nothing more i can do

Ska snart bege mig hemåt från min mini-semester, hemma måste jag fortsätta med min engelska-uppsats, den ska bli gjord, finns inget jag skjuter upp det. Om 9 timmar ska den vara inlämnad! Sen kan jag andas ut för en sekund, sen måste jag börja på min projektrapport. Därfeter har jag min matte att ta igen sen kan jag njuta av vårterminen som egentligen ska vara riktigt soft men vi har ju lite speciella lärare.
Nu ska jag köra en vitamin kick deluxe med fruktsallad & annat gott därefter blir det bussen hem..

pusshej

where is the motivation

Seriöst, jag har problem! Har stress på livet, ska skicka in en uppsats på 6 sidor på engelska om miljö och sånt tråkigt och jag har lyckats med att skriva 1 ½ sida.. WTF? Jag börjar bli orolig för mig själv seriöst, problemet är inte uppsatsen, jag kan engelska, jag har faktan men jag har inte motivationen. Okej om den ska vara inlämnad om en vecka eller så men det handlar om EN DAG. Och ändå så händer inget i mitt huvud -.-

Hoppas på det bästa, ber till den gud jag inte tror på haha

__________________________________________________________

i know that i could use somebody
someone like you...

nije me ni bolji naucio da voli..

nije me ni bolji naucio da voli
sto bi vrijeme gubio ti?

i sto za ljubav rodjena nisam,
nijednog voljela a sto ih zavela
nece moja suza pasti za onim
sto mi je samo sledeci

______________________________________

Every now and then without warning
I can be really mean towards you

I'm a puzzle yes indeed
Ever complex in every way
And all the pieces aren't even in the box



Har förträngt allt som kallas känslor, har stoppat undan dem någonstans långt in i mitt undermedvetna. De fanns  en gång i tiden men åtskilliga svek har gjort så att jag helt enkelt inte vill känna längre. Hur sorgligt det än låter så är det så det ligger till.. Därför vet jag inte hur jag ska göra nu, hur ska jag gå vidare från detta. För nu börjar det röras om i mitt undermedvetna, det som jag verkligen inte vill ska komma fram går inte att tämja längre.

Nu börjar hjärtat spela spel med hjärnan och jag undrar hur ska jag lyckas med att undvika känslorna som helt plötsligt vaknat till liv, varför just nu?
Samtidigt undrar jag, ska jag verkligen fortsätta med att förtränga känslorna eller ska jag ta en chans och se vad som händer?
Jag har blivit så försiktig, för att inte behöva bli sviken igen, men det har sina negativa sidor också..



so worth it

Okej min kropp är helt död just nu, mina ögonlock bara stängs hela tiden. Vi var ute igår och hade en jävligt bra kväll! Massor av drinkar och dans - riktigt kul! Dock var bussresan hem riktigt nasty för att vi skulle ut från Helsingborg och aldrig mer att jag sover utanför Helsingborg när jag varit ute, vilket folk alltså! Alla var stenpackade och kunde fan inte bete sig och det var skitjobbigt att sitta där en halvtimme.
Kom hem till mina kusiner i alla fall och däckade direkt men sov riktigt dåligt, sov på golvet haha sen så vakna vi skittidigt för vi skulle in i stan för att jobba i butiken till klockan 3, sen blev det fika, hem till kusinerna igen och här åt vi efterlängtad middag. Hela bussresan satt vi och snacka om kyckling haha inte lätt såhär dagen efter asså, sugen på allt!
Sen så skulle vi hjälpa min farbror med att packa några grejer till hans jobb så det blev ännu mer jobb där. Sen dog vi lite i soffan, gick upp på övervåningen och satte oss i den stora sängen, alla med varsin dator och det enda man hör från oss är när vi förlorar på tetris haha.

holla!

got to do this

Väntar på en viss snygging nu, vi ska plugga tillsammans och jag ber om ett mirakel till provet imorgon. Kommer vara tvungen att sitta uppe hela natten för det är ett riktigt svårt prov men jag har jävla problem att öppna boken, gör allt annat än plugga.. förstår mig inte på mig själv ibland. Svenskaprovet idag gick super i alla fall. I helgen ska jag bara skriva min engelska sen ska jag göra allt annat än att plugga, pallar inte att det ända vi gör är att plugga. Nej nej, i helgen ska det bli massor med kul helt enkelt!

Har fått en låt på huvudet som jag blivit lite besatt av, såå skön att lyssna på!
Sexion D´assaut - Desolè


you may call me weird

Ibland får jag såna ryck när jag har suttit för mycket och pluggat (får fett ont i ryggen) så sätter jag jag på min party-lista och dansar rundor i rummet, plockar undan grejerna i rummet samt gör indianhopp i hela lägenheten :S
Vad ska man göra liksom?

make it work

Har pluggat 3 timmar nu och börjar äntligen get a hold of things! Dock har jag lite kvar att skriva på min sammanfattning sen ska jag läsa, läsa, läsa. Tur att jag har en mamma som har examen i litteraturhistoria så kan fråga henne om jag inte fattar något och så har jag mina älskade delicatobollar som hjälper mig i kampen mot Cervantes och Rabelais haha.
Imorgon har jag två lektioner, sen blir det lika mycket plugg om inte mer.. På fredag väntar naturkunskapsprov och det är riiiktigt svårt! Har inte tyckt det innan men nu är det skitmycket man ska komma ihåg så har lite stress över det. Dock har jag ännu ett paket delicatobollar som väntar haha in case of!
I helgen ska jag skriva, skriva, skriva och skicka in det skitet jag har och sen - sen är det frihet på hög nivå!


timbuktu - det luktar rök

ja pissar o du skiter de e samma sak o samma art
men allt på din tv säger att ja står för allt som e fel med
rättsystemet och fosterlandet
att jag snor dina kvinnor och får soc i handen
att jag rånar, våldtar, mördar och skär dig
ge mig en chans och jag störtar sverige

ärligt den värld ni lever i är för härlig
men dölj era budskap väl mina vänner
kanske nån tror ni är fina människor
ni gillar nog inte pizza o kebab
och gör Henke mål är han dock niggergrabb
jag är störd i hjärnan, hata du mig
gör det gärna din undergång börjar närma
du kanske aldrig fick tillräckligt med kärlek
så invandrarpack är äckligt förfärligt

ditt blod är rött, mitt med vill du se
några av dina har dött, man, mina med

Sverige är mitt med, vafan tror du
när jag kommer in i affären varför glor du?
vita, gula, bruna, svarta
vilken del är det du inte fattar

du borde dra för du drar ner stämningen
inte utlänningen men du med hämnningen






..cause it´s better in my dreams

Hade en lektion idag, sen åkte vi och kampanjade lite med SSU, var på IKEA bland annat. Fick äntligen käka korv (haha loves it)! Men skulle nog inte tagit varm choklad efter, har så ont i magen nu!
Varm mjölk is not good for me.

Ska vila lite nu, är övertrött men fattar inte hur, sover jättemycket, äter bra och tränar men vill bara sova hela tiden. Sen måste jag plugga röven av mig :(

in the kitchen!

Har placerat datan i köket och satt på spotify på högsta volym - här ska lagas mat. Tänkte laga något smarrigt till mina kära föräldrar. Pluggandet har gått sådär, får fortsätta ikväll. Efter jag har lagat maten ska jag ner till stan och simma och det är ungefär min dag. Sen ska jag bege mig mot drömmarnas land igen haha.

Ska fan börja fota vad jag lagar mer!






i wish i was indestructible

And I never was smart with love
I let the bad ones in and the good ones go
But I'm gonna love you like I've never been hurt before
I'm gonna love you like I'm indestructible
Your love is ultra magnetic and
it's taking over
This is hardcore
And I'm indestructible


still I’m dying with every step I take

oooh vilka drömmar jag hade inatt!
Tror jag är den enda som kan drömma såhär mycket, och komma ihåg allt! But i love it, tycker det är skitkul att vakna på morgonen och skratta åt allt sjukt man drömde. Inatt drömde jag att hela ligan skulle åka till Kosovo för Ema skulle gifta sig och så snackade folk albanska i min dröm och jag fattade allt -.- wtf liksom? Och såklart mer därtill men palla lägga ut alla detaljer haha
Vaknade runt 10, hade lätt somnat om men fick ångest när jag tänkte på hur mycket plugg vi har denna veckan. Prov i svenska på torsdag (litteraturhistoria) och prov i naturkunskap på typ halva boken på fredag! DÖR!
Sen har vi 2 feta inlämningar till måndag - projektrapporten och long essay på engelska på typ 7 sidor och jag behöver väl inte säga att jag inte har börjat på dom, normalt med mig ju -.-
Bara att ta tag i det helt enkelt!
pusshej

you got it wrong

If you thought I would wait for you
You thought it wrong


But you’re just a boy
You don’t understand
Yeah you don’t understand
How it feels to love a girl someday
You wish you were a better man
You don’t listen to her
You don’t care how it hurts
Until you lose the one you wanted
Cause you’ve taken her for granted
And everything you have got destroyed
But you’re just a boy


feelin' so fly - like a G6

Fick ett ryck och städade garderoben fast det ända jag vill är att sova, sen tvättade jag mina sminkborstar och gjorde det fint i rummet. Vill bara ha en tändare så jag kan tända mina nya ljus men får köpa imorgon om jag inte glömmer igen! Har planerat att köpa en jävla tändare i typ 4 månader nu haha. Så kan det gå. Nu ska jag ta en dusch sen ska jag se någon film & somna till den..

Vill även tipsa om vår nystartade blogg - streetsofhbg.blogspot.com
Idén är att vi ska lägga upp outfits som vi har sett på stan, lite inspiration och tips om vad för snygga grejer det finns i Helsingborg och sånt mysigt. Bloggen är helt ny och ska fixas till och sånt men hoppas att den blir uppskattad! Och alla får mer än gärna skicka in sina outfits på [email protected]


as it always is

Idag..


Jag var snygg

Ema var snygg

... allt var som vanligt då alltså


like i want it

Är heeeelt död i kroppen efter dagens bravader, har sprungit runt på stan med Ema och så hade vi en spontan utgång igår som bidrog till att jag är helt slut! Sov som ett lamm inatt, kändes som jag kunde sova hela dagen men hade massor med saker att göra så vi fick gå ner till stan, städa lokalen, kolla rundor på stan, fota lite. Sen åkte vi åt varsitt håll och jag kände hur mina fötter var avdomnade efter allt spring. Nu väntar världens godaste mat på mig, har lagat currygryta med ris (typ den rätt som signifierar mig) och ska äntligen få lite mat i magen. Sen ska jag soooooofta hela kvällen, Mima kanske kommer förbi så det blir mysigt!
PUSSHEJ


call me!

Här sitter jag fixad och klar och väntar på ett samtal från Ema så att jag kan börja röra mig ner mot stan men såklart är hon segast, får stress av såna människor. Vad är det vi ska göra då? Hennes lillasyster har fyllt år så vi ska agera servitriser typ. Eller ja, jag ska äta tårta - det var vad jag fick höra igår. Funkar bra för mig!
Trött som fan men tårtan lockar! Och så hoppas jag hennes mamma har gjort burek haha. Därefter ska segaste äcklet med mig hem och ockupera min säng (love you boo)

HOLLA!



*bang my head towards the wall*

ASSÅ får panik! Kan inte producera något vettigt alls, ska skriva en uppsats om Buddhismen, varför den är så lockande för oss västerlänningar och när jag gick till skolan idag så hade jag nästan hela uppsatsen i huvudet men att få den nedskriven är typ omöjlig. ÅÅÅÅÅÅÅÅH..
Tror nog inte jag har längtat till en helg så mycket som jag gör nu -.-
Och jag vill börja med alla mina roliga projekt jag har i huvudet men det går ej för skolan tar mitt liv, seriöst.
JAJA - hela natten ska spenderas vid datan "mysigt"
pussheeej

Åt helvete med dig ok! Ser ni mitt rufsiga hår där på sidan (svårt att missa)
så mycket har jag ryckt mig i håret åt detta skitet...



HELLZ YEZ!

Sitter på bosniskan och har precis haft min redovisning om min bok och lyssnar på Ajla nu sen ska jag nog tillbaka hem och fortsätta med plugget.. Fick ett MVG på kursen - hellz yez! 100 poängskurs förfan!
Bra dag idag - soligt och allt men iskallt  men fick ändå chans att ta fram solglasögon.
Våren kom snart please!



bad student!

Kan inte gå till skolan idag för att jag måste plugga - hur fucked up låter inte det. Jaja, det är min verklighet i alla fall. Skriver mina bosniska uppsatser sen ska jag se om jag hinner börja på religionen innan jag ska inom skolan för att lämna uppsatserna till min bosniska lärare (betyget sätts imorgon!)
När jag kommer hem blir det religion & projektrapport all day & all night. Sen tar jag helg! And that´s it.
Drömde om studenten inatt IGEN - asså jag har nog någon sjukdom som drömmer samma drömmar 100000 gånger. Men drömmen peppade mig så jag ska försöka återkomma till den så jag pluggar stenhårt nu dessa månaderna för att nå mitt dröm-snitt. Vågar inte räkna ut det i förväg än blir helt panikslagen bara jag tänker på det. Det sjuka är att jag har riktigt bra betyg men snittet blir inte så som jag vill ha det ändå, fattar inte. Satsar på något mellan 18,5 till 19,5!

holla!

á la adam & eva

MMMM sitter och avnjuter vaniljglass med varma hallon - dödligt gott! Ska alldeles strax gå och lägga mig är övertrött - fortfarande sjuk ju. Blir nog ingen skola imorgon förutom bosniska runt tre :/
Ska bara dit snabbt för att lämna grejer.

god natt!!

Ser helt äckligt ut haha men jag lovar - delicious!


just because

Namn:Sabina Hadzajlic
Piercingar: 7 st sammanlagt - alla i öronen haha
Tatueringar: ja, 1 i nacken
Längd: 1.73
Hårfärg: brown sugar
Är du kär i någon: i alla!
Önskar du att du bodde någon annanstans: JA!
Tänker du på självmord: hellz naw
Dricker du alkohol: kan hända
Röker du: absolut inte
Vilket shampoo använder du: head and shoulders!
Vilken parfym använder du: Fantasy, Curious, Gucci -rush
Vad är du rädd för: Överdrivet mycket haha
Gillar du att tvätta: Nej haha tror alltid att jag kommer förstöra något                                             
Gillar du Berg-och-Dalbana: verkligen inte
Var har du ont:  I huvudet :(
Använder du hårspray: ibland
Kan du stå på händer: haha i vatten!

Senaste
Film du hyrde: ser jag ut som en människa som hyr filmer
Film du köpte: typ titanic år 1854
Låten du lyssnade på: trey songz - i invented sex
Personen du ringde: Mamma
Tv program du tittade på: Gordon Ramsay The F-word
Personen du tänkte på:  top secret ;)

Antal
Gånger du varit kär: 1
Gånger ditt hjärta brustit: typ 4 (av diverse anledningar)
Hjärtan brustit på grund av dig: för många! 
Gånger ditt namn varit med i tidningen: vet inte, typ 20 kanske
Ärr du har på kroppen: typ 10 om inte mer

Senaste
Personen du fick mail av: Martins dagliga ssu-nyheter haha
Personen du fick brev av: Arnela när vi gick i sjuan typ haha
Personen du fick sms av: Diana
Gången hela din familj åt middag tillsammans: Precis (eller 3 månader sen om man räknar HELA familjen)
Saken du köpte: choklad haha
Vad har du gjort idag: vaknat, skolan, pluggat, spelat spel, ätit, sovit. 
Var det kul: att sova var haha
Hur tidigt stiger du upp: 06.48 eller 08.20 - måste vara jämna siffror haha
Gillar du att slåss: ibland men personen får inte slå tillbaka haha
Vad ska du göra idag: plugga :( och SOVA :D:D
Är du seriös: Ibland
Vad är du allergisk mot: LÖGNER! och laktos :(


holla when i´m back!

Jadå - nu har mina kära föräldrar köpt en ny säng (vilket innebär, ni hittar mig där). Det är en överskön tempur-säng och jag dog en aning när jag la mig i den.
Och jag fick en ny madrass så att jag älskar min säng ännu mer än innan.
Så nu ska jag nog ta en liten tupplur :D Kan inte hjälpa när båda sängarna lockar mig så mycket.

Trodde det skulle vara helt äckligt när madrassen formar sig efter ens kropp men
fyfan så skönt för man slappnar av helt! ooh min nya kärlek!


ne mogu ja u tvoje snove nezvana

Ne mogu tebi ja da ljubav naredim
da tvome oku vratim izgubljeni sjaj
ne mogu da ti srce ceznjom zarobim, a htjela bih

Ne mogu ja u tvoje snove nezvana
na druge da se ljutim sto te nemam ja
ne mogu da ti budem vaznija od svih, a htjela bih

To sto me ne volis
to je tvoje pravo, moja sudbina
cijeli zivot pogresne sam ljubila
sto bi izuzetak bio ti

To sto me ne volis
zauvjek je srusilo moj svijet
sada letim poslednji svoj let
sklopljenim krilima


i am my worst enemy

Nu när jag har varit hemma dessa dagarna och inte gjort något speciellt har jag haft tid att tänka och kommit fram till en del grejer som jag verkligen måste ändra på. Har varit medveten om detta en lång tid men har helt enkelt skjutit det åt sidan. Det ska inte vara såhär egentligen därför ska det bli ändring.

För jag hatar att jag aldrig är tacksam för det jag har och att jag alltid begär så himla mycket utav folk.
Jag hatar att jag lider av sömnbrist för att jag måste analysera varje sekund av dagen och varje vokal & konsonant som kommit ut ur min eller din mun.
Jag släpper inte in någon på mitt liv och jag litar nästan inte på någon.
Jag är cynisk och kan aldrig släppa allt jag har i huvudet och bara leva..

Har alltid haft inställningen att jag gör allt detta för mitt eget bästa, för att skydda mig fast jag vet inte ens vad jag ska skydda mig mot. Jag stänger av helt enkelt vilket leder till förödande konsekvenser som  jag inte önskat mig.

I have to do this for me - I am changing.


progress!

WOHO! Börjar må lite bättre nu, har sovit ut och drömt massor med drömmar, loves it! Drömde att jag var ensam hemma en sommar och bara tog det lugnt och hade det allmänt bra så skulle jag fixa en fetestor fest och mitt i alla förberedelser så cykla jag iväg till vår stuga och plockade massor med bär haha bara så random. Och så drömde jag att jag och en till blev jagade av polisen utanför skolan á la Bonnie & Clyde haha

Igår när jag skulle sova hade jag feber och frossa vilket är ett gott tecken för mig för det visar typ på att jag håller på att bli frisk. Vaknade flera gånger med djurigaste hostan men annars gick det bra. Nu har jag riktigt ont i halsen och är helt täppt i näsan och det värsta är att jag har så ont i kroppen. Måste förbereda mig typ en kvart om jag ska resa mig, heeelt svag :( precis som att jag har fött barn haha
Ska upp nu, äta och sen ska jag förmodligen plugga.. No rest asså..

pussheeej


plocka bär VS. bli jagad av polisen


gdje je mladost nestala

Kad pomislim na tebe, stara ljubavi,
žao mi je što smo bili, samo dobri drugovi.
Žao mi je što smo bili, samo dobri drugovi.


Ali život leti, leti, mladost krača je,
sve če jednom da se vrati, samo ona ostaje.

Bolje biti pijan nego star,
bolje biti pijan nego star,

vino ne zna, da smo jednom bili sretni par,
bolje biti pijan nego star.

Kada dođe zima i prve oluje,
čekat ču te moja buco, kraj prve gimnazije.

A znam da, nečeš doči,
znam, to dobro znam,
možda je i tako bolje,
navikao sam biti sam.

plavi orkestar - bolje biti pijan nego star!

trying to stay positive

Har fått i mig lite mat, som inte smakade något och har försökt lägga in disk i diskmaskinen men blev för yr så nu har jag lagt mig och ska se om jag hittar någon bra film som jag kan kolla på. Hatar att mina ögon rinner så mycket ser fan inget haha
Finns en positiv grej idag och det är att snön har smält! SO HAPPY.
Fyfan vad jag älskar våren och sommaren! Kommer bli självmordsbänegen om det snöar igen seriöst.
Fast jag kollade precis vädret för Helsingborg och det kommer vara minusgrader från onsdag - fuck! Bara det inte snöar asså..

Bäddat ner mig, man ser verkligen hur sjuk jag är :(


even angels have their wicked schemes

Denna veckan är nog en av de viktigaste gällande skolväg då vi har viktiga inlämningar och prov men eftersom jag har ett jävligt "bra" immunförsvar så ligger jag här hemma med feber och symptom på svininfluensan, seriöst. Eftersom jag har varit sjuk men ändå gått i skolan trodde jag att jag skulle klara det idag också men hell no, reste mig och la mig lika snabbt igen - helt svimfärdig. Jag får göra mitt bästa med att plugga nu under denna veckan men hinner jag inte så hinner jag inte, sånt är livet. Kan inte stressa upp mig i onödan kommer inte hjälpa mig att bli frisk. Nu ska mina föräldrar åka til Malmö för att kolla på sängar så jag ska dö här hemma helt ensam men ska tvinga dom & köpa hela apoteket till mig för jag hatar detta! Kan inte ens ligga, sitta eller stå...

Såhär snygg känner jag mig just nu..


what to do?

Lord have mercy on my soul! Det är allt jag har att säga, detta kan nog ha varit en av de värsta dagarna i mitt liv, överdriver inte.. Vetifan hur jag ska göra imorgon, gå och göra matte-provet som ändå är ett stämplat IG efter som jag inte har kunnat pluggaeller stanna hemma o bli frisk o få IG på provet .. Eftersom jag har laboration på naturkunskapen imorgon tror jag ändå att jag går till skolan.. Skitsamma..
Oke,j det är imorgon och så har jag möte på kvällen också - kommer DÖ! Skulle pluggat sönder denna helgen, men såklart ska jag bli sjuk asså fattar ni ångesten.. vetifan hur jag ska göra.. Hade hunnit med allt jag ska ha gjort till denna veckan om det inte hade varit för att jag har feber och cp-ont i kroppen.. Undrar om det är svinfluensan asså..?

Jaja ska inte tråka ut er mer ska se om jag kan få något gjort kring skolan, tror dock inte det :(

baby let´s do this

Fyfan så hemsk hosta jag ligger inne med, kommer inte ihåg sist jag hade såhär ont. Varje gång jag hostar vill jag bara gråta, plus så har jag jävligt ont i öronen och hör inte på det vänstra örat. Wtf liksom?

Ska in i duschen nu och se om jag  kan bli lite normal är heeelt seg, vill bara sova men måste ägna hela äckliga helgen åt att plugga :(
Min syster är även påväg från Norrköping så det ska bli mys även om jag ser ut som en pensionerad uteliggare (och mår som en oxå)

Förövrigt så fick jag precis reda på en mycket bra nyhet, nämligen att det ska hållas en riktigt maxad konsert i Helsingborg i mars. Det är Halid Beslic som ska komma (bosnisk artist) och fram tills idag var det oklart vem som skulle komma med honom. Ema hoppades att det INTE var Crvena Jabuka (som kom med honom förra året) och då fick jag damp och hoppades som fan att det var dom haha men rätt osannolikt att dom kommer tillsammans bara efter ett år. Istället blev det Tifa! Även han en bosnisk artist, som är riktigt bra. Var med i Bijelo Dugme ett tag och jag har faktiskt aldrig varit på hans konsert!  Var liten förra gången han var här så jag fick inte följa med haha. Ser verkligen fram emot denna konserten, även om det är drygt 2 månader dit haha

c-vitamin!

Ooooh så gott! Har precis gjort en fete-frukttallrik med alla möjliga frukter som papi har köpt. Hatar när man säger till min mamma att köpa frukt så kommer hon hem med 5 äpplen haha. Säger man till pappa så kommer han med 200 olika frukter man bara aaah. Love it!
Nu ska jag vara mobbad och ha familjekväll med min "stora" familj, mamma & pappa haha. Eftersom jag är sjuk så ska jag ta det lugnt och hoppas på att det går över!

holla (:

fuck!

Sitter i min säng mätt och belåten men har sån äcklig hosta, den bara kom igår från ingenstans :( blir lessen i ögat fan.. Hoppas den går över lika snabbt som den kom, behöver verkligen inte det nu. Måste ha all energi för vi har sååå mycket i skolan nu dessa veckorna. Har haft en helt okej dag men vill bara bädda ner mig i sängen och typ gråta en skvätt sen sova, vet inte varför men känner mig helt nere. Kan bero på att jag är överstressad plus börjar bli sjuk nu. Behöver någon som kan cheer me up!
Hade 2 tråkiga lektioner idag, gick ner på stan med tjejerna, sen gick jag och simmade med min kusin. Åkte hem och åt och nu ska jag börja med det dagliga plugget. Så tråkigt liv kan man ha ja.. 


 


wont let them get to me



Du är besatt av ord men dom är värdelösa.

Not doing that shit again - have to keep telling myself that.
Fool me once - shame on you
Fool me twice - shame on me!
I´m worth more than this...


this is for my own sake

Just nu försöker jag sammanställa ett mail om ett jobb som jag har sökt innan (inom hemservice) men eftersom jag inte var 18 då så gick inte det. Jag har ringt kvinnan flera gånger men jag tror hon har bytt nummer så ska skicka ett mail. Problemet med mig är att jag blir nervös inför sådana här situationer, när jag skulle ringa tog det mig 3 veckor att sansa mig för att ringa så svarade hon inte ens. Jag har allmänt svårt att prata i telefon, det kvittar vem det är med. Folk som jag känner kan ringa mig och jag kan inte svara utan måste skicka sms. Och om jag svarar försöker jag avsluta samtalet så snabbt som möjligt, vet inte vad det är med mig..
Svarar riktigt sällan på hemtelefonen och nu när det är sånt här, när man ska be om något som ett jobb så får jag panik. Därför är det lite tur att jag ska skicka mail men hon kommer säkert ringa upp mig eller be mig ringa... Men jag måste bara se förbi min "fobi" för detta är ju för mitt eget bästa.

Wish me luck!


___________________________________________

Nu är det skickat! Det får bära eller brista


DAMIAN MARLEY!

Mitt tips till er är att ta & lyssna på Damian Marley som är Bob Marleys son,
riktigt sköna låtar och texterna ooooh! Dödliga!

2 favoriter är:
Damian Marley ft. Nas - Patience
Damian Marley ft. Bruno mars - Liquor store blues



make a difference!

Fick precis ett facebook-meddelande av min syster som gjorde mig rörd till tårar!
Hon och hennes kompisar uppe i Norrköping har kommit på den briljanta idéen att samla in pengar till SOS Barnbyar i Sarajevo och de ska samla in pengarna genom att sälja vita armband med texten Make a difference. Armbanden kommer att kosta 20 kr och jag vet inte exakt hur dom ser ut, kanske kan skaffa fram en bild men om ni är intresserade så säg till innan fredag så kan hon ta med sig när hon kommer hit över helgen.
Skriv hur många ni vill ha & er mailadress så jag kan få tag på er, inget oseriöst nu!
Tänk på att det bara handlar om 20 spänn och det är inga pengar man slänger bort och aldrig vet var de hamnar. Det var just anledningen till att de valde SOS barnbyar och i Sarajevo, så kan de vara säkra på att pengarna kommer fram.

SO MAKE A DIFFERENCE!

Bild från SOS Barnbyar i Sarajevo
http://www.sos-barnbyar.se/Om-SOS-Barnbyar/Har-finns-vi/Europe/Bosnia-and-Herzegovina/Sarajevo/Pages/default.aspx




without a soul my spirit sleeping somewhere cold


Jag släpper taget
Jag går under
Jag försvinner

och du är orsaken..


as usual

Nu har alla gått till sina individuella val förutom moi för jag har inget, vilket är soft för då får jag sovmorgon på måndagar men fetehåla på tisdagar fram tills matten. Ska utnyttja tiden till att plugga och bara ta det lugnt. Mitt schema är skönaste för jag har max tre lektioner om dagen! Slutar halv fyra idag, sen ska jag hem & vara ensam hemma :( helt tråkigt ju. Det kommer bli att plugga hela dagen för har prov imorgon, dessa första veckorna är helt djuriga, massor av prov och inlämningar.. Vi får hoppas på att tiden går fort.
Till helgen kommer min syster som jag har saknat som fan! Måste även planera in en resa upp till Norrköping snart och en weekend i Göteborg med tjejerna! Satsar på en bra vår med massor av småresor, väntar bara tills det blir varmare!

Förra året i Stockholm!






we can make it work

Första skoldagen idag, hade två lektioner som tur var!
Hade sovit 2 timmar, missade bussen och fick snabba mig på isbanan där ute, fattar inte hur jag ska ta mig till skolan på onsdag. Hade matte c, lunch och engelska c. Fixade några grejer på skolan, gick ner till stan med Didi och skulle kolla något på hälsobutiken sen gick vi och fika på mitt favoritställe Viva! Snackade sönder hennes liv haha sen försökte vi fokusera på några positiva grejer fast det gick inte så bra haha. Åkte till ghettot med henne för jag skulle kolla skor, hittade inget!  Vi splittrade oss, hon gick hem och jag tog en runda på gamla området, kärlek asså! Missade bussen igen och fick sitta och vänta i 20 minuter och frysa ihjäl.
Kom hem och vilade, åt och snackade med lite folk. Nu ska jag ta tag i plugget, prov på buddhismen på onsdag, samt läsa ut en bok till på fredag och det är typ det enklaste jag har just nu.
Har massor med rester men får jobba undan lite i taget, kan inte uppfina fler timmar på dygnet - tyvärr!

Idag på engelskan, lyckas jag gömma min trötthet haha?


organiska syror i vardagen

  "Kemiskt sett är fett estrar som har bildats av reaktionen mellan organiska syror och alkoholer. Fett är reaktionen mellan alkoholen glycerol och tre organiska syror (fettsyror)"

"Det beror på att dubbel och trippelbindningar (omättade kolväten) är benägna att spricka upp. Då kan nya atomer eller atomgrupper bindas till de lediga platserna som uppstår på kolatomerna."


Japp såhär trevligt och underbart spenderar jag min natt.. Eftersom jag ska upp imorgon klockan 08.00 och har vänt på dygnet kan jag lika gärna använda natten till något bra - smart va? Smartaste jag gjort på länge faktiskt. Har pluggat hela dagen - måste jobba undan. Kan inte förklara hur mycket jag har skjutit upp och nu börjar verkligheten hinna ikapp mig..




we don´t need no education

Börjar få panik nu på riktigt. Det är 2 månader kvar tills man ska börja söka in till högskola/universitet och tror ni jag har någon jävla klarhet i mitt huvud om hur jag vill göra? HELL NO! Har massor med utbildningar som flyger runt i mitt huvud, som jag är intresserad av men är inte 100% säker på någon av dom :(
Samtidigt känner jag mig helt skoltrött men jag har som känt ingen tur så att satsa på ett jobb är dödsdömt för jag hittar inget :( För många tankar just nu.
Kan tilläggas att de utbildningar jag gillar mest ligger i Malmö men Lund är närmare, samtidigt är Malmö mysigt fast många säger skolan är dålig men Lund över fan överdrivet, det är nog en bra skola men allt känns så snobbigt.. OOOH helt förvirrad ju...
Utbildningarna jag har hittat än så länge, (alla är kandidatprogram):

Lund:
Socionomprogrammet
Beteendevetenskap
Personal och arbetslivsfrågor
Journalistik

Malmö:
Socinomprogrammet - verksamhetsutveckling
Freds - och konfliktvetenskap
Miljövetarprogrammet
Offentlig organisation och ledning

HJÄLP!

chris brown - deuces

Ja, han är kvinnomisshandlare - låten är ändå bra, älskar texten!
ENJOY



makes sense


Hade lite tankar och funderingar, kom fram till att ibland behöver folk en påminelse om hur man ska bete sig i samhället, tro det eller ej. Utöver att allt har sin anledning finns det vissa grejer man bör tänka på:

1. Ha självinsikt.
2. Titta dig själv i spegeln innan du får för dig att peka finger.
3. Behandla andra så som du själv vill bli behandlad.
4. Respekt fås inte, den förtjänas.
5. Du är inte den enda i denna värld, inte bara din vilja ska igenom.

It makes sense, doesn't it?


fade into the background

OKEJ - skrev precis en to-do lista och kollade igenom min kalender. PANIK
Börjar skolan på måndag - ska ha börjat på min engelska rapport (inte gjort), har matteprov på tisdag (har inte pluggat!) och har religionsprov på onsdag (har inte pluggat) ASSÅ..
Jag vill bara lägga mig ner och dö, kommer aldrig klara detta.. fuck fuck fuck..
Det är bara att sätta igång men jag vet att det är dödsdömt redan nu.
HALLÅ MATTE C och jag har inte pluggat, fuck detta lovet. Har varit roligt men har inte gjort något.
Ska gå i ide nu och bara plugga - ses!

bitanga i princeza

luda noc
ja sam momak na losem glasu
u ovom gradu
a ko si ti?
 
a ona kaze
luda noc
ja sam bila mamina princeza
sve do sad
i ne znam sta mi bi
 
tebe traze ponoc je vec
tebe traze sta ce tata rec


ne ne ne

bitanga i princeza par
ne ide to


hardcore

FYFAN! Har haft en riktigt rolig kväll med massor av dans men mest skratt, jag älskar människor som kan bjuda på sig själva! Pallar inte återberätta allt i detalj men jag hade fett kul i alla fall, vi firade min kusin hardcore! Tyvärr, har inga bilder men men ..

GOD NATT!

cause baby tonight, the DJ got us falling in love again

Ja då kör vi - utgång är framgång!
Firar bästa kusinen ikväll och vet att det kommer bli en galen kväll


dödligt!

HAHA dog av denna låten!
Helt amazing ju, för skön asså!


tips!

In på bikboks hemsida och dö av alla nice smycken dom har! Har haft ett jävla shoppingsug hela dagen, varit inne på alla sidor & beställt sönder sen ångrat allt haha
Ska gå och kolla i stan imorgon istället, hatar att bikbok inte finns i stan - makes me sad. Borde egentligen bara handla stövlar men vill ha så mycket mer - donation, somebody?
I alla fall kommer nog avlida imorgon eftersom jag måste vakna åtta. Ska till äckliga tandläkaren, sen ner och äta frukost with my wifey och så kommer dagen fortsätta vara djurig.
Har fortfarande inga batterier så DÖ utan bilder okej?
PUSSHAJ!

bebis!

Just nu har jag en underbar bebis precis vid mig, dör för henne asså. Hon är tre månader och så himla söt! Helt lugn och glad hela tiden. Ajla heter hon och är min kusins andra dotter. Ni fattar inte sötheten i henne man vill bara käka upp henne. Hon ligger här bredvid helt mätt & belåten och gör ljud och ska snart somna och jag bara kollar på henne och smälter. Oooh min älskling!




moja dusa!




ooooh detta är mitt hjärta, hon är så smart och underbar. Nu vill hon sälja sin lillasyster för Bobby haha och om hon har ont i fingret så kan hon absolut inte äta och så tvättar hon händerna och och borstar tänderna varje halvtimme haha.
 Jag är typ faster åt henne på något långt håll haha då det är min kusins dotter. Helt underbar asså.


såhär på kvällskvisten..

Skrattade precis sönder mig åt de 2 klippen från youtube ännu en gång! Sen såg jag en grupp på facebook: I remember 2010, like it was yesterday och typ trilla ner från sängen av skratt. Kanske borde sova eftersom jag skrattar åt torraste skämten men orkar inte ens gå & borsta tänderna. Helt död efter alla gäster vi hade idag och imorgon fortsätter det men sen blir jag utslängd från hemmet för dom ska sova över & vi har mycket mindre lägenhet än innan (vilket betyder, EMA RING MIG! Lovar ska inte utnyttja dig du får godis i gengäld och om du vill lagar jag middag åt oss)
Jaja sånt är livet. Skulle egentligen sammanställa mina nyårslöften men vet inte om någon ens bryr sig haha.

Kan inte fatta att vi bara har en vecka kvar av lovet :( har gått för snabbt och jag börjar känna stress redan nu. Nästa vecka ska spenderas med plugg .. Fattar ni eller, lov & jag ska plugga men det är helt enkelt ett måste dom har maxat de första veckorna efter lovet så vi alla måste djura även om vi är "lediga".
Ska sätta på någon film nu så jag somnar, god natt!




hilarious!

Dö inte nu, men detta är fan komedi på hög nivå! Asså jag skrattar sönder mig varje gång...




why not

Jag har:
(x) snott den här listan från någon
(x) rökt en cigarett
(x) rökt en cigarr
(x) varit full
(x) hånglat med någon av samma kön
( ) varit kär
( ) blivit dumpad
(x) dumpat någon
(x) fått sparken
( ) rymt hemifrån
(x) haft känslor för någon som inte känt samma sak
( ) blivit arresterad
( ) hånglat med en främling
( ) gått på en blinddejt
(x) ljugit för en kompis
( ) varit kär i en lärare
(x) skolkat
( ) legat med en medarbetare
(x) sett någon dö
( ) varit kär i en av mina internetkompisar
( ) varit i Kanada
( ) varit i Mexiko
(x) flugit
(x) ätit sushi
( ) åkt snowboard
( ) crowdsurfat under en konsert
(x) älskar eller saknar någon just nu
(x) legat på rygg och sett molnen flyga förbi
(x) gjort en snöängel
( ) haft ett te-party
(x) byggt ett sandslott
(x) hoppat i en vattenpöl
( ) lekt uppklädd
(x) hoppat i en lövhög
( ) åkt släde
(x) fuskat när du spelat spel
(x) varit ensam
(x) somnat i skolan/på jobbet
( ) använt ett falskt id
(x) tittat på en solnedgång
(x) varit med i en jordbävning
(x) rört en orm
(x) sovit under stjärnorna
(x) blivit kittlad
( ) blivit rånad
(x) blivit missförstådd
( ) tagit hand om ett råddjur
(x) vunnit en tävling
(x) gått mot rött
( ) blivit avstängd från skolan
( ) varit i en bilolycka
(x) haft kramp
(x) känt dig som en utstött
( ) ätit ett helt glasspaket på en natt
(x) dansat i månljus
(x) hatat ditt utseende
(x) varit vittne till ett brott
( ) ifrågasatt ditt hjärta
(x) varit besatt av post-it lappar
(x) gått barfota i lera och pressat leran mellan tårna
(x) varit vilse
(x) varit på andra sidan landet
(x) simmat i havet
(x) känt som om du håller på att dö
(x) gråtit dig själv till sömns
( ) lekt polis och rånare
(x) sjungit karaoke
( ) betalat för mat med bara mynt
( ) gjort något med dig själv som du inte borde gjort
(x) busringt
(x) fångat en snöflinga på tungan
( ) dansat i regn
( ) skrivit ett brev till tomten
( ) tittat på solnedgången tillsammans med någon du bryr dig om
(x) blåst bubblor
( ) gjort upp eld på en strand
( ) förstört en fest
(x) åkt rullskridskor
( ) fått en önskan inslagen
(x) burit pärlor
( ) hoppat från en bro
( ) sagt till en främling att du älskar honom/henne
( ) kysst en spegel
(x) sjungit i duschen
(x) burit en svart klänning
(x) drömt att du gift dig med någon
(x) limmat fast din hand i något
( ) fastnat med tungan i metall
( ) kysst en fisk
( ) varit en cheerleader
(x) suttit på ett tak
(x) skrikit så att du inte fått luft
( ) byggt en kärra
(x) pratat i telefon i mer än sex timmar
(x) stannat uppe hela natten
( ) inte duschat på en vecka
(x) plockat och ätit ett äpple direkt från trädet
(x) klättrat i träd
(x) haft en trädkoja
( ) spelat kyckling
( ) blivit puttad i en pool med kläderna på
(x) blivit tillsagd av en främling att du är het
( ) brutit ett ben
( ) fångat en fisk och sen ätit den
(x) fångat en fjäril
(x) skrattat så mycket att du gråtit
( ) gråtit så mycket att du skrattat
(x) fuskat på ett prov
( ) haft en Britney Spears-skiva
( ) sovit naken


GOTT NYTT ÅR!

Inne på 2011 - det första jag gjorde när klockan slog 12 (förutom att gratta alla) var att skrika
FÖR VI SKA TA STUDENTEN!  Hell Yeah - this is our year (:
Vi hade en helt jävla underbar kväll, började med mat och så sen fortsatte det med great musik och såklart dans! Skrattade sönder åt hela släkten asså ni fattar inte hur maxade vi är, kan inte ta något seriöst. Sen kolla vi på urfattiga raketer :( ville vara i Helsingborg på 12-slaget - bästa fyrverkerierna.

Men men, jag hade en riktigt rolig kväll, kom i säng vid 5 HELT DÖD. Vaknade av att det luktade mat (som alltid haha) gick upp helt ont i ryggen och benen (som vanligt det med) åt frukost och skulle analysera kvällen med min maxade föräldrar. Asså det är komedi när dom ska börja kommentera folket, kan absolut inte säga något negativt om någon ska alltid hitta något positivt om alla så kommer jag och sågar alla haha, vi är bara speciella.

Nu måste jag gå och städa och diska för mina päron har lagat mat hela morgonen, man kan tro vi ska hålla ett bröllop men nej, bara gäster. Både idag & imorgon, först kusinerna från Nyvång/Danmark och imorgon från Trelleborg som kommer med en liten bebiiis, ååååh sötnos!
Ska köpa batterier idag till kameran så jag kan fota, helt tråkig blogg utan bilder.
PLUS igår dog kameran och jag lyckades ta EN bild :(
Ska se om de andra har så samlar jag ihop dem.

PUSSHEJ!

RSS 2.0