say aaaah

Slutade tidigt idag så har kunnat vila min rygg lite & nu lagar jag lite mat. Hade inte värsta  mycket hemma så man får knåpa ihop något men det kommer nog bli gott. Lagar ju mat rätt ofta och när jag kommer ihåg så fotar jag det dock så har jag aldrig tid eller ork att blogga om det haha. Nu ska jag i alla fall lägga upp en rätt jag gjorde för typ 2 veckor sen. Pasta med grönsakssås och mozarella - fullkornsspaghetti, zucchini, aubergine, lök, tomater, mycket vitlök, champinjoner, tomatsås, chili och lite grädde. Sen lite mozarella över. Det kanske inte ser sååå gott ut men det smakade gudomligt believe me!



c.h.a.o.s

Fy helvete är det enda jag har att säga...
Jobbade 9 timmar idag, har så jävla ont i ryggen (inflammerad muskel), ont i mitt vänstra knä och i min högra höft. Jag kan inte sitta, stå eller ligga. Ska jobba 5 veckor framöver, kanske 6.. Jag pallar inte detta asså.. seriöst min kropp är som en 300-årings för dom 90-åringarna jag jobbar hos har inte såhär ont som jag har..
Ska alldeles strax gå & sova även om klockan är 7.. jag är halvdöd.. Har varit i London i 5 dagar, kom hem igår natt vid 2 och gick upp 6 imorse och gick till jobbet. Snacka om kaos just nu.
Dock hade jag underbarast i London, vilken stad! Riktigt härlig och shoppingen var to die for! Köpte överdrivet snygga skor. Bilder kommer snart.. typ nästa måndag som är min första lediga dag :(
pusshej
PS: JAG KOM IN PÅ LUNDS UNIVERSITET!!!! MITT FÖRSTAVAL OCH ALLT, DOCK ÄR DETTA BARA PRELIMINÄRT MEN ÄNDÅ :D PERSONAL- OCH ARBETSLIVSPROGRAMMET HETER DET JAG SKA PLUGGA (:

recovery


Min "pigga-upp" drink som är mycket nödvändig efter igår. Fyfan vilken bra utgång.. Tur det eftersom det inte blir många denna sommaren. Jävligt lyckat med en förfest som innehöll allt möjligt till en överbra utgång där alla var på G. Allt från Harry Potter till striptease, diskande i underkläder & sy på knappar fanns med i förfesten som avslutades på golvet där vi skrubbade och tvättade bort spillt vin och där jag bidrog till ett fett ärr på fingret. Sen bussen ner till stan, in på Tivoli - konstigt nog inte mycket folk men redigt bra musik. En runda för att shota sen tillbaka igen och då var det bäst. Folket var inte jobbigt utan alla bara körde på och DJ levererade. Sen hem till Didi och däckade som aldrig förr. Att jobba en hel vecka sen avsluta med utgång är inget jag är van vid men det funkade ändå.
PUSSHEJ


DAMP

Hade skrivit värsta inlägget men det fuckades - DAAAMP!
jaja slutade tidigt idag så ska bara njuuuuta av resten av dagen.
pusshej


what's new

A lot of things going on - som vanligt alltså.
Slutade min ena del av det ena jobbet i fredags. Fick ett samtal imorse, tydligen jobbar jag denna veckan också fast på det andra jobbet. Men det hade blivit ett missförstånd men det löste sig, bara upp & jobba. Full fart framåt i några veckor nu. Två olika jobb som blandas men det fixar sig. Nästa vecka åker jag till London med min mamma, syster och moster! Kommer bli superkul. Idag åkte min pappa med sina kusiner uppåt i Sverige för dom ska på semester á la natur-resa haha. Så nu är det jag & min mamma som styr och ställer här (brukar vi ändå göra).

Mitt snitt till högskola/universitet har blivit högre apparently. Trodde det skulle bli 20,91 men det är olika för de utbildningarna jag har sökt.. Så till de två jag vill komma in mest på har det blivit 21,40 så nu har chanserna ökat men får reda på det preliminärt om drygt två veckor så i'll holla back.
Nu ska jag förbereda mig för sängen.. Upp tidigt imorgon, gotta make some money.

me and mom på min studentfest (ja bilder kommer när jag orkar)


RSS 2.0