..........

jag hatar verkligen folk som ljuger.
så jävla hårt.

:@

Jag riiktigt hatar när man somnar på dagen, men jag var överdrivet trött så detta var oundvikligt. Därför vaknar jag heeelt svettig (sov med 5 lager kläder på), fett hungrig & arg - vill sova mer. Går upp helt yr med smärta i hela livet och sätter mig vid datan istället för att röra mig mot köket, blir ännu mer hungrig och jag är farlig när jag är hungrig, det är hemskt haha. Men nu har jag iaf fått i mig något, känner hur ögonlocken stängs igen men ska dra & göra något vettigt.
Ska pamper myself med fotmassage, ansiktsmask & sånna tjejsaker, måste förfan liva upp mig lite för att städa rummet & plugga 1 timme. Sen sova igen (: LÄNGTAR haha

Detta kankse var lite tråkigt men låt mig liva upp er;
http://www.youtube.com/watch?v=0LT6Ui5-VGk
Titta & skratta..
HAHAH så jävla rolig.

mig själv som vän

Vet ni vad, om jag hade haft mig själv som vän hade jag blivit glad hahaha. Kan man ens säga så :O Nej men tänker på idag, känner ett fett sug för att gå & handla riktigt smaskiga saker och sen bara laga allt och kalla på 1000 människor. Men.. alla är upptagna.. och ofta man ska laga skitmycket mat till sig själv.. Men jag tror att jag får stilla mitt sug lite, ska baka & sånt sen frysa in. (OMG låter som en gumma) och sen får jag laga något enkelt till mig själv för jag har problem, jag vet. Vilken normal människa får sug efter att laga mat? Helt sinnes ju.. Men jag är sugen så jag ska göra det jag vill haha. punkt slut
nu ska jag planera recept :D
Kankse borde jag tagit en annan linje än samhälle, typ Restaurang eller något :/ haha
Dålig kvalite på bilden men här e jag & Arnela för lääänge sen, jag vid min ultimata älskningsplats - spisen... känner mig mobbad nu. Funderar på att inte publicera haha

pictures

Från den skönaste semestern som jag saknar som faaaaan.. Har inte ens tagit bort min resväska från rummet & lyssnar på musik som påminner mig om denna sommaren. Want it so baaaad, fyfan så kul det var.

Jag & Edina i Sarajevo med någon typ..

BEBIIIS.. moja dusa <3

Deda (notera mina glasögon!), Emir & jag

Mami & jag
Sarajevo <3


Vrbas, Banja Luka. My god, älska staden!

On the way - Kroatien för en veckas softilation på ön Krk

Mami & jag igen

loves it!

paradise! detta är på ön Rab

återkommande objekt haha

Golden Beach, riktigt fet var den.
Finns inget annat sätt att komma till den än genom båt pga av den massiva klippan.

Efter vi hade hoppat i, så jävla skönt vatten, går inte ens att beskriva

Utsikten från vårt hotell i Prag, 10:e våningen & jag är höjdrädd.....
gardinerna var fördragna hela tiden haha

Prag

Sista dagen i Prag & vi var helt utmattade.

Under en månad besökte vi 6 länder i Europa - med bil. Fett jobbigt
Besökte släkt, vänner, olika städer & massor med sånt. Tyvärr har jag inte många bilder från Sarajevo där vi var mest, pallade inte bära på kameran direkt så jaa, men minnena finns iaf!

 


me loves

Emina Jahovic & Sasa Kovacevic - Jos ti se nadam

och

Darko & Ivana - Ako je do mene
me loves music!

bloggabstinens

i'm baack (:


Känns lite sådär att man varit utan blogg i en vecka men fått sånt sug att jag var tvungen att återuppta den. Sånt är livet. Men jag hade inte funkat utan den. Okej det kommer inte bli tråkiga inlägg bara för att man måste, det blir när jag vill & har något att säga - vettigt som ovettigt.
Skolan har börjat, nu på riktigt - enligt schemat and let me tell you; det kommer inte bli kul. Not at all. Men, sånt e livet.

Idag har jag försökt komma underfund med varför jag alltid är förkyld.. Eller ja, det känns så iaf.. Fett jobbigt. Mellan dom tankegångarna har jag retartad mig vid datan och funderat på samhällets svåra frågor haha.
Precis så diskade jag och sjöng med mp3 i högsta, en av mina underbaara begåvningar är just det, att sjunga.. falskt haha.
Sen började jag tänka på dagen och kom till min ägning av en lärare förmodligen moderat.

Location: The datasal
Happening: Sabina (jag) läser aftonbladet & mobbar Fredrik Reinfeldt där han har uttalat sig om skolan, att fler elever inte klarar skolan och sånt.
Jag: Ja men vet du vad Fredrik, om inte du & ditt kära parti hade valt att privatisera allting, sänka skatten och satsa på allt som inte innebär skolan så kanske eleverna hade klarat skolan.
Läraren: Det är inte hans fel, det är kommunerna som bestämmer.
Jag: Ja men vår kommun är blå, likaså många andra av Sveriges kommuner, tyvärr. (lägger till tyvärr för att indikera på att jag är röd - don't mess with me)
Läraren: Ja men de vet vad de sysslar med, vad de måste prioritera och skolan har tyvärr kommit sist, det är inte han som bestämmer, det handlar om besparingar.
Jag: Om de inte hade sänkt skatten & sänker den ännu mer hade dessa besparingar inte krävts. (håller det kort & gott för säret som inte fattar att hon är lärare och han skiter i henne och kommer bespara hennes röv ut ur skolan)
Läraren: Ja det är mycket svårt detta, mycket svårt.
Jag i mitt huvud: Det är alltid ert sista svar, svårt ja. MEN ÖVERLÅT JOBBET ÅT DE SOM VET VAD DE SKA GÖRA ÅT DET SVÅRA. Låt smarta människor a.k.a Socialdemokrater styra landet och lev the good life!

Och jag har så mycket mer att dela med mig..
Sista politiska - tänk inte så mycket på vem ni ska rösta, jämför bara hur det var innan och hur det är nu.
Innan: Alla softade & hade det bra, alla kunde leva & ha det bra. Fanns brister men man jobbade på dem
Nu: 7-åringar ska bli betygsatta, vi bevakas i varje steg, de rika blir rikare och de fattiga fattigare, välfärden vittrar sönder.
Väljer ni innan - röstar ni rött
Väljer ni nu - röstar ni bort er frihet & era rättigheter!

och så en feeett bra länk (vet inte hur man lägger in videor)

http://www.youtube.com/watch?v=MeVYuNppp0Q
bääästa (:
och det blev långt haha
peace out

RSS 2.0