my day

Äntligen har jag satt mig ner en stund för dagen!
Är redan övertrött och ska strax gå & jobba kväll och även hela dagen imorgon. Men det fixar sig.
Igår jobbade jag morgon, stack & luncha med Natasa och hennes syster. Softade i stan ett tag sen åkte jag till vår koloni. Där var jag ett litet tag gick hem, vilade lite, gick tillbaka till kolonin för att vattna haha. Pappa tvingar mig eftersom han ska åka bort nästa vecka. Sen imorse cyklade jag med Chang och Abeer till Väla. Vi dog en aning men samtidigt var det skönt. Kom hem och mötte Arnela (som ska till bosnien imorgon - inte alls avundsjuk, inte alls) vi softade lite här, jag lagade mat och fixade lite grejer. Sen stack hon och jag var tvungen att ta en snabb dusch - känner mig som en ny människa nu. Men dödligt trött. Ska fixa lite till sen bege mig. Never ending story liksom.
pussheeej

Först var jag med denna donnan plus Abeer


Sen denna snyggingen


reaction

JA - jag vet att jag har en blogg, jag har massor med tid över och har massor med ämnen att skriva om men det blir helt enkelt inte några blogginlägg. deal with it.
Och nu börjar jag jobba konstant så inget roligt kommer hända då ändå. Och jag hatar verkligen denna sommaren känner jag nu. Full med ångestkänslor och inget Sarajevo.. Förmodligen kommer jag leva på socialen i framtiden för om jag ska få panikångestattacker inför varje jobb så bådar det inte gott inför framtiden.

HATAR mina reaktioner på nya, stora grejer. Har inte sovit en blund inatt och förmodar att det kommer vara så hela veckan. Sitter & psykar mig själv och gör mig rädd och nervös för ingenting. Nu till och med är jag helt orolig & vill bara gråta. VARFÖR???
Ska fan ta och uppsöka en läkare för detta håller inte... Mår skit och ska jobba idag från 9-13 sen från 17-21. Kaos i hjärnan.

Det var så förra gången jag jobbade också men sen fixade jag det utan problem, tyckte om jobbet till och med. Men varje kväll grät jag mig till sömns. Det är fan inte normalt. Nu måste jag försöka få in mig lite frukost så jag inte kommer som en zombie & hoppas att allt går superbra första dagen så att jag slipper ångest.

holla!

my passion

I fredags bjöd jag mina fina tjejer på middag. Körde på sommarbuffé á la Medelhavet och det blev lyckat. Hade gärna gjort mer, kanske några ändringar men hann inte tyvärr. Höll på hela dagen här hemma. Det serverades kycklingspett, såna starka korvarspett, tsatziki, hemmagjorda vitlöksbröd, marinerad fetaost, soltorkade tomater, spenat- och ostfylld smördeg, hemmagjord skagenröra på kex, varma tomater med fetaost, ostbricka och oliver. Vi drack en jättegod bål med mixade jordgubbar, björnbär blandat med vodka och hallonsoda och lite limejuice. Samt frukt och senare underbara bärmuffins som min lilla bagare Chang hade gjort. 2020 ska vi öppna en restaurang och hon ska baka.. det är vår dröm i alla fall haha








hur lång är kön till arbetsförmedlingen idag?

Ja.. då var studenten över.. Bittersweet as i said before. Men andra har mer ångest än mig.. Kan förstå det lite men ääh, allt måste ta slut, bara att se fram emot det som kommer nu.
Kan tänka mig att kön till arbetsförmedlingen är överlång idag men jag står inte i den som tur är. Har redan börjat förbereda mig inför jobben som jag har i sommar. Har ca 3 veckor ledigt sen är det bara jobb som gäller. Idag och imorgon måste jag plugga (sjukt i know) men har medecinsk delegering onsdag/torsdag. Och så måste jag maila en massa människor idag och fixa grejer så jag är inte sysslolös i alla fall. När jag har tid blir det flera bildbomber från studenten
gotta get going!

nije ovo sto za dvoje, skloniste je ovo moje

Okej så utgången blev inte alls som planerat men kvällen var ändå bra! Stack hem till Josse som planerat där vi träffade lite folk, runt halv tolv rörde jag & Ema oss mot bussen för vi skulle möta upp Chang vid Tivoli. Eftersom Ema hade fetaste huvudvärken så stack hon hem och jag åkte för att träffa Chang. Kön var megalång, det regnade och jag kissade nästan på mig (haha) så nästan innan vi var inne gick vi istället. In snabbt på ett ställe så jag kunde gå på toa sen bestämde vi oss för att gå & äta. INGET var öppet. Kändes som att vi bodde i en byhåla. Katastrof var det. Så vi bestämde oss för att powerwalka till Mcdonalds uppe på Stattena.

Där blev vi mätta och belåtna och sen började färden ner mot stan igen för att ta sista nattbussen. Trodde fan inte att vi skulle hinna, då hade det blivit en lååååång promenad hem. Men vi hann!
På vägen snackade vi värsta deeptalk och på bussen äcklades vi av en kille som spydde ner halva bussen.
Sen åkte jag helt ensam med busschauffören ute på motorvägar och sånt och skrattade åt mitt dåliga lokalsinne eftersom jag inte hade en aning om var jag var. Men hem kom jag i alla fall. Slängde mig i sängen men sov skitdåligt för det är en jävla bastu i mitt rum. Det är relativt kallt ute idag så jag hoppas att rummet kyler ner sig.
OCH IMORGON TAR JAG STUDENTEN!
Helt ofattbart!
pusshej!

hey hoe, let's go!

Utgång på schemat. Först hem till Josse som fyller år sen kör vi på fetaste utgången (hoppas vi på)
PUSSHEJ




studentveckan inledd!

YES SIR! På fredag tar jag studenten och jag är såååå jävla glad!! Har varit det i 3 veckor nu, längtat ihjäl mig även om jag vet att det är bittersweet ending. Igår var vi ute och hade skitkul men vi svettades ihjäl, sjukt varmt var det. Vi stack när det var som roligast och första utgången på studentveckan var lyckad. Nu ska jag fixa mig, käka lite sen dra mig mot skolan. Lätt bakis och övertrött men jag överlever väl.. fast jag har svårigheter att skriva detta inlägget haha..
Bilder kommer! PUSSHEJ

gotta keep things together

Hej hopp!
Här händer det grejer hela tiden, har fan inte hunnit softa hemma något alls, därför blidde det inget bloggande.
Hade balen för en vecka sen, oförglömlig kväll! Den helgen efter åkte vi på SSU-kurs sen under de senaste dagarna har jag fixat lite olika grejer här och där. Igår var jag & mina föräldrar i Småland för att fira min barndomskompis student. Riktigt roligt var det, kom hem sent och däckade. Tvingades upp ur min sköna säng och mina, som alltid, underbara drömmar. Storstädning stod på schemat. Jag och mami maxade hela huset och blev klara rätt fort. Sen åt jag och nu ska jag ta på mig för att bege mig till stan.. Har lite ärende att fixa. Och när min kära broder bestämmer sig för att ge mig kameran så blir det bildbomb deluxe från balen.
Än så länge kan ni njuta av två bilder av de få jag har (:
PUSSHEJ


RSS 2.0