HELL YEAH

Fick för mig att kolla skolmailen bara för att och ser detta:
Hej!
Jag känner att jag behöver stanna hemma imorgon tisdag. Ni arbetar själva med
Kapitel 9. Frågorna 9:1 och 9:2 är en bra hjälp.
 
Hälsn. Gun

Om jag inte grääät av lycka! Okej, har ingen sovmorgon eller slutar tidigare, det är inte det. Det handlar om att jag inte behöver ha världens sämsta ämne :D Nu - back to engelska plugg sen fixa naglarna, läsa bok & soooooooova :D

no inspiration

OOOH!
Måste verkligen plugga men får inget gjort, har bara suttit och glott och gjort massor med annat. Jag är sämst! Bryr mig inte ska sitta upp hela natten om det så krävs, måste tvinga mig att plugga. Har verkligen ingen inspiration. Trodde att min lilla semester från real life skulle hjälpa med tydligen inte. Måste verkligen bli organiserad nu och ta tag i livet. Det har blivit för mycket nu.. Shit, att jag har kunnat låta det gå så långt fattar inte. Lathet i tell you. Organisation - nu!
Holla!


yes please


Örhängen från Style by Tyra

Underbar klocka från
Nastygal.com


Skor från Jeffrey Campbell Nastygal.com

Ring från Style by Tyra


Armband från Cheap Monday Nastygal.com


woho!

Snart klara! Vi har bara en person kvar att texta men nu har vi tagit en liten paus. Åt middag, smakade tortilla och pupusa från El Salvador - very nice! Nu testar Nathaly sina balklänningar och snart ska vi fortsätta, fyfan vilken lättnad det kommer vara! Sen har vi bara några smådetaljer att fixa på filmen som vi behöver lärarens hjälp med och det måste vara klart denna veckan. Vilken stress man har för detta projektarbetet det går inte ens att förklara.
Jaja back to work! And then - bästa kusinerna :D Makes me very happy!


duktiga flickor!

1 timmes bussresa senare befinner jag mig ute på landet utanför Åstorp. Sitter hemma hos min lilla dvärg Nathaly och jobbar med projektarbetet. Hoppas på att kunna bli klara med filmen men det går fett trögt! Vi ska klippa mer av en intervju sen ska vi texta allting. Skitjobbigt! Eftersom mina kusiner också bor här in this "big city" ska jag till dom senare och myyysa :D Imorgon är det julskyltningen och julmarknad på ABF där SSU ska stå så jag ska spendera söndagen där. Och förhoppningsvis hinna med att plugga på kvällen. Skitkul!
And that´s that.
PUSSHEJ


what i´ve been up to!

I onsdags kom ju min kusin hit efter skolan & så lagade jag mat åt oss innan vi blev hämtade och körda till Väla. Min kusin skulle nämligen pierca tungan! Snacka om att jag blev sugen som fan nu. Har velat ha det innan men tänkte på riskerna med det & så men nu är jag back on it again. Direkt när jag har pengarna till det är jag nästa på tur! Så himla snyggt! Sen åkte vi tillbaka hem med den andra kusinen med oss nu, så satt vi hemma hos mig och åt mat och hade det allmänt trevligt. Mitt i natten stack vi till min tredje kusin haha som bor nära mig och drack kaffe (efterblivna är vi i know) sen begav vi oss hem i 10 minusgrader och höll på att förfrysa samt knäcka alla ben i kroppen när vi halka oss fram. Vet inte när vi somna men det blev ingen skola för mig på torsdagen i alla fall haha.
Torsdag var recovery + laga mat till Mima som inte kunde äta normalt, skitsynd! Sen stack jag till stan med Nermina, hon skulle ta tåget till jobbet & jag skulle kolla lite grejer. Åkte hem och fixa mig, åkte ner till stan och åt med Hyra, stack till min kusins butik och spenderade kvällen där. Tog ännu en dag ledig från skolan idag, ingen ork kvar.. Efter denna helgen blir det dock fullt fart framåt - drygt en månad kvar till lovet!
Nu ska jag fixa mig lite sakta för ikväll blir det mys på hög nivå med middag hos min "gudmor" (kuma i bosnien).

PUSSHAJ

Jag & Mima väntar på skjuts ute i kylan - dog lite!


Efterblivna Nermina som väntade i bilen.
Love you boo haha


Nermina var mer nervös haha (and scared)


Happy precis före (:


Let´s get it on!
Trög som jag är tog jag aldrig bild på just piercingen men det kommer!


i hate this part right here

Asså, jag blir självmordsbenägen av detta JÄVLA projektarbete. Det är inte kul, det är bara hemskt. Vi sitter & klipper film och textar den och tror inte ens att vi har gjort 1/5 av hela filmen. Och det är inte det enda vi har att göra. Detta är bara en liten del av hela projektarbetet som ska vara klart om typ 3 veckor. Fattar ni vilken stress vi har. Samtidigt fortsätter skolan med alla andra kurser men just nu skiter jag i dem faktiskt, kan inte göra allt. Satsar på projektarbete & bosniska för det är det viktigaste för denna terminen, allt annat är på hold än så länge. Fast kraven fortsätter komma från alla andra lärare men som sagt, jag hinenr inte göra allt behöver 24 timmar till på dygnet and that is impossible.

Tror inte att jag någonsin har längat så här mycket efter ett lov. När jag slutar (typ 3) ska jag hem & fortsätta plugga. Roligaste livet man har asså....

Ikväll kommer min älsklingskusin över & vi ska hitta på lite bus är det planerat hihi (:
Det är typ ljuspunkten på dagen haha

Mitt hjärta!


p to the m to the s

For sure - it´s that time of the month. PMS på hög nivå.
Snön har kommit, mörker, tråk, huvudvärk, skola tidigt imorgon
och för mycket plugg, inget roligt alls som händer just nu.
Just need a break


get some ZzzZzzzZZzz..

Någon info om utbildning blidde det inte idag! Vi åkte till Lund, hittade ingen parkering i vår prisklass (haha!) så vi körde hem igen. Fail på oss! Åkte & handla gott så körde vi hem till mig och åt, snackade och bara tog det lugnt. Jag och Hyra maxade roliga videor på youtube som vanligt och Ajla & Didi däckade på min soffa. Tråkiga är dom. Så vi 2 satte oss i köket och maxade chatroulette istället och skrämde folket med min The Ring imitation. Överkul! Sen vaknade prinsessorna & så följde jag Ajla till busen och sen satt vi tre och bara rullade tummarna framför TV:n haha. Så stack dom idioterna och jag försökte vara duktig och plugga, vilket går sådär (som vanligt). Snart kommer min bror över och kan passa på att nämna att jag är en mycket stolt syster för han & hans lag tog silver i Mat-VM. Woho! Grattis!

Ajla nannar sött!


Didi likaså.


Prinsessor haha


Hyra doin her thing



The Ring!


ljubav s tobom ubija

-

moja nada s tobom nestaje
samo pusta zelja ostaje

crne oci crno boje sve
dovele su me na tanak led
dusa mi se nocas izlila
ljubav s tobom precica do dna

tvoje usne sto mi kazu ne
sve su moje snove srusile


-


this aint my day

Fyfan för denna dagen. Allt är skit & stressen har börjat tära på min kropp. Får hjärtklappning skitofta, kan inte sova, har huvudvärk & har riktigt stora koncentrationssvårigheter. Det är helt sjukt. Sen hjälper ju inte skolans inkompententa lärare till med något eller rektorn för den delen. Skolstaden suger, så enkelt är det. Man kommer aldrig fram till de personer man behöver och lärare & rektorer ignorerar en och skjuter problemen mellan sig hela tiden. Vi bytar rektorer hela tiden, vi vet aldrig vem vi ska vända oss till & våra mail blir aldrig besvarade. Lärare har tappat meningen med deras arbete - vilket är att lära ut inte att ifrågasätta vad elever gör där (antagligen för att lära sig något, din inkompentena idiot!) Katastrof! On top of that har jag fått feber nu också. Skitkul.. Fattar ni hur mycket jag har att göra istället? oooh, panik!
Ska lägga mig i sängen o dö istället..

Tjurig?
JA!


bas mi je zao

-

Bas mi je zao
Nemas srece mali
Fali ti ono sto kod mene pali

Kazes za tobom da ja sam luda zena
Djavola tako trazi
Ko mene dira, u minsko polje gazi.

-


all the crazy shit we did last night

Undrar vilket sätt är det mest effektiva att begå självmord efter igår? Fyfan. Kvällen var inte lugn någonstans men samtidigt var det inte den bästa heller, tyvärr! Det började med att jag & Didi fixade oss, det gick bra men när vi började bli klara insåg jag att jag inte hade mitt kingston-kort som jag måste ha för att komma in på tivoli. Fick panik, Hyra kom & körde hem mig och jag letade exakt i varje vrå av mitt rum (lägger inte grejer någon annanstans)  men hittade det inte. Så vi försökte fixa ett falskt med att skriva mitt namn över en annans kort men det gick inte alls bra haha. Så vi stack hem till Ajla och åt lite sen drog vi vidare & skulle testa mitt falska kingstonkort haha, det failade totalt! Vakten snea livet på mig så vi stack till Bakom där alla andra var. Där stanna vi till halv 1 typ & hade faktiskt skitkul!

Sen skulle vi testa IGEN på tivoli för nu kunde en tjej fixa in mig & det lyckades fast fick köpa kortet på plats där (varför kunde inte vakten sagt det innan - cp!) så vi var där allihopa och det var kul till & från. Musiken är oftast bra men folket.. Folket är katastrof! Orkar inte ens gå in på det nu men vi stack tidigt och summan av kvällen blev: En helt OK kväll. Det var kul för Ajla fyllde år och äntligen kunde följa med ut & musiken var bra men annars var det rätt fattigt.

Nu ska jag förmodligen ut i kylan med Didi och ta en promenix eller något. Får se (:
Btw - såklart tog jag med mig kameran men eftersom allt var kaos igår hade jag glömt att ta med batteri så sorry, ni får inga bilder..

pusshaj!


club can´t even handle me

Wadup, wadup!
Ligger i Didis säng och smälter vår underbara pasta carbonara. Ska snart tvätta av mitt smink för att börja fixa mig och allt det skitet. Det snöar som helvetet ute, vill bara stanna inne och kolla film & mysa för man blir såå deprimerad bara man kollar ut. Kallt som fan också! Men nej, det går inte för ikväll ska världens bästa Ajla firas! Bebis blir 18 inatt och det ska inte vara en lugn kväll någonstans. Skitkul kommer det bli! Nu står Didi och undrar vilka jeans hon ska ha.. Båda två ser exakt likadana ut haha fyfan för oss tjejer asså! Men men, gotta roll nu pallar inte ha stress sen, vilket ändå kommer hända om jag känner mig rätt haha
PUSSHEJ!

snygg man kan vara haha


i´m crazy but you like it

Vaknade imorse helt utvilad, riktigt skönt! Åt frukost med mami & diskuterade politik haha så typiskt oss. Sen tog jag på mig, sminka mig & sånt och gick till skolan. Underbart väder vi har -.- snöregn is the shit! or not..
Har projektarbete nu och Nathaly dampar över att vår klippning och text inte stämmer överrens haha jag mejlar lite folk & sånt skit. Sen ahr vi religion & engelska sen SLUT :D
Då ska jag hem till Didi och mysa, vi ska fixa oss & sånt. You know why? För vår bebis blir 18 inatt! Alltså den 20/11 men vi ska fira henne ikväll/inatt :D Så vi åker ner till Ajla och äter & har kul sen tar vi över stan som vanligt. Kommer bli riktigt kul, hela backstreet boys samlat haha (det är så vi kallar oss, psykiskt sjuka i know)
Now I gotta go & engagera mig lite mer (:

holla!
Love my girls <3
Från vänster: Jag, Ajla, Hyra, Ema & Didi :D


love life!

hopeful!
ja, detta ska bli bra!


me, myself and I

-

Ranjena hiljadu puta
u ljubav vjerujem malo
i sebe najmanje dajem
i kad mi je najvise stalo

Ne bih prezivjela
da mi odes kad te zavolim
u moru ljubavi
ja uvijek ostrvo tuge nalazim

Ne bih prezivjela
da te nemam kad na tebe naviknem
na mome ostrvu tuge
gdje nema mjesta za druge, ostajem

Polako gubim kontrolu
vec si mi previse blizu
davno sam prosla tu skolu
da budem tek jos jedna u nizu

-


no broken hearted girl

Älskar denna låten!
Och älskar Beyonce - en kvinna som vet vad hon sysslar med och alltid levererar!



mys!

Efter middagen med Mami kom Ema över & vad gjorde vi? Bakade såklart, och fetta oss framför tv:n. Kollar aldrig tv annars men när hon är här blir jag besatt haha. Nu ska jag borsta håret och sätta in alla afromedel för att lugna det lite haha. Måla naglarna och borsta tänderna - lägga mig i sängen med massor av tända ljus (mys!) och snacka skit med den bästa :D
Och om jag hinner - plugga (vilket verkligen inte kommer bli av haha)


let´s get it on!

Nu har jag håla & det ska bli massor med plugg nu, doxk bara roliga saker så det är lugnt (vilket innebär ingen internationell ekonomi) och så ska jag maila röven av min rektor tills hon svarar & bokar ett möte med mig - hatar henne! Sen har jag pratat med syo om utbildningar och så, ska även maila Malmö högskola & gå på Lunds öppet hus nästa vecka. Det känns som att jag egentligen vet vad ska jag söka & vill plugga men är så jävla osäker. GAAAH! Detta är så jobbigt. Ikväll ska jag handla mat med min mami & plugga. Inget nytt på min front alltså!
pusshaaaaj (:


HAHA!


pa mi dusa nema sna

Ska råplugga nu tills jag däckar, vaknar jag imorgon & känner att jag kan det då gör jag provet. Kan jag inte det, nej då får jag skita i det helt enkelt. Har bestämt mig.
Allt annat är så mycket roligare än skolan just nu - Kina fuckade upp allas motivation haha
Var på möte med valanalysgruppen innan, det gick bra, fortsätter nästa vecka med det.
Och såklart börjar jag känna av min huvudvärk nu igen! Och så är jag hungrig. Tror nog vi alla vet hur mitt plugg kommer sluta & hur hela kursen kommer gå - rakt åt helvete.
Men men..

Ove noci lazem sebe,
da mi nista ne znacis.
Pa mi dusa nema sna.

PUSSHAJ!


just a regular monday

Ny skolvecka och ångesten är på topp! Att skolan kan få en att må skit är ju katastrof men det är något man måste göra så det är bara att bita ihop. Hade matte imorse, lunch, sitter just nu på naturkunskapslektionen, omotiverad som vanligt. Ska se om jag orkar ta tag i de uppgifter vi har fått, ananrs blir det som vanligt att jag skjuter upp dem. Hade inte förvånat mig. Sen skulle vi egentligen sluta men vi har extra-matte för vi missade viktiga saker när vi var i Kina. Slutar tre, hem för att plugga & äta sen halv sex ska jag ta bussen ner till stan för att gå på möte med valanalysgruppen. Sen blir det hem igen och plugga hela natten.

WOHO! Bästa dagen i mitt liv -.-


moderat-bok

Skitkul att plugga internationell ekonomi när hela boken andas moderat. Tiil och med min lärare håller med mig i den frågan. I varenda jävla kapitel nämner dom frihandel och tar inte upp en enda negativ sak med det, bara det positiva som förövrigt är kortsiktiga positiva saker. Och sen undrar man varför alla som går ekonomi är moderater.. inte alls pga böckerna vi har - stendåliga!
klaga kan jag när jag borde plugga - jaja, back to the books
pusshaj


blah blah blah

Migrän till max - skittrevligt. Mår skit, folk runt omkring mig ger mig ännu mer huvudvärk och såklart ska det inte ta slut där - nej en ny skolvecka är på ingång. Vi har prov i internationell ekonomi & jag kan absolut inget.
 Jag går i ide - punkt slut.


kan glömma min utbildning

Ja såklart blev det inget plugg (okej har nog tid senare) men just nu stressäter jag en macka, har inte ätit något sen jag vaknade. Var tvungen att följa med min kusin ner till stan för att sätta honom på tåget, åkte hem, pappa berättade att vi skulle få gäster & på ca en halvtimme hann jag baka äpplepaj, handla på willys, förbereda maten och så kom gästerna - fram med kaffe & allt det. Fick lite yrsel, äter min macka, ska servera äppelpajen, börja med middagen, servera den - DÄCKA.. typ. Så, för att jag måste agera hemmafru varje jävla helg/eftermiddag så måste jag helt enkelt hoppa av skolan. Det var kul så länge det varade men min framtid är redan utsatt haha

back to work now - holla!


ohh na na na na


 -

you got that something that keeps me so off balance
baby you’re a challenge, lets explore your talent
hey boy I really wanna see if you can go downtown with a girl like me
hey boy, I really wanna be with you
cause your just my type
ooh na na na na

-


you spin my head right round, round, round

 




Helsingborgsblåsten har gett mig en otrolig huvudvärk så alledeles strax ska jag ta en tablett och hoppa i säng! Imorgon blir det som bekant plugg och om jag är duktig ska jag belöna mig med en runda på stan. Om jag ens kan somna ikväll. Har sovit oroligt som fan, drömmer konstiga drömmar - precis som att mina tankar & funderingar från dagen inte vill släppa utan måste följa med under natten med. No rest for me känns det som, kommer snart gå under om det ska fortsätta så. Just nu ligger jag i sängen och lyssnar jag på musik (som vanligt) och försöker sortera mina tankar men det går ju sådär för huvudvärken blir bara värre.
Nej, en ipren, öronproppar (kan inte sova om jag hör regn) 
och sängen får det bli nu med detsamma!


afro!

Detta är mitt hår - nytvättat, utan något i och lufttorkat. En mindre katastrof helt enkelt. Har riktigt afro med lockar ända från roten och skitmycket frizz and that´s why plattången är min bästa vän!

Inte nådigt asså haha



... and i go back to black

Nydsuchad och fräsch sitter jag här i mitt rum. Ska snart plocka undan lite och sen förhoppningsvis äta middag. är skithungrig! Lyssnar på lite musik & gör planer för kvällen, det blir förvånansvärt ingen utgång - just look at the weather. Palla komma i regnkläder & gummistövlar haha. Det blir fika istället with the gang (: Lugn kväll på min överlugna dag haha. Vaknade halv 1 och har degat i min pyjamas ända tills nu - såå skönt.

Jag behövde det verkligen. Förövrigt kommer helgen spenderas åt plugg & endast plugg - blir det något annat så kan jag lika gärna hoppa av skolan direkt. Ja, något mer intressant har jag inte för idag, sitter & kollar ut och ser bara svart & regndroppar och inser att detta är vad som väntar resterande 5 månader. WOHO! Sen blir det vår, bal, student, sommar - NYTT LIV!
Ska hålla den tanken i bakhuvudet under hela vintern så kanske jag överlever!
Pusshej!


en anledning

Varför ska man bo i Skåne? 
Ja, titta själva & välj

     Sverige, denna vecka:     
                                 
   

Skåna, denna vecka: 

   


it´s like moving mountains

JAG TROR JAG AVLIDER SNART!
Pluggar för fullt men är så trött, min huvudvärk bombar mitt huvud men jag får inte sova! Skolan dödar en verkligen... Och jag kommer aldrig ikapp..
Låter som värsta ig-barnet haha men det är bara det att jag skjuter upp allt som en idiot och nu får jag ta konsekvenserna för det.. Jaja - back to the books!

Jag kämpar verkligen med att hålla ögonen öppna..


spent the day with the girls

Har haft en underbar dag idag! Trött som fan nu men inte konstigt när vi gjorde massor med roliga grejer (:
Efter skolan körde Hyra oss ner till Ajla för hon skulle hämta filmer hon skulle lämna på Bogarts. Sen åkte vi och tvättade bilen vilket var komedi! Det var kalabalik när 5 tjejer skulle tvätta bilen mitt i kylan haha
Sen skulle vi dammsuga den också och bara det var en utmaning. Därefter åkte vi till Diana och satte oss för att plugga vilket gick förvånansvärt bra. Först åt vi såklart - aldrig plugga på hungrig mage haha. Medans vi pluggade hade vi lite skrattattacker, skitsnack och så planerade vi Ajlas födelsedag. Sen så testade vi klänningar & fulade oss, så körde Hyra hem mig & Ajla. Och nu gör jag absolut ingenting, ska snart plugga antagligen - har fullt upp som vanligt. Kommer aldrig fixa detta men men..

Har lite halvtaskiga bilder från plugget hos Diana som jag tog med datan, ångrar så mycket att jag inte tog med kameran idag - biltvätten var legendarisk!




projektarbete

Har suttit i skolan sen nio imorse och har jobbat med projektarbetet hela dagen men det känns ändå som att vi inte har gjort något. Vi har fixat sponsring, planerat vår vernissage och allt till det, skrivit gästlista och så har vi planerat hur vi ska lägga upp arbetet men ändå.. har vi stress Det finns så mycket att göra! Nu väntar jag på att både kameran & mac-datorn ska laddas så att vi kan fortsätta med att överföra filmklipp från Kina. Sen måste vi börja klippa, vet inte när det kommer bli klart, det är också skitmycket arbete kring det. Och så behöver jag choklad men såklart är kafeterian stängd när jag behöver det som mest. Vi har exakt en månad på oss och jag undrar hur detta kommer att se ut i slutändan kommer vi ens hinna med allt vi vill ha med.. Sen när projektarbetet är över då är det bara att softa hela vårterminen (:

Är glad över att jag får jobba med Nathaly i alla fall för vi förstår varandra och jobbar hårt (:
Nu måste jag springa ner för att köpa choklad annars kommer jag typ dö

 

sju månader!

Idag hände faktiskt en bra grej! Trodde ju att vi skulle beställa studentmössorna imorgon men det var idag så det fick vi gjort och jag är såå nöjd med min! Skitsnygg kommer den att bli - rött sidentyg där inne, rött band & röd diamant. Silvrig text där framme med texten: Sabina - Diplomati sen på baksidan är Nicolai (skolan) inbroderat och under det 2011 med såna silvriga grejer man lägger på. Uppe på huvudet har jag satt den skånska gripen and that´s it. Så jävla stilren. Bilder kommer såklart när jag får tillgång till sidan & senare när mössan kommer någon gång. Är så glad över att äntligen lämna detta helvete till skola. Är riktigt nöjd med mitt program & kunde inte önskat mig en bättre klass men Skolstaden och hela systemet är fuckat! Så jag som trodde att jag skulle gråta av sorg på studenten kommer nog gråta av glädje istället haha
sju månader - det klarar vi!


in my head

Orkar inte med min hjärna längre! För mycket analysering på en dag, inte konstigt att jag inte kan fokusera  mig på något för min hjärna måste ta en tripp någon annanstans. Asså det är fett jobbigt att tänka så här mycket - på allt och inget. KAN DET BARA TA SLUT? När jag ska sova, direkt när jag vaknar, när jag äter, när jag pratar med någon, när jag duschar.. det enda jag gör är tänker på allt annat än det viktigaste - oooh! Man kan fan bli galen av sånt hära, eller så är jag redan det. Blir jag inte galen kommer min hjärna snart överhettas och smälta & då kan jag äntligen få lite vila.


like she is describing me

Sta cu ti ja, andjeo bez krila
nikad sama a vjecno nicija
i sto za ljubav rodjena nisam
nijednog voljela a sto ih zavela

Nemoj i ti na spisak ranjenih
nije bajno tamo tvoje mjesto
da budes sa mnom cini te srecnim
al' nije ljubav to, to je prokletstvo

Nije me ni bolji naucio da volim
sto bi vrijeme gubio ti
nece moje srce u ruke onom
sto prvo tijelo primjeti

Nije me ni bolji naucio da molim
to neces ti dozivjeti
nece moja suza pasti za onim
sto mi je samo sljedeci

Sta cu ti ja, andjeo bez krila
kao najlepsi cvijet, ali bez mirisa
treba da si svjestan da nisam vise klinka
cjeni se kod mene to, to sto odbijam

Nemoj i ti na spisak ranjenih
nije valjda tamo tvoje mesto
da budes sa mnom cini te srecnim
al' nije ljubav to, to je prokletstvo





fiffiga lektionen

Nu har vi Internationell ekonomi, fortfarande lika tråkigt & fortfarande samma maxade lärare som pratar till oss som att vi är sex år HAHA
Sen har vi lunch, efter det har jag håla (plugga sönder mig) sen har jag matte c. Och där är dagen slut. Vi brukar ha engelska c på morgonen också men inte idag - sovmorgon! :D
Nej men nu måste jag engagera mig, vi har prov på 3 kapitel om en vecka, måste sätta ett MVG och göra bra ifrån mig på resterande grejer har bara fått VG hittills och pallar inte med det i en fattig kurs som denna så det får bli skärpning nu.

holla!

todays

Nu ska ni få en titt på hur jag såg ut idag under denna hemska dagen som aldrig vill ta slut. Har fixat mina naglar men såklart skulle allt förstöras så måste göra om dom nu. Och såklart så har jag inte pluggat ett skit idag. Lyckat Sabina, verkligen... Vaknar jag upp imorgon och mår som idag blir det sjukanmälan direkt..

Jag slängde bara på mig något skönt för jag var så trött & det blev ju ändå rätt lyckat.
Tröja - HM
Jeans - Gina tricot
Sen tjock kofta, jacka & halsduk över det såklart 

 

Och mitt snygga hår (:


Trött som fan!
Men snygg ändå haha


lördagens bravader

Lördagen i bilder!

Jag lagade middag åt oss


Lite potäter


.. som skulle bli potatismos & arnela "lekte" att hon hjälpte till



Jag var hemmafru som vanligt även när jag var fixad & allt



Fixar oss inför kvällen



Fix, fix, fix



Favoritkusiner!



Kattig!



Help a girlfriend out!


Sexbomb!



på plats - ema, muki & arnela.
 från blöja till rullator! <3


everybody dance!



Arnela, Muki & Mateo



Avlutas med denna - nästa konsert 4/12 ska bli ännu bättre!


at last..

Äntligen är jag hemma! Har softat lite, sprang till Willys för en stund sen för att handla & nu måste jag fixa några grejer här hemma. oooh men säng ser så lockande ut just nu men men - disciplin!
Angående förra inlägget.. ja inga kommentarer. Jag har väldigt speciella klasskompisar haha.

Förövrigt så kan jag tillägga att vi ska prova & beställa studentmössor på torsdag - åååh äntligen! Och jag har snackat med syo och ska boka tid för att snacka om högskola/universitet, vilka program som passar mig och så. Känner att man börjar bli lite vuxen nu haha.
Ikväll måste jag förmodligen plugga . back to reality liksom.

Bild från i lördags - kommer fler ikväll!
Jag och min underbara kusin!


chacha blåggehn "gästinlägg"

efter att ha blivit tillfrågad att blogga här på keepingitreal.blogg.se, en av sveriges största bloggar, blev jag, marcus toth, oerhört glad. när sabina först frågade mig visste jag inte vad jag skulle skriva om, jag menar, här sitter jag inför bokstavligen talat 100.000.000 läsare och jag skakar.

jag träffade sabina för första  gången den 25 augusti 2008 och jag visste inte det direkt, det var verkligen kärlek vid första ögonkontakt, jag ville ha hennes bästa kompis, hyra.

dem närmsta månaderna var dem värsta i mitt liv eftersom sabina blev mer och mer intim med mig samtidigt som hyra inte verkade ett dugg intresserad, meningen som följer nu är ngt som inte avslöjats förr och som kommer skaka bloggvärlden så mycket att kissies implantat trillar ut.

jag, marcus toth, är gay.. jag ska efter detta inlägget starta en gayblogg som kommer handla om mode och hur man tar den i 2an med olja för att det ska vara skönt. jag sabina och hyra är nu mycket nära vänner och det händer ofta att vi går och shoppar, jag vill lägga till att jag också får följa med dem in i provrummet och jag får se dem topless, priset för detta är att jag ofta får bära blöja pga mina anala-penetreringar. puss.

/ Marcus Toth

damp!

Idag är jag arg. Fast med anledning. Och ska fan ta mig få ut min ilska också, direkt efter lektionen ska läraren få höra sen ska jag skicka arga mail till rektorn. Vår skola suger helt enkelt.

Sitter på Naturkunskapslektionen och går igenom grejer jag gick igenom i sexan så jag softar lite. Plus orkar jag inte lyssna just nu. Sen slutar jag och det är bra så kan jag typ gå & sova eller något bara för att få bort denna dagen. Och såhär hemska ser vi ut idag, vi visar vår "glädje" för skolan



and i keep dancing on my own..

Ja, verkligen - i keep dancing on my own. Jag, Sabina Hadzajlic, har lyckats med något väldigt speciellt. Har blivit avstängd och utslängd från en kurs. Ja, you heard it. Utslängd. Av läraren - varför? Hon tyckte att jag inte hade rätt inställning. Så jag gick & tog bort kursen, behöver inte den. Det är Skolstaden i ett nötskal. Lärare som verkligen peppar en och vill hjälpa en.. Not. Saken är att jag har för många poäng redan & kommer få ännu fler. Och det störde min lärare för hon tycker att då har inte jag rätt inställning att gå på dansträning och det märker hon tydligen av. Hon märkte att jag inte ville detta. Nej, inte alls, jag vill inte detta. Det är nog därför jag har kommit på varje lektion din smotana.

Men pallar inte bry mig, jag behöver inte kursen eller lärarens bullshit. Även om hon agerade helt fel och det borde uppmärksammas så pallar jag inte, inte nu i alla fall...

sedmi sprat

Sitter i köket med mina bästa och bara njuter av livet. Var på möte innan & sen gick vi och åt på Mezo och pluggade lite. Åkte hem och hittade familjen Lukac här (mina älsklingskusiner). Så nu sitter vi ungdomar i köket och spelar kort & skrattar. Såklart förlorar jag hela tiden men skitsamma haha. Ska lägga in bilderna från helgen nu så tune in later! :D

Me and my love - älskar dig obeskrivligt mycket!


... i svaka rijec me obori s nogu

Gårdagen var riktigt bra! Även om dagen var stressig så blev allt lyckat här hemma. Sen åkte vi till konserten och när man är så många (2 fulla bilar + folk vi skulle träffa därborta) så är det svårt att uppfylla allas önskningar men kvällen blev ändå lyckad. Klart fanns det lite grejer som kunde varit bättre men dom skiter vi i. Jag hade kul i alla fall. Och ska va duktig med att lägga in bilder! Nu sitter jag här o snackar med Didi genom MSN, vi ska träffas om en timme men vi har ändå inget liv så vi camar & håller på haha. Ska snart gå & platta mitt hår lite till sen ska jag åka ner till stan för att ha SSU möte. Efter det ska jag & Didi sätta oss någonstans och plugga. That´s my day ungefär.




pa - pa - panika

Stress på hög nivå! Har sovit sämst, haft massor med oroliga drömmar och har sån stress nu. Måste städa här hemma, åka ner på stan snabbt, laga mat, fixa naglarna, duscha, platta helveteshåret, sminka mig.. Kommer aldrig hinna. Har dock lite hopp att jag kommer hinna för jag hann med allt jag skulle igår & det var typ lika mycket. Bara att sätta igång nu direkt. Dock har jag gått & blivit sjuk så jag är inte ens pepp för ikväll...

Ähh skitsamma det ska bli en lyckad kväll - så enkelt är det!
pusshej

when i hear this tune..

Oooh, bara jag hör melodin av denna låten får jag direkt ett leende på läpparna. Den påminner så mycket om detta årets underbara sommar. Och jag kan inte hjälpa att jag får såna flashbacks för det var en överdrivet bra sommar. Det var frihet! Hade gett allt bara att få vara där, för en kväll & skratta och bara vara lycklig, andas ut för en kväll. För att komma bort från denna gråa vardagen, med problem efter problem, aldrig någon frihet eller lycka..




superwoman!

Yes I am!
Om allt går enligt mina planer idag så ska jag: Vakna, plugga, äta, handla, baka tårta, sticka ner till stan, hem igen, laga middag och ikväll styra upp en liten födelsedagsfest. Och jag ska fixa det! Nu ska jag äta & ta på mig. Har redan hunnit plugga 2 timmar - believe it or not. Äntligen har min hjärna fattat att jag måste göra allt jag är efter i. Har läst klart min engelskabok, skrivit glosor från den, gjort rätt mycket på projektarbetet och lite bosniska. Bara imorse! Yes, äntligen är jag tillbaka till det gamla vanliga.

Holla at you later när jag har en minipaus!
Ska berätta om gårdagen & lite sånt trevligt.
PUSSHAJ!

that is the question

Klackar eller converse?

Lördag blir det party för hela slanten - med mina bästa också för den delen! Det vankas balkan konsert i Helsingborg, stort event haha. Och jag är sugen på att använda mina äckligt snygga, blå klackar men jag känner mig - orkar jag det? Oooh dom är så snygga! Dock vet jag inte än vad jag ska ha på mig så jag får vilka skor det blir. Gotta look good for the honeys you know ;) Bilden gör dom inte rättvisa dock - mycket högre i verkligheten och överdrivet sexiga på - LOVE!


utgång i kina!

Klart att vi var tvungna att testa det med, hallå? Det är oss vi snackar om nu, där det finns fest - där finns vi. Och utelivet i Peking var helt jävla underbart! Och galet haha

För att kompensera alla andra tråkiga hemmafru inlägg så kommer här massvis med bilder!

 


housewife!

Mysigt att vakna imorse av någon jävla lövblåsarmaskin som hörs till månen? Verkligen inte. Stoppade i öronproppar och somnade om. Men neej då ska man få sms och en halvtimme senare kommer pappa in i rummet och ber mig göra kaffe. Wtf people - lov innebär att jag ska sova så låt mig sova haha. Gick upp & gjorde det jävla kaffet, fetefrukost till mig. Så åt jag & plockade undan allt i köket. Sen satte jag mig för att ta tag i lite grejer. Som att överföra alla bilder, filer & filmer från Saidas data till min så hon kan ta tillbaka sin data jag har lånat i typ ett år haha kaos asså.

Sen ska jag städa lite, baka och förhoppningsvis plugga. Ja jag blir tråkig på lov men livet är hårt haha. Har skitmycket att ta igen nu under lovet! Och såklart blir jag också hemmafru under varje lov för alla jobbar så jag får ta hand om allt. Inte mig emot har ändå inget bättre för mig. På något vridet sätt trivs jag att vara hemma hela tiden.. Okej inte hela tiden men rätt mycket, softar, lyssnar på musik & bara tar det lugnt haha.
Om ni har tur lägger jag in bilder från Kina och vår senaste utgång - blev ju inget av dom bilderna som jag lovade haha typiskt mig.

Bara sådär random för att inlägget inte ska bli tråkigt utan bilder -
detta är min rygg efter kinesisk massage. INTE SKÖNT!
Hade blåmärke i en vecka efteråt fyfan så ont det gjorde!


filled with love

Här sitter jag i bondehålan Nyvång, utanför bondehålan nummer 2 Åstorp. Är hos mina kusiner och väntar på att Nermina ska bli klar med sin frukost så vi kan åka tillbaka till Helsingborg. Igår kväll hade vi girls night hos Hyra. Lagade middag till mina tjejer sen åt vi liiite för mycket & snackade skit, skrattade tills vi grät & bara hade great time. Fyllde på energin i kroppen på det bästa sättet - med kärlek & skratt!
Idag kommer min kusin från Montenegro hem till oss - fyfan så kul vi kommer under dessa månader han ska va hos oss, älskar honom! Sen ska jag till tandläkaren och fixa några hål -.- kommer inte bli nådigt fan och sen ska det vara över med allt sockerskit för just nu har jag fuckat upp tänderna med cola, godis o kakor. Inte bra i tell you.
holla at you later!

RSS 2.0