i am alive

Var inne och läste gamla inlägg, så jävla härligt att ha bloggen och kunna läsa om tiden i gymnasiet som var den bästa tiden, sen om kaos-året 2012. Sen så har jag inte varit så flitig med att skriva men det händer inte så mycket ändå.
På ett sätt är allt som det alltid varit men såklart är det inte det.
 
Just nu är läget såhär:
- Pluggar fortfarande. Såklart haha. Alltid när jag träffar någon från gymnasiet eller tidigare så frågar de: vad gör du nu? Svaret vet alla redan. Jag pluggar. Men förhoppningsvis är det slut till sommaren. Tar ju min kandidatexamen från Personal-och arbetslivsprogrammet. Och vill säga en sak: I'm damn proud of myself. Sjukt snabbt har det gått och nästan smärtfritt. 
- Söker jobb som en galning, vill börja till hösten men såklart är det som jag trodde, utbildning betyder inte ett skit om man inte har arbetslivserfarenhet. Har tappat hoppet nästan. Men söker på.
- Annars är det inte så många förändringar. Pendlar mellan Helsingborg & Norrköping och umgås med min älskade systerson. Han gör mitt liv en aning bättre.
- Vänner & släkt har fullt upp med sitt men vi hinner ändå ses då & då, och då är livet fantastiskt. 
Annars är det skola, hem, söka jobb - repeat. Och behöver inget mer just nu. Lite träning, kaffe med en vän för att vara lite social. Vardagen måste vara enkel när det pågår ett krig i huvudet med tankar & känslor.
 
Och jag tog mig tiden att skriva detta inlägg och funderar på om jag ska uppdatera min andra blogg (matblogg) samt fixa till mina album på Facebook. Allt för att inte plugga eller skriva personliga brev. Skjuter upp allt. Har läst alla möjliga bloggar idag, läst varje artikel på Aftonbladet. Känner mig så lat.
Men måste plugga. Så får jag uppdatera blogg & album en annan dag!
 
Lite random bilder tänkte jag kunde vara bra att lägga upp, för att kunna se tillbaka någon gång i framtiden.. Sen märkte jag att jag inte har så många på datan haha.
 
 
 

RSS 2.0