alive or not?

Njaa, halft faktiskt. Gick upp halv ett idag och är fortfarande trött, börjar bli förkyld och är hungrig :( Men orkar inget. Har tusen bilder att lägga upp men det är så långtråkigt men om ni har tur så kanske dom kommer. Helgen har varit överdrivet crazy & överdrivet rolig :D Och jag har börjat längta efter sommaren for real, speciellt denna sommaren kommer bli underbar i know it!

Jag för någon dag sen - love my glasses!


dagens 1 och 2

Här ska ni få se mina damer & herrar
Dagens 1:a - outfit
Vit silkestunika - Vero moda
Beiga shorts som sticker fram - HM
Strumpbyxor - HM
till det - bruna stövlar från skopunkten och min feta vinterjacka som från och med idag går i pension.
10 plusgrader people - det är vår, imorgon blir det skinnjacka och sneakers! Yeeeay, och mina älskade nördglasögon ofcourse :D

Dagens 2:a - facelook
Bas - concealer & foundation
Ögon - guldbeige ögonskugga över hela, lite guldögonskugga mot ytterkanterna av ögat, kajal på innerögat, eyeliner a la egyptensyle och såklart mascara
Kind & läppar - Något rosa rouge och mitt färgade lypsyl med perfekt färg - show you tomorrow!
Kände för något extra idag annars blir det bara mascara & kajal sen hejdå



torsdag eftermiddag

Hola! Ska börja dra mig mot skolan nu och klockan är halv ett haha. Men egentligen har jag inga obligatoriska lektioner idag me har ändå massor att fixa
13.00 ska jag gå på ett informationsmöte om volontärarbet
14.00ska jag & Nathaly jobba med vårt projektarbete
14.45 har jag frivillig matte (gotta catch up)
15.30 har jag bosniska

Egentligen är bosniskan obligatorisk och jag har inte varit där på 2 veckor så måste dit for real så jag passar på att gå på matten för annars är det inte lönt för en lektion you know
När jag kommer hem får se ni se dagens outfit (: hinner inte lägga in bilder nu måste snart gå för jag ska promenera till skolan & pallar inte stressa dit.
Och ikväll ska jag till bästaste kusin :D
okej ska kuta till toan nu sen mot skolan - pusshej


:D & :(

Har haft en helt okej dag, även om vi har haft spanska prov och jag har stressat sönder och nu är jag övertrött så är allt okej. Känner mig helt konstig typ överglad så det övergår i depression :S Aee helt konstig ju. Har i alla fall fixat hela Arnelas present och den är så bra :D Ledtråd: Den är rolig/fin/behövlig/äkta Arnela/KÄRLEKSFULL.. HAHA och STOOOOOOOOOOOR :D Ja det är en bil. NOT haha nej men något som jag tänkte att jag ville ge i början men sen ändrade jag & Ema oss riktigt mycket men till slut blev det detta & jag är skitnöjd, älskar att ge presenter speciellt genomtänkta presenter som folk uppskattar. Sen att jag inte kan packa in kan vi förtränga haha. Nu ska jag plugga lite, typ en halvtimme - fixa klart det sista i engelskan och se om jag kan skriva stödord oxå.
Pusshej från en känsloförvirrad Sabina

pilule roze protiv nervoze

Här sitter jag & sjunger för fulla halsar när jag egentligen borde plugga spanska. Men istället pluggar jag engelska :/ Like what's wrong with me? Men jag pallar verkligen inte plugga spanska känns som jag redan kan allt, men ofta haha. Istället gör jag engelska arbetet som tro det eller ej kanske blir klart idag alltså TVÅ dagar före det ska vara klart.. O M G har aldrig hänt i världshistorian innan. För övrigt så har jag haft en helt vanlig, tråkig, jobbig dag men för lite skratt faktiskt :( och andra tråkigheter men när jag kom hem så sket jag i haters och kom på bättre tankar! Fixade naglarna precis oxå och nu är dom en lite mer normal färg, inte som jag brukar maxa de med alla neonfärger som jag hittar. Nu är dom babyrosa ska leka oskuldsfull haha.
Mina senaste nagellacksinköp, känner att jag har tillräckligt för nu :D har alla jag behöver för alla olika tillfällen, ska bara hitta ett fint gult oxå! Har iaf på mig det längst ner, "I'm a saint".


extra! extra!

Some news:

- Vi har köpt lägenhet - en trea, vilket betyder bye bye alla syskon
- Igår firades kvinnodagen 100 år och jag fattar inte att den inte uppmärksammades mer :S I Bosnien är detta än väldigt viktig dag och man går runt & grattar varandra, fick en drös med mail/hälsningar från släkten men inget från folket man träffade i skolan och runt om :S
- Idag slutar jag fem :'( och hem direkt för att plugga till spanska provet och skriva arbete
- Igår fixade jag ännu en del av Arnelas present och god damn vilka bra present ideér jag har! Hoppas hon uppskattar det men det tror jag säkert!
- Nu ska jag fortsätta äta min frukost & för första gången cykla till skolan

Och så får ni en bild på vad jag köpte i lördags:
Som ni kan se - 2 nagellack, ett par glasögon och något läppstift/glans/mjukgörande haha


<3<3<3<3

Sitter här & fixar en del av Arnelas present som ni såklart inte får veta om hon mot förmodan läser, sitter iaf & gör det & skrattar sönder mig.. Asså fyfan, ska inte bli värsta sentimental men vilka minnen man har! Hellre dör jag en snabb död när jag blir typ 95 än att bli dement och lida i flera år & tappa alla mina minnen.

i don't wanna do this anymore

Nu börjar jag verkligen känna av hur mycket jag vill åka ner till Bosnien igen. Även om jag vill jobba denna sommaren & göra andra viktiga saker så tror jag att jag inte fungerar utan att åka ner. Det är helt sjukt & det går inte att beskriva så jag ska inte ens försöka men det är som något fattas, jag har ett hål i mig. Vad jag än gör med mitt liv, vad det än är ska jag aldrig tvinga mig själv eller mina barn vara ifrån det dom älskar mest. Det är depression på hög nivå, det är sån smärta och tortyr att vara så långt ifrån alla & allt man älskar. Detta här är inte jag, det där i min trädgård, på balkongen, hos min morfar, ute på stan, uppe på berget, sena kvällar fyllda med äkta skratt, med hela min släkt - Det är jag.

sarajevo, ljubavi moja jedina <3


shoes!

Igår stack jag & Ema för att kolla lite skor på the one and only skopunkten. And let me tell you - man ska fan inte underskatta skopunkten. Här får ni ett mini-urval av alla de överdrivet heta skorna de hade.
Riktigt fina vardagsskor - 349 kr & Ema sa att dom var riktigt sköna oxå!


Älskar dessa, finns liknande fast i gråa på Nelly -
stoppar mig själv varje gång jag vill köpa dem. Behöver inte dem men ändå (:

Klickbara!








Fast det är på som dom verkligen visar sitt rätta jag -
ignorera dock Emas lila strumpor. Skorna är verkligen to die for! 400 spänn - KAP!


gårdagen i bilder!

Efter en skön promenad till skolan & en helt okej mattelektion
var det dags för kinesiska prov - Ajla & Ema på bild

Direkt efter det - Rättskunskapprov som jag svettades sönder över - SKITSVÅRT!
Och efter det - skåpet för att slänga alla böcker



"Organiserad röra" är vårt favoritord



Efter lunch: D-vitmin injektion - knarka soooool :D




Sista lektionen - Engelska



Påväg ner mot stan för att frossa Kinabuffé


Helt övermätta, typ håller på att dö
Och en minidel av våra tallrikar som fick Ema & Hyra
att böla av ont i magen muhahaha



höjden av lathet

Kom hem exakt ett - tänkte, shit perfekt ska plugga till mina 2 prov imorgon PLUS inlämning i psykologi.. AHAA, notera att jag tänkte men gjorde inte ett piss. Å-N-G-E-S-T.. Får väl fan ta tag i det nu fast det är sjukt tråkigt men imorgon efter skolan ska vi tjejer belöna oss själva för vi är så bäst with chinabuffé mmmmmmmmmmmmmmm haha.. Vi har planerat värsta att inte äta på hela dagen & allt.. crazy i tell you. Och idag lyckades vi ena oss i frågan kring projektarbete - it's a halleluljah moment.. Fast vi är 5 pers & jag är typ anti-grupparbete så vi får väl se hur det går haha. Nej men, ska göra te & get going. Har jag tur så blir jag klar snabbt så kan jag fortsätta med mitt softande (:
pussheeej


crazy nails

Mina naglar från igår, remember jag har målat det själv så det är inte
värsta Picasso men jag tyckte om dem iaf (:







Sen har vi min underbart sköna vinteroutfit:
Slitna jeans, raggsockor, vit t-shirt & en mysig grå kofta

 

 

 

 

 

 


all i can think about

Sover dåligt, kan inte koncentrera mig, äter dåligt, håller på att bli sjuk.. men direkt när jag läser något om politik så tänder jag till. Det ska skrivas insändare och debatteras - damn.

Läste precis på Aftonbladet om RUT-avdraget och förenklat handlar det om att de personer som anställer folk som städar i deras hem får sedan skatteavdrag. Detta är ju såklart Moderaternas påhitt, Socialdemokraterna vill avskaffa det skatteavdraget och med rätt tycker jag. Fattar inte & kommer aldrig att fatta varför man ska få skatteavdrag för att man anställer någon. Asså jag förstår det egentligen men tycker det är onödigt. Då ska alla som går & klipper sig hos frisörer få skatteavdrag också för vi gör ju dom en tjänst genom att gå & klippa oss och inte klippa oss hemma. Eller vi som gymmar på ett gym istället för de som tränar själva.
Det går helt enkelt inte ihop.

Det jag tycker är att fine, man behöver inte förbjuda yrket, känner någon rik, "stressad" person för att hyra in städhjälp för att man tydligen är så inkompetent att man inte kan städa själva, fine men man borde ju fan betala högre skatt för att man själv är ett så stort samhällsproblem & inte kan städa efter sig. Helt plötsligt tror man att folk ska gå bakom en på stan & plocka upp det du kastar.
Sen att de kör på argumentet att där finns ju jobb, ja - inte vilka jobb som helst, utan de skitjobb med låga löner & minimala rättigheter. Många av deras argument som ex. att kvinnor & invandrare får sin chans i arbetslivet genom detta ser bra ut vid första blicken men när man tänker efter blir det ett riktigt WTF-moment. De enda som tjänar på detta, mina damer & herrar, är ännu en gång: De rika.
Varför?

Majoriteten av de som köper hushållsnära tjänster som det så fint kallas är de 10% av Sveriges befolkning som har en inkomst på typ.. miljoner och som är för "stressade" och för "upptagna" med att städa sitt eget hem som anställer städare & som sedan får ÄNNU MER skattesänkningar och blir vad - jo ännu rikare!
Fredrik Reinfeldt för många kanske du är söt & har fina ögon, för mig är du & din politik det äckligaste som finns!

jedna si jedina moja domovina

hemsk natt, tror jag har sovit en timme sammanlagt. vaknade upp med tjock hals och maxad huvudvärk.

Måste ändå till skolan, första dagen plus har skitviktiga lektioner, där en förmodligen innehåller prov i rättskunskap. Och tro mig, jag som hatar att plugga till prov, som alltid skiter i att plugga & hoppas på det bästa har pluggat isönder mig till detta så vi får se, antagligen kommer allt skita sig.
Förövrigt så är det Bosniens "andra nationaldag" (wtf haha) nej men 25 november & 1 mars firas, den första som riktig nationaldag & 1 mars idag som självständighetsdag :D
Och det firar jag med att ha crazy naglar med Bosniens flagga, bilder kommer ikväll (: just gotta' love it.
Nu ska jag fortsätta äta min äckliga frukost, ta på mig & fixa mig och ta bussen till äckliga skolan. Hade hellre typ, åkt till Bosnien eller något än att åka till skolan.. skojar inte
pusshej

RSS 2.0