(trying to) enjoy the good things in life!

Min helg har bestått av rätt fina moment med de underbaraste människorna! I fredags var jag i skolan, mot kvällen var det tjejmiddag hos Jessica och därefter premiär för en film där min kusin spelar huvudrollen. Halva släkten var ju där och filmen var riktigt bra! Kan inte förklara med ord hur stolt jag är över min kusin, fyfan vilken trovärdig insats. Filmen heter Äta, sova, dö och ni måste gå & se den!
Efter det stack vi ungdomar ut lite för att ta en drink.
På lördagen hade jag planerat att plugga hela dagen, vilket det blidde också men hade turen att sitta o plugga & fika med mina tjejer samtidigt. Nästan alla samlade! Så skönt :)
Mot kvällen begav jag mig till Malmö för att äta sushi-middag med Chang o tjejerna från jobbet, riktigt gott må jag säga. Söndag var det jobb och sen umgicks jag med mina underbara föräldrar.
Låter ju ändå bra.
Sen kommer måndag o alla vardagsbestyr med en fet släng av ångest över det. Skola, jobb, läkare, tandläkare, möten, samtal hit & dit och ett försök till socialt liv som misslyckas totalt.


she starts to cry, mascara runnin' down her little bambi eyes

Prata om det, ventilera, be om hjälp, ta det lugnt, lyssna på dig själv, stressa inte, ändra inställning, hjälp dig själv, ta hand om dig själv, lyssna på kroppen, andas, låt det ta sin tid, svara på dina egna frågor, försök.

Kämpa, slåss, gråt inte, fixa saker, gör saker, ta tag i det, ge inte upp, var stark, jobba, bestäm dig, inse, förstå.

jag kan inte.
jag orkar inte.

dark paradise

Oh vad jag önskar att jag hade kunnat skriva varje dag. Har oändligt mycket material som hade kunnat skrivas ner, hade mått så mycket bättre av att skriva ner alla tankar, känslor och funderingar. Men när jag väl bestämmer mig för det så blir det stopp. Orden trängs för att få komma ut på något sätt, bara ut genom de sammanbitna tänderna eller genom bläck på papper. Men när det väl gäller så kan jag bara inte. Dock har jag insett att jag behöver detta och ska verkligen försöka skriva mer, både onödiga som nödvändiga inlägg. Det blir som en form av terapi för mig, jag rensar huvudet och det behövs verkligen! Dock får det inte bli ett måste, det behöver jag verkligen inte i mitt liv just nu!

Sitter på tåget till skolan nu, har varit på möte imorse och pluggat lite på Espresso House, lite quality time för mig själv. Veckan kommer bestå av mycket skola & jobb. Vanligt och tråkigt vardagsbestyr. Men har påbörjat en process där den gråa vardagen ska få sin del av solsken också genom fint umgänge, träning och helt enkelt nya perspektiv på saker. Ska försöka vända på min nedåtgående spiral, hur det ska gå till får tiden utvisa men på något sätt ska det gå.
That's all for now!


RSS 2.0