wtf?

Här sitter jag, NERVÖS inför första skoldagen imorgon - WTF??? Har aldrig hänt innan, inte ens när jag skulle börja sjuan eller ettan på gymnasiet. HAHA så sjukt asså. Trean nu - fett skrämmande. Vet lite vad som väntar oss men egentligen är allt nytt. Kan skolan & klassen utantill men mycket annat är nytt. Får se hur det blir imorgon med allt nytt. Vi måste också förbereda oss för våra gäster från Kina, som kommer på onsdag och stannar en vecka. Mycket på gång nu. Valrörelse & allt. Plus livet som ska funka det med. Kanske det jag är nervös över, hur jag ska klara all stress nu efter 3 månaders semester. Tro mig jag är van vid stress men nya situationer som nu börjar hopa sig gör mig lite rädd/nervös..

Jaja, man får ta det som det kommer.
Nu ska jag duscha & försöka fixa några grejer i mitt kaotiska rum - MÅSTE FIXA MIN BOKHYLLA!! Har fortfarande 5 paket fulla med grejer som jag ska kolla igenom ikväll så jag vet var lite grejer finns. GUUD känner mig så oorganiserad - det händer aldrig mig..
Ångest före skolan ens har börjat.. helvete asså

egotrippad for sure

Bildbomb -
första & sista gången jag lägger upp såhär många bilder på mig själv.
Nyklippt och ny hårfärg som jag döööör för, så jävla snygg!


yeeees (:

Amila ringde precis & jag ska ner till stan runt 4 för att få mitt hår fixat.. ÄNTLIGEN.. Bort med det slitna och solblekta fluffet på huvudet. Ska klippa allt som är slitet, vilket är mycket, färga håret mörkare och on top of that fixa ögonbrynFöre det måste jag dammsuga & torka golven här hemma plus städa köket & toaletten.. Men det funkar väl med Timbuktu på högsta och det nya håret att se fram emot
Bild på håret kommer later :D

pusshaj!

just the way i like it

Goddagens!
Vaknade tidigt, tidigt imorse (eller ja, tidigt för mig nu när jag har vänt på dygnet) klockan var nio haha. Hade drömt en riktigt underbar dröm som jag inte ville vakna från. Käkade lite frukost, tog på mig, fixade mig lite och tog bussen ner till stan där vi skulle kampanja. Thomas Bodström (förre detta justitieminister för Socialdemokraterna) skulle hålla tal, vi delade ut information & deltog även när han talade uppe på Adolfsberg där det även var en konsert. Emellanåt hann vi med kinabuffé och jag fick frossa i sushi - man i've missed that :D
Fick skjuts hem och la mig direkt i soffan för att kolla klart på Step Up 1 som jag började kolla på igår natt, pallade inte kolla hela så kollade det sista nu, fyfan vad jag älskar den filmen!

Vid 6 ska jag & mami bege oss mot skolan för att få information om de utbytesstudenter som kommer från Kina nästa vecka och ska bo hos oss. Och vi ska även få info om vår Kina-resa.. Kan inte fatta det.. Jag ska till Kina, helt sjukt för fan..

Nu tänkte jag plocka undan lite i mitt rum sen fortsätta sega på soffan, sommarlov - hallå? Allt handlar ju om att vila upp sig haha

pusshej
att äta & sova.. finns fan inget bättre




alis volat propriis

WOHO - fyller år om en månad men en present har jag redan fått, eller ja fått & fått. Jag vet vad det är & tid för den är bokad. It's a tattoo :D Som jag ska få av min underbara vän & syster Ema (som förövrigt själv fyller år idag) Av mig skulle hon fått sin present idag (en upplevelse) men det var för dåligt väder för det plus så är hon lite stressad då hon åker till USA imorgon.
Jag är sååå glad, ska tatuera in en mening på latin (rubriken) och det betyder: She flies with her own wings
Älskar betydelsen och längtar verkligen till den 20 september då jag ska göra den.

Nu ska jag fortsätta fixa mig för jag ska ut en runda med Diana & kolla skor, hoppas bara det inte börjar regna igen, speciellt inte påväg mot DR som jag måste promenera en halvtimme på haha. Vad gör man inte alltså..
PUSSHAJ


birthday girl.. and so much more!

Klockslaget är över 12, nu är det den 18 augusti. För 18 år sen föddes en ängel mitt i ett rasande krig och detta blev startskottet för hennes liv.
En ängel utan dess like, som fått gå genom helvetet och som ändå har utvecklats till en sådan underbar och stark individ. Denna person som hon har utvecklats till är den person jag älskar mest i hela mitt liv. Hennes styrka är något att se upp till, hennes glädje smittar av sig och hennes vilja är den starkaste jag vet. Under 18 år har hon, med så många motgångar, lyckats bättre än vad andra gör på 30 år.
Min dröm är att en dag ha den viljan och det modet hon har.

Trots alla motgångar så har du lyckats, vad än någon annan säger. Du ska fortsätta på denna vägen du har kommit in på nu, med din vilja och ditt mod, med dina drömmar och ditt hopp - släpp aldrig det!
Lär dig av dina misstag för att alltid kunna blicka framåt, leta alltid efter den bästa lösningen för problemet, och leta alltid efter lösningen - fly aldrig. Du har inte haft förutsättningarna för att lyckas men du är speciell, unik och smart och därför kommer allt du önskar dig uppfyllas, i sinom tid.
Sve ce jednom proc', i sreca ce doc'

Du är en inspirationskälla och jag är glad över att känna dig.
10 års vänskap & ännu fler ska det bli!
18 års liv - 1000000000 år till ska det bli!
Grattis mitt hjärta
VOLIM TE!



upcoming birthday!

WOHO - en månad kvar tills jag blir en människa haha - ingen bebis längre här nej. Innan ville jag verkligen inte bli 18 - det kändes för stort och för ansvarsfullt men nu längtar jag ändå lite. Det tillkommer så mycket annat, typ att man äntligen får gå ut & känna sig normal.

Snackade även med min bror om att låna hans lägenhet för att ha middag & förfest fredagen den 17 (fyller år den 16/9) sen blir det utgång på hög nivå! Han var med på det, skulle direkt börja planera & sånt och jag själv har inte ens planerat något. Bara att det hade varit bra att låna hans lägenhet då den ligger väldigt centralt. Men ska börja planera lite smått idag, har ändå inget bättre för mig.. ruttnar som fan i detta vädret har inte satt min fot utanför dörren på 2 dagar förutom igår när jag skulle ut med hunden & slänga soporna - woho liksom.
Samtidigt är det bra att det regnar för då kan jag få tummen ur röven och göra något vettigt, eller inte haha..

Iaf - min önskelista kommer här:

- PENGAR!
- Damcykel
- Hårprodukter
- Parfym: Gucci Rush (den röda), Lancome Hypnose, Dior - Hypnotic poison
- Fårskinnstofflor
- Högtalare
- Ny mobil

Men, får jag bara de 2 första sakerna kommer jag ändå dö av lycka haha

Fast min största önskan är: ett välbetalt jobb i Sarajevo, biljetten fixar jag själv & boendet finns där..
men det är liiite långsökt


who am i?

Förvirrade tankar såhär på kvällskvisten, fullt med ångest men samtidigt finns där en lättnad.. Jag förstår mig verkligen inte på mig själv och mina känslor. Inte heller mina tankar eller något alls..
inget har en mening.
Och hur mycket man än beslutar sig för att fixa till allt, göra det klart i huvudet - skaffa sig en mening med livet så hamnar man i skitet igen, djupare än innan..

i think i'm going crazy

woho!

Har fixat allt med Emas present nu - behöver bara ringa för att dubbelkolla en grej men annars är allt fixat :D Och nej, skriver inte ut det här för den råttan läser bloggen. Jag vet iaf att hon kommer älska det, har känt henne i X antal år så jag är 100% på detta :D
Förövrigt så sov hon hos mig inatt, vi hade det mysigt (haha). När vi vaknat stack vi till Drottninghög för att fixa några grejer inför hennes födelsedagsfest imorgon. Jag gick hem i det kvava vädret & svettades sönder. Åt lite jordgubbspaj och har bara tagit det lungt.. Funderar på vad jag ska göra ikväll pallar inte vara hemma fast jag är cp-förkyld och trött. Men jag är riktigt rastlös så får väl hitta på något.
Imorgon ska jag till stan för att shoppa lite därefter hem & fixa mig & dra till Ema och jag är säker på att det kommer bli en helvetes kväll - god mat, goda drinkar & bästa sällskapet! Me loves.
Senare lägger jag in bilder från semestern, fast det kommer bli i etapper palla lägga in 500 direkt.

pusshej

från vår utekväll med hyra & donika - riktigt kul hade vi!
lätt bästa kvällen bland alla underbara dagar & kvällar där nere

crazy shit..

Förkyld med feber och snorig näsa, halsont & allt det där, övertrött i både kropp & hjärna, maximal mensvärk OCH överdrivet mycket skit att fixa. Jag är totalt utmattad och har inte ens gjort hälften av det jag behöver göra.. Semester & valläger är över nu måste jag komma tillbaka till verkligheten och det är inte så lätt för jag har verkligen stängt av min hjärna sen den dagen vi slutade skolan, allt är som ett stort svart hål & jag vet inte var jag ska börja med allt.

Sen jag vakna har jag hunnit plocka undan lite i mitt katastrofala rum som agerat som lager åt allt skit, dammsugit och fixat i hemmet, hjälpt min pappa att bära ner saker til källaren och svettats isönder.. Nu ska jag föra över alla bilder från sommaren, nu när jag äntligen har hittat sladden. Därefter ska jag börja med middan, fortsätta fixa i mitt rum & kl 4 blir det tvätt. Fullt upp hela tiden! Måste även ringa ett samtal och sen hitta några recept för att skicka dom till Ema och det bara fortsätter såhär hela dagen och hela veckan. Längtar tills jag blir klar - förhoppningsvis på söndag dååååå, ska jag andas ut. Och bildbomb kommer förmodligen någonstans emellan allt jobb så att ni också kan bli glada och inte bara sucka åt alla mina negativa inlägg..

on my way... again

Ännu en gång har jag packat väskorna och sitter nu på ett tåg. Kom hem från Bosnien i söndags, igår hade jag fullt upp hela dagen. Imorse åkta jag tillsammans med mina älsklings-ssuare till Strömstad för valläger i en vecka.. Har stora förhoppningar på att det kommer bli roligt, det kan inte bli något annat när alla vi samlas :D Vi åkte precis förbi Falkenberg  och har ätit oss mätta, hade varit trevligt om jag hade kunnat sova men sånt funkar inte med mig.. Ska snacka skit med Didi istället, kolla lite bloggar o sånt..
Gud vet när jag får tillgång till internet igen - avv vad vi har hört är det lera o skog där uppe.. So not SSU Helsingborg, but we can make it anyways :D

Här ser ni mina snygga naglar och översnygga ringar - alla köpta i Bosnien.
Plus mina korv-fingrar och en del av mitt osminkade ansikte men det ska jag fixa snart under den tråkiga tågresan mot skogen haha..


RSS 2.0