now i know

så jävla trött, uttråkad, rastlös, stressad och äcklad.
Har kommit på varför jag har blivit så lat. Enklaste anledningen: jag är skoltrött. Inte skoltrött för att det är jobbiga uppgifter, utan skoltrött för jag är så äcklad på hela skolsystemet. Fine, ge mig en svår uppgift som tar ett antal timmar att göra under kvällen, men ge mig inte 3 uppgifter för dom timmarna har jag inte. Och ingen lyssnar och ingen förstår. Därför är jag äcklad. Nu har jag haft helg och har inte pluggat ett skit, såklart, för min hjärna pallar inte, den stänger bara av. Så hur mycket jag än har att göra så går det inte. Utöver allt skolarbete finns det ingen tid. Har inte kunnat träna eller ens äta rätt och har fått så jävla svagt immunförsvar.. Är inne på min andra vända med influensa denna månaden och har hittills varit förkyld 6 (!) gånger, bara under detta året. Och varje ledig sekund jag har drömmer jag mig bort till sommaren och semester. Så nu vet jag - SKOLTRÖTT..

en vecka kvar, en vecka...

not a good day

I'm gonna make it!
Sitter här och pluggar på Kalla Kriget som jag har prov på imorgon och även om jag känner mig säker och förstår, kan dra paraleller och massor så vill jag plugga så jag kan det utantill. Måste verkligen få MVG på detta provet för att få MVG på kursen. Har aldrig ens tyckt historia är svårt men ny lärare, nytt skit :/
Har haft en pissig dag, allt pga skolan. Får inte förlängd kurs i Matte B, för jag vill ha ett VG inte ett G.. Helt jävla omöjligt att man strävar efter något högt i skolan. Men har möte med rektorn imorgon och ska kräva förlängd kurs så enkelt är det. Sen har jag lätt panik över kinesiskan & bosniskan men måste först deal with this. Kommer bli en lång natt.

Men, lite goda nyheter har jag ändå, om betygen igen - MVG i både Psykologi A och Samhälle B :D Annars - skitdag! Och allt detta är inte ens hälften av vad som har hänt.. Nåja - better days to come i hope.
ska fortsätta nu - är lite hungrig också :/ ähh.. får vänta.
Pusshej

my feel-good song

 

Seka Aleksic - Ja nisam nesto slatko
Älskar denna låten, går inte ens att beskriva hur mycket!

Sorry för alla som inte förstår, jag vet.. Det är tufft att inte vara från Balkan ;)

Text:

Tek onako u prolazu si
bacio oko na mene
za tebe su zene kao gradovi
u kojima provedes neko vreme

Sto pozelis to dobijes
od mene dobices samo
poljubac vreli za utehu
ko da se hiljadu godina znamo

Ref.
Ja nisam nesto slatko sto ce se istopiti
u tvojim rukama za pet minuta
zar mislis da ti verujem kad kazes da si moj
i da cu biti tvoja nova ljubav

Ja nisam nesto slatko sto ce se istopiti
u tvojim rukama za pet minuta
a ti bi sve za jednu noc ne trazi previse
ja ne zivim samo za trenutak

Zar i plamen smo prepun tajni
proletelo bi par sati
al' kopka te to ako me ne probas
koliko dobra sam neces ni znati

Sto pozelis to dobijes
od mene dobices samo
poljubac vreli za utehu
ko da se hiljadu godina znamo

Ref.

Ref.


ooooooooooooooooooooooooooooh!!

Blev inget jävla plugg. Hann inte. Kom hem halv 6 & var på skitdåligt humör och skulle laga middag, vilket också blev helt fuckat. Sen tog det hela min tid så ja.. jag hann inte med något. Och det är så störigt för jag kan inte skjuta upp det mer.. oooooh ångest och panik.

uhuuu my body

God damn! Vaknade kl 9.30 för att gå på toa & sekunden jag satte min fot i marken ville jag bara dö.. Vilken smärta alltså! Hela min kropp är mörbultad från Laserdome igår. Har träningsvärk i låren och ryggen sen är mitt vänstra ben HELT fuckat. Mitt knä är helt blåslaget (varför?) och jag stukade min vänstra fot igår också så den är helt svullen. Pain! Och mitt pekfinger på högra handen - omg. Det var ju med den jag skjöt med och fyfan vilken smärta, helt sjukt.
Så jag har varit himla seg idag, skulle egentligen ha pluggat lite tills nu men har andra saker att göra. Ska ha en father-daughter day HAHA, nej men vi ska gå till vår nya lägenhet och fixa några saker & det är bara jag  han hemma så ja.. plugga får jag göra senare.

Har faktiskt inte ens varit & kollat på vår lägenhet för jag är så jävla lat, har inte ens varit i min brors. Men jag hinner/orkar inte. Och vår är lite viktigare än min brors, måste välja rum nu. Sen kan jag börja köpa inredning, har tänkt sån mysig, romantisk orientalisk stil - ME LOVES! Har redan säng, bord och dom stora sakerna men småsaker, detaljer och så är det jag behöver köpa.


grottmänniska

GUUUD vad jag är trött..
Kan inte ens hålla ögonen öppna men har skitmycket att göra idag så det var bara att hoppa upp. Har fixat några saker nu på datan och ska strax gå och fixa mig, äta frukost osv.
Som sagt väntar en överdrivet jobbig dag men jag tror ändå det kommer bli kul i slutändan.
Det kommer bli massor med SSU-aktiviteter :D Klockan 4 ska vi köra Lasergame i 5 timmar med alla våra medlemmar - loves it!
Men nu måste jag platta håret, blev rädd när jag vaknade & tittade mig i spegeln, såg ut som en grottmänniska! HAHA så går det när man duschar och lägger sig och ska sova direkt - katastrof..
Och trust me, jag sparar er en natt med mardrömmar när jag INTE lägger upp en bild på det.

pussheeej!

everything but nothing

puh, vilken dag!
Har hunnit med mycket, men inget av det jag skulle.. Fan..
Vaknade 10 & åt frukost, därefter gick jag på en promenad med Ema o hennes äckel-hund som inte är uppfostrad HAHA. Det tog typ.. tusen år, för Ema har fått ryggskott så hon har blivit handikappad. Därför är jag hennes personliga assistent.. Vilket är skitjobbigt för alla som känner Ema vet hur hon är - jobbig. HAHA (lov e you)
Sen skulle vi möta upp den 3:e delen i Tjatte, Knatte & Fnatte - nämligen Arnela. Detta gjorde vi på Maxi & samtidigt handlade jag lite mat som vi gick hem till mig för att laga. Gjorde en dundermiddag :D Kycklingspett, potatis (typ friterade), sallad och marinerade räkor (såklart).. Så vi dog lite av den maten & smälte den till lite Sex and the City där Arnela fick damp. Sen stack hon för hon skulle jobba och jag och Ema fortsatte att dega.

Sega Ema segade medans jag stressade för HON och CHANG skulle på fest (inte jag nej) men dom hade inte börjat fixa sig än, vilket störde mig :S .. Så jag fick fart i hennes röv och fixade vad hon skulle ha på sig, runt 8 kom Changi och dom två hot mamas började med fixandet. Läs: Jag & Chang gjorde allt PÅ Ema, hon softade (och klagade).. Nu har dom gått och jag har miljoner saker att göra. Ska göra typ 2 haha.

- Skriva några to-do listor
- Plugga en sekund
- Duscha, tvätta helvet
eshåret, smörja in kroppen osv
- Städa?
- Döda mig själv.
PUSSHEJ

Vi fyra tillsammans blir Knatte, Fnatte, Tjatte och Blatte

Chang & Ema

Ema & Arnela

Egobild på mig :D


recovery


Har bestämt mig för att detta ska bli sista förkylningen! Kom hem direkt efter nationella provet som var SKITSVÅRT.. Dog lite, men det kommer nog gå bra ändå, pallar inte bry mig så mycket om nå got annars hade jag typ dött. Och därför ska jag också bli frisk, för att kunna plugga normalt..
Har gjort min mirakel-medicin, (stavas det inte medecin?) och ska bara ta det lugnt och BLI FRISK. P

å torsdag börjar nämligen skriva-alla-uppsatser-som-man-missat-under-hela-tvåan-och-behöver-för-att-få-betyg-DAGEN, typ.
Och min mirakel-medicin är riktigt nasty men funkar som fan! En matsked honung & 1 pr essad citron, blanda & drick. Smakar skit men är skitbra för halsen!
Och så har jag en till, koka upp vatten och häll i typ 1-2 droppar eukalyptusolja, lukta på det i typ en halvtimme, men blunda! Skitstarkt, rensar alla luftvägar som finns men jag kan aldrig hålla ögonen stängda så jag börjar alltid gråta haha.
Sen finns det en riktig balkan-kur, om du har feber, dränk ett par strumpor i rakija (hembränt) och ta på dig dom, detta kommer dra ur febern. Tror det funkar, mina föräldrar gjorde alltid det på mig när jag var liten HAHA, nu har jag nästan aldrig feber så det kanske beror på det ;)
Okej, enough with the huskurer a la Sabina från Balkan HAHA
Nu ska jag planera lite, är inte hel utan min planering, städa & kanske plugga lite histo ria..
(läs - Ctrl C + Ctrl V) bästa pluggtipset jag har!


PUSSHEJ!

for the fifth time

FÖRKYLD IGEN! jag pallar verkligen inte... Det är sjukt jobbigt, det var typ 2 veckor sen jag var sjuk o nu igen. Stannade hemma för att recover från helgen, vi kom hem 12 igår kväll HELT DÖDA.. Jag - som hatar att åka tåg - somnade mellan Hässleholm & Helsingborg, sjukt skönt var det. Men alltså, verkligen sämsta immunförsvaret har jag och imorgon är det nationella prov i spanska.. kommer gå rakt åt helvete..
Vilket betyder att jag egentligen måste plugga idag, måste packa upp från helgen och kanske börja träna för en gång skull men det enda jag orkar är att sitta & glo och kanske resa mig för att gå på toa då & då...
Och det hjälper inte ens att klaga..

signs

dolda tecken

bära eller brista?

strö lite socker på mig

.. som bara du kan <3

Har hällt upp ett glas juice till mig & ska avsluta min filmrecension på bosniska.. Varje gång jag skriver något längre på bosniska får jag värsta hemlängtan, helt sjukt!
Sen måste jag diska -.- och försöka plugga vidare.
Har haft sån jobbig huvudvärk idag sån som inte kommer ut helt men ändå finns där hela tiden.
Ska försöka plugga så mycket jag kan idag och imorgon. Behöver också packa till helgen, vi ska på kurs någonstans vid Södertälje. Vi tar tåget 11.36 på fredag, direkt efter vårt nationella prov i engelska. Vilket betyder stress! Sen hoppas jag tågresan går bra för jag måste plugga där med. Spanska nationella nästa vecka och historia prov på Kalla kriget :/
Snart över!!
Iaf, gotta roll - pusshaj!

Min juice <3 och mina tänder!!
Have I told you?
- tandställningen is gone :D


i want it so bad..


Jag hatar våren.. För alla känslor kommer fram och jag pallar inte med det just nu.. Fast egentligen är det bra för känslokalla Sabina behöver värme, typ. Nej men.. Det blir lite för mycket men samtidigt gillar jag det..


Förvirrad ja?
Okej peeps, idag har jag sysslat med lite projekt här hemma. Är inte klar dock. Har pluggat en del också men är inte klar med det heller men ville bara ta en paus, ska fortsätta alldeles strax. När jag är klar med den ena texten ska jag röra mig mot Maxi för att handla lite småsaker som jag behöver. Sen ska jag fortsätta med mina projekt och med den sista texten, gör nämligen analys på 2 texter som skulle varit inlämnade för 1 vecka sen men jag får dra till med någon lögn om att datan kraschade haha, en vecka är ändå inte så mycket.
Nej men, gotta get going!
Pusshej

tänk om...

 

Efter konserten med Ne-yo tänkte jag på att jag är lycklig för jag har fått se den artist jag älskar mest.. Sen tänkte jag, det hade varit coolt att gå på en konsert med Timbuktu som jag har lyssnat på sen jag var en liten skit och tyckte jag var cool för jag kunde "rappa".. Tänk om ja..
MEN NU SKA JAG FÅ SE HONOM! :D:D På SSU:s valläger kommer han och fyfan vad jag längtar!
Denna sommaren kommer be crazy.
Juni - Softa med livet, sommarlov förfan!
Juli - Bosnien <3
Augusti - Valläger
Crazy!

RSS 2.0