växjö

tåg - överraskning - mys - massor med mat - ont i magen - skratta - sova gott - upp tidigt - stan 10.00 - plugg - powernaps - matlagning deluxe - överbra musik - förfest - fixa sig - campus - korridorsfest - vin i plastglas - depp-talk på balkong - yra rundor - kissnödiga - gympa i kön - utgång - DANSA - skratta - fota - dansa lite till - må bäst - dricka - ansikte som ett ollon - headbanga - dirty dancing - åka kundvagn - kebabgöteborgaren - kundvagn i 3 uppförsbackar - moderat-magnus som läspar - tappa väska - panik - surfa i kundvagn - åka in på statoil som en kung i kundvagn - kostymnissar - polisen - korv & mos - taxi hem - DÄCKA..

något sånt var det ja.. söndagen var det bara mys, långfrukost och analysera den sjuka kvällen med älskade hyra! sen åkte jag hem och var lycklig, nu är det sista på hemtentan som ska skrivas & så väntar en veckas ledighet.
OVER AND OUT


like back in the days



Då kör vi då - nattaktiv som vanligt. Hög på koffein och socker. Skriva, skriva, skriva. Blir jag klar imorgon är jag ledig 10 dagar så COME ON Sabina!


just in time

God dagens!
Lägligt nog har jag börjat må en aning bättre, helgen hjälpte oerhört. Perfekt inför denna vecka då jag ska skriva min hemtenta. Är klar med två frågor, inne på tredje. Målet är att bli klar med mina 4 G-frågor idag och VG-frågan imorgon så att jag kan åka till Hyra i Växjö till helgen. Måste ha någon motivation ju. Egentligen är det inte så svårt, men jag har ju som bekant ingen självdisciplin så att jag ens har börjat är stort. Och så vrider jag och vänder på varje ord för vill ha ut det bästa men får fan panik på mig själv.. Nej, nu ska jag skriva en fråga, ta en kaffe & sedan skriva sista. Förhoppningsvis så vaknar jag upp imorgon och bara kör på och blir klar med VG-frågan fast jag inte alls är pepp på den.
PUSSHEJ

ett litet urplock från förra resan till växjö

På tåget, alltid mat i närheten

poppin' champagne

hemmafru-times. typ 10 matlådor in i frysen så att Hyra har något att äta

kyckling & currygryta

efter 3 timmars matlagning pallade jag inte mer, någon annan fick ta disken

vi var lite nostalgiska

<3

mina finisar

Hyris tog hand om mig med albanskt te för jag var så in-i-helvetes sjuk

en (och några till) lärdom som jag tog med mig från växjö!


how to love

Att aldrig veta vad riktig glädje är, eftersom den alltid mosas ner när en liten glimta kommer fram. Att aldrig bli uppskattad eller få se tacksamhet, att aldrig få slappna av, att alltid ha en klump i magen. Sömlösa nätter och oroliga drömmar de nätter när man lyckas somna utav utmattning.

         Oro, lögner och hemligheter - för känslomässig överlevnad.
                  Negativitet, ekonomiska bekymmer och psykisk misshandel - känslokallt hjärta.
         Hot, våld och salta floder nerför kinderna - finns det någon annan utväg?

Längtan efter en varm famn, känslan av lugn och riktig glädje kan stanna där den är - hos lyckliga människor - och behöver aldrig komma i närheten av de som verkligen behöver det, kommer aldrig komma i närheten. Ett litet leende, en kram eller en endaste blick, full av förståelse. Det lilla men ack så nödvändiga. Ett ljus i mörkret som man brukar säga. Men mörker är svårt att bryta och kärleken svår att finna.
 -                    Om du inte vet vad du letar efter kan du inte hitta det..


trying to move on with life

Så.. vad ska man börja med. HEJ!
saknat mig?
ja, jag har också saknat mig själv.
Känner mig helt förvirrad och borta. Fattar inte hur snabbt tiden går, hinner inte med något som jag vill hinna med. Denna veckan har varit fett konstig, har inte gjort så mycket annorlunda än vanligt men är så fucked up, är trött hela tiden! Mår rent ut sagt skit. Tar power-naps, dricker rikligt med vatten, äter relativt bra men ändå: DÖD.
Måste ta tag i detta och börja ta hand om mig igen, gjorde det så bra under sommaren men sen kom stressen med skolan. Men nu är jag ju inne i det hela så ska ta det lite lugnare och ta hand om mig.
Fick G på min första tenta btw - 4 poäng ifrån VG till o med. STOLT! Med tanke på att jag började plugga dagen innan (dum i huvudet, i know)
Idag har jag varit hos Anna i klassen och jobbat med min underbara grupp, imorgon är det seminarie och sen tar jag helg! Ska bli så skönt. Nu måste jag sammanfatta det vi diskuterade idag sen ska jag bara ta det lugnt resten av kvällen. Ta en lång dusch, tända massa ljus, läsa lite och äta frukt - sååå skönt. Men först: skriva!
pussheeeej

något sånt här gott blir det så jag kan varva ner och börja må bättre (:


seems like it will never change

ooooh.. vill blogga, skriva av mig och massor med sånt.
Skitmycket händer and i want to share men orkar inte. så är det.
Men bloggen ska vara kvar ändå..
Maybe kommer det bli annorlunda vi får se.

like always

Long time no see? Snarare no write. Men tro mig min kära blogg, jag vill in varje dag och skriva, skriva tills fingrarna blöder men tiden rinner iväg och tankarna vill inte bli kontrollerade genom att skrivas ner så det blir aldrig något utav min önskan om att få skriva av mig. Av så mycket saker som händer och så många tankar som jag har, hade jag lätt kunnat producera 4-5 böker bara sådär. Men inte än, så känns det. Undrar om det ÄN snart kommer.

Som sagt så händer det en massa, som vanligt på hösten. Smsade Hyra för någon vecka sen: Fan vad jag hatar hösten! Men samtidigt så går jag runt varje dag och ler som en idiot, insuper den kyliga luften och gillar läget rent ut sagt.
Sitter på stadsbiblioteket nu, har pluggat lite, ska fortsätta snart. Igår satt jag här drygt 4 timmar, finns inget som slår den känslan när man känner att man har uppnått något, även om det är något litet som inte betyder så mycket för världen.
Med förhoppningar om att jag ska ta mig tiden och även ta mig an skrivandet - så hörs vi, nu ska jag plugga vidare, läsa och anteckna för fullt. Som förövrigt (pluggandet) håller på att bli en väsentlig del av den nya, uppdaterade & organiserade Sabina. Detta efter att jag har haft FÖR mycket ångest öven förra veckans tenta.
PUSSHEJ

kanske passande att visa min snygga (överfulla) kalender nu som "organiserad" människa.  jag har pimpat den med bilder på mina närmaste. behöver dock fixa den lite mer, med bilder på Chang, Didi och min bror också.


RSS 2.0