don't ever look back!


love you more than chocolate-cake!

Igår kom Ema över och var stensjuk, hon slängde sig på min säng & så snacka vi lite skit med Hyra i telefon. Sen åt jag middag och därefter slängde jag mig bredvid Ema och vi utvärderade Kinaresan på vårt sätt haha. Hade tänt ljus och allt för att få henne att må lite bättre, men det räckte inte så jag fick baka muffins åt henne. Vi stack till Willys och handla lite ingridienser plus godis. När vi kom hem såg jag att jag bara hade 2 ägg men man får ta det ma har och tro mig att muffinsen ändå blev lyckade. Gjorde hallon/blåbärsmuffins & daimmuffins. Känner mig som en bagare just för att de blev så lyckade - och såklart har jag bilder (:

ENJOY!



keeping my eyes open

Jag fattar inte hur en lärare kan vara så dålig som vår internationell ekonomi lärare är. Hon tappar orden hela tiden och upprepar sig hela tiden. Hon är tråkig, ställer tråkiga frågor och har alltid samma exempel. DIE WOMAN! Samtidigt har vi alla cp jet-lag så ingen orkar ens hålla ögonen öppna. Måste handla kaffe sen. Har bara en lektion kvar, jätte olönt att komma till skolan. Sen ska jag förmodligen gå & handla stövlar och därefter hem. För att hålla mig vaken kommer jag nog plugga lite sen ska det bli FREDAGSMYS :D


pusshej!

jet-lag!

Trodde aldrig jag skulle få jetlag men här sitter jag trött som en åsna & klockan är bara 8. Dock är den 2 på natten i Peking och min kropp är ju inställd efter det. Måste hålla mig vaken tills mina söta föräldrar kommer hem från Tyskland och så har jag lite grejer och fixa också. Men är såå trött. Äter daimtårta nu för att få en liten sockerkick haha.

Har packat upp, duschat och lagat mat idag så har ändå hunnit med mycket mer än vad jag trodde. Trodde jag typ skulle vakna, äta, sova, äta, sova haha. Min älskling Arnela kom hit och så lagade jag middag till oss, vi åt & snackade och hade det mysigt. Sen körde hon hem för hon är så duktig och har tagit körkort! GRATTIS GUMMAN!

Nej, nu ska jag vänta in föräldrarna och broder sen ska jag äntligen få sova. Skola imorgon med "underbara" internationell ekonomi som första lektion - KILL ME!

that's how it is

Ja, jag är tillbaka från Kina. Kom hem igår kväll, blev hämtad av min kära broder. Åt mat hemma hos dom & berättade lite om resan. Men jag ville hem till MIN säng så himla mycket så han fick helt enkelt köra hem mig. Föräldrarna har varit i Beligien, befinner sig just nu i Tyskland vilket resulterar i tomt kylskåp. JAG ÄR HUNGRIG! Får helt enkelt gå och handla frukost men är såå seg & trött.  Ska bara ta det lugnt idag, packa upp, duscha, ÄTA och sen ikväll kommer päronen hem. FYFAN vad jag har saknat dom!

O ja, Kina (Peking) var underbart, konstigt, intressant och lärorikt - bilder och detaljer kommer ikväll!
pusshej!

china baby!

NI HAO!
Har precis ätit frukost, ska packa ner det allra sista, göra pastasallad sen åker vi!
Halv fyra ska vi vara på knutpunkten, tar båten över till Danmark - tåg till Köpenhamn och klockan nio lyfter flyget. Det blir faktiskt första gången för mig, har aldrig flugit innan så jag hoppas att det inte blir allt för jobbigt haha. Ser fram emot hela denna upplevelsen som fan, hallå - jag ska till KINA. Helt sjukt haha.
Nu måste jag skicka ett mail till min älskling Natasa, sen ska jag laga maten & städa mitt rum.
HOLLA!

btw - vi ska försöka blogga i Kina, som en klass. Om vi har internet och om man kan blogga där ens haha
Bloggen heter sp3cikina.blogspot.com


frosseri på hög nivå

Jag och Ema kör på en myskväll (läs matkväll) för att försöka återhämta oss från våra sjukdomar & från i fredags. Det var maxat kul - bilder kommer imorgon!
Ikväll har vi typ frossat i allt vi inte kommer kunna äta i Kina. Kan inte ens räkna upp allt vi har ätit, vi ligger helt utslagna och kollar på CSI och försöker smälta allt haha.
Har packat det mesta jag ska ha med mig. Imorgon ska jag bara avsluta allt, träffa lite folk & bara ta det lugnt (:
Vår nya, goda mix - popcorn med bearnaisesås!
TRY IT!

Ostbricka! mmmmmm så gott! Kommer dock sota för detta - remember?
Jag är laktosintolerant haha



Och Ema är verkligen inte laktosintolerant - mjölk till ost.
Nej nej, jag är inte avundsjuk.

 

 

 

 


clouds!

Bra dag idag - äntligen!
Ska äta nu, sen blir det att fixa sig. Ikväll gör världens snyggaste tjejer, Helsingborg osäkert.
Utan Ajla dock, hon är fortfarande bebis - ändring blir det i november!

get crazy - get wild!

get crazy, get wild!

Idag har dagen bestått av debatt i genteknik hela skoldagen, gick och vaccinerade mig (ont i armen!) bosniska och promenad hem. Förövrigt så vann vår sida på debatten - yesyesyes. Inte konstigt när vi var bäst! När jag kom hem åt jag, softade och tog tag i livet.
Japp, jag pluggade. Tro det eller ej. Har ett riktigt stort prov imorgon, och inte i vilket ämne som helst utan Internationell Ekonomi. Som jag hatar! Men prov är prov och jag hade hellre skrivit 30 uppsatser per dag än gjort prov men det skiter väl fan skolan i så man får helt enkelt göra det.
Så jag skar upp mango och honugsmelon, satte på musik på högsta och började att läsa och sammanfatta. Nu ska jag noppa ögonbrynen, läsa igenom mina sammanfattningar, borsta tänderna och lägga mig för att läsa alla sidor igen i boken. Sen får det räcka!

Imorgon kväll ska det bli galet, på ett bra sätt denna gången!
pusshej


mobbad liten unge

Sitter just nu helt ensam i skolan och pluggar, väntar på att klockan ska bli 20 i så ska jag röra mig ner mot stan för att växla pengar sen åka hemåt. Och plugga vidare.. detta är så sjukt tråkigt! Men det måste göras. Tänker på att det bara är 6 dagar kvar tills vi åker till Kina så kan man stå ut med allt detta skitet.. Lite i alla fall..
Är riktigt nervös inför resan, vill inte glömma något viktigt men samtidigt vad fan är viktigt att ta med sig till andra sidan jorden. Katastrof asså.. Och att jag aldrig har flygit innan gör inte saken bättre haha kommer sluta med att jag kollar läskiga flygplansfilmer kvällen innan och får panik när vi ska lyfta. Så typiskt! Men jag klarar det väl, brukar inte vara nervös när jag ska göra något nytt eller läskigt. Inte heller glad för den delen men men.. Ska försöka att inte skämma ut mig inför hela planet & klassen genom att få panik på planet.


Jag och min kusin i Sarajevo, närmare bestämt på spårvagnen påväg mot stan.
Svettiga som fan men glada som få! Hade gett allt för att få vara där nu.. man kan ju alltid drömma.


lost all my hope..

Idag kör vi på projektarbete hela dagen blandat med lite annat, som att förbereda debatten imorgon. Fyfan så mycket vi har just nu det är sjukt. Har typ 4 arbete att skriva på bosniska (vilket är mitt eget fel), prov i internationell ekonomi, projektarbete, och debatt i genteknik som omfattar 3 ämnen. Så ja, fullt upp är egentligen ett förmildrat uttryck.. För just projektarbetet är så mycket jobb och man kommer aldrig fram till det man behöver, man tror man är på god väg men egentligen har man ingen aning. Skitkul! Jag vet om att det är en riktigt viktig kurs men just nu pallar jag inte bry mig om den har fan tappat hoppet helt. Dom ger oss inte tillräckligt med tid eller instruktioner.. Sämst är dom..

Jaja ska återgå till arbetet nu..
pusshej


who the fuck is snooze and why is he calling me that early!!??

Imorse var jag självmordsbenägen som fan, ville bara sova! Fyfan.. Somnade på engelskalektionen, det var såå skönt. Därefter hade vi Gunnan i internationell ekonomi som ni alla vet att jag hatar. Lunch - dans - matte c. Dödligt jobbig skoldag. Kom hem och lagade mat, har satt in allt i diskmaskinen och till och med hunnit med att kolla upp lite utbildningar på olika högskolor som jag måste fråga SYO om. Ska städa mitt rum lite nu, plugga och invänta min bästa kusin (: ska baka äppelpaj och kramas med henne, i've missed her! Sen ska jag ta mig fan sova tidigt med mysigaste sovsällskapet (:
And that's my day!
pusshej

svettiga & glada under en av alla festkvällar denna sommaren
me loves you!


my girls!

Jag har inte bara världens snyggaste tjejer utan även världens underbaraste!
Älskar er obeskrivligt mycket!

 

 


8 dagar kvar!

Sitter i skolan nu och jobbar med massor av olika grejer. Debatt, projektarbete och planerar Kinaresan. Ska ner till stan efter denna lektionen för att beställa kinesisk valuta till senare i veckan. Om 8 dagar åker vi! Galet!
Vi planerar hur vi ska sova på vandrarhemmet och såna grejer nu. Har svårt att fatta att detta blir av.. Fyfan asså. Kina.. Måste få in det i huvudet.

Bild från i fredags - me likes!


something to laugh about

Nu ska jag bjuda på mig själv, i en riktigt stor dos också.
Känner för att sprida lite glädje och det gör jag bäst såhär.
Varje gång jag kollar på dessa bilderna så gråter jag av skratt - enjoy!










Alla bilder är från denna sommaren och ja, jag är alltid lika snygg haha.


eh, da je tuga snijeg..



Hoppas på en lite bättre dag idag....

how did we come to this?

"En vän som är lojal och ärlig i vått och torrt. Det är något som jag alltid har kunnat uppleva från dig,
ska inte sitta här och hitta på och säga att du inte ställer upp för det gör du.
Och det är på grund av det jag älskar dig mest. Det är även på grund av att du
alltid har ställt upp som jag nu sitter här som ett frågetecken och undrar var det gick fel."


"Har vi inte alltid sagt Cuz' when you fall stand tall and come back for more?
Är det inte så vi är. När något händer är vi alltid där för varandra?
"


"Lita bara på dig själv. Men vad gör man när en del av dig själv inte längre går att lita på?
För det är exakt det du är – du är en del av mig. Så vad ska jag göra nu?"


"Lösa det berätta hur mycket du betyder för mig och att inget eller ingen annan skulle kunna
NÅGONSIN komma ivägen för den kärleken för dig, min älskade syster som jag hade dött för.
Människan som jag har sårat när det är det sista i världen jag ville göra.
"

when it all falls down..

Idag vill jag bara låsa in mig och gråta. Jag vill skrika och slåss.
Jag vill ha svar på mina frågor. Jag vill ha förklaringar. Jag vill veta varför.

Varför jag är en sådan idiot?
Varför är jag naiv?
Varför lär jag mig inte av mina misstag?
Varför sitter jag här och skyller på mig själv?

Jag skyller på mig själv för jag är en idiot, jag är en idiot för jag är naiv
och jag är naiv för jag inte har lärt mig av mina misstag.

Jag har förlorat en del av mitt hjärta.
Och vad fan ska jag göra nu?


RSS 2.0