on the balcony

Idag kör jag frukost på balkongen, även om tiden indikerar på att det borde heta lunch haha
Efter jag har ätit ska jag ta på mig minimalt med kläder och sola en stund, skriva en lååång to-do lista sen börja avbeta punkterna på den.
Avnjuter mina goda mackor och min underbara varma choklad som jag har hemligt recept på haha


gonna' get organized

Här fixas det och hålls på, in with the new out with the old. Tvärtom för mig!
Fyfan vad jag har hållt på idag här hemma. Fixat & trixat. Yes sir, allt ska bli som innan. Alltid fixat, alltid organiserat, planerat. Bästa som finns! Igår fixade jag min garderob, färgsorterat, fixade bokhyllan, balklänningen, planerade skolan. Idag fortsatte det med alla papper, mer till skolan, nu ska jag göra ekonomisk planering och imorgon ska jag avsluta det sista. Ni fattar inte så skööönt det känns!
Alla kan säga sitt men jag vet vad jag mår bra av and that's how i'm gonna roll.

Har varit sjukligt trött denna veckan, känner mig lite krasslig nu också. Ska maxa c-vitamin så det inte blir något förkylningsutbrott. Helt opassande just nu. Imorgon planeras det utgång för fulla muggar men.. jag är fett osäker. Får se vad dagen bringar sen bestämmer jag mig.
Nu - lite till planering & sen in i drömmarnas värld
PUSSHEJ


i got it backwards, criss-cross

Hej jag lider av narkolepsi. Fucking övertrött varje sekund av mitt liv. Kan också bero på att jag somnade halv 4 inatt -.-
Kom hem från skolan idag vid halv ett (älska onsdagar) solade lite på balkongen sen tog jag min powernap men vaknade bara tröttare. OOH. Hatar att vara trött, mister min livsglädje typ.
Måste sysselsätta mig med något för att inte somna, ska seriöst lägga mig vid 9 idag. Behöver verkligen fixa mitt kadaver-rum. Bombnedslag nummer ett!
Sen ska jag fixa något att äta, kanske plugga sen nanna sött.
Orkar inte mer seriöst.

i'm gonna miss it

Okej - skolan kan dra åt helvete är något vi alla treor står bakom just nu.. I alla fall de från min klass men samtidigt - klassen och alla galna saker man gjort vill man inte mista. Går fan inte att beskriva, som nu till exempel: om alla hade slutat klaga och ägna sin tid åt facebook hade vi ALLA varit klara för längesen med våra religion uppsatser, istället maxar vi vår facebook-sida med ångest-inlägg och liknande. Och om jag hade ägnat mindre tid att skriva här och skriva mer på words hade jag kunnat få en natts sömn men nej nej. Treor i ett nötskal haha.

Jag känner ändå att jag kommer klara uppgiften, jag har klart för mig vad jag ska göra & skriva, har skitbra idéer men ska få ner det med ord också. Innan 09.00 imorgon minsann. Så det får ta sin tid, skitsamma. DOCK måste detta pluggsättet ändras drastiskt. Helst imorgon typ men VERKLIGEN inför högskolan. Kommer aldrig funka med sista-minuten där. Kadaver på riktigt.
JAJA - nu ska jag se vad klassen har för sig haha
pusshej

this shit is bananas

FYFAN vad jag är trött!
Vaknade för 10 minuter sen, är fortfarande trött.. Hade så gärna velat sova tills imorgon men kan inte. Har en äcklig uppsats att skriva, som ska vara klar innan 9.00 imorgon och såklart har jag inte ens börjat. Behöver väl inte ens nämna det nu för tiden. Äcklas av skolan nu, vill bara att det ska ta slut .. Ska skriva detta helvetet hela natten, en liter kaffe bör nog hjälpa mig så att jag vaknar till. Sen när detta är klart så väntar en miljon andra grejer oooooooooh.
D Ö D A   M I G


ovo kino snova, zovu fantazijom

Funderar på om kära Arnela ska sova hela dagen, kan nämligen inte starta dammsugaren med lilla prinsessan sovandes förstår ni. Plus så måste jag hämta massor med andra grejer i rummet men synd att väcka henne. Så jag kollar Harry Potter på ettan och försöker plugga lite.

Gårkvällen var fantastisk, känslan.. Den känslan är bäst!
Det var sjukt mycket folk och alla var riktigt taggade. När vi skulle köra hem så maxade vi musiken i bilen och körde till Mcdonalds och skämde ut våra liv lite haha, aldrig skrattat så mycket. Sen kom det mest legendariska då jag och Arnela hade värsta diskussionen och vilken cola som var vanlig och vilken som var zero, borde ha filmats för fan haha!
Så kom vi hem & hade lite allmänt tjejsnack och sen så somna vi alla sött.
Nu har jag massor att fixa, mina föräldrar kommer äntligen hem idag så måste ju göra rent här efter veckans bravader haha
Om Arnela bara kan vakna...

holla!

bosnom behar probeharao


För tre (?) år sen, på väg till Malmö för att gå på Dino Merlins konsert.
Ikväll blir det repris, denna gången i Helsingborg. Och Arnela sitter inte i baksätet utan framför ratten (tiden går för fort!)
Jag och mina 2 finaste barndomsvänner ska ikväll, som sagt, gå på Dino Merlins konsert. Legendernas legend från Bosnien. Ord kan inte beskriva hans musik, hans texter och känslan som uppstår när man står där med tusen andra själar.
Samtidigt är det en lite sorglig dag, tänkte på det igår kväll.. Efter sommaren skiljs de flesta åt, blivit vuxna och allt nu - som sagt, tiden går för fort. Förra gången vi var på konserten var vi små, vi trodde vi var stora, men nej.. Och nu är vi påväg åt olika håll, men alla med samma minnen.
Ska maxa kvällen med mina 2 fina tjejer, blir middag (igen haha), fixande, ska visa dom gamla bilder och vara lite sentimental sen drar vi oss till årets konsert!
pusshej!


sneak peak

Det fanns visst några bilder från igår kväll, tagna med Arnelas mobil. Bättre det än inget.

Snyggingarna igår, skulle välja musik



Min nya drink - Pure perfection.
Uppskattades dock endast av mig haha



Jag & Arnela



Dhuha var den enda "smarta" och tog klackar när planen var att gå hem, men hon hade förberett sig väl med strumpor. Sexigt värre haha



Påväg hem, precis handlat bullar på bageriet. Folk gick till jobbet, vi gick hem..


what not to do

Här är lite tips inför vuxenlivet:
- Gå inte ut dagen innan du ska jobba
- Gå inte ut dagen innan du ska tvätta på morgonen
- Ha inte mensvärk när du ska gå ut, eller tvätta dagen efter
- Ha alltid painkillers i hemmet (vilket jag inte har just nu)
- Tvätta och städa inte dagen då det är sommar ute - det ger dig ångest
- Ha inte massor av planer när Harry Potter visas på TV

ja det är ungefär det..

last night

Vi kör en kort summering av igår kväll/natt/morgon.

Kvällen startade med middag hos mig med tjejerna, vi fixade oss och det var kalabalik. Typ 30 plattänger inkopplade, bråk om speglar, vem skulle sminka vem haha typiskt tjejer. Sen så kolla vi TV lite och alla gjorde olika grejer. Vi åkte ner mot stan, tog stämpel på Tivoli, sen skulle det bli en massa spring runt stan. Cardinal som var dött sket vi i, en runda på Bakom sen tillbaka till Tivoli. Där festade vi loss till stängning och därefter rörde vi oss mot Lila. Inte lönt att gå hem än, bussarna hade slutat gå så vi kunde lika gärna vänta tills de började gå igen på morgonen.
På Lila träffade vi min kusin & co. och där var det riktigt soft, när det stängde drog vi oss till stationen där vi skulle ha en omröstning om vi skulle promenera hem eller vänta drygt en timme tills bussarna gick. Tjejer med korta kjolar och högklackade = ingen promenad. Vi bestämde oss för att käka lite nattamat och vänta på bussen.
När vi kom fram hit så gick vi förbi bageriet och dooog av den goda lukten så vi droppade in där och handlade nybakade bullar. Och efter det kom vi ÄNTLIGEN hem, fixade med kuddar & täcke åt alla sen somnade jag fint i min säng.

och sååklart så dokumenterades inte denna galna natt med bilder och det går fan inte att beskriva den med ord men men..
nu ska jag käka frukost och sortera tvätt, medans alla andra sover.
PUSSHEJ

me, myself and i

Skönaste kvällen på länge, har tagit det lugnt, bara gjort saker jag vill.. Planerade utgången imorgon, kommer bli helvete! Sen fixade jag min egna meza haha, var sugen på något gott så tog allt gott i kylskåpet och gjorde plockmat mmm, kan kalla det påskbuffé deluxe. Drack cola ur vinglas, mestadels för alla glasen är i tvättmaskinen och kollade TV, myyyys asså! Nu måste jag gå & hämta posten, kan tänka mig att brevlådan är helt överfull, hoppas bara ingen granne kommer i trappan och ser mig i min pyjamas haha. Ändå jobbigt att vara ensam hemma haha, måste tänka på såna grejer som att vattna blommor, slänga sopor, hämta post (kom på det idag), släcka ljus, alla glas tar slut när man inte orkar diska haha osv. bortskämd jag är!
Imorgon fixar jag alla dom småsakerna (:

holla!

it's getting hot in here

4 dagars jobb avklarade - nu väntar 4 dagars ledighet. Härligt!
Sitter på balkongen och njuter för fullt, såg att det hade kommit upp till 26 grader innan idag när jag jobbade. SJUKT! Men jag klagar inte minsann.
Har gjort en asgod smoothie och ska bara ta det lugnt ett tag här, sen ska jag fräscha till mig och dra till Ema en sväng sen hem och vila ut mig på riktigt. Imorgon planeras det en utgång, lördag får vi se och på söndag blir det megakonsert! Legendens legend - Dino Merlin kommer till Helsingborg! Kommer bli helgalet säger jag bara.

PUSSHEJ!


the little girl inside of me

SJUK VECKA - sjuk, sjuk, sjuk.
Mitt psyke är handikappat, har fått det bekräftat nu.
Har sista jobbedagen imorgon (thank you jebus att du dog på långfredagen). Första veckan på jobb har gått bra, nu väntar sommaren bara, hej fina pengar haha
Samtidigt har det varit sjukt jobbigt, tuffaste jag gjort i hela mitt liv typ - mycket att tänka på, nya grejer, skitmycket ansvar - men jag fixar det! Får lite mental breakdown då & då men skitsamma, what doesn't kill you will only make you stronger.

Mina päron har lämnat mig och åkt till Saida och Haris har börjat jobba i Halmstad så jag, familjeberoende Sabina, TVINGAR mina vänner att komma hit så jag inte ska dö ensam HAHA.
Är sjuuukt sällskapssjuk, trodde inte det om mig själv. Tur att mina tjejer är såå underbara, tar värsta hand om mig, agerar sovsällskap och allt - älskar er!
Jag ser mig själv som självständig men lämnar mamma mig är det kaos haha, trodde aldrig det om mig själv men men, inget fel med det - love my family.
JAJA - ordbajsar lite men ville skriva av mig lite mitt i all stress. Ska alldeles strax fixa ihop sista grejerna inför imorgon, lunchlåda och såna grejer (VUXENPOÄNG!) sen ska jag nanna sött. Drömde värsta mardrömmarna inatt :( Därför jag dööör av trötthet just nu.
PUSSHEJ!

hello sunshine!

Uppe med tuppen är lilla Sabina idag, mysigt... NEJ!
Dör av trötthet, har drömt äckliga mardrömmar och ska gå och jobba nu 8 timmar. Samma sak blir det fram till torsdag. Så här kommer jag sitta varje morgon av mitt LOV :( i need some sleep.
Älskar vädret ute dock, ska lätt sola på balkongen när jag kommer hem
Sen ska vi ha gäster och jag skiter i, ska lägga mig klockan 9 så jag är utvilad imorgon.
Är förövrigt skiiiit-nervös över första jobbdagen, typiskt mig men jag tycker sånt är lite jobbigt förstår ni. Nya grejer, nya människor, man kan göra fel och sånt - men det löser sig. Vet om att i slutet av veckan kommer jag vilja jobba hela tiden haha
Nu ska jag försöka äta upp min frukost sen ta på mig & såna grejer and then work, work, work!
pusshej

jag på älskade balkongen igår!



utgång är framgång

Jo men självklart blir det utgång!
Kan fan inte tacka nej till en utgång, vad tänkte jag med haha
Sitter just nu och fixar mitt hår och det kommer ju ta sin lilla tid, sen ska jag sminka mig, ta på mig och dra mig till Didi. Satsar på att vara där vid halv 8 (:
Kom ihåg: utgång är framgång så vi ses i dimman!
pusshej!

power of the sun

God morgon!
Idag är en fett konstig dag, orkar inte gå in på detaljer men sitter fortfarande hemma har inte rört mig mot skolan än. Har några saker att fixa i skolan sen tillbaka hem. Sitter på balkongen och njuter för fullt, lyssnar på lite musik och filosoferar om livet. Fattar inte hur allt kan vändas upp & ner så snabbt och att man märker det först efteråt.. lite jobbig situation...

Vaknade och fixade lite grejer, skulle ringa några samtal, duscha, äta och bege mig mot skolan men planerna ändrades.
Såklart fick jag en aning panik när jag skulle ringa, svårt för andra att förstå men jag och telefonsamtal går inte ihop och speciellt inte viktiga telefonsamtal. Så det tog ett tag för mig att sansa mig, ringde till slut och det gick skitbra!
Innan dess åt jag frukost på balkongen, sjukt skönt! Ska alldeles strax sminka mig lite sen dra mig hemifrån. Så skönt det hade varit att bara sitta här var jag är just nu hela dagen..

Har ett annat dilemma för dagen: utgång eller inte?
Är sjukt sugen, tjejerna är på, vädret är perfekt
MEN ska jobba imorgon och känner för att ha lite myskväll istället.
Tufft val, får se hur det blir under dagen.
Ut och njut av solen nu!
PUSSHEJ


so true



I need someone who won't give up on me
no matter how hard I try to push them away..


i want it so bad

Har flera förslag till mina framtida tatueringar, just nu är jag inne på en mening, helst på bosniska. Vill ha den på foten, på sidan men måste hitta en jag är helt nöjd med. So the searching goes on. Alla mina idéer kommer från låtar och översättningen blir inte ens i närheten av betydelsen men skitsamma, det ska betyda något för mig. Mina idéer hittills:

pazi kako hodas, gazis moje snove
(var försiktig hur du går, du trampar på mina drömmar)

lakse je bez sudbine
nego bez domovine
(det är enklare utan öde, än utan hemland)

evo ucim nove korake
(jag lär mig nya steg)

nothing else matters
(från metallicas låt med samma titel)

so close no matter how far
( denna är i top 5 - undrar bara om den får plats)

sve sto je srcu drago daleko je
(allt som är när hjärtat, är långt borta)

tesko je kad se voli
(det är svårt när man älskar)

kad zamirisu jorgovani
(när syrenerna blommar)

jos samo korak do slobode
(bara ett steg till friheten)

ja cu umrijeti od ljubavi
(jag kommer dö av kärleken)

fint som snus

Oj - tror aldrig att jag har varit borta så länge från bloggen tidigare, förutom vid resor. Sånt som händer helt enkelt - har haft fullt upp som ni nog vet. Är glader idag även om vädret suger.. because JAG HAR FÅTT JOBB :D
Blev väckt av ett samtal från schemaläggaren, made my day! Ska jobba 4 dagar under påsklovet och under sommarlovet, några månader. Sen har jag fixat ett tillfälligt jobb för mig & tjejerna nu under helgen, känns fint som snus!
Har även roliga planer på andra håll framöver och helgen som var precis var great. Dock blev jag sjuk under lördagen så det var inte så kul men i made it through it all. Har bilder från fredagen och lördagen som jag ska lägga ut senare.

Har håla nu och sitter och tittar ut på det gråa vädret men skiter i - studenten och balen är nära, jobb finns (äntligen), har världens underbaraste vänner, livet är fullt av kärlek, alla mår bra - behöver fan inget mer!
pusshej

changi, jag & ema <3


let's wrap it all up..

Jag är dödare än död just nu. Var tvungen att gå hem från skolan imorse, efter min engelskaredovisning för att jag mådde så illa. Kom hem och sov ut men känner mig fortfarande heeelt seg, vädret påverkar en så jävla mycket! Har massor att göra idag både för skolan och SSU. Hela denna veckan är fullproppad med grejer gällande ALLT. Skola med nationella prov, måste ändra mitt högskoleval, boka tid hos doktorn, gå på kontroll efter operation, SSU, årsmöte, demonstrationer, födelsedagar, jobb & mitt i allt detta ska man leva lite också. Och har fan inte råd att bli sjuk nu, därför maxar jag med te & citroner i förebyggande syfte. Ska ta & tvätta av mitt smink nu, tänkte gå & simma och kanske basta lite i hopp om att stänga av hjärnan två timmar eller något sånt.
pusshej!

gotta work hard for some changes!


party like a rockstar

Juggekonsert = dansa tills benen viker sig
Bästa sällskapet = fucka ur totalt
summa summarum - i need some rehab
Vilken kväll igår! Och nej ska inte klaga på något såhär dagen efter (min kropp är död) för det var lätt värt det! Idag borde jag ju ta det lugnt och recover men har inte tid för sånt. Nästa helg är vi på det igen!

Jag igår.


Mima den sexiga jäveln

Mima, Tanja och Nera = hot mamas

Steffe och Nera

Mima & Tanja

Syster och jag <3

Mina älsklingskusiner - mi smo braca poderani gaca

dance all night long

Mirza utförde lite excorsism på Nera

Ema, Tanja, Mirza & Mima


not that much to say

Ja, denna veckan har varit upp & ner för mig.. mitt humör har varit helt cp.. har inte orkat blogga eller något även om jag har tänkt på det.
Det har hänt massor av roliga grejer men även mindre roliga så jag är minst sagt slut efter veckan! Ema ville ut och skaka lite rumpa men jag är verkligen död. Måste vila känner jag. Vill inte bli sjuk så bäst att softa. Ska ladda inför morgondagens konsert :D kommer bli riktigt kul eftersom alla mina älsklingar ska dit.. Måste bara fixa några grejer och sånt, planera och shit sen kommer det bli en helvetes kväll!
För att inte vara totalmobbad och sova nu ska jag ta & titta på någon film men ändå bädda ner mig i sängen och efteråt blir det att nanna sött.
pusshej

RSS 2.0