talking 'bout a revolution

Mediadrev sägs det. Mobbning, interna back-stabbers och desperata rop från varje hörn i Sverige. Alla har en åsikt. Om vad? Först och främst om Juholt, hans tid som partiledare och nu hans avgång. Är media boven, är det han själv - vem har gjort fel? De som ens försöker besvara den frågan är den som gör fel. Och vad gör det egentligen om man kan besvara frågan, vad kommer det att förändra?

Försök vända på myntet och lyft en aning från stolen. Det finns ett stort fel i det hela. Och det är en jävligt snedvriden bild från media. Och då är jag långt ifrån medias rapportering om Håkan Juholt.
Jag menar mer allmän rapportering från media som brister något så fatalt.
Det är dags att lyfta på luren till Nordafrika eller något för att få tips om revolution, för det kan behövas i Sverige. Det som vi får ta del av i svensk media känns som en promille från vad man får ett klick ifrån på t.ex. brittiska nyheter eller exempelvis Al-Jazeera. Nyheter som min pappa läser i bosniska tidningar kommer en vecka senare 22.00 på tv4. Bosniska nyheter, ja vafan är det, är det inte krig i det landet liksom?
Det är bara ett av många problem som svensk media har. Känns lite som att medierna granskar och sorterar bort nyheter för att förmedla endast det bästa till oss.
Ja, men det behöver ni inte för vi har fjärrkontrollen och vi kan välja bort er om det inte passar oss.
Finns det någon konstig föräldrakänsla som medierna känner, som ett ansvar för att vi inte ska få se hemska grejer på TV? Nej tack.
Ge mig the real deal och inte några nyheter som intresse styr över, vare sig ekonomiskt, socialt eller politiskt intresse!
Media ska förmedla inte förvränga!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0