been up to all kind of things..

Kände att det var på tiden att jag skrev lite i min kära blogg, speciellt nu när jag inte har motivation att plugga så är detta mycket roligare. Sitter på stadsbiblioteket och försöker plugga, det är såå tyst här men jag har ändå ingen motivation. Det mest ironiska är nog att jag  måste ta ledigt från skolan för att kunna sitta & plugga.. hur går det ens ihop? Men men.. Ska skriva klart min projektrapport, har bara en sida kvar. Sen ska jag ta mig an några andra små-projekt jag har i skolan. Skriva klart några redovisningar och såna småuppgifter. Halv 4 slutar min älskade Chang och vi ska ta en välbehövlig fika och en runda på stan.
Just nu vill jag bara hem och sova, kom hit halv tio imorse. Var här med Ema och pluggade, sen gick vi och åt lunch och nu är jag all alone. Konstigt nog blir jag inte inspirerad av alla runt omkring mig som sitter o pluggar, jag är för trött..
Och så har jag jävligt ont i ryggen.. Hmm, finns det något mer att klaga över haha..
Nej, nu ska jag avsluta detta skitet jag jobbar med.
pusshej!

Fika med den här snyggingen sen,
här är vi på min födelsedag - inte alls waisted haha!


holla if you need me

Har fullt upp idag, ska strax börja fixa mig, sen äta & ta på mig. Idag blir det en tripp till bondebyn Eslöv, ska hälsa på lite släkt och sånt. Take a trip down memory lane - för dom som inte visste så bodde jag i Eslöv när jag var liten. När jag var 1-5 år men sen flytta vi till Helsingborg. Kommer nog hem sent ikväll så det blir ingen utgång som de andra tjejerna har planerat (om det inte har ändrats). Too bad.
ha en underbar fredag!


nobody knew how it would end

Idag skulle vi kolla på gamla bilder och välja vilken bild jag ska ha till studenten och så hittade vi en när jag bara var 13 dagar och på baksidan hade min mamma skrivit ett meddelande till min pappa. När vi läste det började vi alla gråta, det var så sorgligt! Eftersom min pappa jobbade inom armén så var han tvungen att stanna i Bosnien när det var krig och min mamma kom till Sverige ensam med min bror & min syster och med mig i magen. Så min pappa var inte här när jag föddes men kom några månader efter. Hon skulle skicka fotot till min pappa och såhär stod det:

"Dragi tata,
Ako ne mozes da me vidis i upoznas, saljemo ti sliku da prvi put vidis svoje trece dijete.
Ja sam jako dobra curica i dobro napredujem. Najbolje slusam svoju mamu. Iako nemam svoju domovinu, svi me vole i miljenica sam cijelog kampa. Rodena sam 16.9.1992 u Lundu u 10 do 10 navece, srijeda. Imala sam 3.420 g, 51 cm, a sada imam 5 kg.
Tvoja Sabina"

Översättning:
"Kära pappa,
Om du inte kan se mig eller lära känna mig, så skickar vi denna bilden så att du för första gången kan se ditt tredje barn. Jag är en mycket duktig flicka och jag växer bra. Jag lyssnar på min mamma. Även om jag inte har mitt hemland så tycker alla om mig och jag är allas lilla älskling här på flyktingförläggningen. Jag är född den 16/9 1992 i Lund 10 i 10 på kvällen, en onsdag. Jag vägde 3.420 gram, jag var 51 cm lång men nu väger jag 5 kg.
Din Sabina"

bad news and good news

Har haft en riktigt jobbig natt, har inte kunnat sova mycket alls och är övertrött nu men var tvungen att gå upp ändå. Har mått illa och haft frossa hela natten, fattar inte var det kom ifrån helt plötslig. Och så har jag haft ont i kroppen som fan. Skitjobbigt!
Jag som tänkte vakna tidigt & gå och träna men får gå ikväll istället och hoppas att detta går över.
Idag ska jag plugga med Hyra och Nathaly sen ska jag träna och plugga igen. Kul dag - not..

Men nu ska jag fixa lite frukost och kolla lite grejer på lonelyplanet. Det ser ut som att det blir London i sommar! Trodde jag skulle stanna i Sverige ensam och bara jobba men planerna har ändrats. Det blir london 5 dagar, och mina kusiner ska också stanna så vi kommer hitta på massor med roliga grejer, och så ska jag såklart jobba.

holla!

on my way



Nu ska jag bege mig mot Malmö och därefter Trelleborg.
Ska mysa med världens sötaste bebis!
pusshej


sportlov!

Jadå, jag och Ema kör hårt på detta med sportlov, kom hem från gymmet för ett tag sen, har bokat pass till onsdag och ska förmodligen upp tidigt imorgon och träna. Riktigt skönt att ha ett gym 10 minuter från mig. Sen så ahr vi även planerat in andra roliga pass, dock är jag lite nervös - tänk er mig & Ema på ett box-pass - katastrof ju.. Eller mig med min fina koordination på Zumba HAHA Men roligt ska det bli. Ska inte i duschen nu sen blir det plugg!
pussheeej!


blow ya mind

Medans jag lider av extrem magkatarr kan ni njuta av lite sköna låtar.
Jag däremot ska försöka pussla ihop denna veckan och inte dö samtidigt. Min kropp börjar strejka nu...
Allt löser sig får vara mitt motto just nu, iaf - lyssna & njut:

T-pain - blow ya mind
Jay Sean - lights off
Trey Songz - holla if you need me
Usher -  making love (into the night)
Akon ft. Wyclef Jean - sunny day

fin kväll!

Har haft fredagsmys med tjejorna, lite spontant sådär. Skulle först vara ensam, så ville Ema komma och min kusin ville att jag skulle komma över till henne men tvingade hit henne istället. Sen så gick hon efter ett tag och jag och Ema snackade en massa om Kina och om stjärntecken, olika egenskaper och sånt. Och så kom Ajla vi kolla film och snacka en massa skit. Såklart var nachochipsen och salsan med och umgicks haha. Riktigt mysig kväll med massor av tjejsnack - det gillas!




FRIDAY!

OOOH så skönt det känns nu när lovet har börjat. Okej, jag har rätt mycket att göra under veckan men det är ändå skönt att slippa skolan en vecka. Kom precis hem, överfrusen av blåsten! Måste fixa några grejer först sen ska jag till affären för att handla till ikväll, ska fixa massor av plockmat. Är inte säker på vad exakt jag ska ha men salsa och tortillachips är ett måste! Har varit sugen på det sjukt länge, ska bli så gott (:
Ska bara ta det lugnt sen, plugga lite men ikväll kör jag på ännu en hemmakväll!
Och imorgon blir det full rulle som vanligt
pusshej!

mmm, my precious!


not that easy

Håller på med mitt arbete som ska redovisas imorgon eftermiddag, började på det idag - tidsoptimist javisst! Är sjukt trött men måste avsluta detta först men det är sååå tråkigt. Ska hålla ett föredrag om könssjukdomar för klassen, vad gör man inte för betyg asså.. Sen måste jag duscha och fixa mitt rum. Imorgon blir en överdrivet stressig dag, samma sak på söndag. Kommer aldrig kunna vila ut..

Har även kollat lite resor till sommaren, Turkiet är fett dyrt i slutet av augusti och jag vill hellre till Barcelona, dock vill jag inte åka själv. Sen så ville min syster till London till hennes födelsedag i juli men alla hotell jag har kollat är skabbiga, wtf liksom.. Jaja.. först får jag fixa pengar sen resesällskap.. därefter löser det sig antagligen.
Ska fortsätta nu
pusshej

5 things

5 saker jag älskar:
- Apelsinjuice
- Att min syster kommer på lördag och stannar hela veckan!
- Irmans sova-lista på Spotify
- Min säng <3
- Vänner! (såklart har jag dom underbaraste)

5 saker jag hatar:
- Att ta undan allt från bordet efter maten
- Stressen som har gett mig magsår
- VÄDRET - it sucks big time! vill sitta på en fin uteservering med tjejerna!
- Att jag har en jävla beslutsångest för ALLT
- Att jag är arbetslös :(


don't wanna do this anymore

För

Många

Tankar


sweet as applepie

Har haft en riktigt meningslös dag idag, vet inte vad som hände men stack aldrig till skolan. Satt hemma och gjorde absolut inget, fattar ine hur det går. Men vid 5 stack jag och simma med min kusin och hade skitkul, sen åkte vi hem och åt middag och dog av skratt. Nu står hon och bakar äppelpaj till mig, gullunge! Vi ska kolla tv och sånt mysigt egentligen borde jag plugga men jag är sämst, behöver inte diskutera det längre. VILL INTE PLUGGA helt enkelt..


vår fail-bild för vi skratta ihjäl oss & mima försöker vara allvarlig


i spread love every day!

Denna fina måndag har spenderats i skolan och i tvättstugan - just great! Och nu ska jag ta mig an diskberget i köket. Fan vilken underbar dag som även är kombinerad med kramp i magen & migrän. Men sånt går också över, när jag är klar med allt sånt skit ska jag sätta mig ner och göra klart mitt engelska-projekt. Vissa dagar är man fan effektiv som få, kommer sova gott efter allt slit!

Idag var min faster här, saknat henne som fan! Och fick en överdrivet underbar sjal av henne. Som ni säkert vet har jag en obsession när det kommer till sjalar och denna hamnar på topp 5 listan!
DÖDLIG är den, såklart från Bosnien, var annars liksom? När jag har fixat batteri till kameran ska jag fota den och mina andra topp 5 - tro mig att fota alla hade varit lite överdrivet haha.
Jaja, gotta' get things done nu
pussheeej

fuck this!

ASSÅ VAFAN!
Vad är det med min kropp.. Mår skit just nu, det bara kom helt plöstligt. Mår riktigt illa och har kramper i magen och känner mig helt yr. VARFÖR JUST NU?????????
Jag har inte tid med sånt här.. funderar just nu på om jag ska åka in till akuten för jag har sjukt ont.. men börjar direkt tänka på att jag måste befinna mig i skolan imorgon, kan inte missa något, har för mycket att göra..
Detta är sjukt.
Var på möte innan idag, Arnela hämtade dig, vi åkte hem till mig plugga och snacka och nu när jag ska fortsätta plugget kommer detta och förstör allt. Fucking förstör allt, allt, allt ... ibland får jag damp på att jag aldrig kan leva normalt, alltid något problem med kroppen speciellt med magen och läkarna kan inte göra något.. fuck this!

beautiful day

Fullspäckad dag idag, vaknade vid 11 och bestämde mig för att dra ner till butiken och hjälpa mina kusiner lite. Därefter gick jag och fika med mina tjejer, tog en runda i det fina vädret med Ajla och Diana och snackade om allt, älskar att bara gå runt och snacka en massa om allt. Sen ville Didi att vi skulle promenera hem istället för att ta bussen och det var riktigt skönt! Borde fan göras oftare, sålänge man har sällskap är det inte jobbigt alls. Vi snackade om ALLT.. och när vi hade skiljts kände jag mig så glad! Älskar verkligen personerna jag har runt om mig och hur vi funkar ihop! Kom hem vid 6 och åt, umgicks lite med föräldrarna och la in bilder på datan o sånt. Nu ska jag ta på mig mitt mjukisställ och gå 4 gårdar bort till min kusin för att spendera kvällen där. Lite melodifestival, lite mys, lite kortspel & mycket skratt! Imorgon blir det SSU-möte sen plugg med bästa Arnela.


Idag i butiken


Fika med tjaajooorna <3

Promenad i finaste staden!

Med Didi och sötaste Ajlica!


will it last this time?

Lyckan är aldrig långvarig,
men varje gång den infinner sig går det inte att undkomma att ställa sig frågan, är det för evigt nu?
Jag önskar att jag bara hade kunnat stanna tiden nu, för att bara observera och njuta.
Alla pusselbitar faller på sin plats sakta men säkert och jag vill inte förhasta det, vill inte missa något.
Det var så längesen jag var lycklig, då jag kände att allt kommer att ordna sig.
Kommer inte ihåg sist då jag bara kunde vara, vara mig själv.
Alla småsaker är så betydelsefulla, jag vill att det ska vara såhär föralltid
Allt känns så glittrande, glatt och fritt runt om mig..
Men lyckan är aldrig långvarig.


always on my way

Okej - måste sätta mig och andas för en sekund.
Got a lot of things going on.
Utöver att jag MÅSTE plugga till ett prov imorgon och ett seminarium så ska jag snart på fika/möte, har varit på utbildningsmässa på morgonen, fotat outfits & kläder på ZAAN till den andra bloggen, fikat med Ema och stressat som vanligt. Har många bollar i luften just nu but that's the way i like it. Dock dödar stressen mina mage som är inne på sin sjätte dag att göra ont :( Doktorn på måndag!

I helgen ska jag försöka fixa allt som har med skolarbete att göra så jag kan ta det lugnt på den fronten, har massor av andra projekt på G som jag måste fokusera på. Helt plötsligt blev vardagen en aning stressigare haha imorse hade jag 2 missade samtal och 5 sms - hur fan kan det hända över en natt :/ eller ja - det brukar inte hända mig.
Men det är ändå kul att något händer, tittar ut genom fönstret nu på det äckligaste vädret ever och är ändå glad för jag har i alla fall inte tråkigt. Ska byta om nu sen åka ner mot stan, berättar om mötet sen - roliga saker på G! Och om utbildningsmässan imorse

pussheeej!
ps. sorry till alla som ringer och jag inte hinner svara, eller på sms för den delen - snart lugnar det väl ner sig - ha lite tålamod (:

och har fortfarande inte bestämt mig om utbildningen, får läsa i utbildningskatalogerna senare..


läsvärt!

http://yasminaren.blogg.se/2011/february/yasminaren-tycker.html

Om hemspråksundervisningen i vårt land.
Jag själv möter problem just nu med mina kurser nu när jag läser bosniska på 250 poäng utöver min vanliga kursplan och skolan gör allt i sin makt att vi inte använder oss utav dessa poängen. Det är ett språk precis som alla andra språk och bör vara mer meriterande än vad det är idag samtidigt borde väl vi som läser hemspråk själva välja hur vi ska göra, vi läser 250 poäng mer än alla andra, ska dessa bara ignoreras?

Flera rapporter visar, inte bara på hur bra det är att kunna många språk utan även på att Sverige och vår befolkning kommer långt ner på listan när det kommer till språkkunskaper och direkt när den rapporten kom ut så tyckte regeringen att det var hemskt och saker måste ändras. men varför vill man nu införa olika hinder för hemspråksundervisning som också är ett språk? Dubbelmoral till max!

does he even exist?

Bruno Mars sjunger vackert som få men hans texter börjar gå på mig på nerverna - SERIÖST. Den killen som han vill framställa finns typ gömd under en sten i regnskogen i Brasilien. Alltså inte alls nära mig. Ska ta några exempel från hans låtar som beskriver den underbaraste killen som tyvärr inte går att hitta någonstans förutom i just låtar..

"I would go through all this pain,
Take a bullet straight through my brain,
Yes, I would die for ya baby;
But you won't do the same"

Snarare tjejer som gör detta men OKEJ..

"You said you loved me you're a liar
Cause you never, ever, ever did baby...
But darling I’ll still catch a grenade for ya
Throw my hand on a blade for ya
I’d jump in front of a train for ya
You know I'd do anything for ya"

Killar ljuger ja, tjejer dör för dem så här har han fel igen..

ELLER:

"When I see your face
There's not a thing that I would change
Cause you're amazing
Just the way you are
And when you smile,
The whole world stops and stares for awhile
Cause girl you're amazing
Just the way you are"

1 på miljarden av alla killar hade sagt något såhär..

Så, summa summarum: han ljuger för oss tjejer helt enkelt.
Istället för att drömma om den killen Bruno försöker förklara får vi helt enkelt acceptera (ännu en gång) att killar är idioter och tjejer är underbara (nej, är inte lesbisk people). Och vi tjejer finns till för att göra det mer jämställt i världen, hur hade det gått om det bara hade funnits killar (idioter) i denna värld.. KAOS!






lessen i ögat

ooooh, mår skit!
5:e dagen med magsmärtor. Har kollat upp lite på internet och tror det handlar om magkatarr. Helvete asså.
Sjukt ont.. Och för en diagnos måste man gå till doktorn, men ska först testa att ändra kosten lite och om det inte ändras får jag väl gå till doktorn. Detta är sjukt jobbigt i alla fall.. Det värsta är att stress leder till detta, och man måste ta det lugnt men jag har så mycket att göra så klart att det blir stress - ond cirkel!

me and my girls taking over

Bilder från i fredags!









that's life

Skolan idag, efter några få timmars sömn. Hade matte och engelska sen blev det fika med min älskling Didi. Vi pratade om massor av grejer, alltid lika skönt. Sen tog vi en promenad hemåt och väl hemma så tog jag det lugnt, borde egentligen plugga men pallar inte, har överdrivna kramper i magen fattar inte av vad. Hade det hela dagen igår, hela natten och hela dagen idag. Så jobbigt! Ska be mami massera min mage lite, se om det släpper. Nu sitter vi och skype:ar med våra grannar i Sarajevo, riktigt underbara människor! Too bad att ödet tog oss hit och dom stannade där tillsammans med all släkt. Vad ska man göra, livet är sådant...

Nej nu ska jag kolla vidare på Top Model och bara ta det lugnt, fullt upp dessa veckorna.. VILL HA LOV!
btw - bilderna från helgen kommer upp när jag orkar & kommer ihåg haha
pusshej

couldn't be better!

Nu börjar denna underbara helgen ta slut, såklart hade det varit ännu bättre om det inte regnade och jag inte behövde gå till skolan imorgon men man ska inte klaga. Fredags var great, lördag riktigt soft och söndagen en vanlig söndag helt enkelt. Fick sova ut ordentligt idag, powerwalkade och softade och nu har jag städat mitt rum. Reaktionen var OMG jag kan se mitt skrivbord igen och OMG jag har ett golv utav parkett och inte kläder -äntligen! Har knappt varit hemma under dagarna så fixade det idag och kan andas ut (hatar oreda).

Hyra, du missade mitt rum ostädat!

Nu ska jag duscha, smörja in mig, fixa naglarna och allt det sen blir det att plugga (något jag kunde ha gjort mer av i helgen) men men, man kan inte ha allt.
Idag/inatt kommer min bror hem från Sälen för några dagar, han säsongsjobbar där nu under vintern. Sen fick jag reda på att min kära syster kommer när dom har sportlov uppe i Norrköping för att stanna hela veckan så i'm happy now! Och igår fick jag reda på ännu en underbar nyhet som jag delar med mig lite längre fram :D

love life!

pussheeeeej!


good days

Hade en riktigt bra dag igår, lite stressigt men det lönade sig i slutändan. Perfekt dag (utöver regnet) och en riktigt bra utgång på kvällen.  Det var riktigt kul och skönt att äntligen samla alla tjejer och köra all in! Vi hade det jävligt roligt fram tills en kille hällde öl på mig för att han var stenpackad. Fick utbrott på honom men han kunde inte ens säga förlåt så vi stack därifrån, förstörde verkligen mycket! Stack till Mcdonalds med Ema och så kom Ajla sen så följde vi henne hem i stan, så blev vi hämtade och körda hem, snackade lite sen däcka vi. Det var helt varmt i rummet, kunde inte alls sova bra och skulle upp & jobba idag. Kom till butiken och softade till tre sen åkte jag och min kusin hem, åt mat och nu kollar vi lite tv..
Dock ska jag gå & lägga mig snart är skittrött.
Senare ska vi till min andra kusin och köra på filmkväll och bara ta det lugnt.

Tog massor med bilder igår kväll men såklart glömde jag kameran i Dianas väska så ni får ha tålamod.

pusshej!

ne trebas mi ti

idi sad i ne dugujes mi nista
sta je tu je, nije valjalo

Losi dani prate me uz tebe
znam da mogu biti sretnija
kada zbrojim sve idem dalje
pametnija

Meni treba ljubavi, ne trebas mi ti
budala koja zna samo sebe voljeti
meni treba neko da zavodi me
u nocima hladnim da zagrije me

Sve je postalo bezveze
vise ne bih mogla ponovo
ne trebam ta prazna obecanja
bilo ih je, bilo, dovoljno


u glavi kaos, malo fali da poludim

Försöker lugna mig lite nu med musik på högsta volym, har en riktigt stressig dag framför mig så vill varva ner nu under morgonen (hur det ska gå till med house-musik vet jag inte haha)
Halv två har jag min enda lektion för dagen, slutar 20 i 3 och måste snabba mig hem, lämna grejerna, byta om och åka ner till stan. Efter stan ska jag hem igen, hämta grejer, fixa mig lite och sen vidare. Det planeras en feteutgång med tjejerna ikväll så det är massor med grejer att fixa men det löser sig på något sätt. Även om jag hatar stress och blir helt handlingsförlamad.. men med lite planering går allt att lösa!
Ska ta med kameran ikväll också, tune in tomorrow för lite smaskiga bilder haha
pusshej 

ceasarsallad á la Sabina

Ja, min ceasarsallad innehåller inte allt som en vanlig gör men skitsamma. Den har iaf tre saker en vanlig har: Kyckling, bacon och parmesanost. Sen hade jag i tomat, gurka och svamp. Man tar helt enkelt det man gillar och har i kylskåpet.


Stek först kycklingen - marinerad i olja, vitlök, citron, persilja och vegeta.
 För 2 pers räcker en stor kycklingfilé eller 2 mindre


När kycklingen är klar så lägger jag det i skålen och i samma panna steker jag kalkonbacon.
Ta så mycket bavon ni vill ha. Lägg inte till mer olja eller smör för bacon har fett i sig redan

När det har stekts ca 5 min lägger jag i champinjonerna och om man vill
kan man lägga lite smör & steka dom i det.
Tog tre stora champinjoner och grovhackade dom.


Så stektes det tills baconen blev knaprig och champinjonerna mjuka.
Blandade allt med kyckling, tomater och gurka i en skål.
Rev parmesanost över och la till lite salt (bacon är salt och kycklingen hade kryddor)
Blandade och satte en klick créme fraiche för jag gillar inte dressing och persilja över det.
Man kan ha annan sallad i såklart, och så brukar man ha krutonger i men pallade inte göra det.
ENJOY!


let's call it effective

G'day (australiensk dialekt) HAHA
Idag har jag hunnit med mycket och klockan är inte ens tre! WOHO (:
Vaknade av mitt alarm men var tvungen att somna igen, måste avsluta min drömmar förstår ni. Gick upp 10 och började plugga direkt! Känner mig helt amazing haha
Nu har jag städat hemmet och ska laga lite food till mig själv. Pallade inte äta någon frukost, har ingen aptit :S
Men ska laga ceasarsallad nu! MUMS.
Sen ska jag fortsätta med pluggandet, därefter duscha och föna håret sen bege mig mot Didi som ska help me with some stuff.

and that's that
pusshej

tvoj pocetak i tvoj kraj

Sanjala sam neke oci crne lazljive.

Jer ako ti dam plamen od ljubavi,
Jedan noc i jedan dan,
Tebi bice dovoljan.

Da ti dam, da ti dam, plamen od ljubavi
Shvatio bih da sam ja, tvoj pocetak i tvoj kraj


disco nails

Fixade som sagt naglarna igår, har sån obsession gällande naglar. Brukar byta färg varannan dag, loves it!
Det fick bli turkos på tånaglarna men ville fixa händerna lite snyggare för de syns ju mer så tog mitt senaste köp. Silver/glitter. Älskar det och det bästa är att det är så ovanligt, the way i like it.
Det var riktigt svårt att fånga på bild men ni kan ju få en liten uppfattning om hur snygga dom är, miljoner gånger snyggare i verkligheten - jag tror jag är kär förfan!




skola - stan - middag: usual

Ja, vad har hänt idag då? Nej inget speciellt men ändå rätt mycket så let me share!
Skolan först då såklart, hade två lektioner - filosofi & religion
Sen åt vi, hämtade grejerna i skåpet och promenerade ner till Söder. Där solade jag och Didi en halvtimme. Gillar verkligen inte solarium men började fan bli genomskinlig! Äckligaste vädret ever, gråaste månaden så jag kände för en tripp till solariöarna även om jag är fett rädd för hudcancer, tycker inte om värmen eller att det är så trångt men det får vara för denna gången, nu ska jag maxa med B.U.S istället (: grundade med solningen bara.
Därefter tog vi en runda på stan, jag, Ema och Didi.. Kollade rundor och hatade Helsingborgs utbud av kläder - BORING!

Så skulle vi egentligen ta bussen hemåt allihopa men på vägen mötte vi Nikolina så vi beslutade oss för att ta en fika för att fortsätta med lite till promenad på stan och sen hem! Kom hem och började med middagen, mmm paj.. Så åt jag och mami och nu ska jag plugga och lite sånt tråkigt.
Har fixat kameran så nu kommer inläggen bli lite roligare iaf.

Får bli en bild från middagen.
btw har startat en ny kategori som jag ska maxa med mat (tjockis ju)
eftersom jag älskar att hålla på i köket så varför inte liksom (:
1 paj med broccoli, svamp och paprika
1 paj med fetaost, kalkon och purjolök
till det: créme fraiche och det gröna är en ärtröra som faktiskt är gott haha


it's a simple fact

I see you're living' large with your crib and your cars and that's just great, but..

Let me tell you how it'd be
You won't get with this you see
'Cause you can't handle me


You make your big move and I see you're not used to being rejected
You making that call to your guy and I'm sure you're well connected
Judging from that line you just passed you are well known and respected



Let me tell you how it'd be
You won't get with this you see
'Cause you can't handle me
It's a simple fact
That you can't seem to handle me
No matter how you act with them
You can't handle me

You gotta make me feel you got my back
But you're a selfish
Narcissistic psycho-freaking
Boot-licking creep and
You can't handle me


holla back

Har haft en busy dag, återkommer sen och berättar.
Nu ska jag laga middag till la familia och skriva min projektrapport.
holla back!

turquoise!



Håller på att fixa mina naglar nu, målade tånaglarna precis och ska fortsätta med händerna. Sen ska jag i duschen och pamper mig själv med ansiktsmask, hårinpackning och allt sånt skönt!
Hatar vintern, förstör mitt hår totalt och huden blir så torr :(
Men älskar att fixa mig så här, riktigt avkopplande plus så tycker jag att man speciellt ska ta hand om fötterna även om det är vinter annars ruttnar dom typ haha äckligt som fan.
Sen ska jag fixa väskan till imorgon, lägga fram kläder och sånt (ja, jag är planerings-freak) sen ska jag kolla film innan jag somnar!
pusshej


decisions...

Nu kommer jag igen med mitt klagande över högskola och universitet men det är något som jag har i huvudet hela tiden, kan inte sluta tänka på vad jag ska välja.. Känner verkligen stress och panik över detta valet för jag vill vara 100 % säker men är typ 5 % säker haha och så ändrar jag mig varje vecka..

Just nu är jag inne på detta:
1. Socinomprogrammet inriktning verksamhetsutveckling - Malmö ev. Helsingborg
2. Personal- och arbetslivsfrågor - Lund
3. Beteendevetenskap - Lund
4. Freds- och konfliktvetenskap - Lund
5. Statsvetenskap - Lund


Tidigare var det:
1. Offentlig organisatiom och ledning - Malmö
2. Personal- och arbetslivsfrågor - Lund
3. Beteendevetenskap - Lund


best of robyn

Eftersom inbäddningen från youtube inte funkar på min blogg längre får jag köra the good old style.
Har lite tips på skön musik - lite gammalt och lite nytt från Robyn. Enjoy!

Crash and burn girl
Bum like you
With every heartbeat
Hang with me
Dancing on my own
Indestructable


finally

Skrämde mig själv när jag kollade mig i speglen, har påsar under ögonen som är helt blå-lila. Har aldrig hänt mig innan. Så går det när man är en fucking idiot. Arbetet blev 1 timme och 40 minuter försenat och känner jag min engelska lärare rätt kommer hon bitch and whaina pga det. Och - pallar inte bry mig om henne, jag har gjort uppsatsen nu och den blev jävligt bra om jag får säga det själv. Allt jag ville ha med finns med punkt. Och för att undvika samma skit på torsdag så börjar jag med projektrapporten imorgon! En jävla termin kvar hur svårt ska det vara egentligen.
NU - SÄNGEN!
finally!

god natt


RSS 2.0