ni doceg mi nije

Tupac once said; That's just the way it is, things will never be the same
och han hade rätt.
Än en gång bevittnar jag en falskhet jag trodde var långt borta, en falskhet hos någon jag ALDRIG trodde skulle komma dit. Men nu har du. Väntar bara på att du också ska inse det och kanske börja jobba med dina problem. Dosta mi je bilo vise.
Förundras över vilket tålamod jag har haft, vilka ursäkter jag har droppat bara för att jag inte VILLE inse att du har förändrats. Jag har alltid varit för förändring, men inte en dålig förändring och speciellt inte när man inte märker det själv. Bara ett till litet skit från dig sen exploderar det. Be ready for that.
Tror du verkligen att ett bra förflutet makes up för framtida misstag? Hell no. Jag är ingen soptunna som du kan kasta ditt skit i även om jag gett uppfattningen av det, dock är det sorgligt att jag inte märkte det förrän nu - att du bara är en uttnyttjare men det är mer sorgligt att du har blivit den du är och inte ens märker det själv.

mental breakdown

Vart man än vänder sig är det bara skit som kommer emot en, kommer inte ihåg den dagen då jag skrattade ur själen, då jag inte hade några bekymmer.. Borde det vara så för en 17-årig tjej egentligen? Tror aldrig att jag har haft en såhär tung börda på axlarna som jag har nu... Aldrig haft ett sånt stort garnystan att reda ut, vet inte i vilken ände jag ska börja.. Hade helst bara velat skita i allt, lämna allt & låta det gå som det går. Men.. det är inte jag. hade fått panik mitt i natten och gjort klart allt i sista sekunden bara för att jag valde att skita i det.
Det funkar inte längre men ändå fortsätter jag ..

mitt nya uttryck

Det finns mer vatten i Afrika än tid i mitt schema.
Det är mitt nya uttryck som beskriver hur stressad jag är. Känner hur panikångesten börjar krypa fram - har så mycket att göra att jag inte vet vad jag ska börja med. Har massor i skolan, 1000 andra saker att fixa till SSU och sen måste jag städa hemmet, planera vilken dag jag ska dra till väla för att köpa biljetter till konserten, träffa chang för att snacka, vill helst åka till mina kusiner men tror att det är fett omöjligt :(
Har mycket att dela med mig av också men det är längst ner på prioriteringslistan, trust me.


än en gång faller vi för deras trick

Nu ska jag göra som många andra politiskt aktiva, större medier och kända personer gör; Uppmärksamma Sverigedemokraternas debattartikel i Aftonbladet. Jag ska göra det som många andra gjort och just det som SD vill ska hända. De skriver, provocerar och resten av folket rasar mot dem. Överallt skrivs det insändare, artiklar och blogginlägg. På en dag når artiklen fler folk än vad den hade gjort om ingen hade uppmärksammat den. Men vem är jag att döma de som skriver något om den för här sitter jag och gör detsamma. Dock tänker jag inte ens beröra det Åkesson skrev i artikeln för det har alla andra redan berört. Det jag vill säga är att media kan inte brusa upp varje gång det handlar om SD för det ger en sådan hemsk effekt och jag är övertygad om att på så sätt ökar stödet för SD. Människor blir arga över att alla ska kritisera SD så mycket att de med meningen ansluter sig till de och så växer SD. Sverigedemokraterna vet om det, det är därför de gör så, vi vet egentligen också om deras trick men vi faller alltid för vi kan inte tiga när någon uttrycker sig som de gör. Tyvärr.

no time

Skolan.
Det är vad som tar min tid & i tid till höstlovet kommer jag vara höstdepp så,
i'll holla when i'm back to the normal

freaky friday

Här sitter jag mätt & belåten i ESLÖV (som är en håla på 90kvm) men min kusin har flyttat hit & vi har bestämt oss för att raida hennes liv & lägenhet och därför sitter vi här i denna håla. Har lagat mat & ätit och vi vet inte om vi pallar titta film, jag vet iaf att jag är fett trött, kanske borde ladda för imorgon då tjejerna ska komma hit och vi ska ha kuuuuul.. får se men ska dra mig nu, pusshej

up and down

Vilken dag! Hoppas fan att detta är nog med utmattning så att jag kan sova underbart inatt. Ska strax diska, duscha och bädda ner mig med en bok och hoppas att jag nannar sött vid halv elva. Sitter här & lyssnar på underbar musik av Al Dino (en bosnisk artist) med texter som dödar, jag & Andjelka (moje srce) har fastställt en sak - Var Balkan eller dö haha nationalister eller vadå?
Idag har som sagt varit maxad, tog bussen till skolan med Didi & Bambi hade samhälle, sen spanska vilket gick bra (tur, satsar på ett mvg igen), sen hade vi lunch och en lång rast som vi spela kort på, fiiiifan så kul, sen kom min pappa & hämta mig för jag skulle på kontroll vilket gick okej men efter det sjönk min energi, trodde att jag skulle somna sittandes på riktigt. Blir alltid så trött efter tandläkaren, antagligen för att jag spänner mig så mycket. Hatar smärta i munnen & nu är jag helt rädd att han ska trycka eller något så att käken spräcks haha. Förresten så är det 3 veckor sen operationen och svullnaden är snart helt borta, bara stygnen som ska bort för dom gör ont efter mycket skratt/prat. Har fortfarande mycket att säga haha pallar inte mig själv.
Har också börjat planera en SSU kurs, uppe i Uppsala, fyyyfan så kul det kommer bli. Har pluggat liiite också får se om jag hinner sen men.. finns tid på lovet haha, måste catch up då..
ska dra nu, har inga bilder tyvärr & måste kuta till toan HAHAH
boring men det kommer i framtiden :P

daaaamn..

Är fett trött... riiiktigt trött, som jag har djurat i skolan idag har jag aldrig djurat innan :/ Men är lite efter så man måste, fick iaf MVG på mitt historiaprov och det känns riktigt bra, första provet & allt, bara att fortsätta så. Har egentligen mycket att skriva om men hinner inte/orkar inte. Efter skolan fick jag skjuts hem (saved my life) lagade godaste maten på rekordfart (känner mig riiiktigt duktig) åt, och ska vila lite till nu, sen blir det plugg i typ 2 timmar. Spanska, bosniska, engelska.. men glömde kinesiska böckerna så det får jag ta imorgon.. Känns som jag går värsta språklinjen, men det är mest där just nu men jag klagar inte.. Gillar språk bara jag har tid så går det galant... men fan vad trött jag är haha.. vet att jag inte pallar att plugga men jag måste verkligen och sen har jag liiiite smärta i tänderna också för imorgon måste jag till min gamla tandläkare och jag har slarvat som fan med gummibanden så nu har jag satt ett par andra som inte ger så mycket smärta för asså, jag skiter i, pallar inte lida så mycket...
Känner att detta blev ett riiiktigt onödigt inlägg men men (:
pusshej

operationen & dagen efter

Såja, halv sex på morgonen väcker dom mig, upp till toa, fixa mig lite tog på mig de absolut fulaste sjukhuskläderna HAHAHA katastrof. KALSONGER, nattlinne med knappar hela vägen plus några cpstrumpor upp till knäna. Kommer nattsköterskorna och fixar med dropp, hittade inte venen i armvecket fick ta nere vid handen, sen var det att vänta. Dom kör mig till väntrummet, kommer en annan sköterska & säger att jag ska gå till toan, var lite svag för hade ändå inte ätit på ca 12 timmar och hade dropp. Gick på toa, kom tillbaka och direkt kör hon mig till operationsalen. Började svettas lite då haha, där var det massor med förberedelser och lustgas och min mamma satt där bredvid, såg hur ledsen hon var, jag försökte bara vakna till HAHA, var fett hungrig också. Sen kom läkarna in - huvuddoktorn Ali & 2 till, en var riiiktigt snygg, tyvärr han jag bara se honom i typ 10 sek sen somnade jag in HAHAHA. Det fulaste var ändå narkosläkaren, hon gav mig lustgas och sa nu somnar du inte, jag bara ok. Sen börja hon pilla med droppet, förklara allt vad hon gjorde MEN sa hon, du kommer INTE somna, så kommer då doktorerna och så bara hör man henne och så somnar du, blinkade en gång sen var jag i LALA-land. Operation varade i 5 timmar, skulle egentligen vara 3, men något hände väl haha.

Det första jag kommer ihåg är att jag vaknar & är illamående, får panik, känner en slang i halsen upp genom näsan (dom hade förklarat att jag skulle ha den) skriker allt vad jag kan genom den masken jag har i ansiktet - MAMMA, sjuksköterskorna kommer och suger blod från magen och jag däckar, så var det typ i 3 timmar - från 14.00-17.00 när jag börjar vara vaken lite längre. Runt 6 sätter dom sån potta & som jag ska göra mina behov i, kunde inte slappna av på en timme så det fick bli ett toabesök ist. Var fett yr, HEEELT svag och sen när jag var klar fick jag värsta illamåendet och hon körde mig i racerfart tillbaka och sög upp ännu mer blod. Efter det drog dom bort alla sånna klistermärken HAHA vet fan vad det heter, det som kollar hjärtat, pulsen osv ni vet, och körde mig tillbaka till rummet. Där däckade jag. På morgonen tar sjuksköterskan bort droppet och jag ska duscha, sen DRICKA min frukost. Som var fett äcklig. FYYYFAN. Sen var det ända jag gjorde, glo på TV, läsa min bok, sov, drack flytande mat. Hela dagen. Katastrof.
Fortsättning följer om veckan efter. Ska fixa mig nu
pusshej


getting used to it..

Sådärja, nu är jag fräsch som en nyponros. HAHAHA vilket uttryck, kanske inte är rätt men who gives a damn. Har duschat, tagit på mig & fixat håret halvt. Har kvar att sminka, sätta på smycken & göra klart håret, sen väntar vi på min daddy som ska köra oss till våra kusiner där vi ska ha söndagsmiddag. Sött, visst? :D Och idag har jag varit duktig med pluggandet och bärandet av gummiband. Har haft dom snart 4 timmar och en timme gjorde det inte ens ont. Men nu börjar det igen.
Tänkte att jag skulle ta & berätta om operationen plus allt det när jag ändå inte har en kamera så jag kan visa min snygga outfit för er.

Okej. Detta kommer bli långt.
För mer än 2 år sen fick jag reda på att jag behövde tandställning för jag hade underbett så 18 juli 2007 satte jag på den. 3 veckor före det tog jag ut en tand som mjölktand och kunde inte vara kvar med tandställning. 2 dagar före jag skulle sätta på tandställningen inflammerades det såret och hela huvudet svullnade upp. Fick akuttid och där fick jag för första gången uppleva riktig smärta när hon rensade såret, ville dö. Iaf, tandställningen var på & dagen efter åker jag på semester. Om jag hade vetat.. Hade aaaaldrig satt den före jag skulle till Bosnien, vilken idiot. Kunde inte äta NÅGOT under hela resan och när vi stannade i Venedig för en-dags besök var det 43 grader och jag hade ätit lite bröd & druckit vatten på ca. 3 dagar. Katastrof. Den pizzan jag åt där var fan som himmelriket för mig, sket i alla smärta och bara djura mig i den, var klar efter typ 5 min.

Sen har det varit som vanligt med tandställning. Smärta varje gång den spänns men inget speciellt. det tog mig 1½ år att vänja mig vid den och nu märker jag inte ens av den. Så kom detta året, tror det var i mars då min tandläkare sa: Tandställningen har inte gett det resultat vi ville, din käke har växt ännu mer och även flyttat sig åt sidan, vad säger du om en operation? Tänkte typ på det i 2 dagar, sen bestämde jag mig. All in. Pallar inte ta av tandställningen efter 2 år och att det ska vara fucked up. Efter typ en månad ringer dom från lasarettet här i Helsingborg och frågar om vi istället vill ha operationen i Halmstad för annars kan vi vänta upp till 2 år. Afan, ta Halmstad säger jag. Vi får en tid, tror det var 14 augusti - då vi fortfarande är på semester. Då blir det att boka om, 23 september blev datumet. En månad före åker jag upp dit för första gången för information. Får reda på att jag ska flytta fram överkäken, bak med underkäken och båda ska flyttas åt sidan för att få dem rätt.
Okej.. Inte så stor panik, är rätt lugn. Får ett litet sammanbrott 2 veckor före men inget mer.

Helgen före åker jag på FN-läger, har ingen tid för panik & rädsla. Måndagen kommer, skolan som vanligt. Softar, kommer hem, packar lite saker går ut med mina älsklingar, fotar före bilder (kommer sen när svullnaden är nere) och säger hejdå, softar vid datan osv.
Tisdagen: 10 hade jag tid för kontroll, röntgen och allt var det var uppe i Halmstad, så 8.00 åker jag, mamma & pappa upp. Runt 12 är vi klara, käkar lunch på sjukhuset & tråkar. Vi bestämmer oss för att ta en runda på stan, rätt fint i Halmstad faktiskt. Pappa kör oss tillbaka och vi softar på sjukhuset, äter lite mat, jag läser min bok. Sen köpte vi chips för det är något jag inte kommer kunna äta till typ nästa år, kollar idol & får ett samtal av mina tjejer där vi alla är uppkopplade, på något sätt lugnade detta mig OTROLIGT mycket. Jävla kycklingar är dom, börja snacka om provet och allt jag bara satt & lyssnade och käkade mina chips haha. Sen kom nattsköterskorna & hälsade och sa om jag behövde något var det bara att säga till, men jag sov som ett litet lamm, konstigt nog.
OKEJ. känner att detta blev skitlångt. Kommer ett eget inlägg istället.
brb haha (:

jag har ont i magen...

Läste precis denna artikeln
http://sydsvenskan.se/varlden/article556610/Kaos-ar-granne-med-Bosnien.html

Och har ont i magen för att jag blir så upprörd.. Jag är medveten om problemen, jag är inte blind men på något sätt har jag blundat, önskat att det skulle bli en förbättring. Kankse är det svårt för många att förstå men om ni hade sett hur Sverige bara förfaller när ni vet vilken potential det finns, när det inte borde förfalla hade ni inte blivit frustrerade då?
Vi bosnier har en sådan sammanhörighet & kärlek för vårt land att det inte går att beskriva, det känns som att vad vi gör, gör vi det för bosnien. Jag utbildar mig för jag kanske en dag kommer att flytta tillbaka och då behövs utbildningen, min pappa jobbar för att tjäna pengar för att fixa huset så att han kan flytta tillbaka och så gör även alla andra i släkten som just nu inte bor i Bosnien. Inte bara min släkt gör så, det går inte en dag utan att någon i varenda bosniska familj ställer sig frågan - hur hade det varit om kriget inte hade kommit?
Jag har för många tankar, lösningar, frågor & svar för att ens börja dividera här. Jag vet det många vet, den nationalism som råder är inte lösningen. Dayton-avtalet är inte lösningen längre. Det är föråldrat och var en nödlösning som var inne på sin sista vända för ca 10 år sen. Europas & USAs toppmöten i Sarajevo är inte lösningen heller. Vi måste vakna upp allihopa och inte tillåta detta mer, vi måste förstå och utvecklas för där vi är nu... det går ingenstans men jag är rädd för att det snart kommer att gå ner.. Och då sitter vi verkligen i skiten. Då... vill jag inte tänka på nu, det blir bara för mycket.

efterlyses: RÖD SPETSBH

SHIIIT asså.. hur fan kan man ha ett köpcentrum & inte i en enda affär finns det en röd spets-bh.. HELT SJUKT. inte ens en UNDERKLÄDESAFFÄR hade det... Ska söka tills jag har den i min ägo. punkt slut. Köpte iaf lite annat fint i form av ringar & halsband och strumpbyxor. Det var det typ. Ska först hitta min spetsbh sen kan jag kolla på det andra. Är fett besviken.
Har i övrigt haft en uuuuuunderbar dag men är helt exhausted och har ont i käkarna så mycket jag pratat/skrattat. men och, hellre smärta av det än av gummibanden som jag fuskat som fan med.. Det innebär smärta hela helgen då jag bara tar ut dom när jag ska äta. Vilken smärta omg.. ajaaa... finns annat i livet som man kan fokusera på.
ska sova nu tänkte jag. pussheeej

keeping it up

Okej, var inte värsta duktig med att vakna.. Fattar fan inte hur jag ska orka sen men men. Gick upp & åt, titta lite tv, tog på mig & har faktiskt pluggat! Lite sociologi & nu ska jag skriva lite på min bosniska bokrecension & efter det promenera till maxi. Känner mig sugen på keso & det är något jag kan äta. Happy :D Igår så tuggade jag min mat för första gången på två veckor. DET var skitkonstigt, sen fick jag ont i käken/käkarna så idag ska jag inte tugga så mycket. Har fortfarande ingen känsel i underläppen men det är inte konstigt, han sa att det kan ta upp till 2 (!) år tills jag får tillbaka känslen helt. Men jag bryr mig inte så mycket om det. Det mest viktiga för mig är att inte ha smärta haha och att tänderna inte fuckar ur & typ går tillbaka till hur det var (inte så stor chans men ändå). Har som vanligt satt i mina gummiband men om man sitter helt stilla och inte rör så mycket på munnen så får man inte så ont haha. Vilket betyder
- inte skratta
- inte prata
- inte dricka/äta
- inte gapa eller något
- egentligen inte svälja för det gör ont men vill helst inte kvävas av mitt saliv så jag får väl ha lite smärta.

Ska iaf ta ut dom kl 2, då ska Arnela komma & vara min personal teacher i matte för jag är så dålig plus efter som fan haha sen vid 4 ska dom in igen & så får jag se om jag pallar ha dom ända till 8.. Tror inte det haha.
Och jag är fortfarande trött.. aja, imorgon ska jag upp 9. Fråga mig inte hur det ska gå. Ska ha en heldag borta från hemmet. Först shopping with me, myself and i för alla andra är i skolan sen ska jag möta upp typ halva klassen som jag inte träffat, för en fika. Saknat dom sooom fan, love you girls <3
nu ska jag dra mig - pusshej (:
kort o gott - balkanligan <3


back to school..

Yep, ska tillbaka en vecka tidigare än planerat så på måndag i'm back. Fortfarande svullen & med smärtor men har sååå tråkigt hemma och plus så är jag stressad över skolarbetet, måste vara där, måste få info, måste jobba där. Här hemma kan jag inte göra mer än att läsa böcker och sitta & glo så.. back to school. Vet om att det kommer vara skitjobbigt but i'm a hero.. eller ja gillar att intala mig det haha
Nu ska jag softa vidare med mitt liv, har hunnit mycket idag, inte allt men bättre än igår typ. Vaknade 11, imorgon blir det 10, sen 9 sen 8 & då är jag tillbaks i rytmen.
pusshej

fashion & dreams

Något stort modeinslag har jag väl inte haft här i bloggen med typ dagens outfits men jag lovar, har kläder på mig varje dag men är som alltid lat. För typ 5 dagar sen tog jag bilder på dagens outfit och det kommer in idag.. Bara det är bevis på hur lat jag är. Men men, bättre sent än aldrig (: Sen så har jag precis städat en del av garderoben och tänkte att det skulle vara kul att visa, varför vet jag inte, vill det bara. Och så har jag tagit av mig gummibanden, min mun grät av smärta, så jag ska göra smoothies sen efter jag fixat detta nu (:
Okej, dagens för 5 dagar sen haha



Sjal - Köpt i Bosnien
Jeans - Gina
Tröja - Min brors, men tror typ carlings eller något
Strumpor - Snodda av min syster (:
Svart skinnjacka och svarta tygskor till det

Seeen, bilder på min ena del av garderoben - den andra är jobbig att städa för då måste jag stå på en stol. Liten ja, men jag är mästare på organisation (: Plus finns det en del till som inte är så fin, bara inslängda saker haha. Och mina absoluta favoritskor har jag i rummet, de andra har jag lite runt om i huset, de flesta i den stora garderoben och de jag använder mest vid dörren. Har dock stora planer till nästa år, ska fan göra om i rummet. Kommer se ut ungefär såhär: Säng + garderob & förvaring. Inget mer.


vill inte..

ooooh pallar inte plugga men har inte mycket annat att göra. För tråkigt är det just nu, kankse bättre att börja skolan nästa vecka ändå men vet inte om jag pallar det heller haha. Nu har jag smärta som vanligt för gummibanden är inne i käften och ska vara det i typ 3 timmar till, sen blir det paus i 1 timme sen 3 timmar till....... hatar smärta men det är tvunget för jag har inte dom alls under nätterna så om jag missar på dagen är det hejdå fint leende.
Nej får fan ta tag i plugget & sen föna håret, noppa ögonbryn & om jag hinner städa garderoben - allt bara inte plugga..
pusshej

just feel the pain

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj mina tänder gör så ont. Eller ja, egentligen är det käken och det som gör mest ont är att jag utsätter mig för denna smärta. Var uppe i Halmstad för sista gången på 6 månader och han gav mig någon ny kombination med gummiband i käften för att dra ihop käkarna ännu mer & det gör sååå jävla ont. Idiot som jag är, har jag inne dom på nätterna som man ska men då kan man glömma sömnen, så halv 4 imorse tog jag ut dem för att kunna sova & satte i dem precis och det gör redan ont. Går inte att förklara hur jobbigt det är men jag måste ha de i för annars har jag ett snett bett ändå. Men det ger resultat så det är bra, men smärtan.... nästan så att man vill skita i allt.. Men nej, ska vara duktig med detta nu.
Ska ladda min mp3 med ny musik & ta en promenad - solen skiner & det blåser inte så mycket som innan. Ska bli skitskönt, har inte varit ute mer än 1 timme på 5 dagar typ. Katastrof. Sen tvättar jag för första gången i mitt liv idag, haha kommer bli en fin upplevelse och ska hinna med lite plugg också. Och försöka inte tänka på smärtan så mycket, får se hur det blir det med det ja..
pusshej
sånt här leende ska jag fan få efter detta skitet, punkt slut


stress - varför?

OOOOOH... Vaknar kl halv 2, okej har vänt på dygnet. My bad, men imorgon ska det bli ändring. Vaknar upp till flera sms gällande skolan. Gällande FLER uppgifter som de har gett mig. Jag vet inte hur jag ska hinna med dessa jag redan har och ska få ännu fler. Det stör mig så mycket att lärarna har liksom bestämt sig för att göra mitt liv surt och skiter totalt i att jag är sjukskriven. Det är riktigt störigt för när man tänker efter, dom som ska på semester och tar ledigt får inte ens hälften av de uppgifter som jag fick före jag opererades men sen jag som är sjukskriven ska ha 100000 miljoner uppgifter och det gör inget ? Helt efterblivet. Jag tror att jag hade klarat mig bättre med några få uppgifter i varje ämne & sedan ta igen det när jag mår bra än att få massor med uppgifter hela tiden för jag klarar inte att göra dem just nu. Det känns som man står där man bara HALLÅ - nyopererad.. kan ni ta det lite lugnt men alla bara skiter i och bara lägger mer & mer på mina axlar. Känner mig överdrivet stressad, har avklarat en av miljoner saker nu men med tanke på att jag vaknade så sent har jag inte hunnit med hälften av det jag skulle bara idag. Om en timme ska jag åka till Halmstad för undersökning och så som jag brukar må efter det rekomenderar jag ingen att plugga, bara bädda ner sig i sängen igen. Men imorgon. NIO.NOLL.NOLL måste jag vara uppe. PUNKT SLUT.
pusshej
längtar till den dagen när man har no worries, typ om en månad på fetaste konserten (:
det jag längtar till mest, ingen stress bara glädje & kärlek!


i got pictures

Yeeey idag var Edina här & hälsade på och hade med sig hennes underbara bilder från sommaren. Eftersom hon har en liiiiite bättre kamera än jag så är bilderna 100000 ggr bättre än mina plus så fotar hon så underbart - me loves! Men pallar inte lägga in dem nu har precis slavat med att lägga in dom på face, skitjobbigt. Ska lägga mig & läsa min bok nu sen hoppas jag på sömn. Upp imorgon INTE kl 12 som innan utan 9. Måste börja vänja mig snart måste man tillbaka till skolan också :O haha, och om det inte blir något plugg imorgon kan jag packa väskorna & flytta till bosnien, gifta mig med någon rik för min utbildning kan jag glömma. Det betyder att jag MÅSTE plugga imorgon. Och det riktigt mycket. Ni får en bild, ett litet smakprov från sommaren, från väääärldens mest underbara stad !! Kääärlek <3


nocas zvijezde padace

Hello everybody, här sitter jag & är skittrött. Ska alldeles strax dra till min säng som man kan styra som en hästenssäng haha med fjärrkontroll & allt. Tror Ema blev mer glad över den än jag. Är glad över att jag gick till Natasas examensfest idag, blev jättelyckat & hade veeeerkligen saknat mina tjejer. Vem bryr sig om man är lite svullen har ju inte förändrats på personligheten så varför sitta inne & ruttna. Hade skitkul men tog det ändå rätt lugnt, ändå 10 dagar sen jag opererades kan inte vara värsta som innan än haha. Sitter här & pumpar crvena jabuka & jag tror jag är kär. I livet.. allt är så... bra :D
Inte mycket som saknas & man ska inte klaga faktiskt.
puss på allt (:
ooooooooooooooold picture, reeeal old. Före tandställning, operation & annat..
Men har liknande känsla nu som då :D


wiiiiiiiiiie (:

Idag är jag glaaad, det hela började med igår då jag fick reda på att en fetekonsert ska hållas här i Helsingborg. En bosnisk legend - Halid Beslic med min favvolåt genom tiderna - Lijepa pa i pametna PLUS Sarajevo vilken skär rakt in i hjärtat. De andra legendera är Crvena Jabuka som jag verkligen inte kan beskriva, växt upp med den musiken och dom 2 tillsammans.... ASSÅ ORD FINNS INTE.
Har så många måsten nu före konserten haha, det mest maxade är att jag redan har tänkt ut outfit. Låt inte det förvåna er, sån är jag. Måste bara shoppa lite före haha men det mesta har jag hemma, eller ja, ska prova outfiten först men det kommer bli smashing i alla fall (:
Så nästa vecka blir det shopping absolut!
PUSSHEJ

fall makeover

Kom precis hem från väla med inte så många påsar! varför? Ingen tid & för mycket folk. Ska dra dit någon gång nästa vecka, typ på onsdag kl. 12.. Verkligen ingen där då. Köpte iaf handskar som behövdes + 2 nagellack och presenten då. Sen var jag påväg att köpa en stor tjockiströja på gina men sen tänkte jag om liiiite. Kanske köper den senare men är stolt över att jag inte köpte en just nu för det finns ingen plats i garderoben & jag är inte i behov av den.
Ska nu klippa naglarna :'( som har växt sig skitlånga men en har knäckts & jag funkar inte med 9 snygga naglar och en ful haha så ska klippa dem & måla svart nagellack, det hör till hösten på något sätt. Likadant som grova kängor, lager-på-lager, sköna halsdukar & rosiga kinder. Det är ändå lite höstigt om man tänker efter.. En dagens outfit kommer sen! Hade det ändå rätt ofta i förra bloggen sen tyckte jag min outfit idag var snygg så why not (:
pusshej
me loves!


always & forever

Idag vaknade jag sent för jag hade så sköna drömmar (: Men efter klockan slagit halv tolv kände jag ångest så det vara bara att hoppa upp.  Har käkat frukost & nu kan jag äta mat med liiiite mer motstånd i, alltså inte helt mosat = jag happy haha
Sen ska vi ha gäster ikväll så jag & syster städar med värsta spelningslistan och det är där min rubrik kommer in.. Känner ni inte ibland att när ni än lyssnar på en spec. låt/artist/grupp så känns det alltid rätt? Så är det fan för mig med en balkangrupp. Egentligen har jag flera som jag riiktigt älskar men denna gruppen (Djogani) tar priset fan. Kan alltid, alltid lyssna på deras låtar - när man är ledsen, glad, arg VAD SOM HELST. Party, sova eller städa som nu, det finns alltid något som passar. Sen är deras konserter underbara, har varit på flera & det är alltid samma nivå. Om jag räknat rätt borde de släppa nytt album till våren/sommaren så någon konsert snart kommer väl (:
Nu ska jag fortsätta städandet sen väla för att slösa pengar (:

Jag & Lamija före förra konserten då vi hade tur för den var i Hbg (:


damn..

Sa ju att shoppingsuget skulle infinna sig.. Fan fan fan.. Nu när jag sett pengarna på kontot så får jag värsta sug. NEJ SABINA.
Saken är att jag ska till väla & handla present imorgon & då kommer det verkligen bli svårt att hålla sig borta från kläderna. Har inte shoppat på nästan 2 månader men ska bara kolla liiiiiiiiiite imorgon. Har ändå inte mycket tid plus så är det fredag & om det är mycket folk måste jag verkligen hålla mig borta. Tänk & få svininfluensan bara för att man har shoppingsug.. OMG nej tack. Har lovat mig att bara kolla rean som Ema sa fanns lite av. BARA REA. punkt slut haha

Nej inte alls en vanlig syn :O


RSS 2.0