förbannar den dagen då min mattelärare föddes

Här sitter jag med betygen framför mig, stolt men samtidigt besviken. Hade ju problem med betyget i matte B innan, trodde att allt jag kämpat för dom sista veckorna skulle visa min mattelärare vilket misstag han gör men nej.. Det blev ett G. Och ni fattar inte så fult det ser ut, enligt mig iaf. För jag har höga mål, och vet att jag klarar av det men hatar när jag blir motarbetad. Speciellt med detta betyget så är det extra känsligt, inte bara för att matte är ett så viktigt ämne. Även för att min lärare gav mig falska förhoppningar om ett VG & jag var så jävla nära ett VG att det inte är sant men han ville inte ge mig extrauppgifter så att jag kunde vara på den säkra sidan. Därför är detta ett riktigt surt betyg. Sen fick jag även G i kinesiska vilket jag inte alls är lika arg över, olika förutsättningar har gjort så att betyget blev som det blev men jag vet själv vad jag kan sen att denna kursen är helt ny både för lärare & elever och vår "fina" skola som suger på att organisera är inget jag kan hjälpa..

Iaf, här är betygen från 1:an & 2:an
Engelska A - MVG
Engelska B - MVG
Estetisk verksamhet: Drama - MVG
Idrott & Hälsa A - VG
Matematik A - VG
Matematik B - G
Naturkunskap A - MVG
Samhällskunskap A - MVG
Samhällskunskap B - MVG
Svenska A - MVG
Geografi A - MVG
Historia A - MVG
Historia B - MVG
Psykologi A - MVG
Spanska 1 - MVG
Spanska 2 - MVG
Datorkunskap - VG
Kinesiska 1 - G
Internationella relationer - MVG
Bosniska A - MVG
Rättskunskap - MVG
Sociologi - VG

depresija uzela je maha..

Har tröttnat på allt här, på alla jobbiga situationer, alla tankar & alla måsten. Är så redo som man kan bli - det kliar i hela kroppen, jag vill bara iväg!
Men snart så! Ingen kan ta den lyckan ifrån mig, när bilen står & väntar på gränsen mellan Kroatien och Bosnien, när alla fjärilar i magen kör sin lyckodans. Ingen kan heller någonsin förstå varför jag älskar det så mycket, varför jag längtar efter att åka hem. Men hem är hem och ingen behöver förstå bara jag får komma dit.
Imorgon ska jag packa det mesta & på torsdag köpa till det som behövs. På fredag blir det att plocka ihop det sista för någon gång efter 12 åker vi. Äntligen!
Ren & skär lycka, dessa leende & skratt jag har här kan inte ens mätas med den glädjen jag får bara av att andas in den kvava Sarajevo-luften eller av att ta en kopp starkt bosniskt kaffe efter maten. Småsaker som ingen tycks uppskatta, främst inte här, får en helt annan mening i Bosnien. Människorna, värmen, glädjen, hoppet, familjen och livet...
mitt hem <3

without this, i'm not me

and i keep dancing on my own

Planerar för morgondagen & försöker lösa Fredriks problem med betygen, undrar när mina betyg ska komma in genom brevlådan och är riktigt trött.
Hade en riktigt mysig picknick, sen blev det massor av cyklande fram & tillbaka vilket resulterade i min trötthet, tänkte fixa några grejer innan men får göra det imorgon på morgonen. Ska även skriva packningslista, tvätta håret (!) och laga mat. Mellan detta ska jag hämta Hyra & umgås med henne. På kvällen blir det något mysigt :D
Älskar att ha allt planerat (perfektionisten i mig som talar)

BTW - kollade in Nellys rea innan - OMG, dödligt!
Ska nog beställa men undrar om det hinner komma innan fredag :S Lite osäker..
Ähh.. håller mig till på torsdag då jag har fete-shopping inbokat. Fetaste rean just nu, gäller att passa på!

pusshej

inte för att klaga..

MEN FYFAN VAD VARMT DET ÄR! Jätteskönt - såklart! men.. inte när idioten Sabina tar på sig jeanshorts till knäna, höll på att dö. Cyklade hem snabbt & bytte om, till något bekvämt och luftigt. Palla vara snygg liksom, första bästa gäller i denna värmen. Har fixat några saker här hemma, ska alldeles strax fixa mina naglar & lie picknick sen cykla iväg till parken vid Kärnan för att njuta lite. Orkar inte med stranden, kan bara tänka mig hur full den är just nu med folk man vill & inte vill träffa. Plus måste jag hålla mig nära hemmet för att hjälpa till & fixa oxh såna grejer. Har inte tid att vara borta hela dagen och sånt, tiden bara rusar iväg. På fredag åker vi!
Äntligen!
Iaf, fixa naglarna nu & kolla in nellys rea.
PUSSHEJ


live your life

 


crazy!

Sitter & väntar på min skjuts till mina kusiner, min farbror & min pappa fixar i lägenheten nu, sätter upp dörrar och sånt. Dock har vi sån otur med allt, allt fuckas så jag tror inte dom kan sätta upp fler dörrar.. Vet ni vad det betyder? Vi har ingen toalettdörr.. Crazy... Och jag är skitkissig haha.. Hoppas dom fixar det under dessa dagar som jag är borta. Hoppas dom blir klara snart vill åka & min farbror är skjtusen haha pallar inte sitta hemma. Har redan läst 2 böcker, sökt igenom alla vrår på internet och vi har ingen tv. Har packat upp det mesta och det finns inte så mycket annat & göra här.

Får se om jag får tag på en data med 50 pers på en data eller om jag ens vill blogga, eller hinner.
Idag fyller Changi år & henne firade vi ju i lördags (CRAZY!) kommer bilder! På lördag fyller Hyra år & det blir att fira henne (med kusinerna) så mycket kul kommer att hända ju, har tröttnat på datan som fan, spec när det är fint väder.

Okej ska hitta något att äta nu börjar bli hungrig & måste sluta tänka på att jag MÅSTE PÅ TOA!
pusshej

sorry nera & mima men amer e legend och måste hedras
my crazy cousine whom i love plus resten av familjen såklart!

"Jättesnygga"

by the way

Cykelbyxan finns att köpa nästan överallt, har sett på Gina Tricot & Bik Bok för typ 79-99 kr eller så kan man bara ta ett par tights o klippa dom. I tell you, riktigt bra uppfinning!

Just nu sitter jag & förbannar allt renoveringshelvete och tänker på hur våra grannar planerar att bomba oss för vi borrar så jävla mycket. Jag vakna precis och min pappa borrar redan.. Men vad ska man göra vi måste få upp lampor & gardinstänger osv.
Det värsta är att han har målat i dushen & jag är in need of att tvätta mitt hår. Har inte tvättat det sen i lördags och det är helt ovanligt mig men med såhär långt hår att tvätta varje dag det blir tröttsamt PLUS sliter som fan. Riktigt stor skillnad nu på mitt hår & innan. Men tycker ändå det är äckligt haha, men måste lära mig att stå ut, ska köpa mig ett nytt torrschampoo och låta mitt hår leva. Fattar inte att folk klarar sig typ 9 dagar utan att tvätta håret men egentligen är det skitbra..

Jaja ska sluta svamla nu & göra något vettigt
Pusshej

who would have tought

Tjolahopp från den nya lägenheten!
Fick internet igår men hade ingen ork att blogga - fast jag inte gör så mycket. Packar upp sakta men säkert, lagar mat varje dag i det nya, urfina köket och det är typ det. Fett tråkigt men imorgon ska jag avsluta det mesta för på fredag drar jag till mina kusiner för lite civiliserat umgänge - har blivit en fossil på riktigt. Men egentligen har jag inget val, om man måste så måste man - right?

Dödar lite tid nu för ska alldeles strax laga middag men måste inte börja än, har förberett allt ska bara tillaga det nu. Blir min underbart goda kyckling gryta med curry & ris till det. Har fått värsta obsession av ris, hade kunnat äta det varje dag men bara så som jag & min mami lagar det - så jävla gott!

Lovade massor med bilder men har inte packat upp kamera sladden, vet inte ens var den är så tyvärr - MEN, bilder på annat ska ni tamigfan få..
Jag, Sabina Hadzajlic, har tyckt att en av sommarens trender är snygga. Okej, tycker rätt många är snygga men vissa saker vill jag bara spy på. Men denna grej är riktigt bra - inte värsta stunning men så praktisk att jag ska införskaffa mig typ 5 st bara för att.

Plagget jag snackar om är - CYKELBYXAN. Tro det eller ej!
Vem älskar inte tights?
Och hur passande är inte cykelbyxan nu inför sommaren, som tights - fast korta :D
Saken är, något som jag har problem med eller kanske fobi för (haha) är att klänningar & tunikor ska åka upp eller något sånt. Och jag är även lång så tänker alltid på att allt är kort för mig och då är cykelbyxan perfekt för då behöver jag inte oroa mig och samtidigt syns den inte OCH om låren klistras ihop som dom kan göra under sommaren & när man är sexigt ifylld så kan man med cykelbyxan ändå njuta av klänningar & kjolar.
PERFEKT!
Hade inte denna oversize t-shirten varit för kort att ha utan något under?
Och tights är för varmt och shorts är för obekvämt -
Well hello cykelbyxa!


we’ve come to the end of the road


Jävligt tråkig dag, äckligt väder och äckel-flytt. Pallar inte mer med detta skitet, har packat hela dagen men skitet tar ändå inte slut, hur mycket grejer har man egentligen. Och alla är så jävla äckel-stressade för lägenheten är inte klar men vi måste flytta denna helgen och jag pallar inte med all stress för något man inte kan påverka. Imorgon ska vi även fira Chang och jag fattar inte hur jag ska hinna med allt... Såklart borde jag sova nu men kan inte när jag är så stressad, kroppen vill inte varva ner. Kommer verkligen gå på extra-krafter denna helgen men vet inte om jag klarar av det. Saken är att om det bara hade varit flytt, Changs fest & städandet av lägenhet så hade det varit lugnt. Men jag har ett viktigt styrelsemöte på söndag med SSU och jag tror inte jag kan medverka. Och utöver det så fuckar föräldrarna mitt liv, för de är stressade och jag "gör inget" enligt dom - nej har bara skurit upp fingrarna med alla paper-cuts i packningen och fuckat upp ryggen med tunga paket.. Och nu är min "ton" i hur jag pratar dålig - men fuck you herregud, ja det är en stressig situation, mycket måste fixas men att du skriker på mig kommer inte lösa problemen.. Skrik i din kudde eller något för jag får flipp...

shit asså.. ska försöka sova nu, nästa blogginlägg blir fullt med bilder & positiv energi men detta är efter allt skit är över och vi har fixat internet i den nya lägenheten och allt annat..
HATAR ATT FLYTTA!

vill spy!

Äcklas så mycket av alla lögner från politikerna, blir helt galen! Jag vet ju från innan att alliansens företrädare gillar att dra till med lögner, det är inget nytt men jag blir ändå häpen av vissa, speciella lögner. Nu äcklas jag av Centerpartiet och deras miljöpolitik. Under hur många år som helst har de kämpat för att avveckla kärnkraften men nu kommer de och har lagt sig under Fredriks piska och slickar Moderaternas röv och GER UPP sin egen miljöpolitik. Detta visar bara hur toppstyrt alliansen är, de andra 3 partierna ger upp sin egen politik och det enda de bidrar med är rösterna i riksdagen. Vilken skam, ingen av partierna i allianser har ingen värdighet alls!

174 röster mot 172 - 3 st var inte närvarande.. vem vet, kanske kunde dessa tre avgöra om att kärnkraften skulle avvecklas. Istället blev det två röster för, och nu ska man bygga fler kärnkraftsreaktorer, dock inte över tio stycken, precis som att det gör någon skillnad - INGA kärnkraftsreaktorer borde byggas!
Detta är skandallöst och ännu en gång har alliansen med Fredrik i spetsen, visat att dom SKITER i Sveriges framtid. Fullständigt skiter i att jag och du inte har jobb, att du och din kompis kanske kommer få slavlön på det eventuella jobb ni får, att din kompis och din mamma inte har några rättigheter på jobbet och att du, jag, din kompis, din mamma och resten av världen - en dag inte finns längre, för att vår jord inte finns längre på grund av all denna miljöförstöring.

Annat är det från det rödgröna hållet - Maria Wetterstrands anförande i riksdagen säger allt, de rödgrönas satsning på miljö OCH miljövänliga JOBB visar att de bryr sig om idag, och även om framtiden!

För din framtid,
För Sveriges framtid,
och för världens framtid;
Rösta rödgrönt den 19 september i år!

tips!

Lite seg, men... Hela Beyonces album I am Sasha Fierce är riktigt dödligt, det märks att hon har lagt ner tid på det and i love! Pallar inte sånna artister som bara massprdoucerar utan att tänka på kvalite.

Idag har jag bara slappat som man ska på sommaren - cyklat rundor, ätit glass.. och såklart packat lite.. Det tar sån jävla tid att packa men imorgon måste jag bli klar med allt mitt, sen börja i köket och avsluta det på fredag.
Imorgon ska jag förövrigt ha picknick med Ema, om jag kan vakna & laga det vi behöver vill säga.. och packa.. såklart. SKITJOBBIGT. vill bara få allt överstökat men det kommer vara stress med den jävla lägenheten och flyttningen i en vecka till, minst. Pallar inte..
Ajaa, nu ska jag duscha & tvätta håret. Känner mig helt äcklig, har sand över hela kroppen för en liten unge kasta sand på mig när vi var på stranden..

pusshaj

srce ledeno

well - good morning (:
Vaknade för en halvtimme sen - eller ja, gick upp då, vaknade tidigare men slumrade till. Så jävla skönt!
Har lite stuff to do idag & skönt då att vädret suger för då får jag ingen ångest över att det är soligt och så. Ska packa ner resten av mitt rum - vi flyttar i helgen, sen ska jag plocka undan i hemmet, helt katastrof, laga mat & såna saker.
Helgen spenderades lite överallt, hade det riktigt bra faktiskt, igår var jag hundvakt under dagen (fett jobbigt) sen mot kvällen blev det fika i stan och lite terapi såklart haha.

holla at you later - pusshaj

"jättesnygga" i Stockholm - 3 dagars sommarvärme,
mer kommer vi inte få haha

pictures!

Skolavslutningen - Nathaly, Hyra & jag

Driton skulle som vanligt upp på scen

En del av maten

Arnelas festoutfit

min festfrisyr, snygg va?

"Söta" Arnela

Ingen gillade min festfrisyr så jag fick byta :(

Jätteduktigt Ema, du lyckades att ta på dig skorna utan att trilla

Hey sexy lady!

"Jättepigg"

Sneat på livet, påväg hem


duttywine

well g'day - SOMMARLOV!
Skiter fullständigt i att det regnar och är kallt - har vant mig. Bara tanken över att jag inte behöver vakna varje morgon klockan sju och komma hem klockan fem räcker för mig. ÄNTLIGEN! Ska softa livet nu tills den andra juli - då åker jag nämligen till Bosnien :D Tills dess ska jag fira x antal födelsedagar, alla blir 18 förutom jag :( vi ska flytta över till den nya lägenheten så det blir packning, packning och packning. Dessa sista dagar kommer gå så snabbt sen plötsligt är jag i Sarajevo ovh lever livet - det gillas!
Igår var det skolavslutning som jag och Ema var 40 min(!) sena till - nytt rekord, sen blev det massor av matlagning och middag med tjejerna, förfest och fixande. Hade riktigt kul med mina älsklingar! Sen bar det vidare, vi skulle stötta våra kompisar med deras projektarbete som var en fest för 16+ (jättemobbat enligt alla) men passande ändå, för vad är vi om inte 16 +. Jag hade iaf skitkul, dansade hela kvällen och det får min kropp ta stryk av idag - träningsvärk i benen och nackspärr (som vanligt). Dj:n var skitbra så lite (mycket) nackspärr får jag väl tåla.
Sitter här med värmedyna runt nacken för att överleva dagen.
Ska fortsätta mitt städande alldeles strax, ska bara lägga in bilder från gårdagen!
Tune in om 5 minuter - pusshaj!

confused

Skulle precis skriva rubriken long time no see, som blev lång time.. Är helt förvirrad och trött, stressad till tusen. Är egentligen ledig idag men såklart har jag bokat in massa så upp åtta som alltid! Ska försöka komma hem tidigt har fan inte sett hemmet på 30 år typ.. Imorgon är det skolavslutning och full rulle som vanligt, berättar mer om den ikväll (: Nu ska jag ta mig ut i det äckligaste regnet för att ta mig till skolan på ngt sätt. Funderar på om jag ska ta mina knallröda, blommiga gummistövlar för jag pallar inte med blöta fötter.. Men samtidigt ska jag ut i civilisationen så det kanske inte är så bra.. Äh får se..
I resten av Europa är det värmebölja.. tsss, värmebölja my ass snarare vattenbölja - PALLAR INTE.. wannabe tropiskt väder & sånt haha..

pusshej
(har fortf inte hittat kameran för att lägga in bilderna, sorry)

we no speak americano

Nog mysig jag är just nu - sitter o skriver på ett arbete som ska in idag.. Ja ni läste rätt, IDAG.. Riktigt maxat men jag har faktiskt prioriterat livet.. typ.. haha.. nej men har en sida kvar att skriva, pallar inte ens bry mig om kvalite, vill bara bli klar sen ÄNTLIGEN kunna säga - slut med skolan. Fast egentligen är det inte det men skitsamma! HAHA helt schizo för fan.
Idag hände mycket men som sagt - arbetet först! Sen förmodligen äta om jag blir hungrig sen out or something..
Och så fort jag hittar kameran blir det bilder!
pusshej



my tounge

fan!

Har skurit upp halva tungan :( Har ju en sån metalltråd bakom tänderna för att hålla dom på plats efter tandställningen.. Tror ni inte att mina ena tråd pajjar efter typ en vecka och nu har det gåt 3 månader och halva typ sticker ut och skär i min tunga. Kan inte ens äta & dricka så fick väl ringa tandläkaren och fick tid imorgon .. Trodde jag var over med dom men tydligen inte. Ska tvinga henne att sätta tio ton lim så att den aldrig trillar av!
Nu ska jag diska, duscha sen sova - är riktigt trött och ska upp tidigt imorgon :/

RSS 2.0