right now

Innan jag går och lägger mig så måste jag: städa min garderob, städa rummet till max, packa, planera helgen, läsa i min bok x2, fixa naglarna. Och klockan är alltså snart tolv. Imorgon måste jag upp tidigt, äta, duscha, fixa mig, dammsuga rummet, byta sängkläder, åka till IKEA, hem & hämta packning, inom stan, pierca mig (förhoppningsvis), ut till Nyvång. OCH då.. kan jag andas ut lite. Där ska det hinnas med färga håret, klippas, plugga, festa och mysa, mysa, mysa en massa.
På måndag är det nya tag! Då blir det bara plugg, plugg, plugg.
pusshej! gotta' get going

changes

Seriöst, rullade ut ur sängen imorse. Var så trött.. Även om jag sover 8-10 timmar så är jag ändå sjukt trött om dagarna. Men tvingade mig upp för hade powerwalk-date med Arnela och det var ju bra att äntligen börja röra på kroppen.. Hade inte skadat om jag hade kommit till insikt lite tidigare men men. Bättre sent än aldrig. Har fått någon konstig lust. Att vara aktiv typ. Ska skriva in mig på Filborna nästa vecka, börja träna, har börjat med körkortet lite smått (mer efter nyår) pluggar relativt bra + hinner med mycket annat. Håller tummarna som fan att detta ska hålla nu..
Nu ska jag hoppa in i duschen, fixa mig & snabba mig till stan för att fixa några smågrejer. Sen hem & hjlpa mami med lite mat och så för vi ska ha gäster. Och hoppas att jag orkar plugga ikväll/inatt.

pussheeej!
ska ner på stan med dom här två underbaringarna och ännu en underbaring som inte finns med på bilden

all the crazy shit..

Var ute på promenad innan för jag mådde SÅ illa! Ville kräkas. Skönt att gick bort efter min PW. Sen kolla jag TV med mami & bror och så fick jag för mig att äta jättemånga kakor. Sent på kvällen. Så nu är jag helt stissig samtidgt som jag vill sova. Har försökt att plugga men självklart håller jag på med en massa andra grejer. Så typiskt. Bloggar, chattar, planerar, lyssnar på musik, sittdansar. Men ska nog plugga lite för då kommer jag bli jättejättejättetrött så då kan jag däcka snabbt!
YEP that's my plan.

pussheeej!!
btw - har jullov imorgon. mestadelen kommer dock gå ut på att plugga.. tenta 13/1. men ska nog se till att få in lite fina grejer under lovet med!

p to the m to the s

Ligger i min säng och är allmänt sur & bitter - PMS på ingång. Tur att det kommer nu så kan jag sova bort det.. Stör mig fortfarande på min blogg, helt fucked up är den, ser inte ens hälften av det jag skriver. BLÄ.

Idag var jag i Malmö och hade pluggdag med tjejerna, gick mycket bra som vanligt. Känns skönt att gå igenom och diskutera med andra men börjar redan få lite tentapanik. Men det ska nog ordna sig! Bara att plugga varje dag, lite eller mycket men något ska det vara.
När jag kom hem var jag trött & kinkig så åt lite och försvann in på rummet. Har ägnat kvällen åt detta: matheltenkelt.blogspot.com
Tidsfördriv med ett intresse helt enkelt..
Nu ska jag fixa några smågrejer och sen bädda ner mig i sängen!
känner mig precis som på bilden, out of focus..

cleaning lady

Mysigt att mina föräldrar typ övergivit hemmet och är ute och ränner hela helgen haha. Men ja, dom behöver nog också det. Så lämnar dom hemmet till mig i kaostillstånd så nu måste jag städa det. Bara att sätta igång, ska ta det lugnt och städa i min takt, sen ska jag baka en bosnisk kaka till imorgon (pluggdag med tjejerna) och sen kommer min kusin, ut på promenade blir det om vi pallar och lite plugg.
Helgen har förövrigt varit mys, mys, mys. Kör vit månad tills nyår och det går mycket bra (och kommer anammas mer under nästa år) 

förra helgen när vi passade bebiiiis, övermysigt!


yes i have a mental disorder

Hur sjuk är man inte, om man som jag fick helt plötsligt, får ryck att sortera och fixa och organisera saker... Började med vardagsrummet där jag fixade allt fint, sen köket, lådorna med bestick och liknande. Över till kylskåpet, ställde allt i ordning, pålägg med pålägg, mejeri med mejeri, grönsaker med grönsaker. Sen gick det över till skafferiet som ändå är kaos för det är fullt med grejer men fixade det en aning. what the fuck liksom? Men de brukar hända mig då & då, får panik på oreda. I got it from my mama, för någon dag sen fixade hon frysen, såna vi är bara haha. Som tur är så är det inte jobbigt eller något, är verkligen en lättnad när allt är fint. Det är ju inte så att jag får ångest och inte kan andas haha har ändå dammiga hyllor och helt kaos i garderoben så freak är jag inte.. men ändå rätt nära. kliar alltid i fingrarna att börja städa och fixa hos folk som har kaos..

men men.. konstigt nog så stör jag mig inte på det även om jag vet att det är lite weird

no shirt, no shoes and i still get service

Vaknade för knappt en timma sen, sprang upp (nja.. nästan) och gick till affären. Halvvägs förstår jag att jag har pyjamesen på mig fortfarande. Tur för mig att affären är 3 minuter härifrån. Till och med kassörskan skrattade åt mig lite.. Och så undrar jag hur det alltid är kö i vår affär, vilken tid det än är på dygnet.. Tuff fråga..
Nu sitter jag och kollar på musikhjälpen med timbuktu! När jag startade tv:en så var Mona Sahlin på ettan. Tänkte direkt att detta måste bli en bra dag!

Ska springa in i duschen snabbt nu & sen fortsätta kolla på musikhjälpen medans jag äter frukost, lagar middag till ikväll & fixar mig.
Förövrigt HATAR jag att duscha.. eller ja inte att duscha det gör jag varje dag men att duscha och att tvätta håret samtidigt.. GAAAH, skitjobbigt!
PUSSHEJ

just can't help it

Trodde inte det även om jag många gånger har fått bevis för det, men jag är fan en riktig nattuggla. Är knappt kapabel till något under dagen. Att sova till 12 gör jag utan problem, käkar i 2 timmar, fixar mig i 3 timmar. Är riktigt seg. Men från 8 på kvällen till 2 är jag fan on top. Cp som fan men men. Under dagen (alltså efter min sega process) vid 3 drog jag mig till stan, träffade Ema, gick och käkade på Haket. Sen tog vi en kaffe to go, satte oss på bussen åch åkte tillbaka till våra gamla hoods. Jag hade kommit med idéen att vi skulle kolla på Lucia i kyrkan på Drottninghög som när vi var yngre. Sagt och gjort! Det var övermysigt! Sen åkte vi hemåt åt varsitt håll.

Väl hemma var det datan som gällde, har umgåtts för mycket med den idag, mår helt illa. BLÄ! Men har faktiskt varit en aning duktig. Renskrev lite anteckningar, planerade en del och så läste jag till och med i boken. Inte ofta det händer. Det är nog storleken på boken som skrämmer.. och att den är på engelska. Men den är sååå jävla intressant när man väl börjar och inte alls svår att förstå. Men man ska ju få tummen ur röven. Vilket jag får runt denna tiden. HAHA nej men.. Nu ska jag i alla fall försöka sova, ännu en dag imorgon. Ska upp lite tidigare än vanligt. Måste handla tomater först, sen laga middag för dagen, duscha, åka till skolan och komma hem på kvällen. Sen blir det äta middagen och förhoppningsvis vara lika duktig som inatt!

blogg.se är förövrigt lite konstigt, ser inte halva skärmen så om det är många stavfel beror det lite på tiden som jag skriver detta & hemsidan.
god natt!


and nothing else matters

Bild från igår på mig & min älskade syster.
finns inga ord som beskriver hur mycket jag älskar dig!
so close - no matter how far!


persistent but good

Här har ni de alltid återkommande objekten på min mobil, har en tendens att alltid fota mat. Men vad ska man göra när det är sååå gott hihi.
Med det sagt & med dessa bilder upplagda ska jag dra mig till my favourite place & äta lite. Blir min ack så sena frukost. Ska bara ta något litet för ikväll blir det restaurang med de bästa!


Bakade paj till Ajlas födelsedag, inte bästa utseendet men smaken är den viktigaste.
Och gott var det minsann!
























Kyckling i sweet-sour sås med ris (hos Didi i Kristianstad)

Hemmalagad brunch till mig & min bror. Hade nog gett bort min säng för detta just nu!

Lagade massiva, hemmalagade, saftiga och dödliga köttbullar i Växjö. MUMS!


dubioza kolektiv - recesija

Vlada uvjek isto svira,
narod uvjek isto bira
ovdje nikad neće biti mira
u novčaniku pola marke sija, RECESIJA

Mi bi da radimo, a posla nemamo
ovo nam se ne sviđa
Mi bi da kupimo, al' čime to da platimo
stigla je recesija


lampan släcktes i din hall, och jag gick hem igen

God dagens, god dagens!
Här i stugan är mysfaktorn på hög nivå. Har ingen skola idag och ska umgås med Chang. Innan dess ska jag få lite work done här hemma. Maila lite saker, organisera och om jag hinner plugga en liten stund. Ska ta en runda på stan med Chang sen ska vi hem till henne & käka middag (vietnamesisk mat in my heart) och ikväll tar jag nog en sväng förbi min kusin för att mysa lite med bebban. I söndags när jag kom hem hade vi gäster, mina kusiner från Trelleborg & deras små underbara döttrar. Lekte sönder mig med 5-åringen och myste med 1-åringen, och folk som tror att jag hatar barn i really don't men vissa barn/föräldratyper har jag riiiktigt svårt för. På grund av olika saker haha lång historia med massor av åsikter och psykologi i det hela, so let's not go there.

Igår var jag i skolan och kunde faktiskt stå ut i 2 timmar, är fortfarande förkyld men det gick bra som tur är. Imorgon har jag en övning i skolan sen åker jag till Kristianstad och kommer hem på torsdag och då ska jag förhoppningsvis ha tid med att plugga. Fredag; skola och sen heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelg!
Då ska jag varva mys med vänner, plugg & lite politik. Och det är min vecka i stora drag. Ska försöka ta det så lugnt som möjligt kommande veckor. Måste vila, äta bra & ta hand om mig helt enkelt. Har blivit lite för mycket av det goda på den senaste tiden men det bestämde jag mig för att avsluta på en buss halv tre på natten i lördags efter en tragikomisk kväll.

Nu ska jag jobba lite, sen ta på något fresh och dra mig ner mot staden
PUSSHEJ

independent queen working for my throne




There ain't nothing that's more sexy
Than a girl that want but don't need me
Young independent, yeah she work hard

She don't slow down cause she ain't got time
To be complaining, shawty gon' shine

She don't expect nothing from no guy
She plays agressive, but she still shy
But you never know her softer side
By lookin in her eyes


back on...

Borde egentligen skriva back on track, men det är jag ju inte. Är bara back haha och det innebär att jag ska till skolan idag för första gången på en vecka. Tydligen så blir man inte frisk om man tar ledigt och vilar ut. Är fortfarande förkyld tyvärr. Men känner att jag inte kan missa fler föreläsningar så det är bara att ta tag i det hela. Idag när jag kommer hem kommer jag nog vara halvdöd, är fan inte van vid att göra något ansträngande. Har bara legat i soffan och ruttnat. Och det började kännas så igår var jag tvungen att gå ut & gå lite och sånt.

Sen lagade jag en god vegetarisk middag, dock känner jag att jag måste förbättra mina skills där. Mima & Nera kom också hit, vi bakade lussebullar som inte smakade lussebullar alls haha. Och så gick vi till deras syster/min kusin som bor 5 minuter från mig och myste, kollade på TV, drack julmust, åt pepparkakor och "lussebullar"  och lekte med finaste bebban!
Sen sov Mima hos mig (sjukligt att jag saknar henne redan efter 2 dagar haha) vi hade girltalk & det var bara mys. Min bästa, bästa kusin!
Idag vakna jag halvdöd som vanligt.. Om det bara hade varit tillåtet hade jag fan sovit bort hela dagen, så jävla skönt. Men men.. upp & hoppa, in i duschen, planering av dagen & helgen, fixa håret, äta, och nu sitter jag här. Har gott om tid på mig så ska bara ta det lugnt nu innan jag åker till Lund. Hoppas jag hinner/orkar plugga ikväll för i helgen har jag planerat mys, mys, mys. Inget jobbigt.
Nu ska jag äta min efterrätt på min trerättersfrukost HAHA mmm pepparkakor & julmust (:

pusshej!

en härlig bild på mig & mima var tvungen att tas med. från min studentfest!


RSS 2.0