wääääääh

MÅR SÅÅÅÅ DÅLIGT!
Har sovit max 3 timmar inatt, dog av nervositet. Jävla Lunds universitet asså... Känner bara såhär: Vill inte, vill inte, vill inte, vill inte :(
Om en timme ska jag ta bussen och det ända jag har hunnit är att platta håret & dricka saft. Och såklart gått på toa en miljon gånger. Måste äta något men vill bara spy bara jag tänker på mat. HATAR DETTA..
Visste att jag skulle ta ett sabbatsår, jobbat lite o typ hittat mig själv haha. Men inga jobb finns så nu får jag växa upp snabbt (and i don't like that)
JAJA måste dra nu, hoppas jag överlever.
Har en positiv sak att tänka på i alla fall, nya tillskottet i familjen! Min kusin födde en pojke igår och jag är sååå glad, världens sötaste sak!

a new goal

Försöker alltid att förbättra mig själv och dom som känner mig vet att min självdisciplin = 0 så nu ska jag försöka fixa det. Kommer verkligen behövas inför plugget som väntar. Har bestämt mig att om min deadlin till något är typ 12.00 den 12:e i månaden så ska jag skicka in det senast 20.00 den 11:e. Så ska jag alltid göra, bra med framförhållning. Hoppas bara jag kan hålla fast vid mina ord nu

what i need

Hola!
Sitter hos min syster i Norrköping och funderar på vad jag ska göra under dagen. Är på semester nämligen och det är sååååå underbart skönt. Funderar på om jag ska åka hem på söndag eller fredag. Känns så stressigt att åka hem på söndag med tanke på att jag börjar skolan på måndag. Men samtidigt så har jag allt fixat redan, det sista kan jag fixa genom datan och det som ska handlas kan jag ju handla här.. Får fundera på den frågan lite.
Annars så sover jag länge, äter gott, läser, lagar mat och bara tar det lugnt. Sånt jag inte hinner med alls när jag jobbar. Tror nog jag ska ta en snabb runda på stan snart, kolla lite och sånt plus handla lite grejer till middag. Hoppas jag inte går vilse bara haha. Kan 2 vägar här i Norrköping - den ena går till en del av stan och den andra går till Arnelas lägenhet. Så kan bara röra mig i en liten del av stan för att inte get lost, helt synd haha.
Förövrigt så är jag skitglad att Socialdemokraterna i Helsingborg har satt igång tankenötterna och äntligen lyssnat på folket - http://hd.se/helsingborg/2011/08/23/s-backar-om-saltkristallerna/ - och bestämmer sig för att säga nej till byggandet utav Saltkristallerna. För er som inte fattar ett skit så är det kort sagt en kongressanläggning + hotell + bostäder som ska byggas på en av Helsingborgs finaste platser, precis vid vattnet. Där det förövrigt redan finns en byggnad, med en viktig historia bakom sig. SSU har hela tiden varit emot bygget och nu har äntligen (S) också tänkt till. Ska bli kul att följa utvecklingen av planerna nu, en tanke är att flytta hela bygget till en annan del av Helsingborg (H+ området) som i framtiden ska göras om helt, där hade Saltkristallerna passat utomordentligt bra.
pusshej!


oh!

Orkar inte meeer... Har försökt att ta tag i allting och fixa men allt skiter sig. Har skitmånga betalningar att göra MEN kan inte fixa min internetbank så måste vänta till ikväll så mamma betalar. Och allt är så jävla fucking dyyyyyyrt. Om jag hade vetat så hade jag sparat mer av min lön men nu har jag inte gjort det så får typ huvudvärk bara jag tänker på det. Allt måste betalas denna veckan o lönen kommer nästa man ba JA OKEJ - döda mig.
Man måste bli medlem på 100000000000000 grejer, betala, anmäla sig o mög.
bajs på riktigt

here we go again

Jag är depp på riktigt. Om det inte är lingonveckan så uppsöker jag doktor! Pallar inte deppa.. Tur för mig att jag ska tillbringa hela dagen med mina älskade kusiner imorgon som kommer få mig på bättr humör utan tvekan. Nu ska jag dock däcka och förmodligen sova bort alla bekymmer..


tears of happiness..??

kaos i huvudet just nu. ska alldeles strax tillbaka till jobbet, pass 2 på G.
Varför kaos?? Svårt att förklara men jag har så blandade känslor inför allt, hinner inte gå in på allt detaljerat men 29:e augusti startar the new shit. Och jag är fan ta mig INTE redo.. ooooh vet inte vad jag ska göra.
4 dagar (tills på söndag) har jag på mig att tänka har jag själv bestämt sen när jag har fixat allt det sista så finns det ingen återvändo men fram till söndag känner jag på mig att det kommer bli tårar, sömnlösa nätter, skratt och tvivel. that's just me & ingen kommer fatta haha.. men men behövde skriva av mig, det kommer fler förklaringar för de förvirrade själarna där ute (inte för att jag är mindre förvirrad). Nu måste jag till bussen sen jobb till nio. Har 6 arbetsdagar kvar!
Och tacka fan för det för jag ser ut som ett spöke! Skrämde mig själv när jag såg mig i speglen imorse.
PUSSHEJ

it's a sign

Tecken på att jag har ett liv:  hinner inte blogga
Tecken på att jag är tråkig: sover innan 10
Tecken på att jag har missat sommaren: vit som snö mitt i sensommarens tropiska värme

kan även benämnas som: jag har jobb
sånt som händer bara. men jag är fast besluten att ändå få ut så mycket av mitt så kallade sommarlov, tro det eller ej (:

Skulle egentligen befinna mig på SSU kongress i Sthlm just nu men så blidde det inte. Måste fylla på kontot en aning eftersom förra lönen försvann rätt snabbt haha. Men lite får man unna sig (i form av utgång & shopping)
Denna lönen som kommer i slutet av augusti ska dock användas på ett mycket sparsamt sätt: Data, sparande & böcker till högskolan - typ.
Nej nu måste jag gå, börjar jobba 9. Ville bara slänga in ett livstecken.
Kvar på bloggplaneringen:
- Sätta in bilder från balen
- Bilder fårn studenten
- Bilder från studentfesten
- Andra bilder
- Berätta om London
- Ge en liten inblick i den vildaste utgången förra fredagen
Och så vidare. So, you get it - jag e liiiiite efter men det kommer väl. Nu vet ni iaf vad som väntar so stay tuned.
PUSSHEJ

RSS 2.0