oh my lord

SVETTEN RINNER! VILKEN VARME!
sitter just nu hos min morfar och ska strax springa ner o duscha. Har det riktigt bra men fyyyfan vad varmt det ar. Men klagar inte! Pa mandag ska vi aka till havet, svalka oss lite sen blir det att fortsatta var balkantour - mestadels i Bosnien.. For att inte traka ut er blir det uppdateringar fran Sverige istallet med bilder.
PUSSHAJ

PS. jaa, jag saknar er alla som laser - o kanner mig - men, om jag hade kunnat hade jag stannat har foralltid, kommit o halsat pa er da och da.. For det finns inget som detta och inget som detta som kan fa mig att ma sahar bra!


vamos!

Snart åker vi! Ska bara fixa ihop det sista här hemma, packa in allt i bilen, handla mat , hämta mamma SEN äntligen, åker vi.
Genom Danmark, Tyskland vidare mot Tjeckien & Österrike. I Österrike ska vi stanna i Wien en dag och se staden. Vi var där för ett antal år sen så det ska bli riktigt kul att komma dit igen, älskar storstäder!
Därefter åker vi direkt till Sarajevo & stannar där 8-9 dagar tror jag. Sen åker vi vidare på Balkan :D Vi ska till Montenegro för att träffa släkt & även gå på ett bröllop och tillbringa en vecka vid havet, sen åker vi tillbaka till Bosnien; Sarajevo, Mostar & Banja Luka. Mycket åkande I know men det är bra kul för man får se så mycket och träffa så mycket folk. Efter Banja Luka åker vi till Zagreb (Kroatien) stannar där en dag, åker vidare till Tyskland, till släkt OCH sen åker vi tillbaka till Helsingborg.
Allt detta på en månad - but i love it!

Om jag får tag på en data med internet i'll holla - men tills dess;
PUSSHAJ!

morning sun

Vaknar upp hungrig som fan, men tvingar mig själv att somna om fast jag har skitmycket att göra under morgonen. Men ska alldeles strax börja, först äta frukost, sen stryka kläder, packa lite, fixa mig & promenera ner till stan. Ska träffa Natasa, Yasse & Jessika en stund, vidare till Nathalys jobb (om jag hinner), tillbaka till stan för shopping osv. Fullbokad dag men jag har inget val, har massor med saker att fixa inför imorgon så det är bara att ta & göra det.
Drömde oroliga och konstiga drömmar inatt & kunde inte somna och var klarvaken direkt - nervöööööös. Har inte varit det dom senaste åren men nu är jag, vet inte varför men är rätt stressad så det kan ju vara det.
Ajaa, börja med dagen nu då - pusshej!


RSS 2.0