wake up princess

It's time for prom!
aaaah fyfan, idag har hela Helsingborg sin studentbal & jag är sååå nervös. Kommer säkert bli skitkul men har riktigt mycket grejer att fixa, ska börja alldeles strax med allt. Hoppas bara att vädret håller i sig.. just nu är det jävligt molnigt men överallt står det att det ska regna ikväll och det skiter jag i, så länge det inte regnar mellan 15.00-18.00 då vi kommer befinna oss ute annars är det lugnt för mig om plantorna får lite vätska haha
SHIT så nervös jag är.. haha
gotta go!

YES!

OOH min kära blogg! Aldrig trodde jag att denna tiden skulle komma.. Är klar med allt!!
Klarade till och med nationella i matte c så kommer i alla fall inte gå ut med några IG. Imorgon har jag officiellt mina 2 sista lektioner och kommer nog få reda på betyg i filosofi a, religon a och religion b. Hoppas på MVG i allt men tror inte det kommer bli så men men..

Oh bittersweet victory..

Vet om att mer skola väntar i form av högskola, men som sagt det är tusen gånger annorlunda. Sen så är det bittersweet för jag är en aning besviken.. har inte fått de betyg som jag förväntade mig men what to do? Jag vet att jag i alla fall alltid har gjort mitt bästa (kanske inte i kinesiska dock) så ja.. Det är sånt jag får ta.
Återkommer med betygen när jag fått dem i min hand, vet ju inte alla helt säkert än och vill inte ta ut något i förväg.
NU SKA JAG SOVA!
pusshej

will succeed

Hejsvej!
Igår var jag efterbliven, idag är jag produktiv!
Har gjort mina labbrapporter och skrivit min dikt, som blev överbra. Nu ska jag påbörja religionen och förmodligen hinna med essän i svenska också.
Imorgon blir det dom två sista bosniska uppgifterna.
Sen mina vänner är jag klar med allt!
Ska dock ha liten paus nu, från skrivandet i alla fall. Ska läsa lite och äta marmeladmackor mmmmm (:

2 down - 8 to go

SÅ JA!
Rubriken antyder vad jag har gjort och vad jag har kvar utav arbete denna helgen. MYS!
Imorgon slår jag på stort och ska göra klart hela FEM uppgifter minsann. Fina grejer det. Sen resten delar jag upp det mellan söndag & måndag. AND THEN (trumvirvel) FUCK SKOLSTADEN!
Är övertrött.. märktes nog på meddelandet jag skickade till min lärare precis:
Se och häpna - 10 minuters marginal! High five!
Nu får vi hoppas att jorden inte går under imorgon så att mina underbara filosofiska
tankar kan förgylla din vardag.

Seriöst, vem skriver sånt till sin lärare haha. Och i ämnesraden skrev jag SISTA UPPGIFTEN!!
Nu ska jag kolla film och sen SOOOOVA.
pusshej!

spirit age be with me

Okej.. kanske inte skulle överdrivit med kaffet. Är helt skakig nu haha. Och har inte ätit något för att jag har skrivit som fan. Och denna gången har jag faktiskt skrivit och inte hållt på med annat! Nu måste jag dock äta. mmm bulgursallad med marinerade kikärtor och fetaost.. tror nog jag har lite arabiskt blod i mig haha.
Sen ska jag göra filosofin som sagt. Hela helgen kommer ju se ut såhär för mig. Och ja, jag har bara mig själv att skylla. Men jag vet också varför det har blivit såhär. Har inte haft några ämnen alls detta året som jag gillar. Engelskan bara, och där har allt gått bra och ingen ångest över det (okej lite bara) men allt annat HATAR jag. Har inte haft någon samhälle eller något språk.
Religion till exempel. Hej, ni läser världens största ateists blogg. Och så har jag religion a OCH b. Och ja ni kanske tror hur svårt är det allt lära sig och förstå. Inte alls. Men jag vill inte, för jag vill inte ha något med religion att göra därför blir det helt fucked. Som vid denna uppgiften då vi skulle skapa vår egen religion. Kaos ju... Så kan det gå.
Vill man inte så kan inte.. Därför tror jag att det kommer gå över efter sommaren inför högskolan där man bara har sånt man är intresserad av helt enkelt.
JAJA - slut på babbel.
holla!

make it better


Fin kombination detta..
Or not. Utan kaffet hade jag varit självmordsbenägen kan jag meddela. Snart klar med religionen. Då tar jag paus en timme & ska fixa något att äta till senare, kolla lite tv och sen börjar jag med filosofin. Som i jämförelse med religionen är roligaste ämnet. Men i jämförelse med att sola på balkongen kan båda dra åt helvete haha
pusshej!


kaffe-fest!

Woho nationella imorse gick käpprakt åt helvete. Bästa var ändå en uppgift där man skulle para ihop 4 linjer med 4 bokstäver. Tror ni att jag hade en aning hur man skulle göra? Jag ba..... jaja finns alltid magkänsla, gissade mig fram på vad som kändes bra HAHA. Orkar inte bry mig eller ens lägga ner energi. Jag har satt det som utökad kurs för jag läser ändå för många poäng. Tyvärr har jag slutat bry mig.. Finns många faktorer som har påverkat det men jag vet att om jag hade lagt ner tid hade jag fattat matte c men men.. Ångrar så mycket att jag tog bort min spanska i början av trean. Älskade språket men jag tänkte det skulle vara för svårt med både matte och spanska. Skulle prioriterat annorlunda. Men men.. Förhoppningsvis kan man ta upp det senare i livet på något sätt. För språk, det fixar jag alltid och jag älskar verkligen det.

Nu sitter jag och tänker på vad jag ska ha på mig på utgången ikväll.. NOT! Pluggar röven av mig. Har deadline nummer 1 idag kl. 18.00 och deadline nummer 12 kl.23.59 inatt. Så det är bara att jobba på. Religion och filosofi, det ena värre en det andra men det ska väl gå. Back to business nu. Drack precis upp världens godaste latte made by my hands, mums mums. Ska snart göra en is-latte. Kaffe gör mig glad (och pigg & smart) och helt plötsligt fick jag beroende av det igen. Har mina kaffe-perioder, djurigast under sommaren haha
pusshej!

kvittar vilket land och vilka kaffesorter som finns, min absoluta favorit är bosniskt kaffe. Dör för det. Dock har vi inget hemma för det är bara jag som dricker det och inte ofta. Förutom i Bosnien. OOOH så jävla gott är det. Får en liten tår i ögat när jag inser att denna sommaren inte kommer innebära 42 grader, cevape & bosanska kahva i Sarajevo för mig :(


now or never

Nu.. nu ska jag bli duktig. på riktigt!
Har skrivit ännu en av tusen planeringar. Dock ska jag följa denna till punkt och pricka. Den gäller för denna helgen. Då ska jag bara sitta inne och plugga tills hjärnan blöder. Har så mycket att fixa nu, allt ska vara inlämnat senast tisdag för min del. Har delat upp allt och skrivit dead-lines och ska fan träna på min självdisciplin nu. Lär behövas inför framtiden. Planeringen är klar. Ska göra plugg-lista på spotify sen sparka igång. Har varit rätt okej duktig idag men ska fortsätta ikväll tills jag blir trött. Måste sova rätt tidigt ändå, har nationella i matte c imorgon på morgonen sen börjar mitt schema. Ska bli duktig säger jag ju..
plugghäst here i come!


well hello

Full rulle hela helgen, som vanligt då asså. Är helt jävla sjukt död. För mycket som händer dessa dagarna. I fredags var det Göteborg på schemat och vi hade underbart roligt hela dagen. Söndag - träffa kusinerna i stan, hänga lite i butiken sen åkte vi hem till dom. Där städades det och fixades tilltugg för Eurovision-night väntade! Folket droppade in vid halv nio sen bänkade vi oss framför tv:n. Kvällen för oss slutade kl. 04.00 då vi rent ut sagt däckade i sängen..

Vaknade runt 12 på söndagen, duschade, käkade och segade mig som fan och sen blev jag körd tillbaka till civilisationen (Helsingborg) där det vankades styrelsemöte, medlemsmöte & valvaka/filmkväll. Kom hem runt 12 igår, helt död igen.

Nu har jag några saker att fixa innan jag ska bege mig till skolan. Efter skolan väntar mer SSU-aktiviteter (fullt upp denna veckan med det oxå), sen ska jag gå och simma, hem & plugga förhoppningsvis. Denna veckan ger mig ångest på riktigt. Har sjukt mycket att bli klar med men har ingen aning hur jag ska hinna för jag har typ 39 ssu-aktiviteter + 89 möten :/
kill me slowly

gotta make it work

Oh så skönt det var med lång sovmorgon idag! Har bara en lektion idag, runt tre. Så har verkligen sovit ut och ätit god frukost och ska alldeles strax börja fixa mig och allt det. Ska vara i stan halv tre för att hämta en grej sen har jag hemspråk sen hem igen. Fixa lite grejer inför imorgon och sen ska jag fika med älskade Natasa.

Igår hade jag arbetsintervju och har säkrat 6 veckor jobb i sommar! Så glad! Dock insåg jag att 2 dagar krockar med min London-resa så måste ringa och fixa det idag. Trodde först att jag bara skulle ha drygt 3 veckor men nu blir det sex veckor och några dagar extra. Känns helt underbart, ibland har man riktig tur!

Imorgon åker jag till Göteborg med SSU:arna där vi ska kampnja tillsammans med dom där uppe, inför omvalet på söndag. Kommer bli riktigt roligt! Sen har jag en fullspäckad helg som vanligt, tiden springer fram, hinner inte med något haha. Måste skriva 10000 olika planeringar idag så att jag inte blir förvirrad.
PUSSHEJ!

must.do.this

Inväntar socker-kick från colan. Måste.Skriva.Arbete.
Skulle druckit det kaffet tidigare men var rädd för att jag aldrig skulle somnat när jag planerade (runt 1) men det ser ju ut som att det blir en myckeeet längre natt än det. Så ja, socker få bli min bästa kompis nu. Ser framför mig hur jag skriver som en duracell-kanin som precis druckit red bull. Hade varit något faktiskt.


Min trognaste vän <3 


men ooooooh!

Ibland (rätt ofta) orkar jag fan inte med mig själv. Har sjukt mycket att fixa nu dessa sista veckorna i skolan, uppgifter som ska lämnas in & sen en massa annat. Men jag tar fan aldrig tag i saker. Hatar mig själv för det. Försöker göra 2 uppgifter idag som MÅSTE, MÅSTE, MÅSTE bli klara idag (redan sena för fan) men ändå håller jag på med annat. Mitt huvud vet fan inte vad självdisciplin är.
Allt annat funkar perfekt förutom dessa äckliga sista uppgifter. Studentklänningar och grejs har inhandlats, väntar på sista grejerna från Nelly. Jag har gått till doktorn efter 2 månaders panik och har börjat fixa sista grejerna till studenten och balen, typ detaljer och såna saker.
Skiter i, ska sitta hela natten om det så krävs, bara jag som satt mig själv i denna situationen.
Är heeelt kinkig idag känner jag, sovit dåligt, var och gav blod för första gången och blev övertrött av det. Skolan med mattelektion (bläää) och onödig engelska. Sen vänta jag på Ema när hon solade och det var så äckligt varmt så jag fick nästan värmeslag. Sen åkte jag buss 30 min till andra läkaren för vaccin, ont i båda armarna nu. Sen buss 45 minuter hem. Och nu plugg. BLÄÄ BLÄÄ BLÄÄ. Är bitter asså, hade hellre suttit på någon uteservering och softat....

no sleep

Men guuud vad trevligt att jag har blivit väckt båda dagarna av helgen kl.10.00 av samtal. Slängde mig upp ur sängen för att svara och fick värsta yrseln men men. Det var om jobb så det är bara att vakna till och prata på. Eftersom jag har problem med att somna om så är det bara att gå upp och starta dagen, jag som hade planerat att sova lääänge idag. jaja..
Har massor att plugga idag :( sen är det möte på schemat sen hem och sooooova (: imorgon 8.00 ska jag va på sjukhuset för att ge blod sen skola efter det. Dryg et månad till studenten!! :D

i'm not lucky - i'm blessed

why complicate things - life is complicated enough


from one barbeque to another

Har haft världens 2 mysigaste dagar men mina 2 favoriter. Igår var vi hos Chang och åt middag, kolla film, spelade Wii och sov där. Imorse segade vi som vanligt, sen gick vi till min stuga inte så långt ifrån Chang och åt lite grillat med mina föräldrar. Sen ringde Emas föräldrar, dom grillade också. Så vi stack dit och frossade sönder. Godaste grillen gör hennes pappa, believe me. Där satt vi ett bra tag innan jag och Chang tog bussen in mot stan, skiljdes åt och åkte hem. Kom hem för en halvtimme sen typ, är övertrött just nu. Ska kolla lite serier på datan sen ska jag sova. Imorgon skulle jag egentligen till Trelleborg men jag måste plugga, blääää. Och så flög helgen förbi.
pusshej

svineri

Så här äckligt ska jag spendera min fredag. Svineri på ny nivå asså.


sabina och tekniken

Håller just nu på att fixa twitter. Varför vet jag inte men det gäller att hänga med i utvecklingen även om jag är sämst på sånt här. Fattar inget och tycker att allt tar så lång tid men men, det kanske lönar sig i slutändan. Det är faktiskt ett bra sätt att skaffa information på tro det eller ej.. Sen att ingen följer dig är ju en annan grej haha
Nej men nu ska jag fixa detta sen blir det nog lite plugg och tråkiga grejer
PUSSHEJ

on my way

Shit, helgen har bara flugit förbi! Har haft fullt upp som vanligt. Nu måste jag springa till bussen för att åka till Malmö. Ska på föreningsstämma med Solidar. Kommer hem någon gång ikväll, har jag tid blir det updates!
2 bilder sen måste jag dra (:
pusshej!



RSS 2.0