need some balance in life

Räknade ut att jag har sovit cirka 7-8 timmar sen i fredags. Under helgen har jag levt på alkohol, nudlar, godis & pannkakor. Har inte gjort något vettigt fast jag har haft så många måsten. Vad hände liksom? För några månader sen bestämde jag mig för att bli mer spontan, för mitt eget bästa. Men nu har det gått till överdrift ju. Jag är ett kontroll-freak  till naturen och att gå emot det så mycket som jag har försökt att göra och gjort har fan gett sjuka resultat. Gillar detta livet men samtidigt inte.. destruktivt som fan. Så nu måste det ske en till ändring. Man växer varje dag märker jag.. Efter tentan imorgon ska jag fira min mamma som fyller år, skärpa till mig och bli ordentlig! Spontanitet får endast ske från fredag 17.00 till söndag 15.00..
något sånt låter bra eller vad säger vi?
undrar bara om det går att göra en tvärvändning.. låt oss kalla det ett kombinations-liv..

full & glad i fredags dock väger ångesten idag mycket tyngre än den firhetskänslan då...


this life

Sitter och käkar nudlar 2 på natten och ska plugga tills jag däckar. Nej jag är inte fattig student, har bara levt på nudlar nu dom senaste 3 dagarna, för jävla gott haha. Är förövrigt en idiotisk student. Börjar med mitt tentaplugg idag den 26/9 .. vet ni när jag har tenta? Imorgon den 27/9 kl. 09.00
Så ja.. jag är beredd på omtenta.
Är inte redo för detta livet asså & har sagt det innan.
Men men, bara att bita i det sura äpplet

cute!?


såhär söta var vi imorse - HELT DÖDA. kollar på bilderna från igår och dööööööööööör. kvittar om det är systemkamera, hälften är heelt suddiga. blattar som inte fattar hur en kamera funkar liksom haha.
update ikväll med bilder & återberättelse om den underbara gårkvällen!


hectical

Har en hektisk dag fast jag har varit ledig. Med hektisk menar jag mycket att göra. Ska alldeles strax ner till stan en runda, dock en mycket snabb runda. Hem och laga middag, fixa mig & sen blir det förfest innan konsert! Har såklart inte hunnit med något plugg :( fuck it.
Händer så mycket just nu och har någon inneboende sjukdom som gör mig så seg, har ont i huvudet konstant så jag pallar fan inte med livet längre. Ska satsa på att plugga röven av mig i helgen istället.
Förövrigt så vill jag tipsa (tror ingen har missat det) Adeles låtar, hade ingen aning att hon va så bra! Fyfan villka texter. Så lindrar jag min huvudvärk lite i alla fall.

change my name

Funderar på att byta mitt namn till "ångest-bruden" seriöst. Mår skit, har obligatoriskt seminarium imorgon och ska ha muntlig i grupp. HE-HE liksom. Gillar muntligt, hatar grupparbeten och därför hatar jag muntliga nu. Plus så ska det muntliga baseras på en 18 sidors lång uppsats på engelska, vi ska prata på svenska och koppla det som står i uppsatsen till dagens arbete/arbetsliv - utan att sammanfatta för mycket från texten för att inte upprepa oss. JA det låter lika komplicerat som jag beskriver det. Har läst halva uppsatsen nu, försöker först fatta den. Sen ska jag duscha och fundera lite. Sen ska jag skriva mitt muntliga och hoppas att det blir bra. Vi är 6 stycken i gruppen så det blir typ 2-3 minuter per person vilket inte är så mycket. Men man vill ju säga något väsentligt så det kommer bli min utmaning efter att FATTA vad texten handlar om, så ska jag komma på väsentliga grejer liksom. Måste komma på bra grejer att skriva & säga. Inte lite press i en klass på 80 pers. där många har pluggat tidigare plus jobbat överallt och är skitduktiga. Hej - här kommer jag, direkt från gymnasiet och har jobbat totalt 4 månader av mitt liv. Vad vet jag liksom???

Funderar på att fucking hoppa av hela utbildningen. Känner mig inte alls redo. Jag vet att jag hade klarat av det MEN jag KAN inte. Svårt att förklara, jag kan men samtidigt inte. Är inte redo i alla fall. Men måste kämpa och då fixar det sig, men vill inte ens kämpa. Kul att jag har gått 3 veckor o redan vill hoppa av. Jag vet vad problemet är, behöver bara lösningen på det och då kommer allt kännas normalt. Men fuck att jag hittar den jävla lösningen, har letat efter den i 3 år nu. Ska fokusera på denna uppgiften nu sen imorgon & i helgen ta mig an tentan. Kan bara kämpa & hoppas just nu. Sen ska jag ta tag i det riktiga problemet. Nu finns det inte tid för det.

spolar GÄRNA tillbaka tiden med några 18 år.
SERIÖST hade inte haft något emot det.
(jaa, jag vet - tjockis redan som barn haha)


MYS!

Så mysig helg asså! Mår sååå bra (utöver plugg-ångesten) vet inte vad det är med mig haha bara går runt & mår bra. Dock är detta aldrig långvarigt men skitsamma ska njuta.
Hade jättemysig födelsedag med mina tjejer i fredags och en rolig utgång med tanke på omständigheterna. Lördagen hade jag bara mysfaktor hela dagen, sov ut som fan, vilade, lagade god mat & fixade lite i hemmet (mår bra av sånt haha) fixade med blommorna jag hade fått (tack tjejer!) och tände en massa ljus. Mami blev så glad när hon kom hem från jobbet.  Idag har jag försökt att plugga lite men det gick inte sååå bra,  började laga mat med mami istället, bosnisk, underbar, dödlig mat. BUREK! Asså om jag hade kunnat dela med mig av den lukten NJAM NJAM!

Nu ska jag fixa mig lite & plugga medans det bakas i ugnen. Sen efter maten blir de fika med Ema och Abeer, Nina & Chang om dom fredde-barnen pallar. MYS på hög nivå seriöst. Och hela kvällen/natten - PLUGG!! Har kommit på att jag funkar bäst på eftermiddagen så ska ta tillvara på det. Har druckit mitt underbara kaffe nu så har massor med energi och kommer ha det till 1 inatt typ. Är alltid seg fram tills 4 på eftermiddagen, tyvärr! Har skitmycket plugg denna veckan, hoppas jag klarar tentan nästa tisdag! Lite random sådär men mer om det sen- NU: Bilder från i fredags!









kontraster

Sitter och pluggar nu - fick tummen ur röven (tänkte precis skriva fick röven ur tummen)
Tog en liten paus (tar alltid för många pauser för ofta men men) och skrattade lite åt mig själv. Är helt hög på kaffe, skakar en aning, käkar salta kex, skriver om 4 klassiska sociologer, tänker på fredag (födelsedag) och en massa andra onödiga saker samtidigt som jag lyssnar på årets fetaste låt - smoke weed everyday.

Vet inte men jag tycker jag är rätt konstig. Måste alltid lyssna på antigen rap eller rock när jag pluggar och helst ha massor med andra saker igång. Ja, det tar tid från pluggandet men jag måste. Inser att jag behöver uppsöka en bra läkare snarast. med anledning av många saker......

så ännu ett onödigt inlägg....

narcolepsi

SERIÖST - tror jag har någon sjukdom! Vaknade 10 idag, gick upp & var överdrivet trött fast jag har sovit mer än 8 timmar. Käkade frukost, duschade o sånt OCH LA MIG IGEN. Cp-sjukt trött är jag hela tiden. Egentligen borde jag ha pluggat & efter det åkt till stadsbiblioteket och pluggat ännu mer. Får ta tag i grejer nu! Ska knarka kaffe för det funkar inte seriöst såhär.. vill bara sova HELA tiden.. Har helt ont i ögonen också precis som att jag inte har sovit. Är ju förkyld men har fan varit det innan och sov inte så mycket då. Nu ska jag fixa lite kaffe och läsa min tråkiga bok, dra mig till stadsbiblioteket (kan inte plugga bra hemma) och plugga röven av mig. Ska hem till Changi sen och äta asiatiskt mmmmmmmm. Dör för det!
pussheeej

random bild från växjö - så jävla legendarisk!!!!


everytime i fall

Beauty queen of only eighteen
She had some trouble with herself
He was always there to help her
She always belonged to someone else

Know all of the things that make you who you are
I know that goodbye means nothing at all
Comes back and begs me to catch her every time she falls

Look for the girl with the broken smile
Ask her if she wants to stay awhile
And she will be loved
She will be loved


hate this shit

Vaknade upp som den sjukaste åsnan på jorden :( Har inte varit sjuk på skitlänge så har glömt hur eländigt det är. Helt täppt, snorig, ont i huvudet, trött, ont i halsen BLÄÄÄÄÄÄÄÄ
Och jag som ska till Växjö idag och festa järnet.. Skiter i, ska göra det ändå och sen pay for it imorgon. Har några saker att fixa här hemma, åker någon gång vid halv tre tror jag. Kommer bli kul som fan och jag ska bara tänka bort sjukdomen (vin är nog bra botemedel haha)
Ska även bli mysig att träffa min Hyra igen, saknat henne som fan! Gillar inte detta att alla ska flytta hit & dit, hatar förändringar haha. Men man får göra det bästa av situationen helt enkelt.

Igår hade jag myskväll med min kusin och skrattade sönder mig, älskar henne mest! Sen stack vi till hennes syster som bor 2 minuter från mig och hälsade på dom & deras underbara lilla son. Sötaste är han, jag smälter varje gång, vågar inte ens hålla honom för att han är så liten och helt underbar - mashallah!

Nu ska jag fortsätta kurera mig här hemma, tror jag ska bli frisk på 2 timmar om jag maxar c-vitamin, te & honung haha.
pusshej!

trion som ska göra helvete i växjö ikväll!!


fuck it

Har daaaamp för mina böcker inte har kommit. Den ena fetaste boken har kommit, ska börja läsa imorgon. Är redan 150 sidor back. Men jag ska liksom ha läst en roman till nästa torsdag i fucking need the book. FÅR DAAAMP. Sen den tredje skiter jag i just nu, kommer få helvete att läsa in till tentan men så får det bli. Nästan en vecka sen jag beställde - wtf??? Och så är min ena knapp på datan sönder (REDAN!!) och har inte tid att lämna in den. Och har fullt upp alla dagar i veckan så jag blir suuuur nu. Och är trött som fan, tur att jag har pluggat klart, ska sova alldeles strax.

Denna veckan är kaos
Tisdag:
Skola 10-12
Hem om jag hinner, måste inom bibblan
Ema ska tatuera sig 16.00
Tvätt 17.00
Plugg & tvätt, betala fakturor, fixa garderoben hela kvällen
Onsdag:
Åka till IKEA
Förbi chefen i Maria Park
Åka till Malmö SOLIDAR utbildning 15.00-20.00
Plugga på tåget - sova direkt när jag kommer hem
Torsdag:
Skola 10-12
Hem & plugga en stund
Ner till stan SOLIDAR utbildning 17.00
Plugga på kvällen
Fredag:
Städa hemmet
Packa
Plugga
Åka till Växjö (plugga på tåget)

DEPRESSION!

back to how it was

Idag har jag varit fett effektiv! Med den djurigaste mensvärken dock so i'm proud att jag överlevde dagen ens. Har fixat en massa skit, hoppas att veckan fortsätter såhääär. På fredag åker jag & Ema till Växjö till underbaraste Hyrisen! Och jag har SKITMYCKET inplanerat i veckan, kom precis på att mellan alla grejer som jag måste fixa så måste jag plugga också (om mina böcker bestämmer sig för att komma). Så det är bara work, work, work som väntar. Äntligen lite rutiner och fixande. Har ju haft fullt upp i somras också men detta är annorlunda, känner mig mer effektiv nu haha.
Nu ska jag nanna sött, tillbaka in i drömmarnas värld. ÄÄÄLSKAR verkligen att sova (då när jag kan sova bra) för jag har alltid underbara drömmar! Förutom när jag har äckliga sömnproblem och förvandlas till kinkig-monstret typ varannan vecka haha.
pussheeej!
(såfort jag hinner ska jag överföra alla mina bilder hit plus lära mig mer om datan, då blir inläggen roligare!)

last night a DJ saved my life

YES SIR - det blev utgång igår. Äntligen! Dock saknades några stycken men det blev ändå en lyckad utgång. Changi var ängel som vanligt och fixade mitt hår, sen satt jag hemma och fixa mig i lugn och ro innan jag mötte upp folket i stan. Mycket dricka och mycket sneande haha folket var lite jobbigt men ändååå jag fick min utgång som jag var så sugen på, snart på det igen (HYRA KOM HIT, VILL DANSA MED DIG!!)
och har fixat några bilder till denna urtråkiga bloggen dock tog jag inte med systemkameran ut (är inte idiot) så ni får njuta av mitt underbara face (och sköööna outfit med shorts, tröja och hängslen!)
PUSSHEJ





random

Idag har jag softat som fan och mår underbart just nu! Hade inga lektioner förutom nollningen men den sket jag i, pallar inte. Har fixat med internetbank, beställt böcker och sorterat papper och sånt. Mår så bra av organisation (sick i know)
Sen stack jag till stan och träffade Chang och Dhuha, gick runt och letade efter jacka & så fikade vi och pratade en massa. Eftersom jag har jobbat så mycket och varit i Norrköping har jag knappt hunnit umgås med folk men nu börjar jag komma tillbaka till det, äntligen! Imorgon har jag en lektion från 10 till 12, ska fixa några grejer i Lund sen åka hem och fixa några grejer till i Helsingborg + umgås ännu mer med Chang. Sen är jag leeediiig. Har ju nollningen men den är frivillig och jag har bättre saker för mig..

Vet att bloggen är övertråkig, somnar typ när jag kommer in men har inga bilder på min nya data, ska förmodligen fixa det imorgon kväll men älskar att skriva av mig så i will write.. för mig själv typ haha.. Nu ska jag bestämma lite med Nina inför imorgon, snackar med Natasa, försöker få tag på Arnela och ska snacka med en tjej i klassen inför imorgon sen ska jag duscha o förmodligen sova.. Har knarkat kaffe så det kommer vara lite svårt kanske men vi får hoppas haha.

Imorgon kommer nog jättemånga random bilder om allt, så holla back!!
PUSSHEEEEJ

RSS 2.0