inga rasister på mina gator!!

Imorgon - 1 maj.
Dagen som representerar arbetarna, arbetarna i vårt Sve rige och så har det varit i hur många år som helst och så är det i varje land världen över. Men i vårt Helsingborg, i mitt underbara Helsingborg har fokus försvunnit från arbetarna och istället riktats på en grupp individer, förlorade själar med det mest ignoranta tankesättet som finns runt oss - Nationalisterna.
Dessa nationalister som de påstår sig vara, rasister i mina ögon, har utnyttjat denna underbara demokrati som vi har i vårt land och fått tillstånd för en demonstration. När? Imorgon - på arbetarnas dag..
Bakom fåniga slagord och parollen att "Svensk ungdom har rätt till en framtid" går de imorgon och besudlar vår stad & våra gator. På hemsidan uppmanar de folk att bete sig bra under demonstrationen och att inte bry sig om de motdemonstranter som kommer.
Läser någon mot förmodan detta, som ska befinna sig i stan.
Lyssna på motdemonstranterna för det är dessa som vill Sveriges bästa, inte dessa individer under namnen "Fria Nationalister", Sverige"demokrater" och liknande.

Att älska sitt land är inte att hata de personer från andra länder
Att hata andra folkgrupper visar inte din kärlek till ditt land

Att kämpa för sitt land genom att utbilda sig i landet, jobba i landet, betala skatt, gör allt i sin makt & aktivt arbeta för att landet ska utvecklas det är att älska sitt land.
Vill man enligt denna beskrivning kalla sig nationalist, fastän samhället och historian igrund och botten har förändrat detta uttryck ,så får man kalla sig nationalist ändå, om man ÄLSKAR sitt land som uttrycket från början betydde.

Men om man hatar andra folkgrupper då är man bara en ren och skär rasist som aldrig har förstått innebörden av att älska då den bara hatar, hur ska denne då älska sitt land?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0