laktosintoleranta sabina

Såhär är det, jag tror jag är laktosintolerant. Är nästan 100% säker på det. Något är det i alla fall. Kan inte dricka mjölk, filmjölk och sånt. Åt ostbricka igår, dog på kvällen typ. Så jag får nöja mig med sojamjölk. Som kan vara god, men som oftast ger mig kväljningar (klökningar enligt mina kära vänner). Och jag är nog den sämsta att drabbas av laktosintolerans för hela mitt liv går ut på mjölkprodukter haha. Det är typ meningen med livet. Som nu, skulle äta mackor och till det passar mjölk så jävla bra. Men neeej, då måste jag dricka sojamjölk. Och för att överleva maxade jag med oboy, typ - 1 dl sojamjölk 5 dl oboy, bästa receptet haha.
Svammel, svammel

MÅSTE PLUGGA!


on top!

Ibland fixar sig allting, bara att go with the flow nu.
Detta måste gå bra nu, it's time for some changes.

plugg nu, sen fixa några smågrejer. Sen natt kommer det bli men men.
pusshej!


dedicated to my sister from another mister

Idag är det är en speciell dag!
Inte för att det är soligt, eller för jag vaknade upp till fina sms eller för att studiebidraget har kommit. Nej nej, det är något mycket större.
En av mina bästa & äldsta vänner har joinat oss i vuxengruppen.
Det är såklart Diana som fyller 18 år idag! Det är inte för att hon fyller år, inte ens för att hon har blivit 18 utan för att hon har kommit dit hon är idag och gjort det med bravur! Denna tjejen ligger mig varmt om hjärtat för att jag alltid har kunnat vända mig till henne, vilken tid på dygnet det än är och hon dömer inte en utan respektar och lyssnar alltid på ens tankar. Hon är en av de få personer som jag kan berätta allt för, som jag kan gråta med, som jag kan skratta med och bara var mig själv med! Det är något unikt hos en människa men med Diana kan jag vara vem jag är och hoppas att hon känner detsamma.

Diana, du vet om att jag älskar dig, och du ska veta att jag är jävligt stolt över dig för att du har gått från botten och är på topp nu. Du har gått emot alla dina motgångar och under alla år som vi har känt varandra har jag alltid beundrat dig för att du har lyckats resa dig som ingen annan!
Jag önskar dig all lycka i världen och att du får allt du önskar dig för det är du värd.
Mest av allt hoppas jag att jag & du fortsätter vår vänskap tills vi är gamla & gråa. Där ska vi sitta 80+ med 30 katter runt om oss och skratta åt alla våra galna minnen och åt allt vi har gått igenom.
Du vet om hur mycket jag älskar dig och kommer alltid att göra det!
Te iubesc!


make your body surrender tonight

Just nu är detta min ultimata festlåt, får alltid sån party-känsla varje gång jag lyssnar på den. Som klockan 9 på morgonen under en tråkig lektion - räddar vilken dag somhelst!
ENJOY!
och om denna inte spelas på fredag så kommer jag slå DJ:n.. typ haha

my only love

HEJSANSVEJSAN

Känner mig jättemobbad för jag HÄLSAR på min blogg/läsare haha, men kände för att börja på ett annorlunda sätt.
Imorse var jag hos tandhygienisten och fixade lite, sen hade vi fotografering och projektarbete, vilket vi har haft fram tills nu. Nu ska vi förbereda vår debatt i genetik. Jag ska argumentera mot att våra genetiska anlag till sjukdomar osv. ska vara offentliga. Lika svårt som det låter haha.
För att kunna koncentrera mig, tro mig var tvungen, köpte jag en cola fast jag senast imorse lovade mig själv att sluta med sånt skit. Men om jag pluggar kan jag belöna mig ändå.. Och ska plugga bosniska när jag kommer hem så det var okej med denna colan idag.
Bara min hjärna som kör sitt gamla vanliga race, med tankar och belöningar och plugg.
Ja så kan det gå också - kalla mig psykiskt sjuk i already know it.


VALVAKA

Här kommer bilderna från valvakan för drygt en vecka sen. Resultatet var katastrof, noggrann analys kommer när jag har smält att vi har rasister i riksdagen. Tills dess kan vi nuta av bilderna och tänka på den goda maten haha (:








i want you to make me feel..

Käkade en tonfisksallad precis - så gott! Funderar på vad jag ska göra. Förmodligen städa rummet sen plugga och kanske hinner med en runda till ghettot så Ema kan sluta klaga på att jag aldrig besöker henne. Men får se, är fett trött kanske bara går & lägger mig haha, vilket kommer medföra massor med skit så nja..
Det gick riktigt bra på dansen idag, första gången i historien haha, sen hade vi matte men min hjärna var borta sen gick jag hem & såg en gammal tant som hade trillat från cykeln så ambulansen var där så jag blev helt gråtfärdig för hon blödde från huvudet. Känslig eller?
Har fullt upp resten av veckan med massor av olika saker men det gillas bara. Det börjar imorgon med tandläkarbesök -.- har 6 st hål i tänderna så dom måste fixas - NU. Och det var det, boring as hell.
Annat blir det på fredag dock, då ska vi fira Diana som fyller år på torsdag. GALET ska det bli!
Aja, be back när jag har något roligare att berätta
pusshej!


regular tuesday

Bara en helt vanlig tisdag, sitter på min internationella ekonomi lektion. Missade engelskan imorse behövde sova lite längre för jag satt upp så länge för att fixa arbetet. Har lunch nu, sen dans & matte. Dansen kommer bli intressant haha jag & min fina koordination. Sen matte c som förvånansnärt går bra.. kommer dock inte hålla länge you´ll see. Jag är sämst som sagt haha men men. Efter det måste jag plugga allt möjligt. Trodde det skulle bli enklare i trean men neej, dom gillar att maxa vårt liv. Hej, vi sitter & pluggar 5 timmar om dagen - jättemobbade!
Jaja.. livet är hårt.
Sitter & skrattar med Ema åt min lärare som har roligast uttal på vissa ord - neeeeegativt!
Gun: Protektionism - Protect, vilket betyder skyddar... HAHA dööör.

pusshej


last minute, as always

Ja, då sitter man här halv ett på natten mitt i skiten. Har skrivit på min internationella ekonomi i 3 timmar nu. Notera att jag ska skriva EN a4-sida. SÄÄÄÄMST. Kan inte fokusera alls. Fyfan, nog trött jag kommer vara imorgon istället. Helvete asså. Nej men är snart klar. Det värsta är att det är nu jag har kommit igång med skrivandet - i slutsatsen. Hade kunnat skriva en bok men har typ 6 meningar kvar till gränsen. Som sagt jag är sämst. MÅSTE bli ändring. Från och med imorgon, i promise. Ni ska se!
pusshej

oooh, jag vill ha mitt långa, lockiga hår igen & sommar 2010 såklart!


i like!

Pluggar nu, seg som vanligt! Har dock druckit kaffe så det kommer bli en lång natt. Jag är nog sämst, har haft 2 veckor på mig att skriva en sketen A4-sida men gör det sista kvällen, trevligt haha.. Men men, ska bli gjort för det ska in imorgon. Lyssnar på lite pepp-musik för att klara mig haha


me and my muscles

Hände på dansen imorse:
lärare: du gör fel med benen - kommer fram till mig
jag: inte ovanligt..
lärare: jaha.. du har korta hälsenor ok gör det såhär istället (böjer på knäna)
jag: ...ehh.. jag har en knäskada
lärare: ok.. varför valde du dans då..

lite senare..
lärare: nu gör du fel med armen - kommer fram & visar
lärare igen: jaha... du har en kort bröstmuskel
jag: alla mina muskler är korta
lärare: varför valde du dans?

HAHA kände mig jätteutstött.. men skitsamma det är inte som att jag går dansprogrammet direkt, går på detta för att softa lite, har redan för många poäng men ville få träning så det kvittar om jag är sämst HAHA

birthday!






kampen fortsätter!

Sitter här och kollar på en dokumentär om Israel-Palestina konflikten och även om jag är insatt i frågan blir jag ändå mer och mer förvånad för varje grej dom visar. Det övervåld som sker accepteras i omvärlden, idag 2010, ockupation, diskriminering pga etnicitet och detta händer inte bara i den delen av världen. Och vi, ja vi, som kan göra något åt det vill hellre leva i vår bekväma värld och låta dom sköta sitt. 60 års av ockupation, vi MÅSTE lägga oss i nu, det funkar inte på detta sättet...

Borde egentligen plugga men jag blir så distraherad och mina tankar börjar direkt flyga åt alla håll i hjärnan. Jag vill så mycket men kommer aldrig fram dit jag vill.. Men min kamp för ett fritt Palestina ska fortsätta, även kampen för ett fritt Västsahara och alla andra ockuperade delar i världen - jag vill inte leva i en såhär värld. Ja, jag har det bra här i Sverige men jag hade lika gärna kunnat bo i Palestina och inte haft det bra alls.. Jag kunde varit det barnet som får sten på mig bara för jag är palestinier och muslim, eller den västsaharier som växt upp i flyktingläger mitt i öknen som mina förfäder. Jag är människa, dom är människor och därför fortsätter min kamp, för mina medmänniskor!

busy weekend

I fredags var det tjejkväll som gällde, skitkul! Somna sent, vakna tidigt och var helt förstörd haha. Spenderade hela dagen i stan, shoppade lite med Didi och Nadja som har kommit från Stockholm. Vi turistade lite, åt kinamat, åkte hem till Didi & tog en powernap, åkte ner till stan igen för att fika och på den vägen gick det. Har sovit ut nu, ska duscha och fixa mig, sen har vi möte kl 2. Därefter ska vi till väla lite för inget är ändå öppet i stan, och det är dåligt väder. Sen när jag kommer hem ska jag försöka plugga lite, pallar inte att jag redan har börjat skjuta upp allt. DÅLIGT!

BTW - det är bara 16 dagar kvar tills vi åker till Kina - CRAZY!
pusshaj!

this is for didi


Gillar ni min nya frisyr? Tänkte starta en ny trend med svampfrisyren - hope you like it!


i did it!

People - jag har tatuerat mig! Och det gjorde fan inte ont, verkligen inte så som jag hade förväntat mig. Nu har jag blivit tatueringsgalen haha vill bara ha fler & fler. Men det får vänta ett tag, måste ju ha pengar och vill även hitta ett motiv som verkligen passar, som jag gjorde med denna tatueringen.
Förövrigt har det varit val med en valvaka - mer om det när jag har samlat tankarna.. Vi har rasister i riksdagen, jag förstår fortfarande inte..
Idag var jag på hälsokontroll för att bli blodgivare & såklart har jag firat min 18-årsdag.. hunnit med riktigt mycket! Nu ska jag nog plugga lite, duscha och gå och lägga mig. Gick och la mig halv tio igår för jag var så utmattad och det var ta mig fan det bästa som hänt mig. Ska bli en rutin nu haha..
Btw - 12 oktober åker jag till Kina med klassen.. Kommer bli GALET! Längtar! Men tills dess händer massa roliga grejer - just stay tuned!

Bättre bilder kommer när den har läkt klart, den är snygg som fan redan nu men jag vill ta det lugnt med den. Vill att den ska läka perfekt, är helt panikslagen att något ska hända så har lusläst varenda hemsida men ALLA säger olika. Men skitsamma, får blanda några metoder & hoppas på det bästa iaf.
I love it!


me right now..

Huvudvärk, träningsvärk, nackspärr - ändå värt det haha!

Håller på att lägga in bilder & sånt nu, sen ska jag bara ta det jäävligt lugnt. Fixa lite här hemma, hämta mina grejer hos min bror sen soooofta.


3 months of rehab

VILKEN KVÄLL - jag tror jag dör snart.
Hade det riktigt roligt med mina tjejer, både på förfesten och middagen och sen när vi gick ut. Det första jag gjorde när jag kom hem var att ta en flaska vatten från kylen och återställa vätskebalansen haha, dans hela kvällen tröttar verkligen ut kroppen. Känner inte mina ben just nu - ska fixa mig ett par låga, snygga skor snabbt som fan, pallar inte med klackar längre. Tror att mina fötter kommer svullna upp till imorgon för att det har varit för mycket för dom haha..
Ska alldeles strax lägga mig, kommer inte kunna somna men skitsamma, måste vila kroppen..
Bilder kommer imorgon!
PUSSHAJ

boring as hell

Sitter på religionslektionen och lyssnar på hur de andra diskuterar om etik & moral. Jag tycker detta är riktigt tråkigt faktiskt, gillar inte denna typen av lektioner hellre man sitter & läser, lyssnar och lär sig om olika religooner och kulturer men det är bara jag. Bara jag klarar kursen haha
Det är trevligt att man kan snacka så, rätt soft men ändå haha.. ja jag är speciell
Efter detta har vi engelska - ännu tråkigare, nog sämsta läraren ever. Sen har jag stress! Har så mycket att fixa inför ikväll men jag längtar som fan, det kommer bli bäst!

pusshaj

it´s my birthday and i cry if i want to

WOHO - 18 år nu!
Nu är världen öppen för mig (:
Annars är det en vanlig dag med skola & allt.
Har religion nu, tycker det är fett tråkigt faktiskt.. Hoppas det blir bättre senare i kursen
Efter detta har jag hemspråk sen ska jag ner till stan en snabbis med min älskling Chang sen hem igen
Imorgon blir det att fira mig - BIG TIME! Förfest med middag sen utgång, it´s gonna be crazy!

pusshaj

ZAAN stores

Ska fixa mig alldeles strax, sen direkt när min mami kommer hem ska jag ner till stan för att hjälpa min kusin. Hon ska öppna sin butik idag med kläder från olika designers, främst nya, lite okända nordiska designers. Ska hjälpa henne med det hon behöver & jag hoppas hon får en lyckad öppning och en ännu mer lyckad framtid med butiken. Älskar att hon är så ung och vet vad hon vill göra och att hon får göra det hon älskar!

Har ni inget för er så kom förbi kl 19.00
ZAAN stores, Fågelsångsgatan 3, Helsingborg
50 första får goodiebag!

pusshaj!

saturday night fever

I lördags skulle vi fira Jessica hos henne med mat & dricka sen skulle de myndiga ut och de omyndiga (jag) hem. Vi har riiktigt kul. Hela lördagen var riktigt stressig för mig, men samtidigt riktigt kul. Jag åkte dit med kusin och väntade in resten av folket. Låter bilderna tala för sig själv (:


kusin fixar sig

me!

Hade på mig en vit tunika, svarta shorts under & svarta stickade strumpor & bruna stövlar

Jessica öppnar sina presenter

Hyra & Nermina

Mojitos!

Snyggingen herself!

detta dödade oss! speciellt mig & moniq som var sääämst..
fia med knuff, åker du ut shottar du tequila - inte nådigt

avslutar med en bild på my one and only love haha


found it!

Hittade kameran på datan, eller ja Didi hjälpte mig så nu kommer inläggen aldrig vara tråkiga! :D

Jag idag med Gunnar the man i bakgrunden




i stay real why them other stay plastic

Sitter på lektion nu, Internationell Ekonomi, hade Engelska C innan.. Rätt tråkiga lektioner idag men that´s school. Jag fick byta min spanska 3 i individuellt val till dansträning så idag har jag första lektionen med dansträning, intressant.

Igår hade jag fullt upp & tänkte blogga på kvällen, hade bilder och allt men var stressad och fick ett samtal om en uppgift typ halv 11 på kvällen så var tvungen att göra den så jag hann inte lägga in bilder eller något men ska försöka hinna lägga in dem idag, sen lägga upp dem här. Har några outfits, bilder från lördag och även bilder från när vi hade gäster från Kina här. Så det kommer bli många bilder, men det gillar vi! Speciellt när de andra inläggen har varit TRÅKIGA! But that´s the way it is, tidsbrist får man leva med ibland..
Ska börja med lektionen nu med söta Gun haha, sen lunch. Därefter dansträning och matte c - woho! or not..

pusshej!


outta my system

Vaknade upp imorse & kände mig helt tom, ingen livslust och ingen ork.. Det kändes riktigt läskigt men jag vet vad det beror på - all stress & ångest har samlats sig och jag behövde bara få sova ut. Det konstiga är att varför har inte detta kommit tidigare, typ förra terminen när jag var efter med så mycket, nu ligger jag ändå bra till. Under 3 timmar igår kväll var jag riktigt effektiv & kunde lika gärna gått till skolan utan problem. Men kroppen strejkade & hjärnan  likaså. Försökte ändå äta frukost men efter fanns det inget val, bara tillbaka & lägga sig och jag däckade inom loppet av 2 minuter & sov i 3 timmar utan att ens vända mig. Nu är jag rätt seg, som vanligt när man är nyvaken men har tänkt att ta en promenad för att sen komma tillbaka och.. plugga.. Ingen vila här inte, tänkte uttnyttja tiden nu när jag ändå är hemma.. Får börja med något enklare sen om jag orkar så tar jag tag i matten.

Och lovar att jag ska lägga in bilder från semestern idag! Om inte matten går bra då måste jag jobba klart med den haha
pusshej
Blev taggad på denna bilden på facebook -
vet inte vilken av alla underbara kvällar denna bilden kommer ifrån, tror det var den sista kvällen.
Fyfan asså, varje kväll från denna sommaren kommer sitta kvar länge i minnet.
Detta är då jag och min kusin som fascineras av löv påvägen hem..
fråga inte, just as crazy as it looks.


back to reality

Har en liten paus nu, lyssnar på lite skön musik samtidigt som jag pluggar. Fast det går trögt.. Hatar detta, när jag behöver det minst har jag ingen ork eller inspiration. Är riktigt tankspridd, vill bara göra andra grejer. Måste skriva en novellanalys vilket är skitlätt men ändå går det inte. Ska skriva ett stycke till och sen ska jag fixa min nya garderob, lägga in kläderna & sånt. Sen får jag fortsätta, skriva klart & även plugga lite internationell ekonomi. Känns som man bara har blivit slängd tillbaka till verkligheten. Har varit tvungen att plugga varje dag, för vi har haft massor med uppgifter till exakt varje dag men har ändå inte hunnit med allt. Lite ångest över att 2 veckor av skolan har gått men man är redan efter.. Det handlar inte om uppgifterna utan om tiden.. Detta kommer gå åt helvete känner jag. Men..

Bara att jobba undan:
Svenska
Int. ekonomi
Engelska
Matte
Natur

Denna veckan....

feel sorry for me

Har haft en skitdag!
Började med att jag vaknade efter 3 timmars sömn, huvudvärk till max - skulle skaka min youghurt - den flyger ut över hela köket.. Cyklar till skolan, ska byta en kurs men får bara en massa negativitet från syo:n, känner mig som en idiot. Kampanjar en stund med mitt kära SSU som får mig på lite bättre humör.. Går på lektion (matte c!) är nära att få en mental breakdown för det är 3:e lektionen och jag vill redan ta mitt liv för det är så svårt, men jag behöver det i framtiden (möjligen).. dagen fortsätter, vi ska gå på politisk debatt där alliansen såklart droppar lögn efter lögn, vilket ger mig magsår. Ut från aulan, direkt in i flera diskussioner, tröttnar på en moderat som inte kan ett skit & bestämmer mig för att gå därifrån när moderaten DRAR tillbaka mig - får spel...

Går ner på stan, äter & åker upp med bussen till skolan för att cykla hem. Sen som fan, sätter mig på cyklen, ska cykla ut från skolan, slirar på grusvägen flyger typ 2 meter, landar på vänster arm med hela kroppsvikten och skrapar upp hela vänster sida av kroppen. MYSIGT.

Helt handikappad känner jag mig, smsar Ema (love you!!!) hon kommer hit, tar hand om mig för min mami har åkt iväg & min pappa är lite trög som inte fattar att jag inte kan röra min vänstra arm alls. Hon underhåller mig lite smått och hjälper mig, handlar apelsinjuice till mig & nu har hon redan gått & lagt sig för hon har jetlag.. O jag ska tamigfan göra samma sak alldeles strax - vill bara att denna helvetesdagen tar slut så snabbt som möjligt.

cry me a river liksom

bloggen anropar Sabina!

WOW! Jag hittade in på min blogg, grattis Sabina.
Haha nej men jag har en anledning, faktiskt.
Skolan började den 24:e och vi skulle förbereda oss direkt för våra gäster från Kina. Dom kom dagen därpå och nu har vi haft fullt upp med dom i en vecka. Vi delade upp dom mellan oss i klassen och jag fick ha 2 st hemma hos mig, vilket inte var så farligt. Får komma med fler detaljer senare någon gång när jag har tid.
Imorse lämnade vi av dem på Knutpunkten, de skulle åka hem & vi fortsatte direkt upp till skolan där vi skulle jobba med vårt projektarbete. Vilket jag håller på med nu, vi ska fixa en planering och sen börja beta av den. Vi kommer ha så mycket att göra! STRESS

FÖRRESTEN - sitter på MIN data som vi har fått från skolan, eller ja nu är det lånade datorer för detta året men man kanske kan köpa dom efteråt.. Gillar dom skitmycket, ska se om dom funkar hemma också, då hade jag älskat dom mer än typ... apelsinjuice..

Ajaa, nu ska jag fortsätta med mitt projektarbete. Har skitmycket att skriva om & har inte ens visat bilderna från semestern men det får komma när jag har tid - skolan först!

PUSSHAJ


RSS 2.0