med kinesiska är roligare än detta jävla skitet. Gråter...

jag är rädd..

för min nya mattelärare. JAG FICK BYTA GRUPP! Men det var verkligen inte enkelt och nu ska jag plugga matte tills jag löst alla uppgifter! Kvittar om klockan blir 4! För jag är skiiiträdd för honom, han har fan ingen humor. Han bara: Du får byta grupp om du lovar att ge 100%..
Jag: (skulle skoja till det) Jag ger 150% om det krävs
Han. (fullt seriös) Men duuu, det är ju inte möjligt.
MEN OKEJ. take a chillpill haha.
Sen borde jag också äta men eftersom jag stack före maten var klar blev jag hungrig så efter SSU käka vi max & stack till tasty så jag har syndat och kan inte äta mammas mat. Eftersom jag sa att jag skulle bli förkyld så hoppade hon på mig & sa att jag MÅSTE äta soppan. HAHA pallar inte henne love you <3. Ska dra & diska iaf så blir hon nöjd  sen blir det jag & ekvationerna...
Help me.

regrets

Just nu ångrar jag att jag gick till skolan. Tror ni att regnet slutade? Nej, det bara regnade mer och HELA min tunika är blöt och torkar inte.... Jag är skitsur nu, eftersom hela denna veckan har sugit hårt och jag ska byta mattegrupp & ni kommer få se, kommer inte få byta. Då sticker jag hem & strejkar.
Pallar inte, det är kallt, jag är blöt, har ont i magen, ser ut som ett fuck och jag sitter i skolan när jag hade kunnat typ, dricka varmchoklad i sängen och glo på TV. Jävla skit. Är negativ, bryr mig inte. Mina strumpbyxor, trosor, tunika och skor är blöta, verkligen inte kul.

ont i magen..

Kunde nästan inte somna igår pga min mensvärk & imorse när jag vaknade hade jag fortfarande ont :( Jobbigt! Idag börjar jag 3 men eftersom jag måste fixa några saker ska jag gå med Ema nu snart för hon börjar 2. Ska byta mattegrupp & göra matteläxan i skolan haha och sen ha min enda lektion. Dock regnar det & det hatar jag fett mycket. Hoppas bara det slutar den stunden vi cyklar sen kan det regna så växer mina tomater i trädgården :D
Har satt på min älskade spellista och ska fixa mig nu, något som jag älskar att göra men eftersom man inte pallar vakna kl 6 så blir det lite av det annars. Och så ska jag hoppas på att det dåliga idag (mensvärk & regn) försvinner.

Annars ska det bli en bra dag för idag börjar våra saknade SSU-möten. Kärlek alltså <3 saknat alla och kan inte vänta tills det startar upp nu på riktigt. Så kul!

En del av oss alla

En av alla kampanjer vi haft, sprang runt på campus & övertalade folket att rösta.

Kampanj på stan (:


idag är en OK dag (:

Imorse kändes det verkligen som höst :( Fast egentligen gillar jag hösten. Ni vet den känslan när man vaknar & det är lite halvkyligt i rummet och det är sååå skönt och bara lata sig i sängen, ta det lugnt & så. Även om man har skola. Så kände jag mig idag FAST vi kom försent igen men dagen har inte varit katastrofal, har alltid kul med sären i min klass <3 Slutade halv fem, gick hem med Didi & väl hemma var jag hungrig som en ko, åt asgod mat. Me loves mammas mat, nu ska jag gå & fixa några saker, plugga lite & bara ta det luuugnt.
Imorgon börjar jag 3. Slutar 4. Skitonödigt haha men ska ändå dit, för det är matte & jag måååste verkligen bli vän med denna matteläraren. Fast egentligen är det konstigt, min förra mattelärare gillade mig men jag hatade honom nu saknar jag honom o sånt HAHAHA.. Helt cp egentligen. Men plus får jag inte missa något nu för om 3 veckor så ska jag opereras och sen ledig från skolan i 3 veckor så ja... Det kommer bli mycket att ta igen men men.
Nu ska jag dra mig till mina såkallade sysslor HAHA.

pusshej

okej, lugnat ner mig minimalt lite

Har sen jag skrev förra inlägget lyssnat på musik, ätit & inte gjort så mycket mer. Varit i högvarv ändå, så överdrivet arg. Nu när jag snart ska lägga mig (ska upp 6 imon -.-) så okej, dagen har inte varit överdrivet överdriven men ändå fett jobbig. Det sämsta kom på slutet av dagen då jag skulle gå & snacka med min blivande (vad jag trodde) arbetsgivare men väl framme säger hon att hon har dåliga nyheter & det blir inga anställningar men om vi vill kan vi hänga på och hjälpa till och sånt. Saken var att jag plus 2 till skulle hålla i några kurser på typ en fritidsgård med massor med kurser på eftermiddagarna och jag blev skitglad - äntligen jobb. Sen fick vi reda på att de skulle planera schemat för kurserna sen höra av sig, de tyckte det var skitkul att vi ville blabla. SEN blev vi ännu mer hypade när vi fick höra att det var 120 i timmen - fett mycket men.. allt sket sig. Så nu är jag arbetslös, något jag varit länge men INTE gillar. Tror ni då att platsbanken har några jobb än jävla säljare NEEEJ nu ska alla sälja något när ingen har pengar och ingen vill typ ge unga några fattiga caféjobb eller något jävla tråkigt man kan göra från typ 5-8 & på helgerna, lite cash money vill fan ingen bidra med. Blir så deprimerad att det inte är sant.
Och utöver allt detta så läser man var & varannan dag om; att om man bara vill så får man jobb, kämpar man så går det, man ska inte ge upp, man ska inte va kräsen YADAYADA. Ni som skriver detta lever i någon jävla fantasivärld

- Ja, jag VILL ha jobb, har jag något för det? Svar: Nej.
- Jag kämpar som en jävla fånge i koncentrationsläger, har jag jobb för det? Svar: Nej.
- Jag, kräsen? Hade ni gett mig ett städjobb här på DR-skolan att börja kl 5 på morgonen varje dag, hade jag PERSONLIGEN varit där kl 4 städat och ja, sedan gått till skolan, är jag kräsen? Svar: ?
NEJ, just det.

Så fuck er som tror att det finns jobb, inse det finns inte. Och för er som har, var glada & njut. För hur mycket jag än söker & offrar tid så är jag fortfarande arbetslös.
Men detta betyder inte att jag ska sluta kämpa, nej för fan. Denna helgen väntar en annan del av Hbg - Berga & Väla. Watch out för här kommer jag med mitt CV i högsta hugg.

Detta var fan sköna stunder i livet..


kunde det verkligen bli sämre?

Från söndag & framåt har allt skit som kan hända hänt. Idag tror jag nog var den värsta dagen och förväntar mig inte en bättre dag imorgon. Ska gå & gömma mig i ett hörn i typ 2 veckor & hoppas på bättre dagar..

RSS 2.0