review - may to august 2012

What I've been up to
MAY - AUGUST
 may
 
 

red roses on my cheeks

Vilken multi-tasking jag ligger inne med - blogga och powerwalka samtidigt! Väcktes av ett samtal från Nermina där vid halv elva. Sov sååå gott men klagar inte, behövde gå upp för att inte sova bort dagen. Fixade mig på 10 min och tog bussen ner för att äta frukost & ta en kaffe med henne. Skitmysigt! Sen åkte hon till jobbet och jag bestämde mig för att promenera hem, lite kyligt och blåsigt men ändå skönt, i love to walk!
Snart hemma och då ska jag plugga & laga middag till familjen :)


vardagsbestyr

Har ni tänkt på en sak? Parkeringsvakter är riktigt hatade, dock inte av mig för jag har ändå inget körkort. Men något som stör mig något oerhört är lövblåsare. Har satt på högsta volymen i mina hörlurar för att kunna fokusera på mitt läsande. Antingen väcker de mig, eller stör mig när jag pluggar, när jag äter eller vad som. Vill gärna veta VARFÖR de måste blåsa bort lövhelvetet. Men men.

Sitter & pluggar - so damn boring! Varvar med pauser för att orka. Käkade precis lite lunch i form av gårdagens wok. Som inte var så god enligt mig, tror mina föräldrar lovprisade den för att vara snälla. Men hade fullt upp med att baka scones och äppelkaka samtidigt så allt blev lite halvdant. Sconesen helt torra, men underbara enligt mina föräldrar haha.
Nej men nu ska jag fika (sooocker!) för att orka plugga. Är sååå seg! Beror nog på vädret, har varit sån de två senaste veckorna. Blää!


hihi


sometimes

Kombinerar lite plugg med Big Bang Theory, te & pepparkakor. Rätt bra tisdag idag, även om morgonen var sämst och vädret är äkta kaos - grått & regningt. Men var på myslunch med födelsedagsbarnet Ajla och så fick jag tillbaka mitt tentaresultat. Ingen omtenta i ekonomi för mig - wooohooo! Har även bokat biljetter upp till Norrköping och åker till Växjö i slutet av veckan. Fan, detta kan bli bra ändå! Självklart är inte allt tip-top men att sitta och klaga på de dagar som är relativt bra leder inte till något positivt. Istället får jag ha mina nere-dagar då allt är pest (vilket är rätt ofta) och vissa dagar får och kan vara lite ljusare.
Balans. För att överleva.

Maybe it's worth it


RSS 2.0